Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tessék ez a settings file tartalma
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

/ Choose effects /
'-----------------------------------------------------------*/

// Set to 1 for ON or 0 for OFF
#define USE_SMAA_ANTIALIASING 0 //<0 or 1> SMAA Anti-aliasing : Smoothens jagged lines.
#define USE_LUMASHARPEN 1 //<0 or 1> LumaSharpen : Also sharpens the antialiased edges which makes them less smooth - I'm working on fixing that.
#define USE_BLOOM 0 //<0 or 1> Bloom : Makes bright lights bleed their light into their surroundings (relatively high performance cost)
#define USE_HDR 1 //<0 or 1> HDR : Not actual HDR - It just tries to mimic an HDR look (relatively high performance cost)
#define USE_TECHNICOLOR 0 //<0 or 1> TECHNICOLOR : Attempts to mimic the look of an old movie using the Technicolor three-strip color process (Techicolor Process 4)
#define USE_DPX 1 //<0 or 1> Cineon DPX : Should make the image look like it's been converted to DXP Cineon - basically it's another movie-like look similar to technicolor.
#define USE_LIFTGAMMAGAIN 1 //<0 or 1> Lift Gamma Gain : Adjust brightness and color of shadows, midtones and highlights (avoids clipping)
#define USE_TONEMAP 0 //<0 or 1> Tonemap : Adjust gamma, exposure, saturation, bleach and defog. (may cause clipping)
#define USE_VIBRANCE 0 //<0 or 1> Vibrance : Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.
#define USE_CURVES 1 //<0 or 1> Curves : Contrast adjustments using S-curves.
#define USE_SEPIA 0 //<0 or 1> Sepia : Sepia tones the image.
#define USE_VIGNETTE 0 //<0 or 1> Vignette : Darkens the edges of the image to make it look more like it was shot with a camera lens. May cause banding artifacts.
#define USE_DITHER 1 //<0 or 1> Dither : Applies dithering to simulate more colors than your monitor can display. This lessens banding artifacts (mostly caused by Vignette)
#define USE_SPLITSCREEN 0 //<0 or 1> Splitscreen : Enables the before-and-after splitscreen comparison mode.

/*-----------------------------------------------------------.
/ SMAA Anti-aliasing settings /

#define SMAA_THRESHOLD 0.08 // <0.05 to 0.20> Edge detection threshold
#define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS 12 // <0 to 98> Determines the radius SMAA will search for aliased edges
#define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS_DIAG 6 // <0 to 16> Determines the radius SMAA will search for diagonal aliased edges
#define SMAA_CORNER_ROUNDING 20 // <0 to 100> Determines the percent of antialiasing to apply to corners.

// -- Advanced SMAA settings --
#define COLOR_EDGE_DETECTION 1 // <0 or 1> 1 Enables color edge detection (slower but slightly more acurate) - 0 uses luma edge detection (faster)
#define SMAA_DIRECTX9_LINEAR_BLEND 0 // <0 or 1> Using DX9 HARDWARE? (software version doesn't matter) if so this needs to be 1 - If not, leave it at 0.

/ LumaSharpen settings /
// -- Sharpening --
#define sharp_strength 0.70 // <0.10 to 3.00> Strength of the sharpening
#define sharp_clamp 0.150 // <0.000 to 1.000> Limits maximum amount of sharpening a pixel recieves - Default is 0.035

// -- Advanced sharpening settings --
#define pattern 2 // <1234> Choose a sample pattern. 1 = Fast, 2 = Normal, 3 = Wider, 4 = Pyramid shaped.
#define offset_bias 1.2 // <0.0 to 6.0> Offset bias adjusts the radius of the sampling pattern.
// I designed the pattern for offset_bias 1.0, but feel free to experiment.

// -- Debug sharpening settings --
#define show_sharpen 0 // <0 or 1> Visualize the strength of the sharpen (multiplied by 4 to see it better)

/ Bloom settings /
#define BloomThreshold 20.25 //<0.00 to 50.00> Threshold for what is a bright light (that causes bloom) and what isn't.
#define BloomPower 1.446 //<0.0000 to 8.0000> Strength of the bloom
#define BloomWidth 0.0142 //<0.0000 to 1.0000> Width of the bloom

/ HDR settings /
#define HDRPower 1.08 //<0.0 to 8.0> Strangely lowering this makes the image brighter
#define radius2 0.80 //<0.0 to 8.0> Raising this seems to make the effect stronger and also brighter

/ TECHNICOLOR settings /
#define TechniAmount 0.11 //<0.0 to 1.0>
#define TechniPower 2.8 //<0.0 to 8.0>
#define redNegativeAmount 0.88 //<0.0 to 1.0>
#define greenNegativeAmount 0.88 //<0.0 to 1.0>
#define blueNegativeAmount 0.88 //<0.0 to 1.0>

/ Cineon DPX settings /
#define Red 8.5 //<1.0 to 15.0>
#define Green 8.5 //<1.0 to 15.0>
#define Blue 8.5 //<1.0 to 15.0>

#define ColorGamma 1.5 //<0.1 to 2.5> Adjusts the colorfulness of the effect in a manner similar to Vibrance. 1.0 is neutral.
#define DPXSaturation 1.2 //<0.0 to 8.0> Adjust saturation of the effect. 1.0 is neutral.

