Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shevchenko
de letöltöttem és ott se találom :-(

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Eredeti

FORZA MILAN!!!

DarkSector
Eredeti vagy virágbolt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shevchenko
Az a baj hogy újra rakom az op rendszert és megõrülök ha újra kell kezdeni a játékot, ezért akarom a mentés kimenteni valahova .

FORZA MILAN!!!

Uhm. Felrakja felhõbe a Steam. Egyébként meg árva halvány fingom sincs. :D
Shevchenko
Sziasztok!
A mentést hova rakja a játék mert újra kell telepíteni a gépemet?
Köszi

FORZA MILAN!!!

DarkSector
De nincsen KIKAPCSOLVA a lara haja azt a fx-et normalon hagytam, a többi nincs levéve, sem tesszaláció sem DoF, sem semmi.
Igen nem 1920-ban játszom.
De nem is állítottam ilyet, ezért nem értem miért hihetetlen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lacee86
Feltételezem nem olyan nagy felbontásban játszik, és a tesszelációt meg ezeket kikapcsolva miért olyan hihetetlen, h a többi látványjavító maxon van?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
ja.

Fpocok
Depth of Field.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Amúgy a tesszalációt ha kikapcsolod akkor miért néz ki jobban? :)
Meg mi az a DoF?

Egyet értek Encore játékostársammal. Az elsõ Tomb Raider-tõl fogva irányítom Larát. Mindig történtek kisebb javítgatások, valami pluszt beletettek, a mozgáskúltúrán, a kellékeken, a feladványokon, a sztorin, a grafikán, stb. Sokan lehúztán az Underworld-öt, de nekem azzal játszva még mindig jobb Larás hangulatom volt, mint eme új résznek. Aláírom, az Angel of Darkness kiugrott a sorból, de nem kevésbbé, mint a jelenlegi. És a Far Cry 3, sõt 2 után az újdonsága, miszerint barangolgathatunk, sem újdonság. A csimpaszkodós-mászkálós feladatok és a hozzá tartozó képességek lebutultak, cserébe bejött a számomra teljesen elkedvetlenítõ quicktime event részek. Nyugodtan kihagyhatták volna, nekem a TR játékok mindig inkább a fejtörést és a mászkálást, ritkán az Indiana Jones féle akciózást jelentették, ahol nem az adrenalintermelés volt a fõ cél. Persze, vannak érdemei is a játéknak, ami dícséretére válik, de ahogy Encore említette, ez nem a hamisíthatatlan, echte Tomb Raider játék, az kimerül a címében, és hogy egy leányzó az irányítható karakter. És nem is remake, inkább brand-átmentés azzal kevéske mászkálással, megfûszerezve egy kis Far Cry stílusssal - meg talán még innen-onnan. Minden esetre valamit jól csinálnak, hiszen mindenki dícséri...
DarkSector
Várj de ki mondta hogy nem?
Én csak próbaképpen kapcsoltam ki, de egész végig minden beállítás full-ra tettem kivéve lara haját.
Nem állítottam hogy nem nyersz 20 fps-t ezzel meg azzal. :)

MerlinW
DoF-ot normalra állítod, tesselation-t kikapcsolod és kapsz 20+fps-t, továbbá a játék is jobban fog kinézni:)

[merlinw.org]

DarkSector
Magyarázd el már miben hazudok.
Szerinted mi érdekem hazudni hogy ha azt mondom hogy maxon fut de mégsem...

Már a legelején mikor elkezdtem játszani írtam hogy a sérót kikpcsoltam, ezt a szép hajat, a többi opció maxra fel van húzva...

Miért és miben hazudok...ezt írd már meg bazze...ne azt hogy hazudok, hanem hogy mi nincs nekem maxon szerinted?
Ha a haj effektre mondtad az nincs de azt régebben 1x már leírtam....

grebber
Utálom ha valaki gátlástalanul hazudik!

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Sziasztok!
Hogyan tudom érvényesíteni a 3d-t? Mindenem megvan hozzá, hdtv, ati vga, de amikor bekapcsolom a menüben, nem csinál semmit.
DarkSector
Most komolyan kérdezem, mi a bajod?
Télleg szivatni akarsz? Már miért ne futna maxon?
Bazze...

Mindent csutkára tettem a beállításoknál...vagy az neked nem max?
Kivéve a Lara haját, de azt látni a videóban, az engem kurvára nem izgat...

grebber
Végre nekem is beadta!Így a 3. végigjátszásra kereken 5 óra volt csak.
Most már akkor jöhet a multi!

Lacee86
Mi az az acsi? :$

lucifer9393
Itt is megy rá a panasz, de valakiknek már sikerült.

