Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Hmm.

Ha a 4xSSAA be van kapcsolva, az "új" lobogó haj effektnél villog Lara fekete haja. Ha nincs, csak FXAA, akkor meg semmi gond, csak picit zavaróak a fények. De mivel NVidiam van, hátha az új driver majd megoldja! 😊 Egyébként én nem láttam különbséget a 4xSSAA és az FXAA között, max. sebességben szopás az elõbbi.

Jelenleg így néz ki nálam:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effek bekapcsolva:

Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt kikapcsolva:

Minden ultrán, 1920x1080, 4xSSAA, haj effekt kikapcsolva:

Minden ultrán, 1920x1080, 4xSSAA, haj effekt bekapcsolva:

Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt bekapcsolva:

Minden ultrán, 1920x1080, FXAA, haj effekt bekapcsolva, tessa kikpacsolva ill. alatta tessa bekapcsolva:

A medve nem játék.

Maxtreme
Ha így folytatják a végén már csak egy üres DVD tokot küldenek, fénymásolt fekete-fehér borítóval <#idiota>

HeadHunter86
Pedig itt arról volt szó hogy felhõbe ment.

CroftManor
Azért az úgy érdekes, hogy ahol elõrendeltem, ott addig arról volt szó, h az elõrendelõk Steelbook-ot meg DLCt kapnak ajándékba, most meg az áll a honlapjukon, h az elõrendelõk posztert kapnak... Hát nagyon nem mindegy!

Nothing is True, Everything is Permitted

Maxtreme
Milyen vga-d van, és ahhoz milyen drivert használsz?

Üdv,
nekem olyan problémám lenne hogy tiszta piros és az árnyalatai az egész játék.

Semmilyen más szín nincs.

Ez mitõl lehet, hogyan tudnám helyrerakni?

Fpocok
Ha nincs kint, akkor nem. Most ránéztem, nincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Akkor jó szar lett a játék, mi? Már nem is várom az estét, hogy játszhassak. <#idiota>
HeadHunter86
Felhõbe ment a játék? Mert STEAM-en adatlapjánál nincs (még) kinn.

Fpocok
Ok. Csak gondoltam belinkelem, hátha segít.

köszi
kill3r21
egyébként jó csöcsös a kollegina, szúrnám 😄
kill3r21
majd fog 😄
Maxtreme

<#idiota>

Maxtreme
Nem kell semmit trükközni, a tessalation okozza a fagyást.
Nálam tökéletesen megoldotta a problémát a kikapcsolása. Elõtte szinte percenként fagyott, most 3-4 óra után sincs semmi baj.

Fpocok
Melee. F alapból. Akkor kell benyomni, miután elérte a belsõ kört.

Kibaszott szar a QTE rendszer. Szarjon sünt aki kitalálta.

Solid Snake
"de egy olyan dolog nincs bent amit kritika érhetne"
pl. nudizik benne Lara néni? na, na ugye hogy ugye.
semmi sem hibátlan <#idiota>
Fpocok
Ezt próbáltad?

"Users with a GTX6xx Card Roll back your Nvidia GPU Drivers to 310.90 and the game will stop crashing, also It runs smoother too!

P.S. Be sure to do a custom install and then select the "Preform a clean install" to make it work properly!"

Soha nem játszottam ilyen nyomd meg a megfelelõ billt játékot, szal el is akadtam. Mit kell nyomni amikor az orosz fojtogat?
Fpocok
Mondtak valami day1 patchet.

Remélem megcsinálják a multit, mert nagyon sok embernek nem talál játékot.

Maxtreme
Kapcsold ki a tesszalációt.

kill3r21
Ezt Adom! Ahogy olvasgatom a fórumot még Dark barátunk sem állt bele semmibe :d
Remélem kijavítják ezt a kifagyást, mert így nem lehet játszani....
Ma lesz egy patch akkor?
Eredeti természetesen.
15+ minimum.
bakkerman
na nálamis dolgozik a telepitõ,milyen hosszú a játék amúgy?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Maxtreme
Gyerekek nem jó ez a játék. Ez után mindentõl el fogjuk várni hogy ilyen minõségû legyen. <#sir><#idiota>

Komolyra fordítva a szót, eszméletlenül hangulatos. Komolyan mondom ritkán mondok ilyet, de egy olyan dolog nincs bent amit kritika érhetne.