#define RedC 0.36 //<0.6 to 0.2>
#define GreenC 0.36 //<0.6 to 0.2>
#define BlueC 0.36 //<0.6 to 0.2>

#define Blend 0.5 //<0.0 to 0.1> How strong the effect should be.

/ Lift Gamma Gain settings /
#define RGB_Lift float3(0.970, 0.970, 0.970) //<0.000 to 2.000> Adjust shadows for Red, Green and Blue
#define RGB_Gamma float3(1.090, 1.090, 1.090) //<0.000 to 2.000> Adjust midtones for Red, Green and Blue
#define RGB_Gain float3(1.020, 1.020, 1.020) //<0.000 to 2.000> Adjust highlights for Red, Green and Blue

/ Tonemap settings /
#define Gamma 1.0 //<0.00 to 2.00> Adjust midtones

#define Exposure 0.00 //<-1.00 to 1.00> Adjust exposure

#define Saturation 0.00 //<-1.00 to 1.00> Adjust saturation

#define Bleach 0.00 //<0.00 to 1.00> Brightens the shadows and fades the colors

#define Defog 0.000 //<0.00 to 1.00> How much of the color tint to remove
#define FogColor float3(0.00, 0.00, 2.55) //<0.00 to 1.00, 0.00 to 1.00, 0.00 to 1.00> What color to remove - default is blue

/ Vibrance settings /
#define Vibrance 0.05 //<-1.0 to 1.0> Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.

/ Curves settings /
#define Curves_contrast 0.40 //<-1.0 to 1.0> The amount of contrast you want

// -- Advanced curve settings --
#define Curves_formula 3 //<1234567> The constrast s-curve you want to use.

/ Sepia settings /
#define ColorTone float3(1.40, 1.10, 0.90) //<0.00 to 1.00, 0.00 to 1.00, 0.00 to 1.00> What color to tint the image
#define GreyPower 0.11 //<0.0 to 1.0> How much desaturate the image before tinting it
#define SepiaPower 0.58 //<0.0 to 1.0> How much to tint the image

/ Vignette settings /
#define VignetteRadius 1.00 //<-1.00 to 3.00> lower values = stronger radial effect from center
#define VignetteAmount -1.00 //<-2.00 to 1.00> Strength of black. -2.00 = Max Black, 1.00 = Max White.
#define VignetteSlope 8 //<1 to 16> How far away from the center the change should start to really grow strong (odd numbers cause a larger fps drop than even numbers)
#define VignetteCenter float2(0.500, 0.500) //<0.00 to 1.00> Center of effect.

/ Dither settings /
//No settings yet, beyond switching it on or off in the top section.

//Note that the checkerboard pattern used by Dither, makes an image harder to compress.
//This can make your screenshots and video recordings take up more space.

/ Splitscreen settings /
#define splitscreen_mode 1 //<12345> 1 = Vertical 50/50 split, 2 = Vertical 25/50/25 split, 3 = Vertical 50/50 angled split, 4 = Horizontal 50/50 split, 5 = Horizontal 25/50/25 split

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Jah ez jó ötlet inkább valami tárhelyre rakd fel ha lehet !
Maxtreme
Köszönöm <#taps>

scomcomputers
Inkább ha kérhetem tedd már fel valahová légy szíves!
Köszi!

* Scomcomputers the future of computing!*

Shep
Küldöm.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez sweetfx-el van.

Maxtreme
hozzám vágod a cfg file-od? 😊

TBTPumpa
Ezt VGA driverbõl nyomod vagy valamilyen külsõ programból?

Mert a játékban ennyiféle látványcucc nincs. Legalábbis nálam ilyesmi nem érhetõ el.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Mert a macskák azt szeretik.

Shep

Fpocok
Azt én is tudok... akkor minek kell megédesíteni a játékot?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Akkor olyan, de mint már mondtam lehet a színtelítettséget csökkenteni. DE úgyis csak a brightnesst csökkenti szóval ...

Fpocok
Ezt mondom én is. Ettõl hányok... meg sem nézek ilyen filmet már.

TBTPumpa
Pedig SweetFX-el olyan mint egy májkül béj film. Látványra, már csak az Armageddon hiányzik, egy szikla néhány robottal és a sziget! A rosszfiúkról már ne is beszéljünk! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Be lehet lõni kevésbé színesre is, egyéni ízléshez mérten de neked úgyis mindegy, nem? 😊

Fpocok
Inkább nézem a fakó színeket, mintsem hagyom, hogy kifollyon a szemem a michael bayes színektõl.

