1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#807 Szerintem majd a "demó" után dönts ,én pl a mostani gépemmel sem tudok pl GTA 4-el normálisan játszani pedig jó volna! -
#806 húhúhú az L.A. Noire kibaszott várós lesz!!! Ősszel jön,gondolom már augusztusban kapunk egy gépigényt,azt még megvárom,és annak függvényében lesz konzol vétel/hardware tuning. -
#805 Most írták nem lesz soha helyette a LA Noire jön!Vegyél vagy kérjél kölcsön konzolt és nyomjad azon! -
#804 mikor jön ki a gém PC-re? Olvastam valami augusztus végi dátumot,de azon kívül mást nem találtam,az meg meglett cáfolva... -
#803 Jó de a lényeg akkor is az, hogy jóval többet vártak, mint "szaros" 900e. -
#802 Hát legyen így de igazából nem érdekel különösebben :) -
#801 Csak USA. -
Reg5 #800 Egy, kettő, három.
Ezen kívül csak első héten elment 1,6 millió. -
#799 Linket! :) -
Reg5 #798 Milyen 1000 példány? A Shep által belinkelt oldalon kívül mindenhol 3-4 millás eladásokat írnak írnak. -
#797 Mi nem stimmel? 1000 példány + vagy - nem számít. -
Reg5 #796 Most rákerestem a gugliban. Aszerint 4 millát szállították le a boltokba. Tehát ha 900k-t adtak el, akkor valami nem stimmel. -
#795 Nem emlékszem csak rákerestem a gugliban. :P -
Reg5 #794 És ez melyik oldalról lett kimásolva? :D -
#793 L.A. Noire 899.000 Copies ... -
#792 #757 , ha igaz a cikk. -
Reg5 #791 Akkor linket kérünk. -
#790 Én mondjuk az RDR-t inkább vártam volna pc-re mint sz L.A. Noire-t.
De ez egyéni vélemény. -
#789 Annak az oldalnak én nem hiszek. A hírt meg kb 2 hete olvastam de lehet, hogy annyi sincsen. -
#788 Hát nem mindegy hogy 8-900 ezer vagy 3 milla. :) -
Reg5 #787 Mivan? Vgachartz szerint majdnem 3 millió. -
#786 Sajnos a második wow accountomat már nem tudtam eladni ennyiért. Ez a hülye kazsuálosodás miatt... ami végül meg is ölte a wowot. -
#785 Doboz, ha kinyitotta kiírja.
Steam oké, de sok játééknak kimásolható a cd-kulcs/jórészt a GFWL-ot tudják máshol felhasználni. :S -
#784 Persze te mint eladó oké hogy korrekt vagy, de valjuk be, csak a jószándékon múlik hogy valaki nem használja az eladott cd-kulcsát utána. -
#783 Valami fiatal srác. Előre utalt :D -
#782 Hát tényleg vannak hülyék :) -
#781 úgy kell venni hogy adja mellé a dobozt a kulccsal, és akkor nem tudja visszalopni
ha steames vagy ea account akkor meg egy netcaféba beülni 5 percre 50ft és átíratni vele az email címet a sajátra. -
#780 Ennek így nem sok értelme van. Persze ha bunkó az eladó, akkor be tudja szivatni a vevőt... de minden játékot el lehet adni normálisan. Mindegyiket. -
#779 JÜ ISTEN.
Ki volt ez aki megvette, csinálok neki egy facebook-ot. :) -
#778 Első wow accountomat 70k ért adtam el BC közepén. Azon vettem új gépet :D -
#777 Nemgáz korrekt modon lehet tapasztalatokat cserélni. ha nincs anyázás. :) -
#776 Persze a hülyéknek el lehet adni mindenhol találni balekokat, de én 1 darab használtat nem vennk a cd-kulcsok miatt, ha az nem lenne, lehet több játékom lenne. -
#775 Most majd jön a de nem annyiért. :) Soha véget nem érő vita :) -
#774 Nem volt még olyan játék PCn, amit nem tudtam volna eladni. -
#773 Azok a fülükön ültek és a szemükben volt a seggük:) -
#772 Nem.
Én magamat nézve nem ezért, hanem mert nem kell költeni rá, vannak gémek amik csak oda mennek, és ezek általában TPS-ek, amiket szeretek.
Nincs (még) cdkulcs, nincs aktiválási gondok, eladhatóak a játékok ha megunta az ember.
Én ezért.
Persze mindig azon nyomulok amin éppen kedvem van, nem arról van szó hogy haverokat lenézem aki csak pc-n nyomul, nincs bennem ellenszenv, csak akkor zavar ha ez miatt mert játszok rajta leszarozzák meg lebutázzák a játékosokat, holott álltalában párban használnak PC-t és Konzolt a gémerek... -
#771 "Csak bedobni a játékot és végig tolni."
Létezik ezen kívül más elfogadható alternatíva? -
#770 Én ezzel tisztába vagyok de szerintem rengetegen másra számítottak. -
#769 Nem tartunk megint itt. Ez logikus:
Azért játszanak ők konzolon, mert nem akarnak PCvel tökölni. Csak bedobni a játékot és végig tolni. A konzolos játékok egyre egyszerűbbek... és fogynak. -
#768 Tudtommal nem GTA szerű, mert azt hallottam inkább olyan mint régebben az x-akta játék.