254
Nokia symbian s^3 telefonokról bővebben
  • ajem kisa
    Ha kézből vetted, akkor lehet, hogy külföldről van a telód!
    A bejelentkező kép a nokián kívül van más? Nekem volt egy N73-asom amit frissítettem anno és nekem is így eltünt a magyar belőle, mert kiderült, hogy olaszországból van, és...
    Ha van telós cimborád akkor tudsz rá rakatni magyart, elég olcsón szokták már ezeket csinálni!
  • examinee
    Hi!

Ma leszedtem az új szoftverfrissítést. Magyar nyelv eltünt és még a téma háttérképei sem jönnek be. Mi lehet a probléma illetve a megoldás?
  • ajem kisa
    Igen, de elötte mentened kell, mert gyalul mindent!
  • zoliii
    Nokia C7-en, ha Hard Reset-et csinálok, akkor gyári állapotba áll vissza a mobil?

HARD RESET:Kikapcsolt állapotban menü gomb+kamera gomb+hangerő le gomb nyomva tartása és bekapcs.gomb
  • ajem kisa
    Akinek még nincs meg az Anna a szolgáltatónál az csekkolja le a frissítéseket, mert az egyik ismerősömnek tegnap adta ki az SFR (vodafone fr) az 1.1 (!!!) után! Hátha!?
  • zoliii
    A Phoenix programmal le lehet törölni a Nokia C7 teljes szoftverét, majd rátenni az Anna rom-ot? Apám mobilja néha kifagy hívásoknál! :( Csak hívás fogadásakor! Ez lehet szoftver hiba?
  • ajem kisa
    Ha ncore-on regelve vagy, akkor van fent symbian 3-as játék olyan ami okosított!
    Ha nem, akkor ezt nézd meg!
  • Karvalics
    Jó játékokat valaki tud?:D Ha lehet olyat amit gépen keresztül is fel tudok rakni.
  • CybeRick
    Symbian Anna service pack elérhető C7-hez OVI alatt.
  • Karvalics
    Amúgy természetesen c7-ről van szó
  • Karvalics
    Nem tudja valaki hogy lehetne feloldani (kártyafüggetlenné tenni) ingyen?
    Nem szivesen fizetek érte tmobilos, nem rég vettem. Köszi előre is.
  • ajem kisa
    Ha valaki kiptóbálja, akkor meséljen legyenszíves!Thx!
  • ajem kisa
    Van itt olyan akinek az anna maskepp kerult fel mint az ovi suite vagy a telon keresztul!?
    Van egy ismerosom akinek nemkinalja fel sehol sem az 1.2- sem az annat!
    Mindig 1.1-en van!!!:s
    Hogyan lehetne feltolni ra az annat?
    Elore is koszi!
  • CybeRick
    Nokia fórumon válasz
  • ajem kisa
    Én ugyan soha nemraktam fel ilyeneket a telóra, de az swf-et lehet, hogy csak bemásolod a képek mappába, aztán megtalálod ott majd a telón és úgy talán berakja háttérnek! Majd mesélj!:)
  • SubZero911
    Sziasztok!

Segítsetek! Szereztem a C7 telómhoz egy csomó SWF kiterjesztésű animált háttér fájlt, de nem tudom telepíteni őket. Nem vagyok kezdő, de az interneten sem találtam megoldást!

Köszöntem előre is!
  • CybeRick
    Sajnos nem.
  • vajasfarok
    Tegnap végre nekem is meglett. AC3 támogatást meg lehet már oldani valahogy ?
  • CybeRick
    Telenornál is kijött a Symbian Anna
  • roxor24
    Nekem mostmár nem fagy le a készülék, ahogy bejött ez az uj szoftverfrissités nagyon segitett és mostmár semmi bajom nincs gyors és nem fagyle a telefon de letöltöttem az ovi mapsról az egész európás térképet, de még mindig azt irja hogy gps-re várakozás.
    nemtudom meddig irja még ki.:D
  • ForzaInter
    hát én úgy tudom az új telók akksijait nem kell..
  • Mr_no_NaMe
    BL-5CB akksi van benne, és egy totál alap telefon. Biztos, hogy nem kell?
    Ez új
  • ForzaInter
    mai telók akksijait nem kell kisütni..
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Tudom, hogy a két telefonnak köze sincs egymáshoz, de talán itt is választ kapnék a kérdésemre.

