Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mindenkinél ilyen a haj vazzelin. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Egyébként a designerek nagyon kitettek magukért, nagyon profi lett a pályafelépítés, az viszi el a grafikát a hátán, mert egyébként nincsen benne semmi kiemelkedõ de a pályadesign az csillagos ötös, mondjuk ebben azért a TR-ek sosem voltak rosszak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Fogaskerekeket kell kifeszíteni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
de geci,am igaz <#idiota>
a poén pedig hogy lara mondja mit kell,mi az ötlete.mindig szóval emberek ideje megtanulni alapfokon az angolt hogyha játszani akartok xd
MerlinW
Egyél csokit, serkenti az agymûködést:)

[merlinw.org]

grebber
Mutatja a game.A fékeket kell leszedned mind a 4-et.

Next PC upgrade: 2022

elakadtam a liftesnél,ott mit kell csinálni?

MerlinW
Vagy letöltöd Steam-en az angol-t:)

[merlinw.org]

Krisztiam
jah akkor az lehet a baj.. majd holnap felrakom a másik dvd-t :)
amúgy szerintem nagyon jó lett a játék.. tetszik :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Myselor
elvileg 2 dvd-t adtak,a másikon van angol is,ott tudod választani hogy angolul rakja fel.:)
Krisztiam
a menüben át tudtam állítani angolra.. de Lara amikor beszél szerintem nem angolul beszél..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
Lara lengyelül makog :D

ha van is tényleg benne angol nyelv,akkor próbáld meg regeditben megkeresni a vonatkozó részeket és ha látsz teszem azt POL bejegyzést,írd át ENG-re...
lucifer9393
Xboxosok: nem jön valaki kipróbálni kicsit jobban a multit? Xbox live free weekend van! :)

Krisztiam
nekem ilyen a haj 7970-nel

Krisztiam
sziasztok
most raktam fel a játékot és minden lengyel.. hogy tudom átállítani angolra??

lóg

Az új fiókom: DevLupius

Zomil
De egy kis kötszertöl hamar kitisztul a ruhája a vértöl :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lucifer9393
Az tényleg jó volt <#idiota> Nem számoltam az embereket, de egy kisebb községet vagy egy nagyobb falut simán kinyírt. <#idiota> Én még azokat a kannibál szutykokat is henteltem, akik ott voltak fogvatartva a föld alatt.

Prince23
Amikor a vértócsából felemelkedik Lara buksija, én azon a jeleneten szakadtam :)

grebber
Már volt is hírbe hogy a következõ részbe már sokkal harcedzettebb lesz!
Gondolom tesznek bele új közelharci mozdulatokat új fegyverek és hentparádé lesz! De nem is gond jó ez így!

DarkSector
Legalább hamar olcsósodik a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Simán el tudom képzelni. Bekenik a pofiját sárral, leszereltetnek vele két minigun-t egy helikopterrõl és irány a dzsungel:)

[merlinw.org]

grebber
Biztos hogy még nagyobb hent lesz majd meglátod!

MerlinW
Hogy egy fordulat sem volt a történetben az biztos. A hõs fejlõdése jó lett? Nem csak egy gyilkológép?:) Az elsõ órában kicsilány, a második órától pedig több embert trancsíroz szét hidegvérrel, mint amennyi volt az eddigi összes TR játékban együttvéve:)

Egyébként kellemes darab, egyszer valóban kötelezõ, még ha komolyan venni nem is lehet:) Remélem a folytatás még csak hasonlítani sem fog ennek a játékmenetére.

[merlinw.org]

grebber
A fõsztori és a keresgélés nem ugyanaz!

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TBTPumpa
13 óra után én is a végére értem! Köszönöm a fantasztikus játékot/interaktív filmet!

Régóta az egyetlen olyan játék, amit nehéz volt letenni/félbehagyni! Annyira addiktív és szórakoztató volt, ami manapság már nagyon ritka a játékok körében. Jó volt a történet, érdekes és fordulatokkal teli. A grafika szép, a pályák is meseszépek és jól felépítettek. A hangzás is tökéletes! A zenék fantasztikusak, a hangeffektek is jók, a szinkronmunka pedig páratlan! Komolyan Camilla Luddington TÖKÉLETES szinkronhang Lara Croft-nak!

A hõs fejlõdése is nagyon jó lett. Végre nem csak egy gyilkológép, akinek részrõl-részre növelték a mellméretét, hanem egy érzelmekkel és élettel teli leányzó! Komolyan a játék végére én is elhittem már, hogy teljesen BADASS lett a csaj! Fantasztikus játék lett! Erõsen ajánlott darab! Hibát követ el az, aki ezt kihagyja, de tényleg!
Az apróbb hibáktól eltekintve (amiket gondolom patch formájában javítanak majd) 10/10 játék lett! Multiplayer-t nem értékelem, az nem a Crystal mûve...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

idézlek :)

Hihetetlen hogy valaki elakad ebben a játékban!

