1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#1007 egészségedre -
#1006 neked lehet húgyszar de nekem a legjobbak -
#1005 Meg tud szokni a napokban is volt rá példa, inkább úgy mond hogy : NEM AKARJÁK megszokni... -
#1004 ami számít egy PC-s játékosnak az szinte mind megjelent PC-re is (sajnos RDR ugye nem), a többi csak húgyszar verekdős játék, JRPG meg egy halom lebutított szar, amit kontrollerrel egy PC játékos az életben nem fog megszokni. RDR-el játszottam boxon pár napot, nem tudtam megszokni. Hiába szerettem magát a játékot. -
#1003 azt nem is írtam :) -
#1002 A gép lehet, hogy elavult, de a jó játékok sosem avulnak el. -
#1001 generációváltás előtt minek már xboxot venni? elavult egy gép az már nagyon -
#1000 emulátor? vegyetek inkább egy konzolt...
Én is ezt tettem. Amúgy az alapjáték rettentő hangulatos volt, bár multiba lett volna az igazi. Undead nightmare viszont nem tetszett. Rettentő idegesítő volt, alig volt lőszer, sokat kell utazni, nincs gyors utazás mint a másikba. hamar újraélednek a zombik. Kb 3 órát játszottam vele azt meg is untam. De az alap játék kihagyhatatlan. -
#999 Amúgy a PS3-hoz már készülget az emulátor!
Elég kezdetleges még!
-
#998 Az elkövetkező 10-20 évben ezt az oldalt nézzed,hátha lesz majd! -
#997 :P -
#996 2021-ben, XBox emulátoron. Már ha túléljük az idei és a következő néhány világvégét. -
#995 Jah... -
#994 lesz PC -s verzió? -
#993 Miért? Én adnék érte egy ötezer forintot max (kontrolerrel együtt, és mindennel).
Sztem nem csak én tenném ezt, de ők tudják, hogy mennyiért adják.. -
#992 Ahoz képest igen de nem mérföldekkel, inkább médium. -
#991 a pc-hez? -
#990 Konzolon ez nem túl gyakori dolog, érthető ,hogy nem tudja mit beszél :) -
sublimaze #989 Általában nem azért modolnak egy játékot mert KELL... :D -
#988 Mivel millió játék jön egyidőben és mindig ugyan azok az arányok vagyis konzol >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> pc, így tök mindegy... ha pedig moddolni kell egy játékot az már rég rossz.
RDR frencsájz az előző genbe sem jött ki pécére, és most sem fog valószínűleg. Lesz GTA V majd meg jön nemsokára az LA Noire. -
ratgab #987 Szerintem ha 1 cím egyszerre jönne konzolra és pc-re sok esetben inkább pc-re venné meg, aki megveszi csupán a modok miatt.
Eladásokat a pc ugye a warez miatt veszélyezteti, tehát ha egyszerre jön pc-re, konzolra, akkor sokan lewarezolják.
Persze, aki leakarja az konzolra is ugyanúgy le tudja warezolni.
Lényeg a lényeg én még reménykedem, hogy Rockstarnak megesik a szíve a pc-seken RDR ügyileg (jobban örültem volna RDR-nel L.A. Noire helyett, de ez utóbbi is érdekel persze). -
#986 Nem mondtam hogy nincs, csak arányaiban nézve jelentéktelen sok esetben, pláne egy 10 milliós tételnél mint az RDR. Ha egyidőben kijött volna akkor talán elment volna PCre 1 millió és konzolra csak 9... a konzolos eladást ilyen mértékben veszélyezteti a pécés verzió csúsztatása vagyis kb sehogy. -
#985 nem olyan egyszerű ez, de ebben az esetben mégis, mert már ott egy relative optimalizált meg kidebuggolt kód, ami vitte a gta iv-et, arra rá kéne építeni a változtatásokat, amik ebbe bekerültek + átrakni magát a játék elemeket és kész. Ez is leegyszerűsített formula, de tuti, hogy ninsc akkora munka vele, mint más játékokkal -
ratgab #984 Multi miatt többen megvennék pc-re, mint a multi nélküli játékokat.
Véleményem szerint az átkonvertálás már nem akkora meló (ahhoz képest, amikor kezdetekben az egész világot a nulláról meg kell alkotni), hogy ne érje meg elkészíteni.
