3293
  • novvan
    Népes szerver az. Lesz ott várakozás... :)
    Csak 4 szerverrel indulnak, közös AH-val. Nem várható összevonás.
  • sztar007
    Pedig népesebb szervert kellett volna választani, nem tudom mennyi szerver van de ha túl sok akkor egy idő után összevonások lesznek ha kevés lesz a player, és akkor mi is az áldozatai leszünk.
  • Inquisitor
    Mázli, hogy eddig is ott voltam. :D
    Mivel az volt a legkevésbé leterhelt szerver.
  • sztar007
    Értekezések után úgy hozta a sors, hogy a Magyarok gyülekező szervere a Kyprosa-lesz. Ezt irta a magyar archeage oldalt szóval magyarok oda :D
  • BoneDragon
    Ez egy jel. :P
  • empie
    Nem tudom valamiért megvenni a founder packot, kártya jó, fedezet van, mi lehet a gond?
  • sztar007
    Magyarul meg lehet nézni mások vagyonát? :D
  • Nihili
    Azért az, hogy kinézetre csapnivaló az meglehetősen erős megfogalmazás. Szerintem kimondottan jól néz ki a játék. A karakterek kellően kidolgozattak, az animációk részletesek, ráadásul sikerült kellően változatos, hangulatos területeket alkotni a készítőknek. Mindemellett pakoltak bele tartalmat is, szóval minden adott, hogy akár hosszú időre magával ragadja az embert. Egyedüli kérdés az, hogy a f2p játékosok mennyire lesznek hátrányban a fizetős játékosokkal szemben, de ezt majd menet közben meglátjuk.
  • tynike
    Van benne csak zártba és nyílt teszten nem volt bent de lesznek.
  • Hexex86 #962
    Köszönöm a választ!
  • Kryon
    Tudtommal nincs, de itt nincs is szükség efféle kockaságmérőre. Ott lesz helyette mindenkinek a játékban felhalmozott vagyona, az majd mutatja.
  • sztar007
    Achievmentek vannak-e a játékba? mint a WOW-ban és GW2-ben.
  • fantomvampire
    Hali!

Nos kinezetre annyira nincs bajom vele. A skill rendszer egesz jonak nez ki tetszik hogy nagyon szerteagazo karakterek lehetnek. Ha jol lattam kb 100 kaszt van benne. Ez a haz epites es telek vasarlas ahol lehet allatot nevelni meg novenyt termeszteni is nagyon otletes a kereskedelem is jonak nez ki. Az hogy van benne kulon birosag jot mosolyogtam rajta es lehetsz te is az eskutt :D ha vegleg kaloznak kialtanak ki akkor ciki bar ha jol csinalod meg jo kis moka is lehet belole :) a harc az olyan szokasos semmi extra szamomra. Bar meg nem lattam var ostromot se egy battleground-ot. A hajos csatat se lattam hogy milyen. igy ezekrol nem tudok. A karakterek kinezete nekem turheto :) nem is csunya de nem is vagyok oda nagyon erte. A megszoritasok korlatozasokat meg nem latom at teljesen de amig nem fizetsz elo az az nem veszel valamilyen pack-ot addig nem tudsz hazat meg telket venni. Vagy csak nagyon nehezen majd ha sokat farmolsz erte. Mert elvileg jatekban osszeszedett penzbol is lehet majd. Egyenlore ennyit lattam belole. Osszesegeben nekem szimpatikus jatek es mivel mar lassan 12 evig jatszottam mmorpg jatekokkal. De mar nagyon nehezen veszem ra magam hogy megint kezdeni elorol a sok ido ami manapsag mar nincs ... de szerintem ennek adok egy eselyt ;) kitudja. ( max par honap utan torlom ha kozbe jobban megismerem :) )
    Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2014.09.09. 17:10:47
  • Vicodine
    Skacok, nem ismerem AAet, nem probaltam meg. Tartalmilag jonak tunik, kinezete csapnivalo viszont, ha most marketingelni kene, mit mondanatok mitol jo vagy nem jo a game, erdemes-e egyaltalan letolteni. olvastam en sokat rola nem azzal van a baj, egyszeruen igy direktbe ki mit mondana. Ugy sem indult meg el, szal ha vkinek van kedve sajat tapasztalatat ilyen szegmensbol megosztani azt megkoszonnem:)
  • novvan
    És péntek 19:00 a start.
  • kalif
    a silver pack elég , ha meg tudod oldani, akkor dollárban jobban jössz ki pár ezer ft-tal és játszhatsz az eu szerveren is.
  • empie
    Sziasztok,

Elnézést ha sokadikként teszem fel újra a kérdését, hogy ha Péntektől szeretnék játszani, akkor melyik packot kell megvennem? Illetve dollárba vagy euróba kell fizetnem? (eu szerveren szeretnék játszani) és pénteken hánykor kezdődik a start?

Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Kryon
    A térkép szélén tud vadon termelni. Bányászathoz, stb járkálni kell, de a bot lényege pont az, hogy nem ül ott a gazdája, ráér farmolni. A sok acc ahhoz kell, hogy mindig legyen valahol elég labor pont. Amíg egyik részével farmol a bot, a többit pihenteti a gazdája, benn állnak hogy visszatöltődjenek (és foglalják a helyet). Csuda világ jön, most hogy így belegondoltam, bejutni se lesz egyszerű, ha nem irtják elég hatékonyan a botokat. Az öszes f2p és bot kari nonstop benn lesz majd. (megoldják, hidd el)
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2014.09.09. 12:10:30
  • sztar007
    Igen tudni, ott van a founders packoknál: 30-Day Patron Status ($15 value)
    3,000 in-game Credits ($20 value)
  • Inquisitor
    Addig üljön a farmer bot gazdája egy helyben, amíg a 10 accal betermel mondjuk 10 vaníliát ... olyasminél éri meg ami viszonylag hamar újra kitermelhető, ahogy láttam az olcsóbb ércek, főleg vas ilyen. És abból elég sok kell az elég hülye arányok miatt. (Mennyi érc kell egy adag fémhez? És normális tárgyhoz mennyi vas, ráz, stb.?)
  • Hexex86 #951
    Üdv!
    Egyébként tudni pontosan, hogy mennyibe kerül majd a Patron Status?
  • Tharus
    Köszi a választ
  • SANTANTICA #949
    bármit hordhatsz, sőt bármelyik ruha kinézetét átrakhatod teljesen más ruhára is....

ruhák bónusz szettjei:

http://archeage.gamepedia.com/Armor

Plate

Plate armor has high Physical Defense and no Magical Defense base values.
    [edit]Bonuses
    Plate 4/7: Physical defense increased by by 3%.
    Plate 7/7: Physical defense increased by by 3%. Maximum HP increased by 5%. Stun and Shackle duration -20%.
    [edit]Strengths & Weaknesses
    Weak against Blunt / Normal against Piercing / Strong against Slashing
    [edit]Cloth

Cloth armor has low Physical Defense base values and high Magical Defense base values.
    [edit]Bonuses
    Cloth 4/7: Cast time reduced by 4%. Chance to interrupt casting when hit by an enemy is reduced by 50%.
    Cloth 7/7: Cast time reduced by 4%. Chance to interrupt casting when hit by an enemy is reduced by 50%. Magical damage increased by 5%. The duration of the effects of control reduced by 30%.
    Weak against Slashing / Normal against Blunt / Strong against Piercing
    [edit]Leather

Leather armor offers fairly balanced defense values against both magic and physical attacks.
    [edit]Bonuses
    Leather 4/7: Increases Attack Speed and Evasion +3%. Increases the range of all bow skills +2m.
    Leather 7/7: Increases Attack Speed* and Evasion +3%, bow skill range +3m, and Melee/Ranged Citical Rates +5%. Also decreases duration of Trip -20%.
    *the 7 set buff tooltip does not list the attack speed increase like the 4 set, but it is still reflected on your character sheet.
    Weak against Slashing / Normal against Piercing / Strong against Blunt
  • Tharus
    Nekem az nem tiszta, hogyha pl. archer vagy fel lehet venni plate páncélt is? Szerintem a bőr páncél illik az archerhez.
    Mi az előnye, ha platét veszek fel? Csak azért kérdezem mert láttam jó pár archert platéban, sőt sorceryt is, ez érdekes.

• fantomvampire
    Mindenhol vannak bot farmos emberek Lineage2, Guild Wars 2, stb.
    Nincs olyan jatek ahol ne lennenek csalok.
    Engem csak az erdekel majd hogy mennyire lesz jol megcsinalva a balance.
    En nem igazan koltok jatekra marmint jatekon belul ertem. Ha sajat erobol meglehet csinalni akkor miert ne :)
    Kicsit nagyobb kihivas de ez van. Es akik koltenek ra nagy resze meg huyle is hozza :D Es akar el is lehet venni ha ugyes az ember vagy sajat elonyere forditani ;)