Vásároltam ma egy Nokia C1es telefont, és most állnék az akksitöltés előtt.

Nekem már herótom van az akksizavaroktól, a lemerülésektől, most egy olyan telefont vettem, amivel lehet telefonálni, nyomkodni a gombokat kényelmesen, ébresszen, és BÍRJA SOKÁIG. Tehát ilyen tök alap, csak műdködjön.

A kérdésem az lenne, hogy léteznek bármiféle technikák, az akksi feltöltéséhez?
    Tehát, hogy a lehető legjobban meg lehessen csinálni, hogy a lehető legtovább bírja amennyire csak képes?

Értem én ezalatt, hogy mennyire merítsem le, és mennyi ideig töltsem, hányszor töltsem és ilyesmi. Totál teljesen merítsem le (kikapcsol magától, bekapcsolom, nyomogatom hogy megint kikapcsoljon) tehát, hogy erre van e szükség. Hogy csináljam, hogy a legjobb legyen? És utána hogy szabad töltenem, hogy ne tegyem tönkre? Ez lenne a legfontosabb számomra, hogy sokáig bírja szuflával.

Ha valaki adna pár tippet, tanácsot, azt nagyon megköszönném :)
  • DonZorro
    Nekem is Telenoros. A saját cuccával frissítettem:

Beállítások/Telefon/Telefonkezelés/Eszközfrissítések...
  • vajasfarok
    Leírnád, hogyan lehet frissíteni rá? Próbáltam Ovi Suite-tal meg Nokia Software Updater-rel is, de nem talál újabbat a 14.002-nél. Telenoros a készülék, lehet emiatt?
  • DonZorro
    ÚJ SOFTWARE ÉRKEZETT MA REGGEL:

Symbian Anna
    022.014
    2011.07.05

• Ditta84
    Sziasztok! Ha érdekel valakit egy kártyafüggetlen ezüst C7, akkor írjon.
  • Dj Tommy
    Fájlkezelő->memóriaegységre rányomsz hosszan és előugrik a kis menü, ott lesz a formázás.
  • roxor24
    Azt hol kell?
  • Dj Tommy
    Akkor szerintem szerviz lesz a sorsa, bár még a memóriaegységet leformáznám előtte.
  • roxor24
    Beirtam de még mindig lefagy.
  • Dj Tommy
    Nyomd meg a hív gombot a főképernyőn és oda írd be a "kódot".
  • roxor24
    A szoftverét ujraraktam már a telefonnak, de memóriakártyája nincs csak belső, külsőt nem vettem még. Hogyan formázzak?
  • Dj Tommy
    -Ha kiveszed a memóriakártyát akkor is fagyogat?
    -Ha velem történne ez, akkor én "formáznám" a szoftvert a *#7370# kóddal(de előtte akkor mentsd le a számodra fontos dolgokat)
    -Ha ez sem segít, akkor sajna szerviz, vagy előtte egy szoftver újrarakás.
  • roxor24
    ráimentem hogy offline de ugyanugy csatlakozik a datahoz. Lefagyasok pedig meg a pinkod írása kozben is tortenik meg barhol lefagy meg a menüben is
  • Dj Tommy
    Elindítod a progit->bal oldali menü alul->internet->kapcsolat->offline.
    A fagyás csak a mapsnál jelentkezik, vagy máskor is, pl böngészés?
  • roxor24
    Sziasztok!

1 hónapos nokia c7-em van a telenornál vettük és lefagyási problémáim vannak. leggyakrabban a térképeknél pár másodperc alatt lefagy és magátol ujraindul de még PIN-kódot se kér és mindenből ki is lép persze. Mi a baja? szoftver a legujabb van rajta az ovi mapsbol és a készüléknek is.
    Továbbá még olyan problémám is van hogy az ovi mapsba csatlakozni akar a telenor datához és a telenor onlinehoz. hogy tom kikapcsolni? uton nem lehetek wifin az a baj. :(( légyszi segitsetek
  • Randelz
    Vagy .. Alkalmazások\Iroda\Fájlkezelő\ és ott mindent megtalálsz
  • Dj Tommy
    Előadók és albumok résznél kiválasztod az adott zenét, majd "ráböksz" ezután amelyik zenét törölni szeretnéd, ráböksz hosszan és előjön egy menü, ott lesz a törlés.