Gta 4-et is megcsinálták és nem mondható, hogy rosszul szerepelt pc-n.
Amúgy is a hátam borsódzik ettől a "pc-n nincs eladás, csak konzolon" hozzáállástól. Ez egyszerűen hülyeség. Ha nem lenne eladás nem készítenének játékot pc-re egyáltalán, ez ilyen baromi egyszerű!
Ha van egy kész játék, amit csak konvertálni kell, akkor még ha 10 000 db is kel el belőle pc-n még akkor is megérné nekik... szerintem (mod társadalom meg amúgy is sokáig életben tartaná a játékot és sokan ezért is vennék meg.) És ez amúgy is üzlet, mint bármi más. A részvényeseknek igen is számít az a +10k-nyi eladott játék!
Végülis felesleges ezen filózni, úgyis csak Rockstaron múlik a dolog. -
#983 "Kiadták a játékot konzolra, pc-re nem, hogy jól fogyjon konzolon"
A pécés eladás kb lófütty se így az nem dobja meg mérhetően a konzolos eladásokat... elment 10 millió... szerinted az a pár tíz max 100 ezer mit számít már pécén?:) GOTY verzióból már nem megy el számottevő max pár 10 ezer. -
morzsi555 #982 Vaterán árulnak 3 led hibásat annyiért, meg lehet javíttatni 7000-ért. De persze kinek van ehhez türelme, meg ki tudja még, hogy milyen más baja van. -
ratgab #981 Te már magyarosíthatnád a neved TrollSL-re teljes nyugalommal. -
ratgab #980 Az, hogy hogy volt GTA4 esetében teljesen lényegtelen. Senki nem tudja, hogy esetleg Rockstar-ék nem fejlesztik-e éppen suttyomban.
Kiadták a játékot konzolra, pc-re nem, hogy jól fogyjon konzolon, majd adogatták hozzá a DLC-ket, pc-re még mindig nem, hogy konzolra vegyék, ezután ugye nemrégiben még kiadták a Goty kiadást és ezt is szeretnék, ha konzolon vennék.
Szerintem még totál időben vannak (GTA4 is már több, mint 1 éves és még mindig állejtő), szépen lecseng a Goty "láz" és utána én még látok esélyt egy bejelentésre. Grafikán meg így is, úgy is tuningoltak volna még a pc-s verzióhoz, így nem is tud elavulni. Szóval én még látok esélyt... ha jövőre nem lesz bejelentés, akkor tényleg nem jön. Addig meg még bármi lehet. -
#979 1 hónapja még 25 volt, most már csak 10. Megvárom mire ingyen lesz, ebben a tempóban karácsonyra várható :D -
Hellsing47 #978 10k-ért mutatsz nekem működőképes boxot most megyek megveszem :D -
#977 vegyetek konzolt baszki 10-15 ezer forint használtan egy fosbox, ráködöd a monitorra és végigtolod ami hiányzik az életedből aztán ki is dobhatod az egészet.. -
#976 Jah, csak az a konzolos megjelenés után 7-8 hónapon belül megtörtént, ez meg már több mint 1,5 éve megjelent. Ha akarták volna már megcsinálták volna, különben később már elavult lesz -
ratgab #975 Végül is GTa 4 se lett pc-re. Azt se készítették el soha ugyebár (eleinte ezt nyilatkozták). -
#974 Megnézheted volna a letöltési linkjét...
Nem engedi letölteni ...
tehát...
EZ IS KAMU!
-
#973 Nem unalmas még?:)
Egy szaros ps2 emuláláshoz rendesen 3-4szer erősebb pc kellett, akkor egy x360 emuláláshoz mégis milyen pc lenne elegendő?:)
RDR pedig nem lesz pc-re,aki akarja vegyen rá valami lepukkant szar bogzot 20ezerért és tolja ki rajta ennyi. -
#972 ez másik, vagy uagyan az lehet?
itt v1.4 van nem 3.2... -
#971 Kamu. -
#970 hangos lenne a net tőle ha lenne létező emulátor
egyszerűen kamu vagy vmi vírusos szar. -
#969 fogalmam sincs, én csak megtaláltam:) Egy Box-os játékom sincs így nem tudtam kipróbálni, működik-e. -
strebacom #968 No most 952-ben levö emuval menne az új Batman játék is, nekem erös vga-m és gépem van??