Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
THX tárgytalan azt hittem már megvettem, azt mégsem...:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Én nem tudom itt hogy van jelen,mert az én gépemen nagyon sok másik játékkal karöltve ez sem megy max grafikán!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Csak éppen a TR-ben kb annyit csinál, mint anno az AvP-ben :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Különc
Õ, asszem a legjobb íjtípusnál jelenik meg mint upgrade

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

DarkSector
Fasza ha van de ez végett konfigot nem újjítanék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Valaki elspoilerezné hogy miképpen varázsolom elõ a robbanófejes nyílakat? Mert csak 2 közül enged választani a sima és a tüzes. :S

grebber
DarkSector
A textûrák térbeli alakzatát javítja parasztosan mondva.

Myselor
mi az amúgy a tesszeláció,miért kell annyira?:d
tomsolo
túlhúzott mem is lehet

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Majd jön hozzá újabb VGA driver ami javítja esetleg!

Prince23
Tesszelációval, minden fullon és nekem még mindig bugos grafikailag. elkezd becsikozódni, vibrálni a képernyõ, de ha hamar elfordítom a kamerát a gameplay során, akkor helyre áll, majd idõ után megint elkezdi csinálni. Nem értem miért csinálja ezt tesselation-al :S

grebber
Gondolom a steam miatt tudják ilyen pontosan meghatározni!

Különc
Ezt az eladott példányszámból számolták ki sacc/kb vagy a multiplayer alapján vagy hogy?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Háát, elég sûrûn hullanak el a közelében. Még azok is, akik megmenteni igyekeznek.
Simán a számlájára írható egy repülõ és és egy helikopter is némi legénységgel :Ð

Egyébként ma érdekes dolog állt elõ. Megmutattam havernak a játékot és hagytam, had kezdje újra. Mikor kiért az elsõ táborhoz vezetõ útra, akkor egy vízesés (inkább masszív vízfüggöny) zárta el az utat, ahol nem kellett volna lennie, mondom csak menjen elõre... ment és meg volt az út. Visszanézve nem látszott a vízfüggöny.
Valamint a tábortûz is meg volt gyújtva. Mókás volt, hogy a már égõ tûzhöz próbálja az egy szál gyufáját! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ja hogy úgy érted a puzzlek hiányoznak belõle. Nos igen. Szerintem a köv részben lesz belõlle csõstül.
Ennek a Tomb Raidernek, lehetett volna azaz alcíme, hogy Lara Croft. Mert ez inkább arról szólt, hogy lett belõle könyörtelen tömeggyílkos és erkölcstelen sírfosztogató.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem egyik sem volt ilyen. Nem az a baj, hogy nem oda megyek ahová akarok hanem, hogy a szádba rágják merre kell menni.

Én is végigjátszottam a gamet, de arra azért nem gondoltam, hogy 64% után játszom vele 20 percet és vége...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Haha, igen, jól összefoglaltad. De hát ezért szeretjük. A szimpla szerény lányok manapság már nem divat. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DDDDD
Lacee86
Kb. <#taps>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

macleody
Szóval ez a nõ egy sírfosztogató, hullagyalázó, állatkínzó, aberrált gyilkos :)
TBTPumpa
"A Square Enix ma közzétett pár statisztikát, hogy a játékosok miket "mûveltek" eddig a játékkal.

Lássuk:
5.294.879 szarvas kivégezve
1.417.750 rák megölve
13.742.891 alkalommal menekült meg Lara a halál markából
11.067.764 alkalommal tért ki Lara az ellenségei elõl
147.675.058 ellenséget ölt meg az íj (ebbõl 20.601.083 tüzes nyíl)
356.988.302 begyûjtött nyíl ellenségek holttesteibõl
3.570.956 sír kifosztva."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Na de hát az összes Tomb Raider ilyen volt. Hozzájuk képest ebben még igen csak szabad mozgástere van Larának.