Shep
Akkor játsszál úgy vele. (anélkül egy fakó életlen textúrás valami az egész) Bár ha jól belegondolunk a sfx csak lecsökkenti a fényerõt 😄

Fpocok
Sweetfx nélkül jobb.

grebber
Na megvan a single 100%.Belevetettem magam a multiba el lehet vele lenni.

Valakik jönnének acsikat gyûjteni? Szétlõjük egymást beállított helyzetekbe ahogy az acsi kívánja😄

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Kicsit haxoltam 😊)

Original Vs SweetFX

És hogyan feszítem ki a fogaskerekeket? Nem értem...1 ugye megvan...de alapból a többihez hozzá férni se elhet sehogy... :S

Krisztiam
head and shoulders-el mos hajat biztos 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

bogyoka
Azt is nyomtam. 😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Fpocok
Szerintem az F betût kell nyomni. 😄

bogyoka
Nem tudom a farkast kinyirni a barlangban, hiába nyomom a nyilakat, meg az E-t, ha mutatja, mindig elharapja a torkom. Lõszerem nincs semmi.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Zomil
Sajnos ugy néz ki valami bebugzodott, mert nem kapom meg az osszes challenge teljesitése achievement-et és a játék is 99%-ot ir :S
Pedig amikor belépek az összes map 100%-os...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lucifer9393
Uraim, ez a multiplayer nem is annyira rossz, mint amilyennek beállították. Egyelõre még csak a Rescue móddal játszottam, de az nevezhetõ élvezetesnek, és nincs benne percenkénti halál. A karakterfejlõdés elég gyorsan megy, egy este/éj alatt sikerült 19 levelre kerülnöm.

kill3r21
Mindenesetre, ha ilyen szintû Tomb Radiderek lesznek én mindre vevõ vagyok 😊
kill3r21
Akkor még ráérek 😄
AntiHero

Coastal Forest
Mountain Temple
Mountain Village
Base Approach
Mountain Base
Base Exterior
Cliffside Village
Mountain Pass
Chasm Monastery
Shanty Town
Cavern Entrance
Geothermal Caverns
Solarii Fortress
Summit Forest
Shipwreck Beach
Cliffside Bunker
Research Base
Chasm Stronghold
Chasm Shrine
Chasim Ziggurat

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kill3r21

Ez elég beteg rész, innen még sok van hátra fiúk? be akarom osztani 😊
MerlinW
Interaktív PDF. Dokumentumfilmek, írások a fejlesztõkrõl, stb.

[merlinw.org]

A Steam-en megvehetõ Final Hours of Tomb Raider mi a fityfene? Nem ír semmi infot. A játékot bemutató videóknak volt ez a címe. Tán csak nem azokat lehet megvenni? <#zavart2>
Üdv mindenkinek!

Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézõimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. 😊
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építõ jellegû kritikával szolgálni! 😊
Egyelõre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezem új(újabb) játékok bemutatását is.
Ha idõtök és kedvetek engedi, nézzetek be! Ha pedig tetszik, amit láttok, akkor hozzatok magatokkal még egy embert!

Máté
Myselor
látod még az is kevés😊
Prince23
Nem szükséges, mert ott az elemi ösztöne Larának 😄

MerlinW
Végûl is mínek a nyelvtan, besszéljûnk ugy ahoggy lyol essik, hiszen mindenki megértí <#bohoc>

A második mondatoddal viszont sokszor egyet tudok érteni😊

[merlinw.org]

<#eljen><#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

DarkSector
Én értem a tõl-t is. 😊

Más amúgy sem érti amiket írok, akkor legalább én értsem. D:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
hát igen,na de hagyjuk jó kis techdemo😊
Fúú az nagyon szar lett...semmit nem tud a grafon kívül...hol van az elsõ rész filingje...na de off---off!
😊

MerlinW
<#nyes>

[merlinw.org]

Myselor
bezzeg a Krízis 3<#idiota>láttam ám^^
MerlinW
Ugyanazt mondtad, csak olyan környezetben, ami inkább félreértett kérdõre vonás, mintsem egyetértés. Legközelebb tudd le egy "szerintem is"-el és nincs probléma😊

Szokásos grammar nazi:
Még mindig másodperc-nél és nem -tõl 😊

[merlinw.org]

Ez egy fantasztikusan jó játék!!
<#eljen>

DarkSector
Elárulom hogy ugyanazt montam mint te de mindegy ezen is sértõdj már meg. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Jó most nem kezdem el magyarázni késõ van már, pozitív véleményt mondok az is baj. Beszarás ez a fórum 😄

DarkSector
Ja bocs. 😄

DarkSector
És nem ez számít?
A design?
Mert nekem ez fontosabb a pixelmennyiség/másodperctõl...

MerlinW
Hagyd, csak örül az új gépének😊

[merlinw.org]