Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chase
Az „érdekes” az túl enyhe kifejezés, inkább szánalmasnak mondanám. Mintha fogalmazásgátlót használtak volna.
Tudom, bunkónak gondol ezután majd' mindenki, de az ilyen munkára én nem tudom azt mondani, hogy minden tiszteletem a készítõké. Azt az idõt, amit erre fecséreltek inkább néhány klasszikus-féle könyv elolvasására kellett volna fordítani, talán képet kapnának róla, hogyan is kellene fogalmazni. (Abba bele sem merek gondolni, hogy élõbeszédben is fogalmaznak-e.)

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

tommygear
tényleg elég gyermeteg az egész, de úgy tudom készül egy másik csapat fordítása is, akik az elõzõ tomb raidereket is fordították
Maxtreme
Érdekes lett ez a honosítáás.
Minden tiszteletem a készítõké (de tényleg) viszont látszik hogy nem sok ilyet csináltak még.
Az egész szövegkörnyezet egy általános iskolás angolórára emlékeztet. 😊

pl: Nekem el kell mennem ide, Nekem meg kell csinálnom ezt, Õ szereti elmondani ezt a történetet (ide pl az "imádja ezt a történetet.. "nem lenne kicsit magyarosabb és kevésbé "hivatalosnak" tûnõ?)

Ami még igy hirtelen eszembe jut a film átlépésénél a szökkenés, az élsimításnál az anti-élsimítás, a benchmarknál a mérce (teljesítményteszt, vagy felmérés esetleg? 😊 )

Egy óriási tesztelés nem ártott volna ide, hogy lássák a fordítók hogy az adott szöveg milyen környezetben és szituációban hangzik el.

Ettõl függetlenül a fordítás nagy részben helyes.
..és köszönjük.

grebber
Ezzel mindenki csak szopik! Nekem is kb a 75.re adta be! 100% hogy az elsõ 25-re nem adja be!
De legalább volt a játékban így egy kis rész ahol nem kellett golyóval agyonhentelni õket 😄

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Ezek közül a harmadik néz ki a legjobban. De kinek kellenek DLC ruhák, amikor már 2x kijátszottam a singlet. xd Inkább új single pályákat adjanak ki dlc-ben.

Nothing is True, Everything is Permitted

kisfiu87

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

Amennyiben megvannak a dlc-k, akkor a tábortüzeknél a gyorsutazás, fejlesztés, stb. mellett van egy ruha váltó fül is.
Lehet, hogy hülye kérdés, de ruhákat hogyan lehet váltani? Már harmadjára viszem végig, de még nem jöttem rá...

lucifer9393
Érdekességképp csak, itt egy kép : Ripley

lucifer9393
A második pedig nagyon hasonlít az egyik Underworldös téli ruhához,konkrétan erre.

lucifer9393
Nekem arról az elsõ kezes-lábasról rögtön Ripley ugrott be <#idiota>

Újabb ruhák érkezhetnek Laranak?

Az egyiknek érdekes neve van, Demolition (Engineer), mintha csak a Battlefieldbõl szedték volna, de külsõleg semmi köze hozzá.

YouTube: 23Drazse

Köszönöm <#worship>

A TRU-ban is volt valami, de már nem emlékszem pontosan, hogy ott milyen volt.
CroftManor
Egyébként ilyen QTE már a TRAban is volt, ott is mikor oldalra vetõdtél, belassult az idõ és ha a két célkereszt összeért, akkor kellett lõni.

kisfiu87
😊

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

Amikor csap feléd közelharcos ellenség, akkor félre bírsz hajolni (billentyûzeten talán C), ilyenkor belassul az idõ és a megfelelõ pillantban meg kell nyomni nem tudom melyik billentyût (mutatja, hogy mit és mikor) és ilyenkor Lara beleszúr a térdébe az ellennek egy nyilat. Az acsi neve pedig a Skyrim “I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee.” idézetébõl kapta a nevét. Ezért is former adventurer 😄
Ezt nem tudjátok, hogy szerezhetném meg? Videók alapján mikor ránktámadnak akkor kell nyomni valamit, de nekem nem jelenik meg semmi, hogy nyomnom kellene valamit. Ami kell hozzá képesség az ki van tanulva mégsem értem mit kell csinálni. Singleplayer-bõl már csak ez a steam teljesítmény hiányzik.

