Elrajtolt a Dell Venue okostelefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát, hogy lehet ekkora baromságot irni, hogy inkább veszel 8 db sd kártyát és arra pakolgatod fel a szaros filmjeidet???
Ember észnél vagy te??? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mielõtt elmegyek pakolgassam az sd kártyára a dolgaimat és majd útközben, vagy akárhol cserélgessem a telomban??
Mit akarsz?? Összehasonlitani egy notebookot a szaros okostelefonoddal??
Te lehet az ûrben jársz már, de ez még csak a FÖLD!, Pls hagy ne magyarázzam már el mi a különbség...
Ez tetszett:
"Olyan jó látni, ahogy a divatpatkány buta iPhone tulajok vitatkoznak a mûanyag szappantartó tulajos Samsung tulajokkal.... "
Teljesen korrekt, A legtöbb Iphone tulajnak mivel van tele a telója?? Finganimációs JÁTÉK, visszamondós JÁTÉK, és JÁTÉK, JÁTÉK... (A többség minek veszi meg, VAGÁNYKODNI !!!, ez kb. olyan mint gimiben miért cigizel? mert hát az olyan "kemény")
Ne is beszéljünk arról, hogy most egy PSP-ét mennyiért utánad dobnak már...
Nekem egy E71-em van és az összes okostelefon "tulajdonsága" bõven elég a számomra, pedig egy jópárat kihasználok.
Könyörgök gondolkozzatok már mielõtt leirtok valamit...
Miért van laptopom? Egyetemre járok és hurcolom oda vissza a kolesz és az otthonom között, meg ha prezit kell tartanom éppen 50 km-re csak bedobom...
Ez miatt vettem én laptopot, de egyik nõismerõsöm szeretne kényelmesen az ágyból netezni, pedig mellette ott van a bivaly erõs gépe... Tehát ki miben látja a dolgok kihasználhatóságát...
Igen meg párszázszoros használatbeli különbség.
Azért nézzük csak elmegyek nyaralni; Viszem a fényképezõmet amiben alapból most egy 32GB-os SD kártya van. Persze mivel sokat videózok igy ez nem elég, tehát mivel nincs nálam sem notebook sem más egyébb ezért viszek belõle a 3 hétre mondjuk 4-5db-ot (mennyibe is kerül?), mivel esténként azért jó lenne egy-egy filmet vagy sorozatot megnézni (és majd kucorgunk a telefon képernyõje elõtt a párommal), ezért ebbe is veszek mondjuk 4-5db 8-16GB-os kártyát. (mennyi is az ára?). És még csak teljesen alap hétköznapi dolgokról beszéltem....
"A kettõs mérce az a te eszközöd (gyak minden szar ami nincs az iphone-ban másban meg benne van extrában, az pedig mindig tökéletes ami benne van 😄)"
Igen valóban, az extrém példáid mind azt mutatják, hogy az én eszközöm a kettõs mérce. Gratula gratula.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Baj???
Nekem nem volt még laptopom (it-s létemre), de már nem is lesz már. Túl nagy, nehéz, és drága, és van már jóval hordózhatóbb cuc. Ha erõ kell asztali, ha hordozhatóság akkor okostelefon vagy max tablet, a laptop most már olyan semmilyen olyan két szék közé esõs, hát még a netbook...
A kettõs mérce az a te eszközöd (gyak minden szar ami nincs az iphone-ban másban meg benne van extrában, az pedig mindig tökéletes ami benne van 😄)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Amit hianyolok a Dell-nel, az a kurzor mozgatas lehetosege. Mind a HTC-nel, mind a Samsungnal ott van az optikai trackball, de a Dell erre nem gondolt. Ugyan ez a helyzet a Venue Pro-val. Ott a qwerty, de a kurzort csak ugy tudod pozicionalni, ha megprobalsz pontosan celozni az erinto kepernyon.
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Egyébként egy jellemzõ teszt végszó egy külföldi újságból:
"This really is a territory where personal preference will determine which the better screen will be, the differences are that minuscule."
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Kettõs mérce rulez ugye.
(Pszt, azért kérdezz körbe a világon, hogy ki rohangál 8db SD kártyával és ki laptoppal, lehet hogy meg fogsz lepõdni)
Ui.: Aki nyaralásra tömérdek memóriakártyán visz magának filmet a kis b#zi telefonjára, az inkább lõje fejbe magát 😄
Szerintem ez teljesen szubjektív. (S)AMOLEDnél valóban fekete a fekete, és szép élénkek a színek, de szerintem már túlságosan is azok. Mikor anno egy T-pontban álltunk sorban anyámmal, az egyik pulton kint volt a Samsung AMOLED minõségét demonstrálni hivatott installációt nézve megállapította, hogy a referencia "TFT" kijelzõ képe neki jobban tetszik, mert nem tûnnek természetellenesnek a színek.
