3293
-
#851 27-es vagyok még egy tárgyat sem láttam esni. -
Inquisitor #850 Azért az a mindenki egyforma cuccokat kap téma sem igaz, a legtöbb küldetésnél eleve választani lehet többféle jutalom között, van pár rejtett küldetés is, meg néha azért dobnak tárgyakat még a "sima" szörnyek is csak ritkán, mert ez nem a Diablo 3. :D
Például íjat dobott már ork harcos, vagy csizmát valamelyik rabló ... -
#849 Dehogyis, csak a kezdőhely ilyen. :)
De az szerintem azért is mert ilyen tutorialszerűen végigvisz az alapokon. -
silencemonthy #848 Végig az út mellett lesz az összes quest ? lvl 10-ig próbáltam de az úttól maximum 3 méterre kellett eltávolodnom... szerintem a terület 80%-át nem is láttam.
Utoljára szerkesztette: silencemonthy, 2014.08.26. 16:33:28 -
twi452 #847 Hello arról lehet valamit tudni, hogy hány zárt bétát terveznek még esetleg valami hozzávetőleges időpont a nyílthoz ? -
Inquisitor #846 Mondjuk én a játékban ott láttam először "ellenséges" játékost, de nem lehetett alacsony szintű ha simán bemászkált a kanyonba ahol sorban álltak a legjobb játékosok a küldetésért. :D
Utána eredt egy kisebb sereg, meg se bírták karcolni. (Mondjuk elég érdekes kis légi-csata volt.) -
Knabb #845 Legelsőnek én palace cellarba voltam a keleti kontinensen. Hát én voltam 21es volt egy 20as emberke meg egy 30as. Kb 4-5 ször mentünk a főbossnak mire meglett. :D Szóval mindenképp kell egy magasabb szintü emberke is. -
Inquisitor #844 Az a titkos bánya a tolvajokkal csak nekem tűnik nehéznek? A max. 3 embert úgy bedarálják abban a küldetésben, hogy csak na ... -
TFoNe #843 De ők nem is MMO-t keresnek, remélem érezted az ironiát -
#842 Persze fontos része a pvp, de nem feltétlen kell halomra gyilkolni egymást a játékban. Szerintem pont ez a lényege a sandbox játékoknak, hogy nagyrészt a community-től függ milyen lesz a végleges játék. Az EVE online sem azért létezik még, mert menő dolog űrhajókkal lövöldözni egymást, ahogy a Darkfall sem azért tűnt el ennyire, mert nem lettek volna meg az alapok egy jó játékhoz.
Remélem itt is egy viszonylag értelmes társaság tömörül majd össze és ugyan úgy megtalálják a szórakozást a kiskalózok, mint a kereskedők, vagy a crafterek. -
#841 Witcher és Dragon Age nem MMO játékok. -
TFoNe #840 Vannak akik elvannak tévedve :)
De a PVE jatekosoknak ajanlom a Witchert- vagy a Dragon Age-t :) -
#839 Ez egy sandbox mmorpg. Pont azért nincs kidolgozva a pve rész, mert a sandbox és pvp elemekre koncentráltak a fejlesztéskor. Story quest is csak lvl30-ig tart. -
#838 Kérlek sorold milyen pvp mmokra gondolsz. :) -
#837 Más pvp mmo is van, még is van benne alap pve rész és nem csak ennyi. Számomra ez kevés. Rengeteg mmo van a hátam mögött és ez így meh... Igen az lenne a lényege az mmo játéknak, hogy az első perctől oda szögezze a játékost hogy aztadedurva én tovább akarok fejlődni, mert érdemes és van miért. Itt sajnos nem látom ezt. De ha másnak ez megfelel... Na majd megjelenés után fél évvel megint kipróbálom, hátha kedvet kapok felhúzni egy karit. :) -
TFoNe #836 Szia, megprobálok válaszolni.
"Ez a játék számomra elég élettelen. Vannak npc-k meg minden, de csak le vannak rakva egy bazi nagy területre." ???
" Quest kevés, ráadásul már túl könnyűek. Örülök, hogy nem kell farmolni mint a bolond, de azért ez már túlzás" lvl 15 ig ne csodálkozz , hogy könnyűek a questek, nézegesd a jatekod, tanuldgasd, közben meg tudsz questelni, remélem azt is tudod, hogy ez egy PVP jatek, ugyhogy nem fogsz egyből kapi egy raidquestet lvl 15 ön.
"Viszont ebbe a játékba nincsen mob loot csak az a szar ami pénzt ad 1-2 labor pontért?" Coinzsáknak hivjak, ami leginkabb pénzt ad vagy kristályokat, itemet is ki lehet utni a mobokbol, szintén zsák formájában. Mivel emlitettem, ez nem egy pve jatek, igy nem az instabol, meg a mobokbol kell öltözni. KRAFT-KRAFT-KRAFT.
