3293
  • Morinad
    Most is van.
  • Panzeradler #890
    Nem tudjátok véletlen, hogy lesz-e külön amcsi szerver?
  • MirandaBrill
    Sziasztok! Tegnap csináltam egy karaktert el is jutottal lvl 11-es szintre, ma meg kari sehol, más is járt így?
  • Bumlista
    Köszönöm a válaszokat, sajna nem jutottam előrébb valószínűnek tartom, hogy az xp a hibás, mert a másik gépen win7 van és ott simán fut. Érdekes az Aion nál ilyen problémám sose volt.
  • Panzeradler #887
    Google-ztem de egy próbát megér, plusz lehet nem ártana win7re váltani xpröl. Link
  • Morinad
    A futtatás másként nem tudom miért jön elő, annak nem kellene. Milyen oprendszer? Egyébként a hibaüzenet szerint egyszerűen nincs netkapcsolat a szerverig. De az is lehet, hogy nincs joga a kliensnek a nethez, mert mondjuk előzőleg véletlenül letiltottad, vagy a tűzfalad alapból tiltja.
  • Bumlista
    The gods have disconnected you! Check your network status and read any recent alerts. Ez a pontos szöveg, de ezen kívül más nem jön ami szólna, hogy gond lenne. Viszont lehet az a baj, hogy mikor rányomok a play-ra akkor kijön egy ablak hogy futtatás másként, és ott ki kell vennem egy pipát ahhoz, hogy tovább lépjen egyébként XP futtatom. Lehet ki kéne hagynom a Glyph indítót de nem tudom hogy csináljam lehet nem is engedi máshogy.
  • Morinad
    Arra próbáltam kilyukadni, hogy a pontos hibaüzenet kellene.
  • Bumlista
    Köszi eddig én is eljutottam, csak nem tudom mi lehet a gondja, mert a hálózattal minden rendben más mmo simán megy. Már a tűzfalakat is kikapcsoltam hátha de ugyan az a hiba.
  • Morinad
    A network hálózatot jelent, a valami meg az lehet, hogy mi a baj vele.
  • Bumlista
    Sziasztok tudja valaki, hogy mért nem tudok csatlakozni, mikor kiválasztom a szervert, és rányomok a csatlakozásra kb 30 mp után kijön egy ablak valami network üzenettel és kilép. Volt valakinek ilyen gondja?
  • MirandaBrill
    Sziasztok, az authentication cod-ot honnan lehet megszerezni?
  • RamosRob
    melyik szerver lesz a preferált?

Europe:
    Shatigon
    Kyprosa
    Eanna
    Dahuta
  • Lord_Giga
    Igen, a régi klán volt souls, ezt már többen észrevették, kösz.
  • Morinad
    "Az új guild név: Legacy of the Warhorn – a csatakűrt lelkei!"

A "legacy" jelentése hagyaték. A magyar jelentés visszafordítva: Souls of the Warhorn, vagy a helyes magyar fordítás: A csatakürt hagyatéka. (a kürt rövid ü)

Ha pont nem érdekel ez, akkor meg bocs :)
  • Lord_Giga
    A Legacy of the Warhorn (Guild Wars 2-es klán) nagy valószínűséggel létrehoz egy guildet az ArcheAge-ben is. Ami biztos: fun PvP, TS, 18+ ill. a jelentkezés, szerver és a frakció még kérdéses. http://legacyofthewarhorn.webnode.hu/
  • kalif
    Pride Not Crime-t tudom csak, ami magyar : pridenotcrime.hu
  • Kryon
    Egyikbe se, mert csak kipróbáltam bétákon. Meg kéne állapodnom a játék mellett és nagyon rá kockulni, hogy értelme is legyen azt meg most nem szeretnék, így inkább továbbállok.
  • krisz073
    Guild engem is érdekelne.
  • kalif
    Ez pont így van ! Megkérdezhetem, hogy te melyik guild-ben leszel ?
  • Kryon
    Ez úgy lesz f2p, hogy patron státusz nélkül gyakorlatilag elérhetetlen a játék lényegi része. F2p csak arra jó, hogy kipróbáld vagy ha épp nem fizeted be akkor se legyél teljesen elvágva a játéktól. Ha élvezni is akarod, akkor mindenképp fizetned kell. Abban az esetben, ha nagyon kocka vagy és kifarmolod a goldot, ingame is megveheted majd. Amúgy a játék jó, de itt az MMO-t komolyan kell venni, szerintem ez az a játék melyhez mindenképp kell egy nagyobb guild, mert egyedül nem jutsz semmire.
  • kalif
    Lvl 50 vagy Lvl 55 lesz a max.szint ?
  • kalif
    Persze nyugodtan, segítek ha tudok.
  • TopGun
    Ertem, koszi a valaszt, nem tudom Te jatszol-e majd a jatekkal? es ha igen, akkor milyen statuszban? Esetleg a kesobbiekben megkereshetlek majd kerdesekkel privatban?
  • kalif
    igen, f2p játék,de, ha komolyan akarod tolni, akkor jó, ha patron státuszú vagy..Ezt elérheted havi díjjal is, vagy ingame aranyért.Persze ennek ára várhatóan elég borsos lesz.
  • TopGun
    Hello! szeptember 16. utan barki ingyen jatszhat a jatekkal? Nyilvan a beta-s karakterek torlodnek.
  • krisz073
    Sziasztok,

