5366
Tomb Raider
-
#5006 És a TR sima, az mi?
TR 0.5? -
#5005 De valóban, TR9-nek van "számozva" a 2013-as. Guglizz rá a Tomb Raider 9-re. Anniversary = TR1 -
#5004 Jah én meg a Legend-et se számoltam meg a Croniclest sem, meg az Underworld-t sem egyiket sem, csak 3 rész van elvileg. -
Evoluti0N #5003 Szerintem az Anniversary-t nem számolták külön résznek. -
#5002 A már megjelent TR volt a 10 rész. :D
TR 1
TR 2
TR 3
TR LR
TR C.
TR AoD
TR Legend
TR Anniversary
TR Underworld
TR 2013
Új TR -> 11. Tomb Raider játék. -
#5001 köszi -
#5000 Nyári Steam akcióban 0,5€-t megért:) -
Evoluti0N #4999 Megnyílt a legújabb, jelenleg készülő Tomb Raider fóruma.
Többek között kívánságlista is szerepel rajta, hogy mit szeretnénk a következő részbe. -
#4998 De az. De nézhetsz róla videót youtubeon, aztán eldöntöd, hogy neked megér e annyit kiadná, vagy sem. :) -
#4997 Tomb Raider: Tomb of the Lost Adventurer
ez nem egy single dlc? -
#4996 Meg oldottam, köszönjük a fejlesztőknek, hogy ez egy uj billentyű vásárlásához vezethet :D:D:D -
#4995 Valaki segítene? Nekem a végén van bajom amikor fojtogat a csuhás, hiába nyomom az E-t akkor is meg folyt, ha folyamatosan vagy ha szaggatottan nyomom akkor is, valakinek valami tanácsa? előre is köszönöm! -
#4994 Figyeld mikor kell nyomni F et, amikor a karika piros akkor nyomd meg és szét csapja Lara az arcát :) -
Diesel 83 #4993 Ok és utána?? nekem a bill kombináció kénne hogy mit nyomjak. Odáig meg vagyok hogy nyil a lábába utánna mi legyen? -
#4992 Ütés elől kitérsz, majd nyilat a lábába. -
Diesel 83 #4991 Sziasztok nagy kérdésem van ezt a rohadt melákot hogy lehet ki nyirni? Sehogy nem megy Légyszi ha valaki tudja segitsen mert már a falat verem!! Köszönöm ! -
Matte #4990 Túl a 4 millió eladott példányon a Tomb Raider, jön a folytatás. -
Evoluti0N #4989 A "melyik verziót érdemes feltenni a játékból" mondatból arra merek következtetni, hogy warez verziót töltöttél el, ebben az esetben azt ajánlom, hogy a warez szekcióban kérdezősködj. Egyébként AMD Radeon kártyákon is simán fut logikus módon (az eredeti), elvégre arra fejlesztették elsősorban (TressFX). -
#4988 Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem, melyik verziót érdemes feltenni a játékból? A survivor nekem állandóan kifagyott, lejjebb vettem a grafikát és úgy is, bár maxon is simán, szépen futott. Valaki tud segíteni esetleg mi a megoldás erre a fagyásra? Nem nvidia kártyám van, azt olvastam ott ez gond. :/ -
#4987 Hát remélem is, hogy úgy lesz! :) -
Evoluti0N #4986 Úgyis jön. Konzol exkluzív TR-k eddig csak handheld konzolokra voltak (főleg Gameboy-ra), na meg az Underworld DLC volt box exkluzív. -
#4985 Kár, hogy PC-t nem említenek a hírben :( -
Evoluti0N #4984 Igen!!! -
Ulthane #4983 A Square Enix bejelentette a folytatást nextgen konzolokra -
#4982 Darrell Gallagher a Crystal Dynamics fejese bejelentette, hogy már dolgoznak a következő generációs Tomb Raider játékon, ami az idei rész folytatása lesz!
Forrás
Részemről jöhet! -
#4981 Vártam már, hogy mikor bukkan fel a Sötét Lovag benne. -
#4980 Nem rossz, de túl közeli képeket vágott össze és így kijönnek a játék grafikai hiányosságai. Tehát ez egy trailernek nem lenne jó. Viszont a befejezés tetszik. :) -
mcgrape #4979 Egy elég pöpec kis rajongói video. Itt ott spoileres lehet gondolom :)
Tomb Raider 2013 - 'Why Do we Fall?'
http://www.youtube.com/watch?v=hdjQ2yHLsrY -
#4978 Így van. A hangtompító meg a légvédelmi szirénák. Azokat kell szétfeszíteni. -
#4977 Szerintem azon a pályarészen lévő gyüjtögetnivaló feladatokra gondol.
Én úgy emlékszem fel kell égetni a 'nagy lepedőket' a tüzes nyilakkal, és ami alattuk van bábuszerűség, azokat pedig le kell rántani a köteles nyílvesszővel. -
Evoluti0N #4976 ? Nem értem. Tudnál képet beszúrni? -
deicide #4975 Sziasztok...
Van két feladat vagy is gyűjtögetés..mégpedig a nyomor tanya pályán..ott ahol a helikopter van..fel kell venni belőle a kötszert és itt kapom meg az öngyújtót!
van 2 dolog amivel nem boldogulok..
1. hangtompító.. ebből 5 db kellene de nem tudom mi az..vagy mire gondolnak..!
2. lepihentetve ebből 4 db van...! mi lehet ez..? -
#4974 Valószínűleg sokakat nem fog érdekelni, de elkezdtem egy végigjátszást a játékról, végigjátszás, nem guide, csak a saját szórakozásomra veszem fel leginkább, de akit érdekel:
És itt van a második rész is:
http://www.youtube.com/watch?v=asCww5sGGt0
Építő jellegű kritikát bármikor szívesen fogadok. -
Evoluti0N #4973 Gondolom, hogy előbb-utóbb jönni fog a folytatás, az-az a "második" rész. Hogy mikor? Az még a jövő kérdése. Én igazából valami komolyabb sztori dlc-ben reménykedtem egy ideig, mivel arra mégse kell annyit várni, mint egy folytatásra, de azt hiszem, hogy erről lemondhatunk. Mondjuk, ha a Square Enix más újabb játékait is megnézzük, akkor azért sajnos látni lehet, hogy a DLC nem az erősségük. -
#4972 ód, de hiányzik a játék, milyne kár hogy végigvittem meg minden :D lesz vajon folytatása vagy második része? -
#4971 Valóban. Köszi! :) -
Evoluti0N #4970 Szerintem ez maradt ki nálad is: #4736 :) -
#4969 Sziasztok! Végigjátszottam a játékot, de azt írja 99%-on vagyok. Viszont az összes tábor 100%-os, kétszer is végignéztem, így nem tudom mit tehetnék még. Ötlet? -
#4968 köszi - megoldódott - sikerült megcsinálni. Az volt a hiba, hogy előtte nem lőttem , hogy lemenjen az élete, aztán meg nem vártam meg, hogy a billentyű nyomására a jel rendesen megjelenjen, hanem korábban nyomtam, amit nem fogadott a játék el.
Köszi, hogy válaszoltál, az ébresztett rá, nem is értettem, hiába nyomogatom a gombot, nem teljes az akció... gondoltam bug...:)
köszi -
#4967 asszem ott az a gombnyomogatós akció van, puffölöd vagy lövöd, egyszer csak a közelbe megjelenik hoy nyomj Y gombot (billentyüzeten nem tudom az melyik, én joyal nyomtam)