1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#1047 Egyből a GTA 5 PC után, hááát, nekem ez gyanús. -
#1046 Volt szerencsám pár éve 1 hétig az egyik haverom x boxán játszani köztük volt ez a játék is. Hát miután sorra került majd egy hétig pár órákat aludtam nagyon beszipantott akkor. Ha megjelenik PC re bizton megveszem. -
#1045 A gamestar megmondta. Ha igaza lesz, újra fogom venni a szaros újságukat :D -
#1044 Reméljük nem fake, de jó lenne. -
Fox44 #1043 Jól tették! Vagy nem... Kit érdekel! Arra írtam, amit grebber pajti írt.;) -
TomDantes #1042 Már le is vették Microsoft-ék. Nem lesz semmi, nyugi. -
Fox44 #1041 A mostani információk alapján, "Ugyan hivatalos bejelentés továbbra sincs, de a Microsoft kompatibilitási adatbázisában bizony már szerepel a játék. Így megtudhatjuk, hogy Win 7, Win 8 és Win 8.1 rendszereken gond nélkül fut. Ebbe a rendszerbe csak egy tanúsítási eljárás után lehet felkerülni, tehát kizárható, hogy véletlenül történt az eset. Várjuk a hivatalos magyarázatot, és az esetleges bejelentést." Forrás:http://gamepod.hu/hir/red_dead_redemption_pc-re_is.html -
#1040 Na ismét felütötte a fejét ,hogy jön pc-re!
Úgy néz ki ez mindig elő fog kerülni,de legalább nem lesz elfelejtve a game -
#1039 Csak szórakoztattam magam egy kicsit :) -
#1038 Ez jó kis beszólás volt! -
#1037 Hát barátom, a kor nálad sem párosul intelligenciával. -
#1036 még banner is van meg FAQ de ugyse jön pc-re muaha -
#1035 Üdv a hazai mainstream gémer média világában -
#1034 Mekkora egy rakás fos ez az oldal.
Úgy írják a címben, mintha biztos lenne. Ráadásul tele van fosva reklámmal. -
#1033 Imádom hogy egy fingásból is lehoznak egy címlapsztorit :D -
#1032 Nesztek, már a PC Guru is megírta a PC-s megjelenést! -
#1031 A lovas rész elmehetne RDR-nek is, gondolom ezért lett linkelve. -
#1030 -
#1029 "While the official trailer announcing the game was running on a PC, the game will be released for the current generation of video game consoles. A PC release is still unknown" -
#1028 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Metal Gear Solid V: The Phantom Pain will be released on the Sony PlayStationŸ3, the Sony PlayStationŸ4, Xbox 360Ÿ, and the Xbox OneŸ"
-
#1027 Khm. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1026 Ő maga portotlja azóta is LOL -
#1025 A kormány kapja be! -
#1024 Mazur meg kapja be -
#1023 De a GS megírta :DDDDD -
gosumofo #1022 2. rész mellé ingyen adják majd -
#1021 Lét éve jelent meg... ha eddig nem csinálták meg a portot ezután már nem fogják.... -
#1020 Basszátok meg: Mindig, amikor látom, hogy fenn van a topik, azt hiszem, hogy van hír, hogy jön. De nem... -
#1019 Én meg is kaptam az Xboxot. Azon nyomom. -.- -
#1018 -.- -
#1017 Szinte 100% hogy nem lesz! -
Jobboka #1016 Most akkor végülis lesz, vagy nem lesz a játék pc re? -
#1015 Ps, nem box. Amúgy van játék dögivel ami érdekelt de nem jött ki pc-re. (hozzáteszem addig a napig utáltam a konzolokat teljes szívemből, amíg meg nem vettem ezt) Irányítást pedig megszerettem. Tény vannak játékok amiket konzolon sose játszanák csak pc-n. pl. skyrim. Viszont van amit pc-n nem játszanák de konzolon meg szeretem. Aztán van ami mindkettőn egyformán élvezhető. pl. gta4 (rdr is ilyen lenne).
Hát azért nagyon sajnálom, hogy nem jelent meg pc-re. -
#1014 Ki a tököm beszél animékről látom értelmezted a szövegemet, egy szóval sem írtam hogy fanboy lennék csak mert a pc mellett van konzolom is, azért maradtam volna le egy ilyen fasza játékról mert nincs gépem hozzá, még ezen kívül sok jó cucc nincs pc-re ezért írtam hogy érdemes venni ezen nincs semmi fanboyság. -
#1013 Ugyanilyen vagy, csak az ellenkezője a véleményed -
#1012 takarodj már te konzolanimefanboy, hánynom kell az ilyenektől -
#1011 mi se ültünk ott egyfolytában mivel pénzbe került
Amúgy se egy milyen volt a gyerekkorod topik ez csak ahányszor visszanézek ide még mindig sírnak hogy nem jön ki pc-re, eleve minek kellett a topik az csak pletyka volt hogy valaha is kijön pc-re.
Ez meg pont az a játék amiért megéri venni egy boxot utána meg úgyis rájön az ember hogy megérte megvenni flash letölt és boldog ennyi. -
#1010 én a barátokkal, haverokkal a szabad levegőn nőttem fel, nem egy játékteremben :D -
#1009 ha ezeken nőttél volna fel az Arcade termekben te is többre értékelnéd, na mindegy hagyjuk amúgy se az a topik -
#1008 sok ész nem kell hozzá, megtanul az ember 2-3 kombót azt annyi, marha izgalmas