Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
FORZA MILAN!!!
A mentést hova rakja a játék mert újra kell telepíteni a gépemet?
Köszi
FORZA MILAN!!!
Igen nem 1920-ban játszom.
De nem is állítottam ilyet, ezért nem értem miért hihetetlen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Meg mi az a DoF?
Én csak próbaképpen kapcsoltam ki, de egész végig minden beállítás full-ra tettem kivéve lara haját.
Nem állítottam hogy nem nyersz 20 fps-t ezzel meg azzal. :)
[merlinw.org]
Szerinted mi érdekem hazudni hogy ha azt mondom hogy maxon fut de mégsem...
Már a legelején mikor elkezdtem játszani írtam hogy a sérót kikpcsoltam, ezt a szép hajat, a többi opció maxra fel van húzva...
Miért és miben hazudok...ezt írd már meg bazze...ne azt hogy hazudok, hanem hogy mi nincs nekem maxon szerinted?
Ha a haj effektre mondtad az nincs de azt régebben 1x már leírtam....
Hogyan tudom érvényesíteni a 3d-t? Mindenem megvan hozzá, hdtv, ati vga, de amikor bekapcsolom a menüben, nem csinál semmit.
Télleg szivatni akarsz? Már miért ne futna maxon?
Bazze...
Mindent csutkára tettem a beállításoknál...vagy az neked nem max?
Kivéve a Lara haját, de azt látni a videóban, az engem kurvára nem izgat...
Most már akkor jöhet a multi!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ne vedd magadra^^
Bár ugysem lesz meg az 50/50 mert bugos ez a fos steam és nem ad be egy single acsit :(
Majd írok is nekik hogy nem ezért fizettem!
Ennek ellenére volt egyfajta hangulata, ami ara késztetett, hogy végigvigyem. Ha mint régi TR játékos nézem, akkor köze nincs a régebbi részekhez. Felsorolom mi tetszett és mi nem:
-Filmszerûre lett véve. Ez minden hasonló játéknál zavar, mert nem filmet akarok nézni, hanem játszani. Ráadásul ezek a játékok azért filmnek gyengék lennének.
-QTE: Tök felesleges, nem fogom jobban beleélni magam ettõl. Ezt minden játékban utálom, mert semmi más funkciója nincs, csak a hatásvadászat.
-Idegesítõ beállítások: a filmszerûség jegyében, bizonyos pontokon a kamera olyan szögbõl mutat, hogy cool legyen a képernyõn a játék, de emiatt az irányítás zavaros. Pl: szembõl mutat, hogy ahogy rohanunk és mögöttünk robban minden, látványos legyen.
-Scriptek: Semmi M.I. nincs benne, csak pár script. Ez akkor látszik igazán, mikor még épp nem érünk olyan közel, hogy aktiválódjon a script, de mi már tudunk támadni. Hárman állnak egymás mellett, kilövöm íjjal az egyiket, a másik kettõ erre semmit nem reagál. De ha két lépéssel közelebb megyek (ott triggerel a script és beindul az „M.I.”) akkor megindulnak felém. Esetleg bebújnak valami mögé ha a HP-juk leesik „x” alá. A filmszerûség jegyében persze tele van scriptelt, epikusnak szánt jelentekkel robbanásokkal...
-Sandoxnak lett beígrve, de ez nem az! Ez maximum freeroam, vagy nem is tudom mi, de nem sandbox. Csak akkor mászkálhatok kicsit, mikor olyan helyen vagyok. Amúgy csak egy irányba lehet menni és semmi más értelmes dolgot nem lehet csinálni, csak keresgélni ezt azt. A tombok nevetségesek.
