3293
-
Inquisitor #931 Nyilván nem tűnnek el, azt a labor pontokra írtam. -
twi452 #930 és ha kilépsz akkor elveszik a 2k pontod vagy megmarad? :D -
Inquisitor #929 Rosszul láttam vagy a szabad bétában sokkal több labor point-ba fáj mondjuk egy vasérc kitermelése?
Változott amúgy a szintek XP határa, csak mert a karakterem a 20/21-ik szint között járt már, most meg a 19-ik szinten van csak?
Amúgy a 2000 pont nem olyan kevés, ha csak valaki direktben hosszú napokig egy fűszálat sem szed le. -
sztar007 #928 Ha kalóz leszek utána valahogy még visszaálhatok a rendes frakcióhoz? -
mkfdd #927 Szinte mindenhol azt olvasom hogy a cash shop egyre inkább tart a p2w fele. Ez tényleg így van? -
novvan #926 F2P játékosok remekül érvényesülhetnek például kalózként. Ők gyakorlatilag egy harmadik frakció, akik a termelő, kereskedő többieket fosztogatják. -
#925 Ezt már írtam korábban, de a sandbox mmok sikerét nagyrészt a community határozza meg. Az élelmesebb emberek valószínűleg f2p accounttal is megtalálják a módját, hogy kényelmesebb helyen ügyködjenek. Ez lehet egy guildben, baráti társaságban, vagy akár csak egy másik játékossal kötött megegyezés keretében is.
Ahogy néztem a craft része eléggé szerteágazó lesz a játéknak, így szerintem az emberek többségét nem érinti majd az, hogy hátrányból indulnának a craft rendszer szerint. A hivatalos fórumokat olvasgatva a legtöbb embert amúgy is a hajókázás meg az egymás halomra mészárlása érdekli a leginkább. -
Kryon #924 Sokféle mmo-val játszottam és hát ilyen is van :)
Mellesleg az 8x50 óra és azon kívül a warzone-ok is jók, igaz az már fizetős, telik is vagy egy órába kifarmolni az árát egy hétre ingame...
De maradjunk AA-nél mielőtt valaki megharagszik ránk :) -
#923 Egy mmonál a ~50órás storyt mondani lényegnek, hát nálad ahogy látom mások az igények:)
Szerk: Második részével egyetértek:)
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2014.09.07. 13:22:17 -
Kryon #922 A pvp a farm, craft, trade lánc vége, ha a nagyobb profit reményében kockázatosabb utat is bevállalsz. Itt a simsezés a játék szerves része, alapja. SWTOR-ban mi a lényeg? A story. Tehát csak az extrákért fizetsz, ami a f2p model lényege lenne. Gondold át logikusan, nyilván f2p-ből több lesz mint előfizetőből. A játékot mozgató mechanizmusok az előfizetőkre korlátozottak -> hiány lesz és mellé rengeteg f2p kalóz pvp Pistike, akik az előfizetőknek attól is elveszik a kedvüket, hogy a farmjukról kitegyék a lábukat -> a játék kihal. Fordítva ésszerűbb lenne, de kinek a pap... -
Kryon #921 Ahhoz, hogy ingame pénzből vásárolj előfizetést meg is kell keresned azt az ingame pénzt, és pont ennek teljes folyamatát korlátozták le. A public farmok tele voltak már béta alatt is. -
#920 Azért ez PvP játék lesz ahhoz úgy tudom teljesen hozzáférsz, az hogy valaki itt akarja kiélni a farmolási és simsezési késztetését azért fizessen, SWTOR-ban CSAK a story van ingyen, aréna, bg, dungoen, raid és főleg a gearért is fizetnek kell. + a kieg sincsen ingyen. Szóval miről is beszélünk? -
#919 Mindenhez hozzáférhetsz, mert ingame pénzzel is előfizethetsz majd. Biztos nem lesz olcsó, de a lehetőség attól még ott van.
szerk. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy képzeled el azt a világot, ah bárki bármilyen ingyen accounttal területet foglalhat magának?
