1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • Shep
    Szerintem GTA szerű játékra számítottak aztán mikor kiderült számukra, hogy nem az akkor megcsappant a vásárlási kedv :)
  • Shep
    Na már megint itt tartunk. :( Sok hülye, mert nem tudok mást mondani élvezi ,hogy szidhatja a másikat csak azért mert az konzolon/pc-n játszik. Nem veszitek észre, hogy mennyire korlátoltak vagytok? Hagy játsszon már mindenki azon amin neki jól esik. Azért mert itt szidjátok egymást nem fog a játékipar megváltozni ahhoz sokkal többre lenne szükség.
  • DarkSector
    Vagy mert gyűjtenek BF3-ra. :)
  • DarkSector
    Nem állítólag ott sokat szeretnek gondolkodni, szóval milla számra kellene ott fogynia, ha igaz.
  • Fpocok
    Most konkrétan az amcsi konzolosokra gondoltam.
  • Totti5
    LA:Noir nem tömegjáték. Az a 2+ nagyon szép eredmény eddig. Pécére meg el fog menni pár 100 ezer max, na bumm.
  • Totti5
    Pécések meg nem szeretnek játszani:) ( nyilván azért van leszarva a platform )
  • DarkSector
    Nem értenek sokan angolul amire a játékban szükség van.
    Te másra gondolsz mint az igazság.
  • Fpocok
    Nem csodálom. A konzolosok nem szeretnek gondolkodni... vagyis nem elég értelmesek hozzá.
  • DarkSector
    Lassan népszerűbb lesz. :)
    A nagy eltérés a stílusban van szerintem, sokan a kocsikázós gépfegyós bandázós stílust szeretik, és ugye az RDR meg vadnyugati vadászós lovaglos téma. :)
  • DarkSector
    2011.06.16.-ai cikkből.

"Az L.A. Noire gigantikus játék játék, a szó legtöbb értelmében. Nagyon sokáig készült, elképesztő mennyiésgű pénzt öltek a fejlesztésébe, és tömegek várták a megérkezését. Vajon sikerült megfelelnie a kiadó elvárásainak?

A lgutóbbi adatok szerint május hónapban mintegy 900 ezer L.A. Noire talált gazdára. Ez a szám önmagában nem számít rossznak, de összehasonlítva a Rockstar legutóbbi játékával, a Red Dead Redemption-nel, már mindjárt változik a kép. A RDR-ből az összehasonlítható időszakban másfél milliót értékesítettek, ami - az L.A. Noire szemszögéből vizsgálva a kérdést - 40%-os hátrányt jelent.

A Red Dead Redemption jelenleg 8 és fél millió eladott lemeznél tart, az L.A. Noire az elemzők szerint maximum 3.4 - 4 millióra lesz képes hasonló idő eltelte után, ami jó 50-60%-kal lesz kevesebb, mint a vadnyugati program esetében. "
  • Shep
    Nem tudom mire írod ezt.
  • Totti5
    A számok pontosan mutatják hogy az RDR fele akkora frencsájz mint a GTA, nincs ebbe semmi különös. GTA az GTA abból el fog menni 20 millió az 5. részből is.
  • Shep
    * csakhogy
  • DarkSector
    RDR 2 a fejemet rá hogy lessz.
  • Totti5
    Mimi? több mint 1 millió ment el 360ra és PS3ra is. Maximum 4 millát jósoltak, és ennyit is szállítottak le, ebből elmehetett 2.5-3.
  • Shep
    Csak,hogy ők nem így nézik, ha így néznék akkor már bezárták volna a boltot és valamelyik tengerparton süttetnék magukat. Profitnövelés a jelszó a kapitalizmusban. Hiába van már annyi ,hogy belefulladsz még mindig növelni kell.
  • DarkSector
    :P
  • DarkSector
    100 milla volt a játék cakk-pakk.
    Oks mondjuk számoljunk még 100 millát a reklámokra, meg esetleg még egyébb költségekre, de szerintem sokat mondtam, akkor is 1 év alatt meg 2x-ezték a bevételt a kiadáshoz képest.
  • Shep
    20 milliót eladtak abból a ... ból?
  • DarkSector
    Érdekes adat:

GTA 4 (3 platformra jött ki) 2008 május.
    20 millio felett van.