végigzongoráztam a grafikai beállításokat és meglepve tapasztaltam, hogy a dept of field ultra beállítása rengeteg fps-t elfogyaszt. Normálra állítva látványban szinte semmi különbség nincs, ellenben sokkal jobb a framerate.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

lucifer9393
Engem meg a kín esz meg csütörtök délutánig. De nemsokára megyek, átveszem én is a példányom 😊

kill3r21
Úgyis hozza a futár....legalább a grafikai dolgokkal nem kell már szöszmötölni 😄
lucifer9393
Lewarezkodtad te is? Ejnye <#idiota>

Téged nem zavar ez a túl sok érzelmi vonal meg ez a túl nagy beleélés a szerepébe? Mondjuk épphogy belenéztem, de a játék fele komolyan csak átvezetõ lesz meg filmes biszbasz?
DarkSector
Én azzal kezdeném és zárnám le a technikai bla-bla-t, hogy az én gépemen, a TessFX-et kikapcsolva minden MÁST maxra kapcsolva 1920x1080-ban zavartalanul tudok játszani, 1-2 ponton érzek lassulást, de nem vészes...

Nincsen itt baj a gépigénnyel.

Részemrõl ennyit a játék futtatásáról, és ezügyben a kis gépemmel maximálisan elégedett vagyok!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen ez is érdekes de játékról lévén szó tudjuk hogy ez aránylag elfogadható, de azért hogy egy bokor az orrod elõtt válik láthatatlanná ez azért durva hiba!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én nem vicceltem, amúgy helyesbítek, nem bug hanem furcsaság.

kill3r21

Nah hát számomra a TressFX kilõve, a kellemes 30fps-t letolja kemény 8fps-re, csak úgy mint a PostProcessing, ezeket kilõve teljesen jó...
Tudtam hogy nem nagy Cucc a GTX650, de ez a két effekt megeszi reggelire....
MerlinW
Vissza lehet, igen.
van/lesz fast travel a TAB menüben

Játszottam ~3 órát, nem volt semmi gond (gondolok itt crash-re, egyébre). Ultimate beállításon TressFX-el stabil ~35-40 fps-t produkál. Kellemes darab. Csak a QTE-k ne lennének benne...

[merlinw.org]

Tatyla
A játék még meg se jött a konzolok szervize már elkuldte az explorer és a combat strike kulcsokat

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ellenben cseszi a csõrömet,hogy

van olyan gyûjtemény,amit "még" nem tudsz felszedni,ellenben nem tudom,hogy vissza lehet-e menni még egy ponton túl,vagy ha fel vagy tápolva,akkor újra kell szaladni a pályákon a menübõl vagy akárhonnan?😊
Myselor
jaja nagyon komoly😊
Myselor
nekem semmi gondom a játékkal nem volt fagyás kilépés semmi😊
a hangulat is,hogy csak bámészkodsz és minden sarokba benézel,de a nyilazás pl úgy hibátlan,ahogy van 😊
Sir Quno Jedi
Mondjuk a sunnyogós rész az nagyon idegesítõ mindjárt az oroszokkal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Namost úgy 45 percenként kifagy mint huzat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Myselor
hát srácok ez nagyon jó játék lett,nem bírom abbahagyni : d de asszem nem csak én vagyok így ezzel.ki marad még reggelig?:d
CalebJoe
megy a függés<#nevetes1>

konkrétan a

kamerára meg a gyufára gondoltam,hogy csak úgy..hátrateszi a semmibe,meg elõveszi😊
[/spolier]
CalebJoe
de foltos is lesz mert szétnyomja a segge a bogyókat
hát remélem jól,mert az elején a direkt csõben vezetés bosszantó,mikor te amarra mennél inkább 😊

de ha az embereket is állatokhoz hasonlóan modellezték,akkor jó lesz 😊
The Protector
Mennyire épít a játék az emberek becserkészésére,levadászására,hátulról elkapására és csapdák állítására és hasonló cigányságokra?Egy területet többféleképpen is meg lehet közelíteni és mondjuk egy adott harcban sok a lehetõség a megközelítésre?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

és hová rakod a cuccokat és minden mást,hogy feszes marad a segge a naciban?😊