5366
Tomb Raider
-
#4003 A patch óta ez van, péntek óta nem megy a multi...
Itt lehet anyázni a fejlesztőket :) -
#4002 Ma kocogtam el a DLC tomb-ig az aktuális töréssel, és ugyanúgy fut, mint az eredeti. Teljesen rendben volt minden. -
#4001 Kb fel oraja jatszom a TR-el, de mar tudo Lara gyengejet :)
Nem szamit neki az oldalabol kiallo vasrud, a 20 meteres zuhanas kosziklara, a medvecsapda, ha szettori a bokajat, de egy rozsabokor tuskeje halalra szurja :D
-
#4000 belépnék a multiplayerben de visszadob a főnemübe azzal az üzenettel, hogy megszakadt a kapcsolat a steammel.
A másik kérdés: a főmenüben a menüpontok alatt mindig azt irja, hogy a tomb raider szerverei pillanatnyilag nem elérhetők látogasson el a tombraider honlapjára.
ez most mi? -
#3999 Szerintem később úgy is elérhetőek lesznek majd!
De legalább eredeti verzióval játszol, ami legalább naprakész, nem bugos és jobban fut, mint a wrz változat! -
#3998 Én is a törést használtam, a DLC tomb-hoz. -
Hoz_Hun #3997 Nyugtasson a tudat, hogy legálisan nem játszol a DLC-vel. :) -
#3996 Szóval az "így jártál!" esete forog fenn... egyelőre. :) Köszi. -
#3995 Az a Tomb egy előrendelői DLC volt!
Azért is nem tartalmazza már a játék. Abban az esetben kaptad volna meg, ha március 5 előtt előrendelted volna...
Persze nincs kizárva, hogy később elérhető lesz majd, ahogy a ruhák is, de elvileg exkluzív cuccokról van szó. -
#3994 Először a warez (SkidRow release) verzióval játszottam, de aztán hamar megvettem az 576-ban az eredetit. Most végre volt időm és újrakezdtem előlről, rögtön az elején a Coastal Forest pályán van egy tomb,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahol a lezuhant repülőgép alól kell kiégetni a támasztékokat és így a gép farkáról fel lehet ugrani végül,
ez a warez verzióban simán elérhető volt, de az eredetiben sziklák állják el a bejáratot és nem teljesíthető ez a rész.
Hogyan lehetne ezt a tomb-ot (meg az egyéb dolgokat, amik a warez-ben megvoltak, pl.: ruhák) is hozzáférhetővé tenni legálisan? Simán fizetnék érte, ha már egyszer megvettem az alapjátékot, akkor ezek a kis pluszok is beleférnek a büdzsébe.
Steam-en néztem, de semmi downloadable content nincs hozzá. -
#3993 szexuális xd -
#3992 Meg Dead Island + Far Cry 3 coop karijának korcsaira
Dagi Vaasról nem is beszélve :) -
#3991 Egyébként ez a Reyes egy kicsit Anayára hasonlít a Legendből -
#3990 Hát most megnéztem. Hát az a Camilla nem nagy szám. Ez a csaj sokkal természetesebb. -
#3989 Fogalmazzunk úgy, hogy természetesebb:) -
#3988 Egyetértek -
#3987 kinek mi,nem mondom hogy rossz,de camilla szexuálisabb ^^ -
#3986 Jó bőr -
#3985 Lara Croft Storms UK Charts[Uros "Vader" Pavlovic]06:47 am EDT @ March 11th, 2013Crysis 3 managed to stay on top of British sales charts for a couple of weeks, but now Tomb Raider and SimCity emerges as the most wanted games in the region. Check out the latest weekly sales chart for the UK:Tomb Raider (Square Enix)SimCity (EA)Naruto Ultimate Ninja Storm 3 (Namco)The Sims 3: University Life (EA)FIFA 13 (EA)Crysis 3 (EA)Call of Duty: Black Ops 2 (Activision)Far Cry 3 (Ubisoft)Metal Gear Rising: Revengeance (Konami)The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda) -
#3984 Finom anyag -
Hoz_Hun #3983 Hát ő szerintem tízszer jobb nő mint Camilla.
-
#3982 Hát igen, ezt nevezném preorder extra-nak:) -
#3981 instant buy lenne szerintem xd -
#3980 hogy legyen mire OGC-zni mi?(fordítsd el a fejed és úgy nézd,kiváncsi leszek ki jön rá mit ábrázol ^^) -
TomStorm #3979 -
#3978 Lehetne vmi Tomb Raider XXX Edition, ahol bónuszként 1 órát lehetne "játszani" ezzel a nénivel. :D -
Hoz_Hun #3977 Wow, thx. Ez már tényleg hasonlít. :) -
#3976 Megan Farquhar
-
#3975 Fú, ha meglesz vagy ha valakinek megvan betehetné megint, kíváncsi lennék rá -
#3974 A testét igen. Az arcát más. Volt már linkelve itt, most nem találom. -
Hoz_Hun #3973 Amúgy erről a Camilla akárkiröl is mintázták Lara modeljét, vagy ő csak a hangját adta (mert nem nagyon hasonlít rá)? -
Hoz_Hun #3972 "It's ain't Tomb Raider XXX" "film" bemutató. Legalább is úgy néz ki... minőségben. :) -
#3971 Nem lehet bárki Lara akinek barna haja van és nőnemű, ennyi erővel én lehetnék a fan made Kratos -
TomStorm #3970 Ez de rossz.. -
#3969 Most miért? Azért, mert nem cicababa arca van? -
#3968 azt hittem a TR XXX előzetese,hogy néz ki az a nő?pfejjj... -
vg #3967 Még mindig nem működik filmen Tomb Raider, hiába fanmade...
-
#3966 Az a Demi Moore.
-
Hoz_Hun #3965 Tudom. :)
Amúgy ha a sisakosokat fejbeküldöd, akkor azok nem halnak meg csak leröpül a sisakjuk. haha -
#3964 Lol hát én ezt poénak szántam :/ Ha fejbelövöm nyílván nem tudom kivégezni, mivel meghal