RDR (2 platformra jött ki) 2010 május.
    8 millio felett van.

És míg a GTA 4 már volt fingé hugyé akcióba. Az RDR még máig 6-7 ezer.
  • Shep
    Hát ok, csak azért a 400-ból nem mind az övék, meg gondolom úgy számoltak, hogy ebből is elmegy legalább 3-4 millió.
  • Shep
    Mit tudom én, én csak leírtam amit olvastam. RDR nem lesz PC-re az idén, mert még nincs gép amin elfutna 15 fps-el ők meg a mi kedvünkért nem tanulnak optimalizálni inkább kivárják az újabb hardver generációt :D
  • DarkSector
    Hát nem fogyott elég, lesz egy port, és talán bezsebel még pc-n is valamit gondolom erre számít.
    De én sem tudom csak poénnak írtam.
  • DarkSector
    nincs rá szükség...

60 dollár és tartja az árát kb.

8000000x50 dollár az 400 milló, ami a 100 milliós költséget amiből készült bőven túllépi. :)
  • ratgab
    Akkor most mit is forgat a Rockstar a fejében?????
  • Shep
    L.A. Noir a várakozásokhoz képest alul teljesített, valami 800.000-re emlékszem az eladási nagyságrendet illetően.
  • DarkSector
    Csak irónikussan szándékoztam írni, hogy biztos az L.A. Noire a nagy mimika ellenére nem fogy rendessen. :)
  • ratgab
    Pont ezért nem értem, hogy miért nem jön pc-re... Multi miatt ezt még jó pár százezerrel meg tudnák fejelni, a portolás meg már nem akkor munka, mint alapoktól kitalálni valamit! A Know-how megvan, csak technikailag kell mögé rakni a dolgokat, melyre szintén megvan a bevált módszer... szóval nem értem a késlekedést!
  • ratgab
    Ennek most nem értem a logikáját... Ha La Noire jól ment konzolon, akkor miért nem várnak még a pc-s bejelentéssel, hogy még több elmenjen belőle?

Azt meg röhejesnek érzem, hogy több fogyott volna el belőle, mint az RDR-ből... Az nem létezik!!!!

Én még mindig reménykedem egy hirtelen bejelentésben... Bár lehet, hogy csak nagyon optimistán állok hozzá a dologhoz! Ha elkészülhet 12 év alatt a Duke Nukem Forever (a megtestesült Whenitsdone játék), akkor miért ne lehetne RDR PC-re.... Dukék kitágították számomra a határokat... már mindent el tudok képzelni!
  • DarkSector
    Februári adat:

"Megérkezett végre a Take-Two legfrissebb üzleti jelentése is, amelynek köszönhetően megtudtuk, hogy anyagilag teljesen rendben van a cég, növekedtek az eladások, növekedtek a bevételek, így panaszra semmi okuk sincsen. Természetesen ehhez szükségük volt kiváló videojátékokra is, így például a Red Dead Redemption-re, amelyből a csapat közleménye szerint eleddig nem kevesebb, mint 8 millió kópia talált gazdára a megjelenést követően. "
  • DarkSector
    Biztos az L.A. Noire-ból többet adtak el mint az RDR-ből és ezért. :P
  • ratgab
    Ha jövőbe látnék már lottó milliomos lennék.... Honnan a pitliből tudjuk, hogy lesz-e... Csak találgatunk, spekulálunk és reménykedünk!
  • ratgab
    Mondjuk az már aggasztóbb, hogy az L.a. Noire-t már bejelentették Pc-re.... RDR-ről meg még mindig semmi pozitív....

Mindegy már megemésztettem... nem halok bele, ha nem lesz...
  • ratgab
    Hahó Gta 4 esetében nem ugyanezt szajkózták egy ideig????
  • strebacom
    Lesz e ez PC-re vagy csak rázzátok itt a bránert......juden...hehe
  • wollnerd #731
    Asszem megvan!
  • wollnerd #730
    Nem találom a legutóbb videót a GS live oldalán se a Youtube-on amelyik szó lehetett a RDR-ről!
  • masterthief
    A GameStar-on. Minden pénteken kirakják a csütörtöki adás ismétlését. Vagy a You Tube-on. Oda is be szokták rakni.
  • wollnerd #728
    Bocsi... De hol?