Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Februári adat:

"Megérkezett végre a Take-Two legfrissebb üzleti jelentése is, amelynek köszönhetõen megtudtuk, hogy anyagilag teljesen rendben van a cég, növekedtek az eladások, növekedtek a bevételek, így panaszra semmi okuk sincsen. Természetesen ehhez szükségük volt kiváló videojátékokra is, így például a Red Dead Redemption-re, amelybõl a csapat közleménye szerint eleddig nem kevesebb, mint 8 millió kópia talált gazdára a megjelenést követõen. "

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Biztos az L.A. Noire-ból többet adtak el mint az RDR-bõl és ezért. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha jövõbe látnék már lottó milliomos lennék.... Honnan a pitlibõl tudjuk, hogy lesz-e... Csak találgatunk, spekulálunk és reménykedünk!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk az már aggasztóbb, hogy az L.a. Noire-t már bejelentették Pc-re.... RDR-rõl meg még mindig semmi pozitív....

Mindegy már megemésztettem... nem halok bele, ha nem lesz...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hahó Gta 4 esetében nem ugyanezt szajkózták egy ideig????

Lesz e ez PC-re vagy csak rázzátok itt a bránert......juden...hehe

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nem találom a legutóbb videót a GS live oldalán se a Youtube-on amelyik szó lehetett a RDR-rõl!<#nemtudom>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

masterthief
A GameStar-on. Minden pénteken kirakják a csütörtöki adás ismétlését. Vagy a You Tube-on. Oda is be szokták rakni.

wollnerd
Bocsi... De hol?

masterthief
Holnap nézd meg a Live-nak az ismétlését. Abban volt.

MerlinW
Mit számít a Blikk... akarom mondani a játékoldalak legalja... akarom mondani a GS, ha a fejlesztõ azt mondja, NEM tervezik a PC-s kiadást?😊

[merlinw.org]

Beszéld meg a GS-sel.

wollnerd
GamesStar? Adj egy cikket róla!

wollnerd
Én nagyon akarom a Red Dead Redemption-t PC-re!!!!
<#violent><#violent><#violent><#violent><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

lolSL
valoszinuleg már túl vannak a tervezésen, csak ülnek rajta még egy ideig 😊

MerlinW
Hivatalos fórumpost: "Sorry guys, no plans for a Red Dead on PC"

forrás: Rockstar weboldal - nagy sárga R+ fórum-post

[merlinw.org]

Büdös Bohóc
én azért azt néztem, hogy eléggé részletes az a játék

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Totti5
LA:NOIR-nak messze nem kell annyi powa mint a GTAnak, így az suhanni fog ha csak nem szarják el direkt nagyon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Büdös Bohóc
(már csak azért is, mert a gépemen még tuti menne az RDR, mert gondolmo ugyanaz a motor van alatta, mint gta iv, csak picit talán tuningolva, na de LA NOIR...)

megint basszák meg az lesz, hogy átportolják ezt a hulladékot, a motor legnagyobb része nulláról íródik, mert új technológia és megint kapunk egy FOSPORTOT, BUGOS SZAR LESZ AZ EGÉSZ ÉS LASSÚ

Büdös Bohóc
faszomat már, sirály király meg minden, de én RDR-t akarok

Az összes dlc-vel együtt még kiadhatják, feljavított grafikával, stb... vagy nem.

DarkJedi
Oké, csak betettem a hivatalost! 😊
Viszont így valószinû nem lesz sose RDR :S

igen, ezt mondom, rdrnél viccelt, la noirenál nem.

rdr igen, la noire nem.

DarkJedi
Ez most vicc? 😄

masterthief
No akkor itt a legfrissebb infó. Ki fog jönni pc-re a RDR. Ma élõ adásban a GS Live-ban Mazur elmondta hogy nagyon cseszteti már a kiadót, mert már tavasszal ki kellett volna adni. Be is tudja (fogja) mutatni a lepecsételt szerzõdést, egyebet, amin a pc-s kiadást alá tudja támasztani.
Ugyan csak élõ adásban telefont kaptak a Rockstar-tól, hogy az L.A. Noire jön pc-re is,

Örökbe ne fogadjunk?
Mr_no_NaMe
inkább azt mondjátok ki ad nekem kölcsön xboxot 😞
Shep
Olvastam és nyilván ezért is van csak 2 hsz, mert 1. a feltöltõ alregjeinek kommentje, 2. feltöltõ haverjainak a kommentje.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FSpofon
ne dõlj be minden szarnak

Arab money

DarkSector
Ha megauploadon lenne a txt fájl, vagy olyan oldalon ami nem havidijas, meg regisztrálós, akkor még oké.

Nem kell parázni ha lenne megoldás már rég torrentoldalakon fentt lenne.

wollnerd
A videó HSZ-it olvastad? Nekem nem úgy tûnik. még... csak inkább bugos.

Shep
Nyilván ez is fake, mint a többi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wollnerd
Ez elég komolynak tûnik, de errõl a szar fájlmegosztó oldalról nem tudom letölteni amit a videó mond!
Videó

Én még mindig azt mondom, hogy csak december 31-én van vége 2011-nek!

MerlinW
#689 -> Ezen mit nem sikerült felfogni? 😊

Nincs bejelentve, nem is volt és nagy valószínûséggel egy jó ideig nem is lesz. Senki sem mondta, hogy megjelenik - a Blikk.. akarom mondani Gamesz@r-os idiótán kívül.

Mondjuk mindig tudtam sajnálni azt, aki a GS-rõl informálódik..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az tudtommal 2012 végére van datálva.

[merlinw.org]

Még nem volt bejelentés. Néhány online bolt kínálatában megjelent egy idõre ennyi. Tehát ez olyan 50%.

wollnerd
HIVATALOSAN...!!!

wollnerd
Látom, vannak akik hisznek a megjelenésben, akik meg nem....
A ROCKSTAR OLDALÁN NEM LÁTOK INFÓT A PC VÁLTOZATRÓL!!!!
Nos, kérek egy oldalt ahol bejelentették a PC kiadást...

Totti5
Nem az E3ra hazudta a játékot.

Nem fog megjelenni PC-re..

Totti5
Persze.

wollnerd
De azért télleg lesz PC-re augusztusra??!

A kiadójuk kint van, az a lényeg.

Shep
MaxPayne 3 sem?

MerlinW
R+ nincs kint az E3-on, és Jamie King (fejlesztési csoport alelnöke) még márciusban nyilatkozta, hogy nincs PC-s címük az elkövetkezendõ 1-2 évre.

[merlinw.org]

grebber
Nyugi már egyedül nem kis idõ míg portolja!<#taps><#taps><#taps><#taps><#banplz><#banplz><#banplz>

Next PC upgrade: 2022