49
  • amitakartok
    Ezzel egyetértek, az baromi nagy game... kár hogy a második rész fejlesztése techdemó szinten megállt, állati jól néz ki.
  • gombabácsi
    hát lehet, de nekem új az ilyen szintű graf egy böngészős játékban...
  • Jurij11
    Tényleg kicsit olyan 12 egy tucat szaga van a dolognak, de manapság erre van igény, ezért fejlesztenek ilyet űrstratégia helyett.
    De azért reméljük a Realitys srácok kihozzák ebből is a maximumot, ahogy szokták.
  • Bimbike
    Mitől 1000+1?
    Attól,hogy annyi van már böngészős mmo bol, mint égen a csillag...
    Jó,attól még lehet jó a Nadirim, mindenképp kipróbálós :)
  • Gamecube86
    Nexus: The Jupiter Incident.
    Leírnám milyen jó de moderációra szorulna :D
  • gombabácsi
    már bocs, de mitől 1000+1 böngészős játék ez?
    tényleg komolyan kérdem, nem értek a böngészős játékokhoz
  • morden
    Hatalmas visszalépés szerintem az egykori dicső múltú fejlesztő gárdától, inkább AAA+ magyar űrstratégiát, mint 1000+1 böngészős játékot.
  • Lokker
    Sajnos nem lesz IG3 amit nagyon sajnálok mert már az IG2 odavágott és a 3. rész se ígérkezett rossznak, egyéb infó hogy az IG3-ból lett egy ilyen űrhajós játék aminek most nem jut eszembe a neve, a Nadirim viszont érdekesnek hangzik, egy próbát mindenféleképp megér.
  • FecaA
    Inkább az IG3-at fejezzék be! Az 1 volt az első komoly játékom még az akkori p2-es gépemre, és még mindíg rajta figyel a notebookomon... Ami azért nem semmi, hogy 10 éve tulajdonképpen bármikor elővehetem. Sajnos a 2 kicsit könnyűre sikeredett, de azért 1-1 lanpartin előkerül :)