A public farmokon az alapvető dolgokat simán legyárthatod, tehát sem a craftból, sem pedig a kereskedelmből nem zártak ki senkit, csak az előfizetőket jókora előnyhöz juttatták.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.09.07. 12:17:32 -
Kryon #918 Nem csinálhatsz saját farmot -> nem tudsz termelni. Kevés labor pontot kapsz -> nem tudsz craftolni. Mivel nem tudsz termelni és eleget craftolni sem -> nem tudsz tradelni (mellesleg az is laborba kerül). Mindemellett AH-ból csak venni tudsz. A farmolás, crafting és a trade a játék lényege. A TOR rendszere is messze áll az ideálistól, de ott a lényegtől (story) nem vagy elvágva és tulajdonképpen mindenhez hozzáférhetsz azon kívül is csak nehezebb a dolgod f2p-ként, unlockok miatt van átmenet is (preferred). Itt nincs középút. Attól, hogy nem annak nevezik, ez így ebben a formában egy előfizetéses játék. A f2p csak egy trial, hogy megnézhesd mielőtt befizetsz. Persze nyilván pénzt szeretnének vele keresni, csakhogy ez már annyira határesete a f2p-nek hogy talán nem is kéne annak nevezni, mert megtévesztő. Egy valamire való f2p-ben mindenhez hozzáférsz, miközben pénzért vehetsz könnyítéseket és díszeket melyek növelik a játékélményed. (tehát f2p alatt se teljes ingyenességet kell érteni, ott is becsorog a zseton) -
#917 Az ingame előfizetésről beszéltem. :) -
sztar007 #916 Nekem az lenne a kérdésem hogy-hogy nem az 1.7-es patchel kezdték itt is? mert elvileg már koreában ott járnak ahogy pár youtube-os videón is láttam. -
#915 Szerintem Black Deserttől nem kell sokat várni. Az egész rém unalmasnak néz ki...
Archeageben olyan 15 dolcsi körül lesz az előfizetés. Patronoknak a max. labor pont pedig 5000. Free accountal 2000. -
#914 Ehh látom te is nyomni akarod,úgy is rég voltam veled közös mmo-ban,remélem itt legalább össze tudunk futni.Nekem most szedi le másodjára a 9 gigát,passz hogy miért,ha nekem ma bejön alapjáraton a játék ,akkor veszem is megfelel a gold packot. :) -
#913 Kb én is így vagyok ezzel, Black Desert érdekel, addig talán megteszi ez is. Az első hónapban meglesem, hogy mit tud nyújtani a játék egy ingyen accounttal, közben kiderül mennyibe fáj az ingame előfizetés és majd meglátjuk.
Ingyen accounttal nem foglalhatsz le területet ház vagy kertépítés céljából, bár ha egy társaságban csak egy embernek van már telke azt meg tudja osztani a társaival is. Az előfizetőknek gyorsabban töltődik a Labor pontjuk, ami kb a craft rendszer alap "fizető eszköze", ráadásul offline is töltődik, míg ingyen accounttal 5 percenként 5 pontot kapsz amíg online vagy, ha jól emlékszem.
Ez hosszútávon szívás lehet valakinek akit főleg a craft és a kereskedelem érdekelne egy ingyen accounttal, de ha jól láttam max 2000 pontod lehet összesen, szóval az előfizetők sem halmozhatják a végtelenségig. -
Jaqen #912 Szóval csak az építkezési területet vonják meg az ingyenes játékosoktól. Akkor Top Gun milyen alapvető funkciókról beszél? Hallott Ő már a Star Wars The old Republic-ról? :D Tényleg csak ennyi? A kényelmi funkciók mit takarnak? Interjúban olvastam erről vmit...
