Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a 4xSSAA be van kapcsolva, az "új" lobogó haj effektnél villog Lara fekete haja. Ha nincs, csak FXAA, akkor meg semmi gond, csak picit zavaróak a fények. De mivel NVidiam van, hátha az új driver majd megoldja! 😊 Egyébként én nem láttam különbséget a 4xSSAA és az FXAA között, max. sebességben szopás az elõbbi.
Jelenleg így néz ki nálam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt kikapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, 4xSSAA, haj effekt kikapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, 4xSSAA, haj effekt bekapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt bekapcsolva:
Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt bekapcsolva, tessa kikpacsolva ill. alatta tessa bekapcsolva:
A medve nem játék.
Nothing is True, Everything is Permitted
nekem olyan problémám lenne hogy tiszta piros és az árnyalatai az egész játék.
Semmilyen más szín nincs.
Ez mitõl lehet, hogyan tudnám helyrerakni?
Nálam tökéletesen megoldotta a problémát a kikapcsolása. Elõtte szinte percenként fagyott, most 3-4 óra után sincs semmi baj.
Kibaszott szar a QTE rendszer. Szarjon sünt aki kitalálta.
Parasite Eve 2, best game EVER!
pl. nudizik benne Lara néni? na, na ugye hogy ugye.
semmi sem hibátlan <#idiota>#idiota>
"Users with a GTX6xx Card Roll back your Nvidia GPU Drivers to 310.90 and the game will stop crashing, also It runs smoother too!
P.S. Be sure to do a custom install and then select the "Preform a clean install" to make it work properly!"
Remélem megcsinálják a multit, mert nagyon sok embernek nem talál játékot.
Ma lesz egy patch akkor?
Eredeti természetesen.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Komolyra fordítva a szót, eszméletlenül hangulatos. Komolyan mondom ritkán mondok ilyet, de egy olyan dolog nincs bent amit kritika érhetne.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
Nincsen itt baj a gépigénnyel.
Részemrõl ennyit a játék futtatásáról, és ezügyben a kis gépemmel maximálisan elégedett vagyok!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nah hát számomra a TressFX kilõve, a kellemes 30fps-t letolja kemény 8fps-re, csak úgy mint a PostProcessing, ezeket kilõve teljesen jó...
Tudtam hogy nem nagy Cucc a GTX650, de ez a két effekt megeszi reggelire....
Játszottam ~3 órát, nem volt semmi gond (gondolok itt crash-re, egyébre). Ultimate beállításon TressFX-el stabil ~35-40 fps-t produkál. Kellemes darab. Csak a QTE-k ne lennének benne...
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
van olyan gyûjtemény,amit "még" nem tudsz felszedni,ellenben nem tudom,hogy vissza lehet-e menni még egy ponton túl,vagy ha fel vagy tápolva,akkor újra kell szaladni a pályákon a menübõl vagy akárhonnan?😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kamerára meg a gyufára gondoltam,hogy csak úgy..hátrateszi a semmibe,meg elõveszi😊
[/spolier]
de ha az embereket is állatokhoz hasonlóan modellezték,akkor jó lesz 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?