És tényleg, nem is figyeltem. Köszönöm a segítséget! 😊

Én is kézileg adtam meg a helyét és duplán írta be az elérési utat és vissza kellett törölnöm. Szerintem nálad is ez van.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

fery02
Na kíváncsi leszek erre a magyarítás témára, hogy nálam lesz-e gond telepítéssel.
Látom sokatoknak van baja vele.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Ez ilyen.
Nem mellesleg jól teszik. 😊

Nem találja a játékot, még ha kézileg meg is adom neki a helyét pedig eredeti a játékom. Valami ötlet, hogy tudnám feltelepíteni?

lucifer9393
Ennyi <#idiota> Nem nyerhetsz mindig 😄

CroftManor
Igen, de aki szintén íjat használ, az kapásból le tud szedni onnan, azért nem szoktam oda állni...Mindegy, hát játék. 😊

lucifer9393
Állítsd fel a villámhárítót, és állj hozzá közel. Azt hiszem, ott van legfelül egy...

drop
steamesre hogy lehet telepitenni mert nekem nem engedi azt írja nem találja

CroftManor
Ja télleg, a lightfoot skill az, ami hatástalanítja az aknát. :/ Nem jó, hogy van benne ilyen, mert miközben én próbálnám a Beach pályán fentrõl a magasból leszedni az emberkéket nyillal, addig valaki szépen a hátam mögé osonhat és kinyiffant a csákánnyal xd Volt már rá példa.

Elszúrtam a linket.<#falbav>
MerlinW
Kb a háromnegyedénél jársz.

[merlinw.org]

MerlinW
Miért dereferrer-el linkeled?

[merlinw.org]

kill3r21
úgynézki jó a dolog...
kill3r21
rendszerhiba, biztató
kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Srácok, most voltam a játékban ott hogy elmentem megmenteni harry pottert a hajóra, ami ugye nem sikerült....mennyi van még hátra?
lucifer9393
Van egy olyan perk, ami immunissá tesz ellenük, ha jól emlékszem.

CroftManor
Ha tombos DLC, akkor az single, tehát annak nem lehet köze a multihoz. Én azért nem tudtam játszani mert multis DLC pályát vettem meg és azért nem találtam meccset, miután töröltem, egybõl talált.
Amúgy multiban azért elõfordulnak bugok, pl lerakok egy aknát, és nem robban fel ha az ellenség elmegy mellette. Bezzeg ha én megyek el az ellenséges akna mellett, egybõl felrobban...

Vannak a játékhoz házilag készült módok, pl. ruhák, amiket lelkes amatõrök csináltak? Vagy csak a gyáriak léteznek?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

MerlinW
Ez aztán k*vára kell😊 Lópáncél effektus?😊

[merlinw.org]

wesker24
Hát jah ha Multiplayer DLC-t veszel és fel is van installálva akkor igen !
Tombos DLC-t vettem hozzá, meg a 3 singleplayer ruhát! Létezik, hogy ezért nem találtam senkit?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

fery02
Egy XP boost-nak örülnék multihoz. 😊

Jej! Szerintem a szingli dlc tartalmak sajnos csak új ruhákban, esetleg pár sírban fognak kimerülni. Valami történettel is megtöltött, pár órás mókának jobban örülnék.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

CroftManor
Nem lehet, hogy letöltötted hozzá valamelyik DLCt? Mert úgy nekem sem talált, csak miután töröltem.

Jelen pillanatban közel 2000 ember játszik vele(napi átlag 6000), nem hinném, hogy mindenki a történetet nyomja... (link)
CroftManor
Sztem nem szar, csak rá kell érezni a dolgora. Én mostanában csak az íjat használom. Bejön a free for all, meg a team módok közül a rescue.

kisfiu87
Sajnos a Tomb Raider multi része elég szar lett, az meg hogy senkit nem találsz fent csak ráadás :-(

Lacee86
Sose értettem, miért jó így játszani. Olyan, mint ha egy kalitkából néznék kifelé...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Létezik, hogy a pc-s multi mára eléggé halott? Tegnap próbáltam menni egy kört, de senkit nem találtam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.