1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • Shep
    Egyből a GTA 5 PC után, hááát, nekem ez gyanús.
  • Husimoto
    Volt szerencsám pár éve 1 hétig az egyik haverom x boxán játszani köztük volt ez a játék is. Hát miután sorra került majd egy hétig pár órákat aludtam nagyon beszipantott akkor. Ha megjelenik PC re bizton megveszem.
  • Fpocok
    A gamestar megmondta. Ha igaza lesz, újra fogom venni a szaros újságukat :D
  • Husimoto
    Reméljük nem fake, de jó lenne.
  • Fox44
    Jól tették! Vagy nem... Kit érdekel! Arra írtam, amit grebber pajti írt.;)
  • TomDantes
    Már le is vették Microsoft-ék. Nem lesz semmi, nyugi.
  • Fox44
    A mostani információk alapján, "Ugyan hivatalos bejelentés továbbra sincs, de a Microsoft kompatibilitási adatbázisában bizony már szerepel a játék. Így megtudhatjuk, hogy Win 7, Win 8 és Win 8.1 rendszereken gond nélkül fut. Ebbe a rendszerbe csak egy tanúsítási eljárás után lehet felkerülni, tehát kizárható, hogy véletlenül történt az eset. Várjuk a hivatalos magyarázatot, és az esetleges bejelentést." Forrás:http://gamepod.hu/hir/red_dead_redemption_pc-re_is.html
  • grebber
    Na ismét felütötte a fejét ,hogy jön pc-re!
    Úgy néz ki ez mindig elő fog kerülni,de legalább nem lesz elfelejtve a game
  • akyyy
    Csak szórakoztattam magam egy kicsit :)
  • masterthief
    Ez jó kis beszólás volt!
  • MerlinW
    Hát barátom, a kor nálad sem párosul intelligenciával.
  • akyyy
    még banner is van meg FAQ de ugyse jön pc-re muaha
  • shaddam
    Üdv a hazai mainstream gémer média világában
  • Fpocok
    Mekkora egy rakás fos ez az oldal.
    Úgy írják a címben, mintha biztos lenne. Ráadásul tele van fosva reklámmal.
  • shaddam
    Imádom hogy egy fingásból is lehoznak egy címlapsztorit :D
  • Jaka923
    Nesztek, már a PC Guru is megírta a PC-s megjelenést!
  • Seth
    A lovas rész elmehetne RDR-nek is, gondolom ezért lett linkelve.
  • ffxi
  • MerlinW
    "While the official trailer announcing the game was running on a PC, the game will be released for the current generation of video game consoles. A PC release is still unknown"
  • shaddam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Metal Gear Solid V: The Phantom Pain will be released on the Sony PlayStationŸ3, the Sony PlayStationŸ4, Xbox 360Ÿ, and the Xbox OneŸ"
  • AnuluWork #1027
    Khm. :)

• grebber
    Ő maga portotlja azóta is LOL
  • DarkSector
    A kormány kapja be!
  • Büdös Bohóc
    Mazur meg kapja be
  • shaddam
    De a GS megírta :DDDDD
  • gosumofo
    2. rész mellé ingyen adják majd
  • gabo91
    Lét éve jelent meg... ha eddig nem csinálták meg a portot ezután már nem fogják....
  • Fpocok
    Basszátok meg: Mindig, amikor látom, hogy fenn van a topik, azt hiszem, hogy van hír, hogy jön. De nem...
  • wollnerd #1019
    Én meg is kaptam az Xboxot. Azon nyomom. -.-
  • DarkSector
    -.-
  • grebber
    Szinte 100% hogy nem lesz!
  • Jobboka
    Most akkor végülis lesz, vagy nem lesz a játék pc re?
  • gabo91
    Ps, nem box. Amúgy van játék dögivel ami érdekelt de nem jött ki pc-re. (hozzáteszem addig a napig utáltam a konzolokat teljes szívemből, amíg meg nem vettem ezt) Irányítást pedig megszerettem. Tény vannak játékok amiket konzolon sose játszanák csak pc-n. pl. skyrim. Viszont van amit pc-n nem játszanák de konzolon meg szeretem. Aztán van ami mindkettőn egyformán élvezhető. pl. gta4 (rdr is ilyen lenne).

Hát azért nagyon sajnálom, hogy nem jelent meg pc-re.
  • CalebJoe
    Ki a tököm beszél animékről látom értelmezted a szövegemet, egy szóval sem írtam hogy fanboy lennék csak mert a pc mellett van konzolom is, azért maradtam volna le egy ilyen fasza játékról mert nincs gépem hozzá, még ezen kívül sok jó cucc nincs pc-re ezért írtam hogy érdemes venni ezen nincs semmi fanboyság.
  • Seth
    Ugyanilyen vagy, csak az ellenkezője a véleményed
  • Büdös Bohóc
    takarodj már te konzolanimefanboy, hánynom kell az ilyenektől
  • CalebJoe
    mi se ültünk ott egyfolytában mivel pénzbe került

Amúgy se egy milyen volt a gyerekkorod topik ez csak ahányszor visszanézek ide még mindig sírnak hogy nem jön ki pc-re, eleve minek kellett a topik az csak pletyka volt hogy valaha is kijön pc-re.
    Ez meg pont az a játék amiért megéri venni egy boxot utána meg úgyis rájön az ember hogy megérte megvenni flash letölt és boldog ennyi.
  • tommygear
    én a barátokkal, haverokkal a szabad levegőn nőttem fel, nem egy játékteremben :D
  • CalebJoe
    ha ezeken nőttél volna fel az Arcade termekben te is többre értékelnéd, na mindegy hagyjuk amúgy se az a topik
  • tommygear
    sok ész nem kell hozzá, megtanul az ember 2-3 kombót azt annyi, marha izgalmas