Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyian vagyunk mint az oroszok

Galleria
Terawatt
Kár hogy nem Baranya a kontinens neve. <#sir>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MEGY A GAME! CONFIRMED.

Esetleg akinek van kedve bejöhet ide játék elõtt chatelni.
Chat
http://swarmation.com/

Gyertek játszani, VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA ez kell nekünk nem ArcheAge...
Most ez az 1 óra számít?Én úgyse alszok ma ráérek reggelig😄
😊))
"UPDATE: We need a little more time for a last minute server settings. We'll be opening the servers at about 11:00 AM PDT as a result. Apologies for the delay!"

MONDTAM-E??? FUCK YOU TRION
CSAK ELBASZTÁK...
<#boxer><#gun><#falbav>
MÉG 10 PERC!!!
Ja pont ahogy mondtam <#smile>
Akkor találkozunk játékban. De azt jó lenne tudni melyik szeró majd írd ki.
Hali!

A shopban az én véleményem szerint(már kiprobáltam) nem lesz p2w. Leginkább
kosztumok, képek, glider skinek, battle pet armorok, plüssállatok, mindenféle szinezõk, flute-ok, lute-ok, egy két potion xp/drop rate kis idõre, mountok. Plusz a scroll amivel tudod nagyobbra tenni a táskád, kb ez az ami kicsit segít.

Akinek pedig van BETA-ja és szeretne Guildet, vagy társaságot egy olyan 10-15 en indulunk neki, keressen engem a nyugati oldalon, Vazquez néven megtaláltok! /w Vazquez

www.pridenotcrime.hu
WhiteStar
aha. akkor ha megnyitnak a szerók, írjátok már le melyiken bandáztok, +próbálok odaköltözni én is

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Hát én ezt a nyílt vizen való tonhal horgászatot ki fogom próbálni!😊
De a nagy szerveren belül vannak kis szerverek errõl beszéltünk múltkor nincs mega szerver és nem is kellene legyen.
Terawatt
ESOban sokkal nagyobb volt a bétán résztvevõk száma, azért pörgött jobban a topic. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

WhiteStar
nem csak kettõ lesz? NA meg EU?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Ennek is nagy kellene legyen 😛 de amúgy meg kellene határozni majd egy szerót, amin mindenki játszik.
Nagy volt a Hype:Ð
Amúgy mi történt a nagy kockákkal? Az ESO-nál aznap mikor jelent meg a játék a fórumon egész nap az volt az a topic, amelyik mindig a tetejin az oldalnak. Nem hiszem el, hogy ne lenne akkora kapatja a játéknak, fõleg a nagy wowosok kellene most jöjjenek ide stb.
Érdekes nagyon...
Hátha elbasszák a startot 1 órával <#vigyor>
Pont mint a multkori updatenél
Sajna nekem nincs kulcsom.Majd írjátok le a tapasztalatokat.
Arra lehet,igen.Ha úgy lesz akkor jó lesz.

Na de elõször is csekkoljuk a játékot mit tud!?😊
Kezdõdjön már..
Meglátjuk ... Majd az idõ eldönti. Több játéknál csak késõbb vezettek be unfair Item Shopot, amikor már volt egy játékos bázis.
Itt remélem nem lesz ilyen, a Rift-nél nem tudom, hogy van, valószínû arra lehet alapozni.
Szerintem a P2W az,hogy olyan dolgokat vehetünk valós pénzért item shop-bol mint amit WhiteS.is írt és amihez F2P account-al NEM juthatunk hozzá.Erre van példa:AOC,SWTOR,TERA,Aion és még biztos jó pár.Ezért is van különbség bizonyos játékokban a F2P model-nél.
B2P játékot ilyen veszély nem fenyegeti de bizonyos F2P-t sem mint pl és most jól is jön ide a Trion F2P rendszere ami lehetõvé tesz mindent a játékban és nem kell fizetni.Vagy Defiance de vehetjük LOTRO is ide.

Az aggodalom most Arche Age esetében jogos mert nem tudjuk pontosan milyen is lesz,vagy legalábbis én nem tudom
zeli
Idõbeli elõny igen, de ha valamit ingyen is meg tudsz szerezni, akkor az nem pay2win. Valamit nyilván el kell tudni adniuk, valamibõl meg kell élniük.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

WhiteStar
azért én kíváncsi vagyok hogy mennyire imba cuccok lesznek ah-ban 😊

de majd kiderül idõvel minden.

mindegy minek nevezzük, mindenesetre hatalmas elõny, ha az imba cuccokat lazán meg tudja venni az Ah-ban, amíg más talán hónapokat farmolt. Pvp-ben aztán vérpisti a legjobb cuccokban feszít és szarrá ver.És veri a mellét milyen fasza csávó.
De mondom, nem tudom, hogy így van-e, azért kérdeztem.
WhiteStar
az még nem pay to win.

a pay to win az olyan mint amit aionban mûvelnek. megveszed a szarokat az item shopból, amik elõnyhöz juttatnak a többi játékossal szemben. például az arab csávó aki bevásárolta magát governor rankra egy hétvége alatt. (jár hozzá átváltozás + pár imba skill, plusz ebbõl egyetlen egy van frakciónként)

Azt írtam, ha így van.
Ha valódi pénzbõl ingame pénzt lehet csinálni. Akkor az Ah-ból szinte bármit megvehetsz.
WhiteStar
már csak pár óra

Megmagyaráznád, mi benne a pay to win?

