Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Dehogy olyan. A tartalmi része az alap SG-s. Csak fejléc és háttérkép van.

[merlinw.org]

DarkSector
Csinyáltam ezelõtt is, de az sokaknak nem volt szimpi, talán ez. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lacee86
Sztem jó.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
Ez milyen?
Ez sem tetszik?

Többiek

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
meg felmerül a kérdés hogy most kik szavaznak?
akik valóban bejárnak vagy idegenek...😄

DarkSector
Igen csakhogy a steam most is olyan mint régen nem?

De most a szavazás nem a topik alakitására szól hanem 3 képre, fejléc-háttér, szövegdboz, legalábbis most ez a 3 lett felvetve, nem mondtam hogy átlátszó legyen minden, eszemben sincs, legalábbis a SZÖVEGES mezõket nincs értelme, hiszen az olvasásban csak ZAVAR.

Ha meg a középsõ sávot eltünteted, lásd mondjuk Crysis 3 off totyik, az nekem annyira nem kóser, hanem inkább legyen csak átlátszó...dehát ez egyéni izlés.

Lacee86
Fogalmam sincs, h egy háttéren mi zavaró lehet... Nem akadályoz semmit az olvasásban, hisz a szöveg boxokban van ugyanúgy.

MerlinW
Nem sokan szeretik ezeket. Lásd, a Steam topik design-t is leszavazták egy idõ után, pedig szerintem az nagyon pofás cucc volt. Az is érthetõ, hogy az emberek szeretik az egységes megjelenést, nincs ezzel semmi gond. Fejléc, oldalháttér, esetleg üzenetfejléc jobb oldalára funkciók. Az átlátszó hátterek, egyéb barmolásokat nem csípi a többség, ez kiderült már több alkalommal😊

[merlinw.org]

DarkSector
Ezt írtam lentebb... 😊

Mondjuk nem tudom mennyire értették a többiek a moddolást, hogy kint kép ne lehessen a háttérbe, vagy a topik alakját moddolni, mert a 2 dolog azért nem ugyanaz... 😊
De ahogy nézem nem sok minden lesz ebbõl.

MerlinW
Emlékeim szerint azzal a feltétellel lettél házigazdává választva, hogy nem nyúlsz a topikhoz😊 Így már magát a szavazást sem értem😊

[merlinw.org]

Lacee86
A leszarom-ot igennek is lehet venni. <#ravasz1>

DarkSector
látom van néhány vicces emberke, mint én...tudtam hogy a 3 válaszlehetõségnek lesz értelme. 😄
Várgyok pár orát, mi lesz a vége a szavazásnak.

DarkSector
hahaha. 😊

Lacee86
És mikor teszel be mást, ha mi lesz eredmény, mennyi igen kell? 😊

DarkSector
Az elsõ "leszarom" az én vagyok...😄 nekem8 döntsetek ti.

Lacee86
Jaj, ne legyél már ennyire demokratikus. Te vagy a topik tulaja, állj a sarkadra. 😊

DarkSector
fasza mint mondtam én is be tudom tenni, az akadály nem a lustaságom hanem mert megkértek.

CroftManor
Nézd meg az ACR meg az AC3 topikot. Azt én csináltam. Sztem nem rossz.

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
miben vagy jártas?
háttér szerkesztsben, berakásban vagy tanácsadásban? 😄

Betenni betudnák, van is, csak mint említettem egy közösség kérdése.
Max elmeek war-ozni 1-et, és bedobok utána vagy most egy szavazást, és baromi egyszerûen eldõl a dolog.

CroftManor
Hát azzal nem sokat játszottam, asszem olyan mint ACben a chest capture. El kell foglalni a területeket, de szinte lehetetlen, mert azt azt ellenséges csapat is látja, ha elkezdjük elfoglalni az egyiket. Itt nem lehet egy helyben állni egy adott területen, mert fél perc alatt szétkapnak. Nekem a rescue tetszik meg esetleg a team deathmatch.

CroftManor
Hát egy háttér mindenképp elférne a topikba. Én már jártas vagyok ilyen téren 😊

Sziasztok.
Van egy GTX 670 kártyám azon futtatom a játékot.
A bokrok néhol villognak,és a Lara haja is át változik amennyiben Anti-Aliasing 4x SSAA rakom.
2x SSAA nem jelentkezik a hiba,és FXAA sem.
Egy fehér paca lesz a haja a csajszinak valakinél van hasonló probléma ?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
DarkSector
Tudom, én a másik kollegámra írtam hogy mi nem tetszhet nekije.

lucifer9393
Félreértettél, nekem pont ez a semmilyen igénytelen jön be <#idiota>

DarkSector
ja igen...értem mire írod, ez 3 jpg kép, nekem mindegy, szavazzuk meg vagy mi?

