5366
Tomb Raider
-
#3192 Énis volt eddig, hogy elakadtam ebben a játékban 5 PERCIG. Aztán szétnéztem, hogy mit kéne, és mit ad isten sikerült rájönnöm, mert tök racionális, magától értetődő minden... -
#3191 Ja, legutóbb a Max Payne 3 grafján esett le az állam. Crysis elmehet a picséába. nem értem mit esznek azon, az egy moddos - tech demo szarkupac. éppen ezért a grafika nem számít ilyen esetekben. -
#3190 Hát én is el vagyok hűlve itt a sok jajveszékelőtől. A legalapabb dolgoknál elakadnak. :S
Amúgy ahogy haladok előre a játékban annál jobb. Kezdem átérezni, hogy egyre keményebb ez a Lara leányzó és egyre jobban tudja mit akar. Nagyon szép helyszínek vannak benne. Kár hogy le kell most már feküdnöm, reggelig tudnám tolni.
Viszont érzem azt is hogy kezd emelkedni a hangulat, szóval lassan vége lesz. -
#3189 És mindig ilyenek is lesznek :D
A casual gamerek aranykorában vagyunk -
#3188 istenem.. minimálisat kell gondolkodni ebben a játékban, de még ez is nehéz úgy látom. NA EZÉRT ilyenek a mai játékok. A sok nokedli miatt. -
#3187 Melee gombot kell megnyomni a jó időben. F gomb alapból. -
#3186 Kösz :D -
#3185 nagyon reg hasznaltam, de tobb verzio is letezik belole, valamelyik mukodott valamelyik nem egy adott jateknal. Gondolom hamarosan updatelilk -
#3184 Valaki esetleg tud segíteni: Logitech Rumblepad2-m van, a játék irányítása pedig totál nem müködik jól rajta, a bal stick kivételével minden máshogy van mint boxon.
kipróbáltam pl xbox360ce controller emulátort, de nem müködött, esetleg van valakinek ötlete, hogy tudnám megoldani? (Gondolom nem ez az egyetlen controller tipus ami nem müködik jól.) Esetleg valaki próbálta már xbox360ce-vel, müködött? Én rontottam el valamit? (Hitmannél müködött ez a módszer, többi játék meg jól felismerte)
Kösz a segítséget. -
ACE #3183 Mit kell csinálni amikor az orosz fazon fojtogatni kezdi Lara-t, valamit kéne nyomni szerintem de mindig megfolyt, és nem mutatja a gombot amit nyomni kéne... -
#3182 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyitod az egyik oldalt, hogy süvítsen be a szél, majd amelyik oldalt kinyitottad, onnan lősz egy nyilat kötéllel a lengő gongra majd az szétzúzza az egyik tartóoszlopot, visszazárod amit kinyitottál, megcsinálod ugyanezt a másik oldalon, majd végül mindkét oldalon beengeded a szelet és úgy lősz kötélnyilat a gongra, hogy szemben állj a haranggal és akkor a harang feletti részt zúzza szét, hogy majd leessen és továbbmehess -
#3181 én is toltam régieket és bizony mondom néked, most már nem lenne hozzá türelmem, ezt viszont élvezem -
#3180 Itt mit kell csinálni?
-
Árnyvadász #3179 Nem uncsi az hidd el. Szerintem meg átestek ló túloldalára és csináltak egy akciójátékot az egyik legnagyobb névből ami garancia volt. Eddig. Nagyon is hiányoznak a továbbjutáshoz megoldandó feladatok és a remek pályák, amiket meg kellett oldani. -
BongoBácsi #3178 Nagyon ott van a toppon a játék ! Igaz logiakai játékból átment lövöldébe de nem bánom mert nagyon eltalálták a hangulatot meg amúgy is kiszeretett egy pályán órákig ide oda ugrabugrálni, hogy továbbjusson ? -
#3177 Semmi értelme, kapsz egy halom vasat a fejlesztéshez és annyi. Semmi motiváció nincs, hogy elkezdjek felfedezni, mindjárt a story végére érek de nincs igazán semmi indokom amiért utána még körülnéznék a szigeten.
Az újrajátszhatóság meg egyenlö a nullával, sajnos. -
#3176 nekem bejön ez az új irány, a régi Lara is jó volt, de ma már azt a játékmenetet nehéz lenne eladni (meg uncsi is)... -
#3175 Ja igen a tomb raider1-el meg nyomtuk voodoo kartyan 90-ven valahanyban, abszolute nem banom ezt az ujragondolasat, haladni kell a korral nincs mese. Jo neha lehetne kevesbe szajbaragos, de mondjuk a hint gombot nem szoktam nyomkodni igy 5 %-al tobb orom marad felfedezni a dolgokat :) -
#3174 egy pillanatra amultam es bamultam a crysys 3 lattan, de hamar tovaszallt a remeny, az amulat es a lelkesedes is. Erre kijon ez a csoda es remekmu, ami remelem 2013-ban mar standrart lesz, es az esti mozi helyett mar ezzel jatszunk az asszonnyal harom este ota, mert valami elkepeszto hangulata, latvanya, van. Es a sok "a grafika nem minden ember nezze meg" aztan mondja ezek utan is ugyanazt. Valami elkepszto reszletezettseggel ki van dolgozva annyi dolog, amire csak vart az ember mar evek ota. igy 14 % korul is meg hajt a vagy, hogy tovabb vigyem, ami nalam azert nem jellemzo :)
Pont arra gondoltam, bar sose lattam az uncharted sorozatot, egy-ket elozetest leszamitva, de valami hasonlo lehet hozza, de pl a last of usbol mar neztem reszleteket, ahhoz tudnam hasonlitni, de ez osszessegeben szerintem szebb az eddig latottak alapjan.