Mellesleg nekem nem a pénz a gond, előbb utóbb befizetnék rá ha jó a játék de egyelőre biztosan nem hisz nem is ismerem :) A Guild Wars 2-t is megvettem aztán meguntam, na azóta nem fizetek be előre MMO-ra. Plusz először legyen meg a jogsi :P Amúgy Én a harcrendszere miatt inkább a Black Desert-et várom, addig unaloműzőnek itt van ez. Aztán ha megfog hát istenem...befizetek rá :) De ahhoz minimum egy évig meg kell tartania. -
Bumlista #911 Ingyen semmi sincs manapság, de itt sem kell feltétlenül a jó magyar forintot erre költened, mert úgy tudom, hogy játékon belül is kapható lesz csak ki kell farmolni. Azt viszont elárulhatná valaki hogy mi a búbánatnak van mindenhol egy rakás NPC, ha nincs semmi szerepük a játékban. Amúgy sok lehetőség van ebben a játékban csak még kicsit kiforratlan, de gondolom majd alakítják az elkövetkezendő időben a patch-kel. -
Morinad #910 A kedvencem, amikor mások munkájának az eredményét ingyen szeretné valaki, és amikor nem lehet, még dühös is :) -
#909 Én is azért írtam a javítást:) -
gabor696 #908 Nahbah :) akkor én tudtam rosszul elnézést :P (jót akartam :) ) -
#907 Mellyek ezek az alapvető dolgok? -
#906 2. Kérdés-Válasz. Mehetne bannerbe is. -
gabor696 #905 16.-tól is meg kell venni a játékot, havidíja nincs, de ha játszani akarsz akkor valamelyik pack ot meg kell vegyed. -
#904 Akkor azt hiszem En hanyagolom ezt a jatekot! Nem eleg, hogy az alapveto dolgokert is fizetni kell, meg PVE-t sem lehet valasztani! egy nagy rakas s**r ez igy! :(
Utoljára szerkesztette: TopGun, 2014.09.06. 19:54:38 -
twi452 #903 ha rossz helyre mész akkor megütheted a bokád :)
nincs pve szerver
-
#902 Nekem az a kerdesem, hogy tenyleg FULL PVP a jatek, vagy van PVE szerver is? -
#901 Amúgy nekem olyan gondom van hogy a játék másik meghajtón van mint amin a rendszer. Amikor elindítom csinál egy ArchAge mappát a rendszer meghajtón is és átmásolja magát aztán indul el nem tom miért. Szal kb 10 perc mire elindul :D -
#900 Saját építkezési területed csak akkor lehet ha van aktív előfizetésed vagyis az a státuszod. Laborer pontot kapsz offline is nem csak ha online vagy. A többi az csak kényelmi funkció. De ha összebeszéltek guildal az is jó ha valaki előfizet majd csináltok egy nagy építkezési területet és ott hoztok létre farmot a családdal vagy a guildal mert ugye itt van család is. -
Jaqen #899 Hali. Írtátok korábban, hogy a játék lényegi része azoknak nem elérhető akik nem fizetnek? Mire gondoltok itt konkrétan? Mit LEHET csinálni annak aki nem fizet, és mi az a plusz amit a fizetősök megtehetnek? -
#898 Na az lehet. Mondjuk olyan gépen, amin elfut az archeage biztos nem xp-t használnék. :D -
twi452 #897 gondolom mint minimumra gondolt :D -
krisz073 #896 Nekem is tökéletesen megy Win 8.1 alatt! -
#895 ? Nálam Windows 8.1-en tökéletesen működik. -
Bumlista #894 Na végre kiderült mi a gond nálam csak Vista illetve win7 en fut ez a game. yusukee nem kell fizetned ha nem akarsz mert f2p a játék csak akkor kell, ha 12-én akarsz kezdeni. 16-tol már ingyenes lesz, de állítólag csak arra jó, hogy kipróbáld a játékot, mert ha komolyabban akarsz belemerülni akkor sajna fizetni kell, vagy rengeteget farmolni hogy játékon belül megvegyed a patron státust. -
yusukee #893 Sziasztok!
Ahhoz, hogy 16-án tudjak majd játszani, kell vennem ilyen founder packot? -
#892 Nincs még letöltve, azért kérdeztem itt, köszönöm.