Myselor
vége a világnak xd
Shep
Mekkora tragédia.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
még jó hogy én nemvagyok ilyen acsibuzi<#idiota><#hamm><#gonosz1>
ne vedd magadra^^
grebber
Azt a Former Adventurert :(

CroftManor
Melyiket nem adja be?

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Steam-en érdekel az acsi miatt!

Bár ugysem lesz meg az 50/50 mert bugos ez a fos steam és nem ad be egy single acsit :(

Majd írok is nekik hogy nem ezért fizettem!

lucifer9393
Jaj ezt ne is mond <#falbav>

CroftManor
Boxon talál, de ott is vegyes a társaság.

grebber
Ranked szerver létezik egyáltalán? Életbe nem talál ez :(

Lacee86
Lehet az a baj, h én tüzes nyíllal csapattam az elsõ 2 õrt, és azok meg óbégattak ugyebár. :D

Encore
Végigjátszottam, úgyhogy gondoltam írok pár sort. Régi TR játékos vagyok, bár nem vagyok fanatikus, de szerettem az elsõ 4 részt (A többire is sort fogok keríteni idõvel). Mivel a 90-es évek óta játszom, ezért a marketing maszlag mögé látok, így mikor bejelentették, hogy ez más TR lesz, meg reboot és hasonlók, már tudtam, hogy ez mit jelent, úgyhogy nem vártam sokat tõle.
Ennek ellenére volt egyfajta hangulata, ami ara késztetett, hogy végigvigyem. Ha mint régi TR játékos nézem, akkor köze nincs a régebbi részekhez. Felsorolom mi tetszett és mi nem:

-Filmszerûre lett véve. Ez minden hasonló játéknál zavar, mert nem filmet akarok nézni, hanem játszani. Ráadásul ezek a játékok azért filmnek gyengék lennének.
-QTE: Tök felesleges, nem fogom jobban beleélni magam ettõl. Ezt minden játékban utálom, mert semmi más funkciója nincs, csak a hatásvadászat.
-Idegesítõ beállítások: a filmszerûség jegyében, bizonyos pontokon a kamera olyan szögbõl mutat, hogy cool legyen a képernyõn a játék, de emiatt az irányítás zavaros. Pl: szembõl mutat, hogy ahogy rohanunk és mögöttünk robban minden, látványos legyen.
-Scriptek: Semmi M.I. nincs benne, csak pár script. Ez akkor látszik igazán, mikor még épp nem érünk olyan közel, hogy aktiválódjon a script, de mi már tudunk támadni. Hárman állnak egymás mellett, kilövöm íjjal az egyiket, a másik kettõ erre semmit nem reagál. De ha két lépéssel közelebb megyek (ott triggerel a script és beindul az „M.I.”) akkor megindulnak felém. Esetleg bebújnak valami mögé ha a HP-juk leesik „x” alá. A filmszerûség jegyében persze tele van scriptelt, epikusnak szánt jelentekkel robbanásokkal...
-Sandoxnak lett beígrve, de ez nem az! Ez maximum freeroam, vagy nem is tudom mi, de nem sandbox. Csak akkor mászkálhatok kicsit, mikor olyan helyen vagyok. Amúgy csak egy irányba lehet menni és semmi más értelmes dolgot nem lehet csinálni, csak keresgélni ezt azt. A tombok nevetségesek.
-Sajnos egy tipikus shooter lett a játékból, amiben nem is tudom de jó pár száz embert kell legyilkolni. Tüzes íjjal lángba borítom õket és hasonlók. Na de mindezt egy fiatal kiscsaj teszi, aki az elején még sosem ölt. Ez a váltás nem sikerült túl jól, hirtelen lesz belõlünk tömeggyilkos. És valahogy nem illik a képbe (sem a TR image-be, sem a fiatal Larához), ez a fajta mészárszék. Szerintem még többet is kellett gyilkolni, mint egy Kane & Lynch-ben, ami azért nem semmi. Ez így nem kaland játék, nem is túlélõ játék, hanem darálda. Ráadásul ha egy ilyen fiatal lány ennyit ölne, akkor a végén az lenne reális, ha fõbe lövi magát, vagy pszichátriára kerül.
-Akció közben van ez az idegesítõ kamera nézet, lara lehajol, a kamera pedig kissé oldalt tart, és persze ha fordulok minden elmosódik (lehet, hogy ez kikapcsolható). Nyílván a régi TR részek kamerakezelése rosszabb volt, de ez a mostani egy shooter, és mint ilyen, a harcrendszernek jobbnak kéne lennie.
-A logika feladványok hiánya. Oké akad egy-kettõ, de azokat egy intelligensebb csimpánz is meg tudná oldani. A TR játékok egyik jellemzõje volt ez ilyesmi.
-TR hangulat hiánya. Párszor hozza egy-egy pillantra, de az elõzõ részekbõl szinte semmi nem maradt. Nincsenek fejtörõk, rendes Tombok.
-Ha ez nem TR néven jön ki és nem Lara a fõszereplõ, akkor most mindenhonnan kapná a kb. közepes értékeléseket.
-Megveszem, mert valamiféle hangulata azért van és mivel több, mint 7 óra szórakozást nyújtott, így evidens, hogy megveszem. (Nálam 7 óra a lélekteni határ, az alatt nem veszem meg, csak leárazva az adott játékot).
-Szép a grafika.
-Van pár jó dolog, pl: nyílra kötött kötél, fejleszthetõ fegyverek, skillek (bár ez utóbbi amolyan divat dolog, sok játékba tesznek ilyen RPG elemet, de sokat nem befolyásol).
-A történet, azért nem a legerõsebb és mellékkarakterek is csak felszínesen vannak kidolgozva (a naplóik és hasonlók ellenére is).
Mint régi TR játékos, tudom, hogy a folytatásra már nem kell beneveznem. Ha pedig eltekintek attól, hogy ez TR, akkor meg egy a közepesnél kicsivel jobb shootert látok benne. Egynek elmegy.
Kicsit zavar, hogy Tomb Raider néven jött ki, lehetett volna: Lara Croft: „valami alcím” és akkor nincs bennem tüske, mert akkor egyértelmû, hogy egy mellékág. Mert ez az! Oké, reboot, de már egy másik ágon megy tovább a sorozat.

