Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Empty
Na ezzel megy:
Tomb Raider SweetFX

Törölt felhasználó
Másnál is elõfordul az, mikor csak gondol egyet a játék és fekete képernyõvel kilép?
Eddig nálam csak amd támogatott játékoknál csinálta ezt. (pl: DiRT Showdown, Hitman Absolution)
Nvidiás videókártyám van, de remélem ehhez nem sok köze van.
Legújabb driver van feltelepítve.
Empty
Igen azt másoltam be. Csak érdekes, hogy anno azthiszem a Dishonoreddel mûködött ez a dolog.

Shep
Hát csak annak semmi értelme, úgy nem aktiválódik. Szerintem a settings file-ban van nálad a hiba, kitörölted az egészet ami a gyáriban volt és csak a lentebb berakott adatokat másoltad bele?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Empty
Max úgy megy, hogyha a SweetFX mappába másolom az összes dll, fx, txt fájlt plusz az injector.ini-t.

Empty
Hát ja! De ez akkor felejtõs ezekszerint nálam!

Shep
Ja és egyébként a játék attól még 32 bitrs, hogy 64-es winen játszod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem is 64 bites van, valami más lehet a gond.

Empty
Q: It does not run with the 64bit version of my game exe.
A: SweetFX is not compatible with 64bit versions of games - use a 32bit version.

Ezért kérdeztem én a 64 bitet!

Empty
full path: C:\Program Files (x86)\SQUARE ENIX\Tombraider\
redirecting D3D11CreateDeviceAndSwapChain
redirecting CreateDXGIFactory1
redirecting CreateDXGIFactory
redirecting IDXGIFactory->CreateSwapChain
redirecting IDXGIFactory1->CreateSwapChain
initialising shader environment
D3DX11CompileFromFile failed
SweetFX_settings.txt(1,1): error X3000: syntax error: unexpected token '/'

Empty
Mert tört?
Fekete kép és kilép egybõl.

Shep
Hát akkor a hiba nálad van, mûködnie kell.

Empty
Akkor viszont nem megy a játék!
Márha cakk pakk bemásolom a szajrét!

scomcomputers
Mindent be kell másolni!

* Scomcomputers the future of computing!*

Empty
Hát nem nagyon veszek észre különbséget! Csak a SweetFX mappa kell mellette a DLL és ini fájlok amik a mappán kívûl vannak azok mellékesek?

TBTPumpa
A TressFX kapott valamiféle javítást, mert nálam most bekapcsolva alig csökken az FPS.
Illetve az effektek is megvannak - ami miatt ment a sírás! Ablakos mód helyett most már teljes képernyõn is van mindenféle effekt. Legalábbis több minden látszik nálam, mint ami eddig volt.
De azért egy patch notest én is elfogadnák!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sir Quno Jedi
EZT a rakás szart. Continue után már 10 másodperccel ki is fagy. Éljen a patch! Hát jobb nem lett... Szégyen!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Egybõl változik, nem kell kapcsolgatni semmit.

Empty
Alapból már szebb lesz a kép vagy ez kapcsolható valami bill. kombinációval játék alatt?

grebber
Steam nickem: Grebber vegyetek fel és multizzunk mert elég halott minden szerver kb cak deatmachet talál semmi mást 😞

Next PC upgrade: 2022

Shep
Igen.

Empty
SweetFX 1.3 a verzió? Ez tartalmaz egy Shaders mappát is ugye?

Sir Quno Jedi
na most jött valami frissítés ehhez a szarhoz a steamen

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Csak be kell másolni a sweetfx-et a játék könyvtárába és kész, nincs semmi különleges rituálé.

Empty
Na bakker most meg nem indul a játék, hogy betettem a fájlokat a játék könyvtárába. Mi a helyes menete?

Shep
sweetfx settings fileja

Empty
Ami lentebb van spoilerben az melyik file tartalma? #3655

scomcomputers
Igen DX11 alatt is..
<#kacsint>

Empty
És DX 11 alatt is vagy sem?

scomcomputers
Müködik rendesen!
<#eljen>

Empty
Nekem úgy rémlik, hogy 64 biten nem megy a SweetFX. Ezt tudja valaki erõsíteni vagy cáfolni?

grebber
Mintha xbox 360-at látnám tiszta rece minden<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
jaja sztem is 😄

Shep
Na akkor majd kipróbálom ultrán 😊 Amúgy nincs különbség csak más a brightness 😄

Shep
Biztos nem megy a QTE 😄

Maxtreme
TE figy érdekes dolog, mert nincs fps különbség a Te beállításaid, és az ultra SMAA között <#guluszem1>
Most vagy nem úgy müxik ahogy kéne, vagy nemtom 😊

1-2 képz hogy miért is szar a sweetfx😊

Elsõ kép alap, második a Sweetfx-es.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aki azt mondja hogy az alap jobabn néz ki, az hétszentség' hogy van, vagy csak nem akarja bevallani hogy nehogy másnak legyen igaza.

Seth
Max az idegbajosoknak,mint Te 😄

PSN ID.: Beegabor

Shep
Mennyi az fps különbség a low és az ultra között, nem próbáltad?

Shep
Hát lehet rá még tolni 😊

TBTPumpa
Akkor ne játssz vele! Nem kötelezõ ám mindennel játszani, ami WRZ-ben megjelenik! <#idiota>

TBTPumpa

semo1
Kibaszott idegesitö ez a játék

Maxtreme
nah találtam egy okosságot 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SweetFX has several SMAA 'presets' you can use; Low, Medium, High and Ultra.

The numbers for the Ultra preset are -

#define SMAA_THRESHOLD 0.05
#define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS 32
#define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS_DIAG 16
#define SMAA_CORNER_ROUNDING 25

The numbers for the Low preset are -

#define SMAA_THRESHOLD 0.15
#define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS 4
#define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS_DIAG 0
#define SMAA_CORNER_ROUNDING 100

Maxtreme
Amúgy semmi baj vele de tényleg, viszont az AA-t kicsit keveslem 😊

Shep
Nekem jók ezek a közepes beállítások, mert így nem eszik csak 2-3 fps-t és hát ez a lényeg, hogy sokat dob a látványon de keveset eszik.

Shep
beírod googlebe hogy sweetfx és szépen letöltöd abban lesz egy sweetfxsettings.txt file abból kitörlöd ami benne van és belemásolod ezt. Ennyi az egész.

Maxtreme
de f*sz vagyok, megtaláltam.
injector.ini

Maxtreme
tudod mit nem tudok a mai napig se?
Hogy az SMAA részt hogy kell úgy belõni, hogy az valóban normálisan mûködjön. (tehát "maxra")
A beépített FXAA-t inkább nem használnám, mert rengeteget homályosít.
Van nekem egy SMAA injectorom (dx10-es) ami alapból müxik a játékkal, azt viszont nem tudom hogy a sweetfx-el nem e veszne össze. Gyanítom h de.

scomcomputers
Ez nekem nem modn semmit, a komplett sweetfx-t kérném szépen feltölteni...
Köszi!

SpeedXHUN
Fu ritkán mondom ezt,de k.o ez a játék,végre van hangulat,játszhatóság,mint anno.
Lewarezoltam pc-re,de sztem ps3-ra tuti vevõ leszek😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX