5366
Tomb Raider
-
#4605 nyelveddel lemosnád te mint a macskák xd -
#4604 Azért előtte elküldeném egy forró fürdőre -
#4603 én is megkattintanám,csinoska -
#4602 Köszi:) -
#4601 A gépfegyverre válts, és a középső egérgomb a gránátvető. -
#4600 Üdv! Lenne egy kérdésem.Hogyan tudok a gránátvetőre váltani?Mikor kifogyott a lőszer átváltott másik fegyverre és azóta nem találom sehol...:S -
#4599 Köszi az ingyen TR themé-t, tegnap letöltöttem -
#4598 Ez nagyon jó. Hasonlít és a csaj is nagyon szép. -
Hoz_Hun #4597 El kell ismerni, ezek tényleg jó képek. :) -
#4596 Ez a csaj magyar? Hát vele én is szívesen találkoznék pár "kattintás" erejéig -
#4595 -
#4594 Épp ott tartok (újból) -
#4593 mellben lehetne nagyobb, de kárpótol érte minden más :) Borítóképnek is simán elmenne. -
#4592 Nem érdekel mekkora lesz a kép, ez megérdemli, hogy mindenki lássa. Ez egy magyar cosplayer csaj, akivel volt szerencsém nekem is elkattintani pár közös képet a TR hazai lauch partyján.
Forrás. -
#4591 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most is egy jó kis Tomb fosztás így lefekvőre. :) Mikor a ketrecet fel kell emelni, megy körbe az a bólya szerűség, és elfordulnak a rudak a jó irányba, amiken oda kell ugrálni a sziklafalhoz, amin végül is fel lehet mászni a célhoz. -
#4590 LOL -
xido #4589 Lassanként haladok,mert nem mindig indítom el,mikor szabadidőm van..de olyan sok forgatókönyvbeli húzás bosszant,ami filmekben is...direkt videóban húzzák az időt,mikor a játékos már lőne..direkt nem azt lövi le,akit a játékos lelőne..és a többi írói idiótaság:)
mint mikor filmben imádom,hogy van egy betörő csaj,osonkodnia kell,de azért azt a kurva tűsarkút felveszi,hogy kopogjon,nem ám lapos talpú sportcipőt:) -
#4588 Legközelebb elég egy faék szó, mert ekkora off már léccike ne legyen. :) -
#4587 Köszöni, de nem ott jár:) -
ACE #4586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amig lent van a ketrec meg kell várni, amig mindenféle hulladék belegyűlik, aztán ráugrasz, felmegy a ketrec és belehullik ott egy másik ketrecbe, amit amikor meggyújtasz, és lelöksz, akkor lent a hordókra átterjed a tűz és felrobbantja a kijáratot. -
:) -
#4584 Az a tomb annyi volt, mehetsz kifelé. Sajna ilyen rövidkék :) -
#4583 Üdv!!
Elakadtam, kérnék egy kis segítséget:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott tartok, hogy egy szűk résen bemegyek egy nagy csarnokba, van ott egy tábor, 4 dobozka, a csarnok közepén egy ketrec, amit egy balansz tart fent. Feldobálom rá a dobozokat, le is jön a ketrec, kiszedem a dobozokat, felmegy a ketrec, gyorsan ráugrok, és el is érem a tornácot, ott van egy ládika, kinyitom, utána nem tudom hogyan tovább, mert csak lecsúszhatok, de ugyanoda jutok, ahol elkezdtem..
köszönöm! -
#4582 Ahhh és tényleg! Köszi! Eddig ezt nem kellett számba venni, hanem mindig minél gyorsabbnak kellett lenni. Hát jól megszopatott :D Köszönöm! -
#4581 Én is ott rontottam mindig el, az F-et akkor nyomd, ha a kör összemegy és akkor sikerülni fog.:) -
#4580 sziasztok
elakadtam ott ahol a hajón van az a nagy ember. lövöm a fejét, kitérek előle, nyomom az F-et is amikor írja, de semmi. van ez a videó így is csinálom, de ahogy kéne másodszorra az F-et nyomni, akárhogy nyomkodom, próbáltam már nagyon sokszor, mindig megfog és eldob. nem tudom hogy lehetne máshogy csinálni -
#4579 GT 630M. De vissza is raktam a régi drivert. Lehet, h csak az erősebb kártyákra van pozitív hatással. :) -
#4578 lol -
#4577 Ez fura. Nekem SOKKAL jobb lett.
Milyen kártyád van? -
#4576 Erre riadtál fel hajnali 4-kor, és mindenképpen közölnöd kellett? :DD -
Elb@szták a koffein-molekula tetkót Alex nyakán, a valóságban:
-
Ironman2 #4574 Ki az aki Super Marióra verte?(a dobot) -
Ironman2 #4573 Az ifjú Lara szenvedései
"Lara Croft olyan, mint Super Mario, csak sokkal többen verték ki rá."
Index cikk! -
#4572 Számoltam: ebből 29 megvolt nekem. -
#4571 Van egy két tényleg durva. Spoileres.
-
#4570 Mi a kérdés? :)
Vagy csak helyzetjelentés akart lenni? :)
Ez asszem a játék közepe. -
Ironman2 #4569 itt járok most:
-
#4568 nekem elsőre ment xd -
#4567 Hát nekem ezzel az új béta driverrel sztem szarabbul megy. :( -
#4566 Jah ejtőernyő az gáz. :D