1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#967 Had lám valaki erős vga-s mutassa már meg.
De itteni ne neten egy kamuyoutube-os. -
#966 Miért kussol? a PIACTÉR lesz összevonva, zene, film, tv, és max XBLA, de ott sem minden lesz PCre gondolom, csak a multiplatform fejlesztések + egyes Live funciók... 360 játékok nem lesznek, ismétlem N E M. -
#965 annak az árából veszel egy boxot -
#964 de persze akkor se hiszem el...
Az is a bajom hogy a microsoft nagyon kussol a win8-cal kapcsolatban...
A Xbox Live on Windows nevű szolgáltatásra gondolok hivatalos megerősítésére..
(bocs a dupláért!)
-
#963 nagyon erős videókari kell hozzá... ezt írták youtube-on...itt
-
#962 Amúgy tudom én is mi a helyzet, de kiváncsi voltam milyen, de tudom mi merre hány méter.
De a GC-WII emulátor is érdekes mód megy, míg a PS2 itt-ott az Xbox meg csak Halo 2-vel
Gondoltam ez egy fejlesztés alatt álló kezdemény, és legalább a menü bejön de hogy is gondolhattam ilyet. :)
Most nekem 3DS emu kéne inkább.
Az még hihető lenne, és arra is érdekelne 1-2 gém.
Vagy menne a Black legalább! PS2 vagy Xbox emuval. -
#961 A vicc az hogy be se tettem még bios-t se, nemhogy iso-t...nomeg hol a menü többi része??? :) -
#960 Persze elfut...:D
Jaja csak nekem írt ki egy kamu szöveget. :) -
#959 Kamu, a videókon gyengébb gépen is lazán fut néhány gyereknek na persze még a sima box emu se működik a ps2-es is csak most érte el a játszható szintet. -
-
#957 oks, de a többi emuhoz miért nem kell?
Ez akkor valóban megy valamilyen szinten, vagy egy kamu? -
#956 Öööö minden fizetős alkalmazáshoz kell valamilyen kulcs, serial, aktiválás. Ez sem ingyenes. Nem a tömörítvényhez kell a kulcs, hanem a program használatához. -
#955 Jah. :) -
#954 Én sem hallottam még ilyenről. Ez olyan, mint amikor a becsomagolt avihoz kódért kell menni valahova :D -
#953 Serial egy emulátorhoz, az kapásból vicces tud lenni. :) -
#952 Itt az emulátor
Elindul, úgy is néz ki, van BIOS is hozzá, de miután nincs BOX játékom, kipróbálni nem tudom. (serial-t kér, az mellékelve van egy txt-ben) -
#951 Ja, nem figyeltem hogy csak egy mappát nyitott meg az iso-hoz.
De hozzá se ért a File menüponthoz! -
#950 Nagyon kamu!!!!!!!!!
Ez a hülye megpróbálja leleplezni hogy ez valójában videó!
mikor kiválaszthatná az iso fájlt (a kamerája nem is látszik a fájlmegnyitó ablaka egészén hogy a "Megnyitás" gomb látszódjon) ráadásul "óvatosan" bezárja az ablakot, ami a "Mégse" gombbal egyenlő!!!
Idióta! -
#949 Kamu. :) -
#948 fake -
#947 Ez nagyon-nagyon tetszik! Lehet full képernyőbe is nyomni? Mekkora masina kell hozzá? -
#946 -
#945 Van de engem pc-n is érdekel személyszerint minden gém, erre bejön trollkofdni, a srác, nem fura neki hogy eddig semmi vita nem volt, ő leszarozza a konzolokat, ami flémkeltés. És lekonzolfanboyoz mert helyrerakom a ködös ismereteit. -
Reg5 #944 De van topikja. -
#943 kérdés ki a konzolboy? Én csak elmondtam milyen baromságokat irsz, ez nem boy-ság... -
#942 Pls kicsit nyugodjatok le. Mindketten. -
#941 ahogy jöttél úgy fogsz menni is -
#940 Nincs PCs RDR. -
#939 egyáltalán mit keresel itt konzolboy a pc-s rdr topikban? -
#938 Te sem figyelsz. Jólvan! :) -
Ari18 #937 Lesd meg ezt 1.50-nél látszik igazán a különbség. -
#936 LOWgrafikás gép:
-
#935 Mihez képest nem válaszoltál!
A Crysis PC-n egy Brutál gépen fut csak folyamatossan, az X360 hardvere, még attól is gyengépbb, ami átszámítva pc-be el sem indítaná a Crysis-t, nemhogy effectekkel.
De neked hiába is magyarázná az ember, mert nem érted.
Senki nem várja el a géptől hogy egy full extrás pc-ként teljesítsen, de bőven medium gép szintet eléri látványban pc-n nézve....ha tetszik ha nem. -
#934 Főleg hogy a játék már nem fogy számottevően, az RDR láz réges régen lecsenegett. Akinek kellett az már rég megvette és 5ször végigvitte, akinek nem kell az nem vette, vagy olyan hardkór pécés hogy éveken át tátja a száját ezekért a játékokért. A Goty kiadással még el lehet érni valamit, de az sem lesz számottevő. -
#933 lehet most copatják a népet még, hogy nem lesz PC-re, nem lesz, hátha páran még elhiszik és vesznek konzolt, és hirtelen benyögik, hogy mégis csak lesz.. -
#932 szerintem te nem érted a lényeget, elkezdtetek kardoskodni a box mellett, mert azt mondtuk, hogy egy gyenge régi gép lassan, erre a végén beismered, de már tereled a szót -
#931 Látom nem érted a lényeget. Új motort használja, más a bevilágítás, mások az effektek. Nyilván nem lehet pécés ultrahigh szintet átültetni mert fizikai képtelenség. Optimalizálták a látványt és a sebességet a konzol hardweréhez, a te primkó nyelveden ez butítást jelent azért írtam. Valóban az az ultrahighoz képest. És akkor mi van? így is nagyon szép lett. Ha valakinek több kell nyomja erős pécén. -
#930 és az a crysis is már lassan lassan nem mai gyerek lesz és akkor ehhez tegyük hozzá azt, mit előbb is mondtam, hogy butítottak a grafikán boxon
következmény: Lowgrafikás gép -
#929 Az a Crysis ami pécés tecsdemó a mai napig atomreaktor kell(ett) hozzá évekig? tényleg vicces. Le van butítva? annyira hogy az jól fusson és jól is nézzen ki. Egy olcsó port, annak meg tökéletes.
"ami annyi idős már kb, mint maga a hardware"
Amennyiben 2 év eltérés nálad KB akkor igen. -
#928 Elég vicces, hogy a crysis, ami annyi idős már kb, mint maga a hardware nemrég elkészült xboxra és le van butítva keményen :D