Mielõtt valaki belekötne, igen, ez saját vélemény, csak én gondolom így.

Azt is tudom, hogy régi stílusnak nem lenne piaca, meg haladni kell a korral, meg stb., de hadd ne kelljen örülnöm annak, ami nem annyira tetszik, még akkor is, ha a többség szerint ez a jó irány. Amúgy is tudjuk, hogy ha a többségnek tetszik valami, az mit jelent (az egymillió légy és a lócitrom koncepció gondolom ismerõs).... De nem lealázni akarom, mert mint mondtam végülis el voltam vele jópár órát, van valamiféle hangulata, így egy egyszeri, közepesnél kicsivel jobb shooter lett az új TR. SZERINTEM!
Krisztiam
jah ott szép csendben le kell nyilazni az embereket :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Myselor
nem tudom még mindig xd
Lacee86
Engem a sötét idegesít legjobban benne...
Amúgy kb. milyen messze a sztori vége innen? 48%-ot ír a mentés, néha többet gyûjtögettem, néha kevesebbet, meg sírfosztás is maradt ki, az tuti.

CroftManor
Én tudom hol van. A gombás részen van, ha így mond valamit. zseblámpával járkálnak az õrök. Én megpróbáltam megkerültem õket nagy ívben a vízesés irányában. Úgy szedtem le pár õrt szép csendben. Igaz amikor lebuktam és respawnoltam, hirtelen mindenki eltûnt xD és tovább tudtam menni...

Myselor
én nem is emlékszem ilyen részre <#idiota>
CroftManor
A farkasok csak akkor támadnak azon részen, ha észrevesznek az õrök. Amúgy nem.

Lacee86
Hát de itt nem lehet, mert ok, h kezdetben elrejtõzködök, de hát a közelemben levõ 2 õrt leszedem, észreveszi a többi...

grebber
Nem hiába lehet benne osonni meg nyilazni. Akkor nem fognak lõni rád mert észre se vesznek.

Aki megcsinálta ezt a Former Adnventurer acsit írja már le mi kell hozzá,mert nem értem.

Direkt ezért viszem újból végig a játékot már a kezdetektõl csak a dodge skill csináltam és mindenkit azzal zuzok le már vagy 100 embert és mégse adja be.Van valami különlegessége vagy mi a tököm?

Lacee86
Kezdenek nagyon nehéz részek jönni...
Tök sötét, az õrség lõ rám, mint az ökör, és még a farkasok is támadnak közben...

grebber
E6550, HD6670 és Tomb Raider max grafika egy lapon. ---> LOL miért kell folyton hazudoznod?

Nem kell válaszolni újabb hazugsággal!

Prince23
Csak ez a játék nem bírja a tesselationt. Hitman meg a többiek is bírják jól... graf bug nélkül

MerlinW
Az a muris, hogy a képen kikapcsolva jobban néz ki:)

[merlinw.org]

Myselor
jah már látom,ott vannak azért különbségek szépen de ahogy látom a TRnél anincs sok:)
HELP! Lehet, hogy én vagyok a béna, vagy vak, de nem látom a különbséget :D
DarkSector
Meglennék ilyenek nélkül is.

DarkSector
KB ahogy a legtöbb játéknál.
Lófasz.

Tesszaláció on-off:
OFF

ON

DarkSector
Nekem megy maxon, nem néztem dx9-ben, mert nem tudom hogy kapcsoljam át dx9-be, de gondolom van azért eltérés.