-
#3173 Kösz, akkor nem is megyek vissza még egy darabig. -
xido #3172 majd később...gondolom a nagyobb balta kevés..én majd robbanós nyílra tippelek -
#3171 Az első repülős tomb végén van egy ajtó ilyen rozsdás lemezek vagy mik állják el annak a kinyitásához mi kell? -
#3170 Nem rossz játék ez ill. inkább interaktív filmnek mondanám, 0 kihívással ráadásul ez a csak azért is megmutatom mit csinálj módszer is elég zavaró de egyébként tényleg élvezetes. Mondjuk ha játszottam volna a rendes Unchartedekkel nem csak a vitással akkor lehet, hogy csak egy gyenge klónnak tűnne :) -
#3169 Ez a TR multi pont olyan mint ha az AC multiját összegyúrták volna az MP 3 multijával. Az addig okés, hogy mindkettő esetében működöképes volt a multi. De itt a TR-nél, inkább vicc kategória. Ráadásul akkor most jönnek ezek a multis DLC-k?
Inkább a single playerbe beépített tombokról, katakombákról kéne dlc amit fel kell fedeznünk...
és a másik hoppá, hogy a steam achivmentek zöme is a multiból származnak. Pff kategória -
WinStar #3168 mikor később? A harangosnál meg kéne gyújtani :D -
Evoluti0N #3167 Ebből nagy szopófaktor lesz. Mármint a fejlesztők számára. Nem multira kihegyezett játékhoz fizetős multi dlc-ket kiadni? Páran megveszik, de aztán rájönnek, hogy nem érdemes, mert az emberek nagy része nem veszi meg és nehezen találnak maguknak játékostársakat. A vége pedig az lesz, hogy senki se veszi meg a későbbi mp dlc-ket. Különben próbálta már valaki a multit? Tényleg nagyon gyenge lett? -
#3166 Számomra az lett! -
#3165 Ja meg a másik, hogy a nehézségi szintek baromi rosszul vannak megadva. Mi az hogy Easy, Medium, Hard?
Easy helyére - mondjuk Rookie
Medium - Hunter
Hard - Surviver
+ lenne akkor ugye egy Hardcore mód is, amibe új játékmenetbeli elemek is kerültek volna , de így... ááá francba már, mindegy
am most konkrétan nem szarozom a játékot, csak a nagy hiányosságát írtam le. -
#3164 Na de a fejlesztésnek sincs sok értelme :) -
#3163 Na de nem lett :D -
#3162 Azért kéne egy olyan lehetőség, hogy New Game + és azon belül Survival difficulty, amiben a base Campnél még kraft lehetőség is lenne -
#3161 Engem nem érdekel ha piroska és a farkas lenne a címe ha egyszer kurva jó lett. -
#3160 Én nagyon sajnálom, hogy ilyen messze került a régi Tomb Raiderektől... konkrétan olyan érzésem van végig mintha egy Lost pilot játékkal nyomnám... -
xido #3159 hát de látod,hogy nem,mert csak azokból tudod fejleszteni a cuccokat,mert pontok kellenek hozzá,nem nyersanyag:) -
#3158 Ez nekem is fura volt ... úgy reklámozták, meg videó is volt róla, hogy na majd itt vadásznod kell kajáért, meg ilyenek. Erre a videóban is mutatott részen egyszer vadásznod kell, mert a főszál szerint éhes vagy, és ennyi. Később vártam mikor korog majd a gyomra, de semmi. -
#3157 Az volt az első és utolsó hely, aminek minden cm2-ét átnéztem, ahol az elején a szemüveges faszi vár az ajtónál, hogy együtt nyissuk ki. Már ott kiderült, hogy a ládák keresgélése és egyebek gyűjtögetése haszontalan időpocsékolás, és kva unalmas :) -
xido #3156 én azt hittem a kemény túlélős hangulat azt is jelenti,muszáj lesz vadásznod,hogy életben maradj,mert ha nem eszel,akkor elájulsz,bekómázol és meghalsz..de nem:) -
#3155 Azért van benne ennyi gyűjtögetni való mert ezek nélkül csak egy max 5 órás game lenne! -
#3154 jam...:D
de ez még kevés is...:D -
#3153 Az, ezért nem is gyűjtöm :) az ilyenekkel is csak az szórakozik, akinek nincs jobb dolga az életben.