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Ha jól értem ezzel az APEX-el lehet kereskedni ? Azaz valós pénzért megveszem, és eladom pl. az AH-ban vagy egy másik játékosnak? Ha igen akkor valós pénzbõl csinál ingame pénzt, ami ugyebár majdnem Pay to Win .
Egyet kiflejtettetek a Patron státusz nagy elõny bár az csak tagság és minden hónapba kell fizetni de játék pénzel is meglehet venni.

Semmi olyat nem tartalmaz, ami elõnyhöz juttatna. Ha fizetsz a játékért, kapsz némi extra dolgot ( 4 nappal elõbb kezdhetsz, kapsz egy gildert, amit a játékban egyébként is megszerezhetsz, több labor pontod lehet, gyorsabban töltõdik a labor pontod, többet építhetsz stb ) de ha free leszel, mindezeket akkor is elérheted, csak lassabban. Egyik se tartozik a pay to win kategóriába.

Legyen igazad ! Bár ezek a founder pack-ek és a patron státusz sem csak kozmetikai dolgokat tartalmaznak.De meglátjuk majd.
Játszottam már sok olyan népszerû mmo-val, amit az Item Shop tönkretett 😞
A TRION a RIFT-ben már bevált shop-ot fogja integrálni az ArcheAge-be is. Épp ezért örülök, hogy a TRION lett a kiadó, mert a nevük számomra garancia arra, hogy nem lesz pay to win a game.

Reméljük a legjobbakat, majd eldõlik!

kalif, nem kell aggódj a marketbe tudtom szerinte csak cosmetics, néhány kisebb exp booster, kinézet, talán character slot és meg pár extra lesz. De nem hinném egy ilyen jó játékot így elcsesznének ez nem valami noname mmorpg, amibe bármit megtudsz venni pénzel.
Minden kezdet nehéz.Én csak azon aggódom, ne legyen a játék pay to win .
Egyet értek veled, én a Trion nevével elõször a Rift-nél találkoztam és örülök hogy õk adják ki a játékot...szerintem a legjobb kezekben van.
A TRION a lehetõ legjobb választás volt, én nagyon örülök, hogy õk gondozzák nyugaton. Azt írni róluk, hogy nem értenek hozzá... khm, inkább nem jellemzem.
Ami a segítség kérést illeti: azt ne felejtsük el, hogy a játékot nem a TRION fejleszti! Õk csak a lokalizációt csinálják, és nyilván, ha bele kell nyúlni a programba, abban a fejlesztõ cég tud a legjobban segíteni. Inkább + pont, hogy felmerték vállalni a segítségkérést.

Nem tudom, mióta játszol MMO-kkal, de mindig is úgy volt az, hogy USA az elsõ, és csak aztán EU.

Háát van egy olyan érzésem, hogy nem lesz még a Launch-ig fényes jövõje a játéknak. És ez nem a játék miatt van hanem a Trion miatt...
Koreába, ahol készült a játék az eredeti XLGames csapattol már az 1.7-nél vannak. Trion nagyon amatõr, tegnap elõtt este is 2x vagy 3x indították újra a szerót, hogy betegyék a marketet és meg az utolsó indításra SE VOLT BENT!! Jó kit érdekel az ingame market (Nem az AH) de akkor is ebbõl látszik mennyire nem értenek hozzá. Egyik postjukba leírták, hogy segítséget kellett kérjenek az eredeti csapattol. Szánalmas, én eddig legalabb 3x kellett felvegyem a kapcsolatot a live supportal, mert állandóan volt valami gond.

JA ÉS EURÓPÁT KERESZTBEN LESZARJÁK...
Alig tudtak néhányan ingyenes béta kulcsot kapni, a szerver indulásról nem is beszélve. Õk reggel játszhatnak mikor mi este játszhatunk, mit mondjanak az elõttünk levõ idõzónások??

Igen ez mind a Trion jóvoltából. Egyébként a játék az olyan, amire eddig valaha vágytam de nem értem miért nem tudta valami normálisabb publisher átvenni a játékot...
Köszönöm
Ahet
55 jelenleg az elérhetõ max szint.

The gods have disconnected you ...

Olyan, hogy mennyi lesz nem lehet rá válaszolni, lehet 500 is. Inkább, hogy mennyi most az 50.
Mennyi lesz a játékban a max szint?
Ohh,user error volt akkor sry:Ð Kösz

22GB,majd inkább elindítom éjjel
WhiteStar
jaja.

jobb felsõ sarokban ki kell választani az Europe (Beta)-t
és úgy tudod telepíteni

Igen,nálam elindult
Nektek engedi letölteni?