Van alakulóba Magyar Guild?
  • Inquisitor
    Nos, hivatalos START - 2014 Szeptember 16.
    Open Béta (mindenkinek ingyenes!) - Szeptember 04-08.
    Head Start - Szeptember 12-16
    Utóbbi esetben azok lakhatják be négy nappal előre a szervereket, akik előrendelői a játéknak.
  • Trollface
    Egy Witchert meg DA: Originst nem lehet egy szutykos MMO-hoz hasonlitani baszomallásan.. Ezek harcrendszere kenterbe veri az összes MMO-t már bocs főleg mindkettő 3. részében..
  • Tharus
    Komoly lehetett XD
  • Inquisitor
    Fáról jut eszembe, FB-on posztolták a készítők, hogy valaki a béta idejét arra használta egyik térképen átültessen egy komplett erdőt máshová. :D
  • zeli
    Jah ez jó hír, de akkor pl. az npc-k koreaiul fognak továbbra is beszélni? :D
  • kalif
    Na nem kell sokat várni, megvannak az időpontok: Ob jövő héten, 16.-án pedig élesben megy már, előtte a headstart : http://www.archeagegame.com/en/news/2014/08/archeage-schedule-announcement/
  • Tharus
    Jó volt ez a béta:) Nekem nagyon bejött ez a játék. Jó volt benne az a szabadság érzet és a sok tenni való.
    Egy valami volt csak kicsit gáz, hogy megkérdeztem a chaten, hogy hogyan tudok fát szerezni és az egyik magyar elkezdett anyázni és hogy apám f............. meg ilyenek. Szomorú, hogy vannak ilyen emberek. Ha valaki itt magára ismer szégyelheti magát. Amúgy a játékban Timpa néven voltam.
  • TBTPumpa
    Ez nagyon szuper! Ügyes vagy!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.28. 20:26:48
  • BEAST #856
    Lehet, a 2.0 utáni dolgokkal már nem igazán vagyok tisztában. :) A pvp egy kicsit nekem is csípi a szemem, mármint ,hogy a területeken és például a hajókon kívül mást nem veszíthetünk el a harc eredményeként, de majd kiderül milyen lesz ebben a formában a játék.
  • Morinad
    A Darkfall nem tűnt el, csak nem játsszák magyarok :) Valójában egyre jobb. Én játszom mindkettővel, és az Arche Age pvp része nagyon elmarad a Darkfalltól. Ahogy én látom ez inkább egy olyan casual cucc lesz a végére, sok apró lehetőséggel, érdekes világgal, valószínűleg jól működő gazdasággal. A pvp részét én nem is nagyon értem, mi értelme. Ha megölnek nem veszítesz semmit, a győztes meg nem nyer semmit. A legtöbb csoportos pvp esemény egy hatalmas zerg, ahol az elején kiderül kik voltak többen, aztán azok leverik a célobjektumot.
    A játék többi része szerintem sokkal jobb lett.
  • GaborST
    Szerintem nagyon tuti!! :)
  • 0Fritz0
    Csináltam egy egyszerű flash bannert:
    Itt megnézhető.

Amennyiben szeretnétek, akkor a beillesztéshez szükséges mérete: 800*340
  • Gilmoor
    Szeretném én is kipróbálni, de sajnos hiába regisztráltam eddig különféle helyekre, nem kaptam kulcsot. Ha valakinek volna egy felesleg, azt megköszönném.