Kattog a merevlemezem!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy 160-as kulso vinyom HM160HC, ma raakartam dugni a laptopomra es hallom a kis kattano hangot amit a win ad mikor radugom es fel is porog rendesen es hallom is ahogy muxik. Ellenben nem latom sehol a sajatgepben , az eszkozkezeloben viszont igen . Jelenleg Y kabellel hasznalom . Probaltam megformazni a Disk Managerbol de allandoan ezt a hibauzit kapom :" The request could not be performed because of an I/O device error"
Probaltam csokkentett uzemmodban is de ugyanaz sajna...
EASEUS Partition Master 6.5.1 Professional Edition-el is megprobaltam latja is csak eppen nem akarja megformazni mivel allandoan lefagy a progi vagy pedig hibauzivel kilep...
Meghalhatott teljesen ? Kuka ? Meg esetleg mit tudnek tenni ?
Elore is koszonom szepen a segitseget !
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Szóval akkor nem lehet sehogy megoldani, köszi a válaszokat.
"A telepítõ nem támogatja az USB vagy az IEEE 1394-es port használatával csatlakoztatott lemezek konfigurálását, és az azokra való telepítést."
ehhez milyen segítség kell?
fotográfik kolomp edisön :D
"A telepítõ nem támogatja az USB vagy az IEEE 1394-es port használatával csatlakoztatott lemezek konfigurálását,"
ott van a hibaüziben a megoldás :D ha nem támogatja hát nem!
Egy Seagate Momentus 5400.2 nevû lemezrõl van szó. Nem tudom hogy mivel van a baj, a telepítõ lemezzel? Már többször használtam, eddig jól mûködött, igaz nem külsõ hdd-re telepítettem hanem rendesen, de nem hiszem hogy ekkora problémát okoz hogy USB-n csatlakozik...
Valakinek ötlete hogyan tudnám megoldani?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
Dean Winchester: Te komolyan azt hiszed, hogy ez magánszemélyeknek van? Nemcsak a munkadíjat fizeted, hanem a fentartott "steril" szobát, ahol por nem kerülhet a korongra + a sok raktáron lévõ elektronikát és egyebet. Arról nem beszélve, hogy mondjuk egy céges könyvelésért (sokan nem mentenek) vagy komplett projektekek mentéséért, amiben esetleg több hónap meló van, ez aprópénz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ma törölgettem az usb-s keretben lévõ régi 120-as Maxtor vinyóról. Volt egy könyvtár amiben rengeteg file volt kb. 20 giga, baromi lassan törölte ezért leállítottam ami kellett lemásoltam róla és leformáztam gyors formázással. Másolgatom vissza a cuccot és kiírja a végén, hogy nem lehet 2 file-t másolni. Most már ott tartunk, hogy ha rádugom a gépre a vinyót akkor formázni akarja, valahogy RAW formátumú lett.
Nagy baj nincs mert hd filmek voltak rajta amit majd egyszer megnézek ha lesz lapostévém.
Ennyi:)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nekem van samu, seagata, wd, évek óta semmi nem halt meg. elõtte viszont majdnem mindbõl buktam :) (samu, wd, quantum, maxtor - seagatebõl nem, de azt ritkán veszek)
Forza.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez kész :D
Xbox Live gamertag: kilencnad
A mostaniban ez mellett van egy 500 gigás WD (2 hibás szektort ír, 97% -os, pedig fél éves sincs), meg egy 320 -as seagate (ez kb. 3 és fél éves, ez is hibátlan). A régi gépemben (ami jelenleg szüleimé), 80 gigás - már nem tudom milyen van, az mondjuk már legalább 8 éves.
Nekem szerencsém van a vinyók terén azthiszem :P Mindig a legolcsóbbakat vettem eddig pedig.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
*könnyen beszél nemazõ fájljai*
Jelenleg majd szét b*sz az ideg.
Az érzékenyebb adatokról egy mentés van (tehát két példányban vannak meg), titkosított állományokban.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Az optikai tárolás már rég nem éri meg ilyen áron (plusz a laptopom már írni nem is tud DVD-t, olvasni még igen - elmúlt 5 éves, és elfáradt a meghajtó benne :D )
esetleg HDD-re mentesz vagy marad a dvd-re kiirod és még gyakrabban átmásolod egy másikra?
nekem is legnagyobbrészt fotók voltak, nagyjából 3-4 év családi meg kirándulási fotói, dokumentumok, ilyesmik...
most nem azért de aki full-ra tele van pénzzel az egyálltalán nem fogja sokallni az ilyen kiadásokat ...
am jól beparáztattok :D mostmár mégjobban odafigyelek a fontos cuccaimra :D (filmeket leszarom azt ha kell letöltöm ujra,hanem a családi fotók, dokumentumokról csinálom is a mentést mostmár XD
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_online_backup_services
http://en.wikipedia.org/wiki/File_hosting_services
Amúgy meg 1000 forintos órabér? Rossz vicc, az alap mérnöki órabér 3-4000, itt simán 10-20 ezres órabérrel lehet (és kell) számolni (és egy átlag adatmentés ára ~200ezer, 3 napi munka). Olyan technológiájuk és tudásuk van, ami a világon maximum 3-4 cégnek van meg, és olyan adatokat nyernek vissza ha kell, amihez képest az a félmillió forint zsebpénz.
Nem a TE zsebedrõl, és a TE adataidról van szó, amíg nincs szükséged rájuk (átlag magánszemélynek életében kb. 1x van) - nekem már volt rájuk szükségem (fene se gondolta, hogy egy minõséginek tûnõ DVD 2 hónap alatt elfelejti, amit ráírtam), és igenis kifizettem azt a pénzt, amit elkértek azért, mert elolvasták azt a két korongot, amit senki más nem tudott. Visszakaptam szinte a teljes adatmennyiséget, ami azokon rajta volt (kb. 95%-ot, ehhez képest 80%-ra számláztak), és ezt az õ technológiájuknak köszönhetem.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
és láttam már cifra dolgokat...
szóval az hogy van backup annak ellenére hogy kéne hogy legyen közel sem biztos hogy tényleg van
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
szóval inkább vigyázok és a legfontosabb file-król készítek másolatokat idõközönként és kész...