Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Simán a számlájára írható egy repülõ és és egy helikopter is némi legénységgel :Ð
Egyébként ma érdekes dolog állt elõ. Megmutattam havernak a játékot és hagytam, had kezdje újra. Mikor kiért az elsõ táborhoz vezetõ útra, akkor egy vízesés (inkább masszív vízfüggöny) zárta el az utat, ahol nem kellett volna lennie, mondom csak menjen elõre... ment és meg volt az út. Visszanézve nem látszott a vízfüggöny.
Valamint a tábortûz is meg volt gyújtva. Mókás volt, hogy a már égõ tûzhöz próbálja az egy szál gyufáját! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ennek a Tomb Raidernek, lehetett volna azaz alcíme, hogy Lara Croft. Mert ez inkább arról szólt, hogy lett belõle könyörtelen tömeggyílkos és erkölcstelen sírfosztogató.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lássuk:
5.294.879 szarvas kivégezve
1.417.750 rák megölve
13.742.891 alkalommal menekült meg Lara a halál markából
11.067.764 alkalommal tért ki Lara az ellenségei elõl
147.675.058 ellenséget ölt meg az íj (ebbõl 20.601.083 tüzes nyíl)
356.988.302 begyûjtött nyíl ellenségek holttesteibõl
3.570.956 sír kifosztva."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Van még hova fejlõdni, de azért tetszett.
GOOBY, pls
Minden megvan benne ami kell egy AAA játékba kiváló sztori, izgalmas játékmenet, nagyon szép grafika és hangulat! Persze vannak benne kisebb nagyobb hibák bugok meg 1-2 plothole de összességében simán adnék rá egy 8.5 és akkor még szigorú voltam <#idiota>#idiota>
Mondjuk egyik korábbi résszel se játszottam szóval nem nagyon tudom mihez hasonlítani de amúgy is reboot így nem is nagyon kell mondjuk egy kicsivel több "Tomb Raiding" lehetett volna benne de majd a folytatásban <#gun>#gun>
[merlinw.org]
Amúgy tényleg csak az elejét kell "túlélni". Késõbb érdekesebb lesz a sztori, badass lesz Lara és jóval kevesebb QTE lesz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A válasz kérdésedre különben: nem :)
[merlinw.org]
szerintem gáz, hogy térképet sem nézel át sem gondolod és 100-ból 95-ször jó irányba mész mert annyira adott
Most már tudjuk kinek köszönhetõ a sok térdsérült a Skyrimban. :D
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de ott van a második helyen, szerintem az volt a legjobb crystal dynamics játék
kihagytam a guardian of light-ot is, nekem tetszett feltenném a harmadik helyre de azért mégsem igazi TR
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Am persze. Én sem azt mondtam hogy rossz, csak hogy NEKEM nem tetszik. :)