Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nyolc milliót kellene ennek elérnie hosszú távon ahhoz, hogy "lenyomja" az elsõ részt. Meglátjuk, de szerintem sem fog megtörténni!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Én meg a hülye bug miatt kb. így érzem magam:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Spoilerbe írom, bár nem spoilers.
Végre itt van, megérkezett. 😊 Igazából már az elsõ trainer megjelenése óta piszkosul vártam a játékot, mert már valamilyen szinten abból kiderült, hogy valami igazán jó dolog készül a fejlesztõk konyhájába.
A megjelenést elsõ körben 2012-re tervezték, ám a dolog átcsúszott 2013-ra.
A történet szerint egy békésnek induló kutatóexpedíció során , egy igencsak eldurvuló vihar gyakorlatilag porrá zúza a hajónkat, és pár túlélõvel egyetembe a partra sodor minket a víz, pontosan arra a szigetre, aminek a felfedezésére indultunk.
Ám mint kiderül a szigetlakók nem épp vendégszeretõ polgárok, így kezdetét veszi a szemet szemért mozgalom. 😊
Rutinosabb Tomb Raider játékosoknak nem mondok azzal új dolgot hogy az eddigi részekben minden esetben a pisztolyunk (Desert Eagle) volt a legjobb barátunk. Hát ezzel a hagyománnyal a készítõk most szakítottak, ugyanis a stukkert íjra cserélték, ami szerény véleményem szerint jó ötlet volt.
Természetesen ettõl függetlenül találunk majd a játék során egyéb élet kioltásra szakosodott eszközt is, de mégis a nyíl kapta a legmeghatározóbb szerepet.
Manapság szinte egy játékból sem hiányozhat a fejlõdési rendszer, ez az új TR-ben sem lehet másképp. Skill pontokat az elejtett állatok, lelõtt ellenfelek, illetve az elrejtett ládák rejtenek.
Ezen kívül belekerült a játékba egy scavenger rendszer is, ezekre szintén a fent említett módokon tehetünk szert, és a fegyverek fejlesztésére költhetjük õket.
Maga a látványvilág csodálatos, panasz nem lehet rá. Tudom közhely, de sokszor már tényleg olyan érzése van az embernek, hogy egy filmet néz, és nem érti hova lehet még ez után fejlõdni.
Persze ennek meg van az ára is. Ha mindent be akarunk kapcsolni, igencsak izmos gépre lesz szükségünk.
Itt külön kiemelném az AMD új üdvöskéjét, a TresFX technológiát, ami a haj fizikai szimulációját hivatott végezni, ám szerintem még inkább érdekes stádiumban van, mintsem a használhatóba. Sajnos még rettenetesen kiforratlan, bugos, és fps zabáló.
Véleményem szerint láttunk már hasonló megoldást az NV-tõl Physx-el megtámogatva, és negyed ennyi erõforrást nem igényelt. (..és mellé nem csak a hajra volt hatással)
Bár ez az irány már teljesen más mint amit az eddigi TR játékoktól megszoktunk, de nem feltétlenül rossz a kezdeményezés, sõõt.
Ami tetszett:
- Remekül eltalált izgalmas fordulatokkal teli játékmenet.
- Lara élethûbb, érzelmekkel telibb mint valaha.
- Gyönyörû látványvilág
- Profi szinkronhangok
- Jól összerakott animáció
- Hangulatos átvezetõk.
Ami nem tetszett:
-Bár sokkal jobb a helyzet mint az elõdöknél, de az AI-n még lenne mit javítani.
- Kiforratlan TresFx technológia.
- Kicsit talán könnyûre sikeredett (még hardon is) fõleg a "boss-ok".
- Messze még a folytatás 😊
9.5/10
Legszívesebben még napokat eljátszottam volna vele, de túl magába szippantós volt, hogy letegyem egy pillanatra is. Összességében nem bántam meg a vételt, és mondhatni elégedett vagyok, kb. így képzeltem el Lara személyiség formáló kalandját.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ugye hasonló kategória mind a kettõ. Az UC-k idáig mindegyik Tomb rész verték minden szempontból, MOSTANÁIG! DE már nem is hasonlítható össze két kategória, az UC erõsen zárt, no skill és RPG elemektõl mentes, mint ahogy az eddigi TR részek voltak. Most ezzel az új TR résszel Félig nyitott, RPG elemekkel tûzdelt, már más kategória lett mint az UC-k, így már nagyon nem vethetõ össze. Szerintem az ebben a TR részben ezek az újítások ütnek! miközben a stoy és játékmenet is kiváló!