Egyébként a Samsung féle (S)AMOLED képernyõk a RGBG PenTile elrendezést használják, ami miatt nem hiszem, hogy 1:1 célszerû lenne összevetni a felbontási adatokat.
Ferrer: "Az AMOLED elég primitív a retina diplayhez képest. "
A Retina Display nem a 300 DPI+ Apple általi elnevezése?😊
/*WTF?!*/
raktam, sajnos az amoled jobb 😞
"Igen valóban életszerû, hogy nyaralásra 1 telefont vissz 8db SD kártyával, nem pedig egy note vagy netbookot...."
Igen életszerû, 8 db kis zsebben elférõ sd-kártyát vinni, mint egy szar laptopot ami ráadásul sok embernek nincs is, és nem is lesz (pl nekem) a "lassú szar, de legalább drága" netbookról meg nem is beszélve... jó hogy ne vigyek asztali pc-t 😄
persze tudom amit nem tud a szifon az szar, és nem is kell 😄
Brutál felbontás!!! LOOOOL 960*640 az brutálisan nagyobb mint a 8xx*4xx igen persze...
na ne röhögtess, ha 1600*1200 lenne akkor az már talán brutális különbségnek számítana, de így kb egy vicc.
Fõleg hogy ilyen kis képátmérõre talán még a 8xx is sok...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Hát rakj egymás mellé egy párat és gyorsan mást fogsz mondani 😊
"nem, de vakuval biztos 😉"
He? Miért almánál nincs vaku?
"dehogynem... pl nyaralásra kb akármennyi filmet és zenét vihet, mert minden kártyára ráfér egy rakás, és cserélheti is 😉 meg persze 1000 féle eset van amikor jó."
Igen valóban életszerû, hogy nyaralásra 1 telefont vissz 8db SD kártyával, nem pedig egy note vagy netbookot....
Te jól vagy összerakva? Raktál már iphone4 et egy AMOLED mellé?
Nekem pl Galaxy S-em van karcmentes SuPER AMOLED kijelzõvel és nagy nagy csalódás
volt a szifon4! Napfényben láthatóság, betekintési szög, szinhûség mind mmind csapnivaló, a CPU ja elavult(igaz a Galaxy S ben is u.a. a CPU van de újabb reviziós) A 2.2 es ANDROID azt hiszem mindent tud amit a IOS4, sztem többet is,
de errõl rengeteg fórum van. Amúgy úton van a Galaxy S2 ha érdekel..:😊
LZ forever
"Hû. Ha 8 megapixeles a kamera, akkor jónak kell lennie a képeknek is? Ne röhögtess 😊"
nem, de vakuval biztos 😉
"Megnézem, mini usb-vel hogy rakod a telefont mondjuk egy dokkolóba."
miért kéne dokkolóba rakni állandóan?
"Nahát. MicroSD? 😄DD Normális használat mellett az ember nem cserél kártyát"
dehogynem... pl nyaralásra kb akármennyi filmet és zenét vihet, mert minden kártyára ráfér egy rakás, és cserélheti is 😉 meg persze 1000 féle eset van amikor jó.
Ja hogy köll a profit a számtech gyártónak?
- 1 GHz-es Snapdragon chip
Iphone is ennyivel rendelkezik.
- Élénk AMOLED 800 x 480 kijelzõvel "gorilla glass" karc mentes üveg
Az AMOLED elég primitív a retina diplayhez képest.
- 8 megapixeles kamera + vaku
Hû. Ha 8 megapixeles a kamera, akkor jónak kell lennie a képeknek is? Ne röhögtess 😊
- Mini USB! 3,5 jack! microSD!
Megnézem, mini usb-vel hogy rakod a telefont mondjuk egy dokkolóba.
3, 5 jack megvan. Nahát. MicroSD? 😄DD Normális használat mellett az ember nem cserél kártyát, Androidnál meg örül, ha épp nincs vele semmi gubanc..
- GPS, Bluetooth, WiFi, Gyroscope
megvan
Az irigység nem vezet jóra 😊
LZ forever
Hááát nem éppen egy cicás telefonnak tûnik ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
És nagy tudású:
- 1 GHz-es Snapdragon chip
- Élénk AMOLED 800 x 480 kijelzõvel "gorilla glass" karc mentes üveg
- 8 megapixeles kamera + vaku
- Mini USB! 3,5 jack! microSD!
- GPS, Bluetooth, WiFi, Gyroscope
- Android!!!
Ez nem ALMA, ezen minden használható! Ez minõség és jól is néz ki, nem csak teen korosztálynak, meg ALMA termelõ cica fiúknak való.<#eplus2>#eplus2>