-Sajnos egy tipikus shooter lett a játékból, amiben nem is tudom de jó pár száz embert kell legyilkolni. Tüzes íjjal lángba borítom õket és hasonlók. Na de mindezt egy fiatal kiscsaj teszi, aki az elején még sosem ölt. Ez a váltás nem sikerült túl jól, hirtelen lesz belõlünk tömeggyilkos. És valahogy nem illik a képbe (sem a TR image-be, sem a fiatal Larához), ez a fajta mészárszék. Szerintem még többet is kellett gyilkolni, mint egy Kane & Lynch-ben, ami azért nem semmi. Ez így nem kaland játék, nem is túlélõ játék, hanem darálda. Ráadásul ha egy ilyen fiatal lány ennyit ölne, akkor a végén az lenne reális, ha fõbe lövi magát, vagy pszichátriára kerül.
-Akció közben van ez az idegesítõ kamera nézet, lara lehajol, a kamera pedig kissé oldalt tart, és persze ha fordulok minden elmosódik (lehet, hogy ez kikapcsolható). Nyílván a régi TR részek kamerakezelése rosszabb volt, de ez a mostani egy shooter, és mint ilyen, a harcrendszernek jobbnak kéne lennie.
-A logika feladványok hiánya. Oké akad egy-kettõ, de azokat egy intelligensebb csimpánz is meg tudná oldani. A TR játékok egyik jellemzõje volt ez ilyesmi.
-TR hangulat hiánya. Párszor hozza egy-egy pillantra, de az elõzõ részekbõl szinte semmi nem maradt. Nincsenek fejtörõk, rendes Tombok.
-Ha ez nem TR néven jön ki és nem Lara a fõszereplõ, akkor most mindenhonnan kapná a kb. közepes értékeléseket.
-Megveszem, mert valamiféle hangulata azért van és mivel több, mint 7 óra szórakozást nyújtott, így evidens, hogy megveszem. (Nálam 7 óra a lélekteni határ, az alatt nem veszem meg, csak leárazva az adott játékot).
-Szép a grafika.
-Van pár jó dolog, pl: nyílra kötött kötél, fejleszthetõ fegyverek, skillek (bár ez utóbbi amolyan divat dolog, sok játékba tesznek ilyen RPG elemet, de sokat nem befolyásol).
-A történet, azért nem a legerõsebb és mellékkarakterek is csak felszínesen vannak kidolgozva (a naplóik és hasonlók ellenére is).
Mint régi TR játékos, tudom, hogy a folytatásra már nem kell beneveznem. Ha pedig eltekintek attól, hogy ez TR, akkor meg egy a közepesnél kicsivel jobb shootert látok benne. Egynek elmegy.
Kicsit zavar, hogy Tomb Raider néven jött ki, lehetett volna: Lara Croft: „valami alcím” és akkor nincs bennem tüske, mert akkor egyértelmû, hogy egy mellékág. Mert ez az! Oké, reboot, de már egy másik ágon megy tovább a sorozat.
Mielõtt valaki belekötne, igen, ez saját vélemény, csak én gondolom így.
Azt is tudom, hogy régi stílusnak nem lenne piaca, meg haladni kell a korral, meg stb., de hadd ne kelljen örülnöm annak, ami nem annyira tetszik, még akkor is, ha a többség szerint ez a jó irány. Amúgy is tudjuk, hogy ha a többségnek tetszik valami, az mit jelent (az egymillió légy és a lócitrom koncepció gondolom ismerõs).... De nem lealázni akarom, mert mint mondtam végülis el voltam vele jópár órát, van valamiféle hangulata, így egy egyszeri, közepesnél kicsivel jobb shooter lett az új TR. SZERINTEM!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Amúgy kb. milyen messze a sztori vége innen? 48%-ot ír a mentés, néha többet gyûjtögettem, néha kevesebbet, meg sírfosztás is maradt ki, az tuti.
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
Aki megcsinálta ezt a Former Adnventurer acsit írja már le mi kell hozzá,mert nem értem.
Direkt ezért viszem újból végig a játékot már a kezdetektõl csak a dodge skill csináltam és mindenkit azzal zuzok le már vagy 100 embert és mégse adja be.Van valami különlegessége vagy mi a tököm?
Nem kell válaszolni újabb hazugsággal!
Lófasz.
Tesszaláció on-off:
OFF
ON