PhantomAss
Végigtoltam, hát vegyesek az érzéseim. Jó játék, ott a helye a jobbak között, de a hûha érzés elmaradt. Kicsit FC3 utánérzésem van, és az elõzetesek alapján azt hittem sokkal realisztikusabb játék lesz.
Van még hova fejlõdni, de azért tetszett.

GOOBY, pls

DarkSector
Höja, kis médium vagy.

Na most játszottam végig a játékot és azt kell hogy mondjam nagyon jó lett.<#eljen>

Minden megvan benne ami kell egy AAA játékba kiváló sztori, izgalmas játékmenet, nagyon szép grafika és hangulat! Persze vannak benne kisebb nagyobb hibák bugok meg 1-2 plothole de összességében simán adnék rá egy 8.5 és akkor még szigorú voltam <#idiota>

Mondjuk egyik korábbi résszel se játszottam szóval nem nagyon tudom mihez hasonlítani de amúgy is reboot így nem is nagyon kell mondjuk egy kicsivel több "Tomb Raiding" lehetett volna benne de majd a folytatásban <#gun>

MerlinW
Nem lehet, de csinálhatsz egy trash kategóriát, belerakod majd összecsukod.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Ajándék játéknak ne nézd a milyenségét! <#idiota>
Amúgy tényleg csak az elejét kell "túlélni". Késõbb érdekesebb lesz a sztori, badass lesz Lara és jóval kevesebb QTE lesz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az elején kicsit sok a QTE, de aztán jelentõsen lecsökken.
A válasz kérdésedre különben: nem :)
Lacee86
Késõbb beindul ám.

Hmm, nem lehet unregelni vhogy a játékot steamrõl? Megkaptam ajándékba, de a 10+ évvel ezelõtti többszöri TR1-2-3, végigjátszásokhoz képest 1 óra után uninstall lett a vége. A "nyomd a gombokat összevissza majd csak történik vmi" akciók tettek be nálam. Odaadnám akár ajándékba is a key-t, nekem ez nagyon gagyi és gyerekes... (bár a történet ahogy kezdõdik az meg 18+...)

Na meg a bugok. Az elõbb azért veszítettünk, mert nem spawnolt a kit.
játékosokat*
A tegnapi pecs után végre talál rendszeresen játékokat multiba. A rescue tök szórakoztató, csak az a baj, hogy mivel a játék alig több, mint 1 hetes, még sok a láma és sokan még éleszteni se tudnak.
grebber
Melyik acsikat?

MerlinW
Nincs kedve valakinek multi acsikat csinálni? Ha összejövünk négyen tolhatjuk a Rescue-t.

[merlinw.org]

nem persze, oda mész ahová akarsz, nincs a szádba rágva egyáltalán, hogy merre kell menni
szerintem gáz, hogy térképet sem nézel át sem gondolod és 100-ból 95-ször jó irányba mész mert annyira adott

yesname
Dodge Counter: "... stun enemies with an arrow to their knee ..."
Most már tudjuk kinek köszönhetõ a sok térdsérült a Skyrimban. :D

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Lacee86
Hát azért meggyûlt a bajom velük. :)

tommygear
ne mártírkodj már
tommygear
annyira azért nem özönlenek annál a résznél
Lacee86
A srác még nem látott sztem csõjátékot, amikor már az úton 10 lépést nem lehet visszamenni egy script után. :D

tomsolo
<#eljen>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Jah csõjáték...persze.

lucifer9393
Engem így is meglepett az kis hang, és az aha!!! Azért jó, hogy ilyen nosztalgikus apróságokra is gondoltak.

nem véletlenül :)
de ott van a második helyen, szerintem az volt a legjobb crystal dynamics játék
kihagytam a guardian of light-ot is, nekem tetszett feltenném a harmadik helyre de azért mégsem igazi TR

Krisztiam
a TR Anniversary-t kihagytad :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ebben mi a spoiler?!? Ez a dokumentum lelõhelye, amit kérdezett. A térkép is mutatja. Köze nincs a történethez.

Maxtreme
Könnyû más karjával verni a csalánt <#idiota>

Am persze. Én sem azt mondtam hogy rossz, csak hogy NEKEM nem tetszik. :)