Nemsokkal azután járok miután Lara kisasszony rájött, hogy kel tüzes nyilat croftolni (a nagy csetepaté után átmentem a kapun a városba) innen kb mennyi van még hátra szigorúan a fõszálat nézve?
grebber
Egyébként a multi milyen benne ha pl 3-an akarunk haverokkal nyomulni akkor azt megtudjuk oldani valahogy?
Acsik miatt kérdem :D

grebber
De ilyet már csináltam vagy 50-et de nem adta be az acsit :(

lucifer9393
El kell elõlük hajolni, ha támadnak, és megjelenik egy QTE-s esemény, ahol egy nyilat a lábába szúrsz. Ezen kívül minden fegyvernek megvan a maga ellentámadása.

lucifer9393
Hát én nem nevezném jól felépítettnek. Hemzseg a nyelvtani hibáktól, szinte már a hajam téptem egy-egy balgaságnál. <#idiota>

grebber
ÁÁÁÁ 99% és nem találok 2 szaros aknát. Már a hullámokkal álmodok annyiszor végigjártam a partot meg megnéztem mindent és csak nem találom õket.

Ennél az acsinál mit kell?

Former Adventurer
Incapacitate 25 enemies with dodge counter.

AtiRadish
Shanty townban treasure map megszerzése után csak 14/15 gps em van megszerezve, a térkép nem mutatja az utolsót(ill. azt jelzi meg van mind).. már csak ez kéne a játék 100%ra maxolásához..más találkozott ilyen problémával?

basszus,ez nem jutott eszembe :D Pedig húzogattam arra fele a hajót,de ez pont nem voltam a fejembe :)

Korrekt jól felépített cikk. Csak kicsit furcsa a negatívumok ellenére 9,0 felett van a játék ez nekem 8.0, 8.5 félnek tûnik ha kalandjáték kategória. A végén levõ értékelés alapján.

lucifer9393
Én tudod hol szerencsétlenkedtem egy darabig? már szégyeltem is magam : Amikor a lift fogaskerekeit kell kipattintani, 100x megjártam a 4 emeletet, teljesen elkerülte a figyelmem a szétlõhetõ barikád.

lucifer9393
Na, akkor ezt is leírom. Elõbb menj át a túlsó részére a teremnek, úgy, hogy a köteles nyílvesszõvel meghúzod az ellensúlyt, amíg visszazuhan a vízbe, gyorsan mássz át a vízen keresztül a másik részre. A kis tutajt pedig húzd egészen az áramos cuccig, majd húzd meg megint az ellensúlyt, és húzd a tutajt alá, hogy ne zuhanjon vissza a vízbe.

Prince23
A tutajt alá kell csalogatnod az áramgeneráló alá, és lám megszûnik az áramütés

Empty
Ez kb. a játék mely részénél van? Kíváncsiságból csak? 50%?

grebber
Egyértelmû pedig.Felemeled a szikrázó részt és alá húzod a "hajót" hogy ne érjen a vízbe!

Hihetetlen hogy valaki elakad ebben a játékban!

lucifer9393
Azt furcsállom ezen a képen, hogy az Angel of darknessbõl több kelt el, mint az Anniversarybõl...

Mit kell azon a pályán csinálni pontosabban tomb sírkõ vagy hogy mondják :D
Kinyitom az ajtót,a vízbe egy lámpa lóg és szikrázik,ha a vízbe megyek ugyebár meghalok. Nem vágom mit kéne csinálni hogy kinyithassam a nagy ládikát...pontosabban hogy hogy jussak el odáig. Mindent próbáltam már,de semmi :(

lucifer9393
A két tartógerendát kell elõször összetörni. Nyisd ki elõbb az egyik ablakot, és a szél pont a másik gerenda irányába fog fújni. Húzd meg a harangot, és a szél odafújja. Zárd be, csináld meg ismét a másik oldalon is, majd ha mind2 összetört nyisd ki mind2 szélvédõt és húzd mégegyszer a harangot.

Empty
Ahol 2 ablakot ki lehet nyitni így szélvihart generálva ott mit kell csinálni? Meghintáztatom nyíllal a gömböt de a nagyot nem üti le!

Prince23
lucifer9393
Nem tudom melyik az a játékmód, ahol az egyik csapat elsõsegély ládákat gyûjt, a másik megakadályozza, de azt játszottam most, és az nem akkora mészárlás. Viszonylag kevesen voltunk.

Solid Snake