5
  • hangulati
    #5
    a felho (szamitastecnikai) nekem is a kedvencem. orulok, hogy valaki masnak is feltunt. a lenyege: senki sem lehet biztos benne, hogy nincs benne. most majd jon a "kek felho", "zold felho", egyremegy, aztan majd jon a kod. ez is, az is vizalapu. majd kitalalja valaki az esernyot...
  • hangulati
    #4
    akkor mar csak egy kazettas magnot kell venni, es senkinek nem lehet egyetlen szava sem. legfeljebb megjelennek a 10 terabajtos kazik.
  • opeca
    #3
    Nem értem én sem ezt a letöltés nélküli dolgot. Hogy jut el a füledbe az információ? Valahol át kell jönnie..., még ha azt mondjuk stream, az akkor is letöltés, az más kérdés, hogy on the fly kapod és nem tárolódik, de ebben mi az újdonság??

    Van nekem egy olyan érzésem, hogy itt már évtizedek óta meglévő technológiákat próbálnak meg újként eladni.

    Ezt a számítási felhőt is felejtsük már el kérem. Ez egy buta név, valami alkesz kitalálta és rendre minden tudálékos szakbarbár ezt emlegeti. Persze vadonatújként beállítva ezt is, mintha nem az egész webes szolgáltatóipar ezen alapulna és mintha nem az egész szerver dolgot erre találták volna ki.

    Ez az IT is kezd hígulni, de csúnyán.



  • B0nFire
    #2
    De mi az, hogy "letöltés nélküli" zeneszolgáltatás? Ha streamelem, akkor is letöltöm, legfeljebb NEM TÁROLOM el a HDD-n. De letöltöm, ha nézem, hallgatom. Ha a Blikk ír ilyet, akkor még szódával elmegy, de azért egy IT oldalon ezt nem kéne.
  • Segal
    #1
    Ezt én sem értem minek fizessek ezért ha ott a youtube??? Ott is simán többmillió zeneszám van fent és nem tölti le a gépre...