Remélem az Uncharted 4(ps4-re) ebbe az irányba fog haladni mint az új Tomb mert ettõl lett igazán komplex, sokszor és sok órát beleölhetõ játék.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Persze tudom, elnézve a videokat ezek nem igényelnek nagy agymunkát de szerintem ezek is pofásak, habár az underworld is komolyabbnak tûnik elsõre. És mégis lehet egy akciójátékot jobban fogok élvezni mint jópár ma rpgnek nevezett terméket?
A medve nem játék.
Csak ha megvetted a ruhás DLC-ket. Mivel ezek nem kaphatóak sehol sem Magyarországon így gondolom, hogy a "haverod" is szépen lewarezolta a játékot!
Gratulálok, de tényleg!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hogy tudok Laran ruhát cserélni? Egyik ismerõsömnek a Gear menüben van egy olyan pont ahol ruhát tud cserélni, nekem viszont nincs ott semmi ilyen.
Fontos, hogy akkor kell a rámpát felhúzni, mikor betör a szél. A reccsenés után már lehet feltekerni.
Ha meg fel akarod hívni a lakók figyelmét, használhatod a "Fontos" gombot/tag-ot, amivel kiemelheted a szöveget amit írsz, pl egy videó címét, vagy valamit...és látják hogy na ott van nézni való.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Érted?
Ha odaírod akár 2 pixel nagyságban is hogy a videód nem bug-bohóckodás-graf mutogatás, hanem mész elõre a story-ban, csak a szövegbõl tudja meg mielõtt elkezdené nézni...
Ennyi...nem hiszem hogy brutál vagy kérés ez, ha nem is teszed spoiler-be elrejtve, de fölé irni, ha meg spoiler-ban van, eleve nem kell a spoiler-alert szöveg...de értékelem a késõ esti poént. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
SPOILER ALERT 😄
Mostanában nagyon érzékenyek vagytok mindenféle jött-ment videókra. Nem értem az egészet.
szinte minden spoiler nektek. akkor meg MINEK ki írni? Légyszi mondjátok már meg?
Nem sértésképpen, csak miért OLYAN kibaszott nagy dolog odaírni 7 betüt?
És inkább 1 plusz hsz-t itt ezen siránkozni, de már sokan nem értik meg, nagy probléma így megcsinálni:
spoiler
(videó képe)
Azt meg ne vitassuk mi a spoiler, elsõre én is tanakodtam mit kell az elején csinálni, vagyis spoiler, hiszen nem egyértelmû elsõre. Még ha nem is egy keresztrejtvény.
Most komolyan egy 7 betûs kis kiirás ekkora gond?
Nem azért tettem ki a tagokat hogy kibasszak veletek, pont ellenkezõleg hogy K...a egyszerû legyen megcsinálni....és ne azon múljon hogy jajj nincs kedvem beírogatni a tagokat....
Vagy minden spoiler, spoiler, vagy egyik spoiler sem spoiler.
Döntsük el és akkor leveszem a tagokat, és szabad bedobni bármit a végigjátszásról JELZÉS nélkül....(hiszen nem azt mondtam ne tegyél be videót csak írd da hogy spoiler-t tartalmaz ennyi.)
Nekem iszonyúan mindegy, csak a többiek miatt kérem, nem az hogy mekkora tragédia ez, de vagy betartjuk, vagy akkor szabad a vásár.
Elhiheted hogy nekem 8, ha a többiekkel együtt azt mondjátok hogy nem kell szûrni ezeket a vidiket, akkor nem lesz szûrve...
Nem haragszom rád, de eredetileg az ilyenek miatt akartak/tunk hg-t.
Kiprobáltam a tessalationt bekapcsolni. FPS nem lett kevesebb, viszont fagy mint állat.
És ami vicc, hogy windowed módban tényleg több grafikai effekt van!
Lens flare, vízcseppek a kamerán, stb...
Ez mi?!?!?!
Várok egy patchet...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
"Gondolkodni próbálsz kis köcsög?! Na akkor itt a vége..."
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...