Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
A Tomb Raider Facebook oldalán meglett az 1 millió rajongó és így a rég beígért 2db exkluzív zene is letölthetõ lett!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Egyszerûen játszatja magát az új Tomb Raider. nagyon bejön. Év játéka eddig 2013-ban 😊De még pár kategóriát is simán nyerne azon belül.

CroftManor
Na én is átvettem végre. Kaptam Steelbook-ot meg DLCT, meg posztert. Ez tök klasz, csak az üres Steelbooknak nekm sok értelmét látom.

Nothing is True, Everything is Permitted

Lehet ahogy kapja az xp-t,úgy combosodik..😊
HeadHunter86
Nekem elég jól fut a 460GTX-en (biztonság kedvéért azért rendeltem egy 660-at ma 😄 )

Amúgy minél többet játszok vele annál nagyobbnak tûnik a melle és jobbnak a segge. A haját meg leszarom 😄

A játék annyira jó, hogy jobb nem is lehetne! Ez bizony GOTY-szagú!

A multi egy rakat szar, de azt már megszoktuk a multiktól, hogy ilyenek.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Jajmár..ha 1 szálad van,bármit meggyújt hamar,csak akkor hat rá a valós fizika,ha legalább fél dobozod van😊
Shep
Azért nem semmi ,hogy 1 éjszaka alatt hipp-hopp meggyógyult 😊 Ja, olyan gyufát hol lehet kapni, mint ami a játékban van, amivel 2mp alatt lángra lobbantott egy egész farakást? Nekem is jól jönne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Versace26
Kaptam egy lapot a tokba,kompania graczy csak nem tudok lengyelül,az lenne a dlc kód,ami rajta van?

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

DarkSector
Naná sejtettem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az enyém még mindig nem érkezett meg és nevezzetek hülye, függõ, kockának, de kezdek már ideges lenni (sõt, már az is vagyok). Rendelés után azt írja az oldalon, ahonnan veszem, hogy felhívnak a rendelés visszaigazolása miatt. Az elsõ pár alkalommal meg is tették, de amióta ún. rendszeres vásárló vagyok, azóta nem teszik. Legalább szólnának, hogy "te hülye, csak holnap kapod a játékot ezért vagy azért", vagy valami. Ha nem kapom meg ma, akkor akkor holnap reggel felhívom õket és akkora patáliát csapok, amekkorát még a világ nem látott 😄
Shep
Nem csak annyi de mindegy. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nekem ugyanez csak többet látok a sötétben....

Viccen kívül elsõre nem látom hogy nagyon más lenne, ami elsõre feltûnik hogy kontrasztosabb, de azt lehet állítani amúgy is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Te is csak a tok miatt vettél dobozost ha jól sejtem? 😊

Shep
Ilyen a szerelem. 😄 Viszont vannak akiket nem sikerült elvakítania a formás idomoknak, mert azért ez mégiscsak egy játék 😊

Shep
Na de mond, hogy nem jók a képek.

DarkSector
<#vigyor5><#eljen>

DarkSector
Grat a fém tok tök korrekt lett.

Shep
Anélkül semmit sem ér 😄

grebber
Én nagy graf buzinak tartom magam ,de látom itt sokakhoz képest eltörpülök.
Elég sokan a köcsög grafikánál meg a hajjal vannak elfoglalva pedig ezek pont nem lényegesek ennél a játéknál mert a hangulat üt vág függõséget okoz!!!!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Játék megérkezett!

Survival Edition fémtokkal, pólóval, poszterrel és a DLC-kkel. Nem hittem volna, hogy mindet megkapom, de korrekt volt a Konzolok-szervize!

Bocs a rossz képminõségért - nemrég lõttem a képet, most értem haza!

És külön tetszik, hogy mind a Survival Edition, mind pedig a játék sima DVD tokja TELJESEN ANGOL NYELVÛ, egy deka magyar/szlovák/lengyel/cseh szöveg nincs rajta! És a doboz sincs telecseszve mindenfélre logóval (csak korhatárbesorolás)!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Gondolom sweetfx, meg sem kérdezem hogy levetted-e benne a brightness-t. 😊

Shep
Pár kép némi látványjavító bekapcsolása után 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Ja a csurkája az lefele de a többi meg felfele és nem low grafon (minden maxon van nekem), ráadásul a vállára sem simul rá szépen csak úgy lebeg vagy nem is tudom, na szóval ez arra volt jó ,hogy 1 hétig mindenki rájuk figyelt, meg most még egy hétig míg rá nem jön, mindenki ,hogy mennyire béna az egész.

grebber
Pl az a tomb ami jár hozzá az a kiinduló bázisnál van egy barlangban ami felett egy krétarajz van a bejáratnál.(Ha nincs meg a dlc- akkor ez be van omolva alap esetben)

Tatyla
nah elsõ fél óra után a véleményem az hogy nagyon add-aktív a játék nem lehet letenni, amúgy a dlc-ket hogy hozom elõ a játékban ha már be van aktiválva?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Single GTX Titan results using the built-in benchmark run

2560x1600, everything maxed FXAA, tessellation ON and tessFX ON

Average: 30.5 FPS

2560x1600, everything maxed FXAA, tessellation ON and tessFX OFF

Average: 42.9 FPS

2560x1600, everything maxed FXAA, tessellation OFF and tessFX OFF

Average: 44.9 FPS

2560x1600, everything maxed 2xSSAA tessellation ON and tessFX OFF

Average: 30.5 FPS

JethroHUN
Ezt a haj dolgot honnan veszed? Mer nem így van. Talán low grafon biztos. Nálam eddig a legelején lógott fejjel lefelé, és a haja is normális volt, pedig nem TressFX-re van állítva.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

grebber
Játékokban ilyet nem tapasztaltam eddig!Pedig megnéztem már párat fõleg amiben van 3D is.