"Főleg, hogy mindenki ugyan azt a quest itemet kapja, így mindenki egyformán néz ki (micsoda kreativitás)" :D
Remélem segíthettem. -
#835 Ez a játék számomra elég élettelen. Vannak npc-k meg minden, de csak le vannak rakva egy bazi nagy területre. Teljesen kihalt az egész map. Quest kevés, ráadásul már túl könnyűek. Örülök, hogy nem kell farmolni mint a bolond, de azért ez már túlzás. Ebből eredendően kihasználatlan a táj, nincs felfedezni való, csak mész előre az úton (mintha csőjáték lenne). Szerintem ez rendkívül bénán van megcsinálva, remélem ez a későbbiekben változik, jelenleg lvl15 vagyok. A kasztok tetszenek, főleg ahogy lehet variálni. Mount is tetszik, ahogy fel kell nevelni és még öltöztetni is lehet így kap bonusz statokat. Viszont ebbe a játékba nincsen mob loot csak az a szar ami pénzt ad 1-2 labor pontért? Vagy ez később változik? Erősítsetek meg, hogy igen, mert ez igy nagyon gáz. Főleg, hogy mindenki ugyan azt a quest itemet kapja, így mindenki egyformán néz ki (micsoda kreativitás). Grafika elég szép és optimaizálásra sincs panaszom, gépemmel maxon 50+fps megvolt. Viszont rengeteget crashel a játék, de ugye ezt javítják majd. Ez a játék inkább tűnik alphanak nekem, mint betanak...
Végére egy pacis kép csak úgy:
-
stevedark #834 Van egy kulcsom a bétához ,aki kapja marja
RGHF-TFTT-WPX9-63G3-HGFE -
TFoNe #833 https://www.facebook.com/pridenotcrime
www.pridenotcrime.hu -
#832 Na és magyarokat melyik szerveren érdemes keresni ? -
#831 Elég könnyű a fejlődés a játékban mivel PVP központú. Itt ne ma questelés meg a story a lényeg -
#830 Magyarok melyik szerveren ténykednek legtöbben, esetleg valami aktív guild vagy ahoz hasonlót merre fogok találni ? -
hNeo2 #829 Sziasztok lenne pár kérdésem, hátha valaki már tudja ezekre a választ?
- Az AH (aukciós ház) csak fizetős játékosoknak használható? lvl 11-en megpróbáltam berakni valamit, de nem engedte a rendszer.
- Gyűjtögetéshez is Labor pont kell, fizetősök végigmennek lóval egy hegyoldalon és annyit bányásznak 1 óra alatt amit egy free hetek alatt szed csak össze?
- Végig ilyen theme park a játék? követem a nyilat és lecsapok 1-2 gonoszt, aztán követem megint a nyilat stb stb. semmi nehézség, nem vagyok rákényszerítve, hogy vegyek jó fegyvert, a küldikhez adott sima zöld fegyverek bőven elég. -
Java33 #828 Sziasztok. Kérdésem lenne, hogy kaptam már az elején 25 tokent az adó befizetéséhez. Ez most mire jó pontosan és merre tudom elkölteni..? -
#827 Igen. Mindet fel lehet rántani maxra. -
kalif #826 Vki tudja, hogy, ha időközben meggondolom magam és skillfát cserélek mondjuk 40-es szinten, akkor kimaxolhatóak a skillek majd ? Mert ugye az új mindiglvl 10-ről indul. Tehát, ha elérem a max szintet a karival, akkor még utána fejlődhet a skill azaz kapunk ugyanúgy még xp-t is ? Köszönöm. -
#825 Nekem is van még egy kulcs, ha kell valakinek. -
Java33 #824 Sziasztok!
Maradt még egy a gyorsabbnak, nem 100, hogy működik...! :S
TJJH-ZHNT-PEC3-PH7Y-ZCNT -
Misaya #823 Köszi szépen! -
gabor696 #822 Yo all,
Giveaway
S akkor nem kell itt kéregetni (nem mintha baj lenne csak így 1xübb) :) van még 10k+ kulcs csak elég lesz :)
Welcome :)
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2014.08.22. 11:38:44 -
Misaya #821 Sziasztok!
Én még új vagyok itt és nagyon tetszik a játék,csak sajna még sosem sikerült kulcshoz jutnom. Ha vkinek lenne egy felesleges kulcsa azt eltudná nekem küldeni? Ezer köszönet érte. XD -
#820 Este lesz csak Online. Péntek estétől Hétfő estig.
Addig van idő letölteni, úgyis combos méretű a játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.22. 11:04:14 -
Tharus #819 Még mindig offline -
kalif #818 #812
http://www.archeagegame.com/en/
Belépsz az accountoddal, glyph telepítése, belépés, install Archeage
-
Tharus #817 Megtaláltam végre :) -
Tharus #816 Honnan lehet letölteni, mert én sehol nem találom? -
Laguna18 #814 Nagyon szuper már jön is lefele. 1000 THX. -
Java33 #814 Ki koràn kel....
GWTG-JEKR-R7GN-CNYW-QZZG -
Laguna18 #813 Sziasztok nekem kellene 1 kulcs ha lehetséges. -
Nihili #812 A kapott kulcsott a glyphen keresztül aktíválod, s már mehet is a letöltés.
Utoljára szerkesztette: Nihili, 2014.08.21. 21:51:47