49
-
amitakartok #9 Ezzel egyetértek, az baromi nagy game... kár hogy a második rész fejlesztése techdemó szinten megállt, állati jól néz ki. -
gombabácsi #8 hát lehet, de nekem új az ilyen szintű graf egy böngészős játékban... -
Jurij11 #7 Tényleg kicsit olyan 12 egy tucat szaga van a dolognak, de manapság erre van igény, ezért fejlesztenek ilyet űrstratégia helyett.
De azért reméljük a Realitys srácok kihozzák ebből is a maximumot, ahogy szokták. -
Bimbike #6 Mitől 1000+1?
Attól,hogy annyi van már böngészős mmo bol, mint égen a csillag...
Jó,attól még lehet jó a Nadirim, mindenképp kipróbálós :) -
Gamecube86 #5 Nexus: The Jupiter Incident.
Leírnám milyen jó de moderációra szorulna :D -
gombabácsi #4 már bocs, de mitől 1000+1 böngészős játék ez?
tényleg komolyan kérdem, nem értek a böngészős játékokhoz -
morden #3 Hatalmas visszalépés szerintem az egykori dicső múltú fejlesztő gárdától, inkább AAA+ magyar űrstratégiát, mint 1000+1 böngészős játékot. -
Lokker #2 Sajnos nem lesz IG3 amit nagyon sajnálok mert már az IG2 odavágott és a 3. rész se ígérkezett rossznak, egyéb infó hogy az IG3-ból lett egy ilyen űrhajós játék aminek most nem jut eszembe a neve, a Nadirim viszont érdekesnek hangzik, egy próbát mindenféleképp megér. -
FecaA #1 Inkább az IG3-at fejezzék be! Az 1 volt az első komoly játékom még az akkori p2-es gépemre, és még mindíg rajta figyel a notebookomon... Ami azért nem semmi, hogy 10 éve tulajdonképpen bármikor elővehetem. Sajnos a 2 kicsit könnyűre sikeredett, de azért 1-1 lanpartin előkerül :)