Lacee86
Hát amilyen az OFF topiké. Az oldalháttér, a szövegdoboz háttere. Meg még a banner is jobb, bár olyan nagy bajom a mostanival sincs.

DarkSector
Én sejtem mi a baj ezzel, amúgy nekem is irritáló ez a kék szín, mármint a fehér alapon ezek a semilyenkék táblázatok...ez enyhén igénytelen, de hát ez van.
Maga a szövegeket, átlátszóvá tuti nem tenném mert nem látszana rendesen amit írsz, szerintem pl a MW3 topikban szolíd egyszerû színek vannak, ami tök korrekt...
És szerintem bõven átlátható.

lucifer9393
Hát ha szavazásra bocsájtanád a dolgot, nekem ez az alap jobban tetszik.

DarkSector
Hát nekem 8....milyen dizájn tetszik?

lucifer9393
A cry for help módról mit gondolsz?

Lacee86
Kár. 😞 Nekem személy szerint tetszik az a dizájn, és nem is zavaró.

DarkSector
Mindent lehetne csak megígértem hogy nem mert néhány embert zavar, és önkényesen nem akarok semmit ami a többieknek szar.
nekem a banner sem tetszik, elnézést attól aki csinálta, de nem az én igényem a fontos.

Ha mindannyian, vagy legalábbis lehetõleg sokan azt mondjátok hogy ez-az legyen, mert belefér az más, de én kezdetben azt mondtam nem lesz nagy modolás.
És ellenkezõjét senki nem írta, szóval ebbõl arra következtettem hogy senkinek nem kell.

Lacee86
Egyébként nem lehetne olyan szépre megcsinálni a rendes topikot, mint az OFF topikot? 😊

CroftManor
Na egy kis multi móka - Rescue

CroftManor
Hát a multija nem a stabilitásról lesz híres. Egy este alatt 5x kellett újraindítanom a boxot, mert lefagyott meccs közben. :/

Ezt köszi, eddig nem láttam. Holnap begyûjt+elolvas lesz. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Be is következett. Én már ráuntam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tommygear
90%-a elnyomható az átvezetõknek.......
Köszi a gyors választ, akkor haladok tovább míg nem találok egy sátras kempet 😊
Nem veszem annak, én kontroller szûz vagyok, illetve voltam! Ezt a játékot azzal toltam végig! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Nem minden tûzrakásnál van fast travel!CSak a sátrasoknál!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
<#sir>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! 53% nál járok, és nem tudok fast travelezni. Amikor leülök egy camphez, nem jelenik meg középen, csak a skill és a gear van a menüben. Mit kell csinálni? Vagy ez valami hiba?
grebber
Azta rohadt egy mai köntösben jobb animációkkal ez milyet ütne!!!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
ez beteg<#idiota>
Én imádtam ezt a játékot. Számtalanszor végigtoltuk, nagy élmény volt számítógépen "filmjátékozni". A maga korában fantasztikus élmény volt, 100% átjött a Star Wars feeling.
rákontrázik*
Félreértesz. Nem csak azok írhatnak ide, akiknek tetszik a játék. Ráadásul nem is akartalak meggyõzni arról, hogy a játék jó. Egyetlen egy hozzászólásom se volt, ahol errõl próbáltalak volna meggyõzni. Sõt, még meg is kérdeztem, hogy szerinted mi lesz az év játéka, melyik játékot várod, mert ha leírod, hogy neked nem a TR az és nem tetszik, akkor kíváncsi vagyok rá, hogy neked mi az. Kíváncsi vagyok a véleményedre, attól függetlenül, hogy neked nem tetszik a TR. Azonban, hogy Hoz-zal itt "nyolcvan" hozzászóláson magyarázzátok egymásnak, hogy a játék jó, majd a másikótok rákontrázok, hogy bezzeg nem az, akkor az úgyse vezet semmire. Ha leírja nyolcvanadszorra is, hogy a játék jó, akkor te le fogod írni nyolcvanegyedszerre, hogy márpedig nem az, amire neki is le kell írni nyolcvanegyedszerre, hogy már pedig az. Láttam már sok ilyen értelmetlen vitát. Biztos, hogy ti is láttatok már és jól tudjátok, hogy úgyse vezet semmire. Az lesz a vége, hogy addig folytatjátok, ameddig valamelyikõtök meg nem unja, ami remélem, hogy mihamarabb bekövetkezik.
Haha, pedig ez mekora király játék volt! 😊