Alsó-középkategóriás tv-ken bitang nagy az input lag, hiába nyomod be a pc feldolgozást minimum 40ms(grafikus kártyáról kiküldött jel és annak megjelenése között eltelt feldolgozási idõ), fõleg ha d-sub-bal teszed ki a képet, azaz elhúzod az egeret és érzed, hogy picit késve utánamegy a kép. Nem tudom jobban elmagyarázni.
a.carkey
Ja, és borotválja ... a hónalját, meg drei wetter taft. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Néha úgy néz ki, mint egy fejlettebb 14 éves, néha pedig nem. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

grebber
Ezt a lag témát nem értem ,de ha kifejted biztos okosabb leszek!

DarkSector
"Kipróbáltam, hát a hajas téma egy vicc, fejjel lefele lóg de a haja mégis felfele áll"

+1

Shep
Ú rájöttem, a köveket tesszelálja de marhára minimális a különbség, viszont megeszik vagy 10 fps-t, de a fõ ,hogy benne van 😊

Shep
Ja hát ilyen igényekkel persze de nem ez az ésszerû PC vásárlás ez ilyen van pénzem adjátok mindenbõl a legjobbat felfogás.

Kipróbáltam, hát a hajas téma egy vicc, fejjel lefele lóg de a haja mégis felfele áll, ráadásul nem is néz ki jól de legalább felezi az fps-t 😄 Tesszeláció mit tesszellál, mert marhára nem vettem észre különbséget?

Jó nagy lehet a lag rajta, el is találsz valamit?
grebber
Igen ,ha meg kedvem van kattintok 2-öt és LG 42LM620S-en!

És egy 23-as monitoron fogod játszani?
UUUU
Ez nagyon érdekes.
Tegnap és ma, egyetlen fagyás nélkül tudtam vele játszani, de ma délutántól, elkezdett fagyni 5 percenként, mint Sir Quno Jedinél.
Teszem hozzá annyi a különbség, hogy nálam ATI és nem NVidiás a kártya.

grebber
De én nem lowon akarok játszani mint most hanem "csúcs" közeli gépet akarok venni.

Proci: 3570K -56k
Ram: 8GB -13k
VGA: majd az új szériából valamelyiket ami jobb lesz compute-ba (ez 99% hogy amd lesz) ~ 130-150k
Alaplap: Tökmindegy valami olcsó ~25k
Táp: Corsair TX650W -26k
SSD: 240GB -49k

Tessék ki is jött a 300k.
Az eddig is konzolokat feltörö csapatokba bízom nagyon hogy valamelyik új konzol törve lesz és akkor ez a 300k részben megmarad mert megveszem a konzolt amennyi lesz és 5-6 évig nem lesz gondom hogy lowon kell futtatnom a gameket.

bogyoka
Én is ott tartok, és mindig rám zuhan a szikla, pedig nyomom az iránygombokat. 😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Kongy
csak engem idegesítenek ezek az istenverte QTE-k? Sose tudom mit kell nyomni, bolha betûkkel alá van írva...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Lehet egy új 27-es monitort is beleszámolt.
Shep
Hagyd már ezt a 300k-t sokkal kevesebbõl lehet jó gépet összerakni. Ez a 300k nálad valami bûvölet?

grebber
HeadHunter86
Hazaértem lövök képet a Konzolokszervízés csomagomról. Elég tartalmas.

HeadHunter86
Ja én is. Kaptam pár DLC-t.

grebber
Ki kell probálni és kiderül.
Eddig szinte csak benchmark eredmények voltak Trees FX-el ott meg valami miatt félemetesen alacsony min fps-eket produkálnak még a csúcsgépek is.
Nem tudom game közben ez elõjön-e.

Az úgy nyitottam full HD minden max tress fx on és 3-5 fps-t kaptam az arcomba.Kikapcsoltam a tress fx-et és játszhatóvá vált egybõl. De késõbb rájöttem hogy ez a gép nagyon kevés a tress fx nélküli maxhoz mert a felbontást visszavéve 1650*1080-ra depht of fieldet is kilõve még van sok olyan rész ami 1x fps-t produkál.
Ez van eljárt már pár éve a gépem felett az idõ,de valahogy nincs szívem 300k-t gépre költenem hogy menjenek rendesen a játékok.

Tatyla
nekem is,épp most rántom lefelé a steamröl 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA