5366
Tomb Raider
-
#3919 Az a vicc hogy nem :D Gondolom mikor már 2-3 szereplő jelent meg a képen, megette reggelire az effekt a VGA-t :D
Amúgy most hogy kijött a patch, nálam is szépen fut lara haja. -
#3918 A Tress FX ugye minden karakter hajára kiható effekt? -
#3917 Nekem a laptopomon teljesen jól megy, pedig nem játékos gép. 1366x768, majdnem minden látványjavító maxon. A haj effekt, tesszeláció, post processing stb. persze kikapcsolva, de ezek még a legjobb gépeket is szívják. -
#3916 Hát egy az, tudtommal nem túl prociigényes, másrészt a videokártyád meg elég jó. De persze kinek mi számít szarnak. Gondolom neked full HD, 8x AA és ultra beállítás kellene. :) -
Hoz_Hun #3915 Jaa, azt nem tudom én XBoxon játszom. -
#3914 Miért mit vártál egy 3 éves géptől ? 2 magos cpu kb semmire nem elég ma már :( -
#3913 Azon a vason szarul megy?? :O -
#3912 de nem a ruha srácok,hanem pl a textúra és az arca,raktatok már itt be sokan képet,de azokon nem ilyen volt.ezért kérdezem:) a ruhákat tudom -
Hoz_Hun #3911 Felső a Gerilla ruha DLC, az also a Hunter ruha DLC.
A Gerilla ruha szerintem jól néz ki, de a Aviatrix az még annál is jobb. Akkor egy ilyen bőrkabátban van Lara (elöl mély dekoltázsal... ööö nem mintha számítana :)). -
#3910 Pl én azon tolom.És szarul is megy :D -
#3909 Van aki gyengébb gépen nyomja?Hamarosan újra lesz pc-m és nem tudom,hogy érdemes lesz-e megvenni vagy warezoljak, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. -
#3908 Reload checkpoint? Néha bugos a dolog. -
Kaslerka #3907 Aki kijátszotta please segítsen. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!18:10-nél, nekem nem esnek le a deszkák a kapuról és nem látszik a kötél amivel ki kéne rántani. Mit kellene tenni?
http://www.youtube.com/watch?v=z8yz_6aTp2Y -
#3906 Hunter dlc ruha -
#3905 mód?:))
-
#3904 ragdoll effekt :D -
st3ve #3903
Ceausescu vs. Tomb Raider -
#3902 Köszi a tippet! Ez jó. -
#3901 Nekem ez a játék 10/10. Megérte a pénzt.
Simán jöhet egy olyan folytatás, hogy Lara visszatér erre a szigetre, legalább ilyen jó pályákat csinálnak a még felderítetlen részekre (persze kapcsolódjon az egész), teljesen napos/trópusi-esős kivitelben, valamivel kevésbe dark fényekkel. Több, hosszabb kreatív fejtörő pályák és tombok, kevesebb gyilkolás, de legalább annyi féle fajta állat AI-vel, mint a FC3. -
#3900 Igen, de gondolom nem ilyen típusú kérdésekről van szó, mint amik ebben a topicban elhangzottak. -
#3899 Nem, ha ezzel 1 embert is sikerül arra késztetni ,hogy saját maga is gondolkozzon ne mások tegyék helyette. Egy ilyen játékban egy 20+ éves embernek nem illik úgy elakadnia ,hogy 5 perc gondolkodás után se jöjjön rá a megoldásra. Nem az a jó, ha mindenkinek minden kérdésére válaszolunk egyből, hanem az ha egymást arra késztetjük ,hogy gondolkozzunk. (szerintem) -
#3898 8 éve használod az SG-t és még csodálkozol?:) Én 11 év alatt ha 2 kérdést tettem fel ezen a fórumon és akkor sem volt semmi értelme:)
Ha kérdésem van olyan helyen teszem fel, ahol - kinek inge - civilizált emberek laknak:) Ezek a helyek túlnyomórészt külföldi oldalak... -
#3897 Nekem volt 1 felesleges kérdésem, 1 komment. Kaptam rá vagy 10 leszóló kommentet... -
Evoluti0N #3896 Remélem, hogy a közeljövőben elérhetővé teszik Steam-en az ilyen speciális előrendelői, gyűjtői stb. dlc-ket, mert szívesen beruháznék rájuk :) -
#3895 Nem sokkal jobb ha segítesz másnak, ahelyett, h arra pazarolod az SG tárhelyét, h leszól valakit... -
#3894 Épp ezért kérdezem, az a legkorrektebb. A legjobb talán a Chasm pálya, ahol homokvihart idézhetsz elő, vagy az a másik, ami olyan sivatagos. -
#3893 Akkor gondolom azt csak gyűjtőihez adták, mert nekem a sima változat van. Ahhoz csak egy Fast climb upgrade DLC volt meg a Steelbook. -
#3892 Az a legjobb az egész multiban! Ha jó csapatban vagy esélytelen hogy a másik fél nyerjen :D Bár ha a másik brigád is karaj akkor abból jó kis meccs alakulhat :D
Éleszteni még azóta sem sikerült.Bár meló miatt most hanyagolnom kell 1-2 napig! -
#3891 Kipróbáltátok a rescue módot is? -
Hoz_Hun #3890 Jól elvertek bennünket... -
Hoz_Hun #3889 A Lost Adventure-os Tomb az DLC Tomb. Csak akkor tudsz oda bemenni ha megvan és letöltötted. Egyébként zárva és nem is jelöli. -
#3888 Igen, sajnos néha szarakodik a netem, az AC-ben is nehezen rakott minket össze. Mikor test connection csinálok, ki is írja, hogy a NAT typeom restricted, és gondok lehetnek a csatlakozással. De néha sikerül. Vmilyen portokat kell megnyitni, de hiába nyaggatom a netszolgáltatóm, nem hajlandó. -
#3887 Kösz majd nemsokára megnézem. Amúgy az érdekes hogy multiban nem tudtunk együtt játszani. Hiába mentem rá mindig a Join session progress-re, kiírta hogy nem tud csatlakozni. De azért Hoz_Hun kollégával lenyomtunk pár team deathmatch módot. -
#3886 Nem, bocs, azon az erdőrészen, ahol Whitmannal a kaput kell kinyitni. -
#3885 Ott van, ahol Rotht megtalálod. -
#3884 A legelső pályán lévő? Mármint azon a pályán amikor kimászunk abból a barlangból a felszínre? Én nem találtam semmit. -
#3883 Nem baj csak értelmetlen volt, nemde? :) -
#3882 Ez az első amit megkérdeztem. De úgy látszik ez is baj... -
#3881 Tomb Raider Retrospective: Part Three -
#3880 Nem sokkal jobb ha magadtól jössz rá, mint ha minden egyes apró fennakadásnál itt kérdeztek?