Na majd ha bovebb infot kapok a jatekrol kiderul hogy megeri e idot fektetni bele vagy sem.
  • Kryon
    Sajnos botfarmhoz pont ideális a f2p. Csinálsz 10 accot, kimész a térkép szélére és felváltva farmoltatod őket. Ha bannolnak vagy bármi, akkor regelsz újat és folytatod.
  • Panzeradler #945
    Még CBT alatt globalon elcsíptem egy beszélgetést, miszerint az orosz szerver tele van bottal és remélik itt ez nem fog megtörténni, azért ez nem annyira biztató.
  • Morinad
    Ha az ingyenes accountok is tudnának nyersanyaghoz jutni, akkor tele lenne minden szerver 1500 fős bot partykkal, amit kínai melósok nyomnak, hogy lekaszálják a lehetőségeket. Ezért csak azok kapnak nyersanyagot és helyet a játékban, akik fizetnek, és akiktől el lehet venni valamit, ha megszegik a szabályokat.
    Mármint szerintem.
  • Kryon
    Szerintem is úgy működhet, hogy patronként kitermeled a következő havi árát. Ilyen korlátozások mellett f2p-ként esélytelennek tartom, hogy összeszedd. Egyszer mindenképp fizetned kell, aztán ha elég kocka vagy a többit már megoldod ingame.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2014.09.08. 15:58:17
  • novvan
    Elméletben igen, gyakorlatban még mi sem tudjuk. :)
    De erős kétségeim vannak, hogy F2P ki fogja tudni termelni az árát. Az valószínűbb, hogy patronként okosan gazdálkodva összehozol már annyit egy idő után.
  • fantomvampire
    Hali!

Engem csak az erdekel hogy ha jol olvastam jatkban osszeszedett penzbol is lehet szerezni azt a rangot amivel lehet epiteni hazat meg kertet.
    Akkor az mennyibe fog kerulni? Es hogyan lehet megvenni?
    Ez olyan mint az EVE online bar az fizetos konkretan. De ha ott is jol csinalod akkor jatekpenzbol meg tudod oldani a havidijadat par nap alatt.
  • novvan
    Nem akarom védeni a fejlesztőket, de legyünk már pontosabbak kicsit:
    - Napi kapható laborpont 2880(24*120), vásárolható hozzá 6000(6*1000). Ez 1:2 arány. Ok tudom, több karakterrel lehet még trükközni.
    - Azért sírnak(sírunk), mert az új ládákból túl kevés material esik az árához képest. Ingame ugyanúgy hozzájuthatsz.
  • mkfdd
    A videóban az ürgének sem az előfizetéses modellel van baja (még érvel is mellette) hanem azzal hogy endgame cuccokhoz szükséges alapanyagot beraktak cash shop-ba miközben játékon belül meg elhanyagolhatóan kicsire csökkentették a kipottyanásának esélyét. Ez így már azért súrolja a p2w fogalmát. Az sem tűnik túl pozitívnak hogy teljesen eltolták a labor pontok arányát, és a felhasználható limithez képest csak 1/10ét kapja meg egy játékos, és a többihez cash shophoz kell fordulni. Ha úgy döntök hogy beruházok a játékra, nem örülnék neki ha még előfizetésen felül is lapátolni kéne a pénzt a játékba, mert sosincs elég labor pont és anélkül meg nem lehet semmit csinálni.

Van különbség a játék árának elkérése, és a pofátlan lenyúlás között. Számos fejlesztő bebizonyította hogy lehet kevésbé agresszív multitranzakciós rendszerrel sikeres anyagilag egy játék. Nem értem hogy trion miért vágja saját maga alatt a fát ilyen megkérdőjelezhető döntésekkel. Pláne így a játék megjelenése előtt nem sokkal.
  • Kryon
    Szerintem egyáltalán nem kicsi a map, ha ennél nagyobb lenne, akkor az már nehezítené a tradet, mert túl hosszúra nyúlnának az utak és akadályozná a pvp-t is, mert elvesznének a játékosok a mapon. Szerintem lesz hely bőven, mert építkezni f2p nem tud és néhány hónap múlva már nem lesz akkora a tömeg se mint indulásnál.

A játék "f2p" rendszere nekem sem tetszik, de nyilván ők se ingyen dolgoznak. Inkább az a gondom vele, hogy én más részeit tettem volna fizetőssé mint ők, mert szerintem ez így "megfojtja" majd a játékot. A termelést, craftot, kereskedelmet hagyni kellett volna freenek, hogy mindig legyen elég mozgás, és máshonnan/máshogy beszedni a pénzt, pl. könnyítések, pvp tartalom egy része, díszek, kedvezmények stb.
  • novvan
    Azért nem lehet mindenkinek háza és azért nem termelhetsz korlátlanul hogy egyensúlyba lehessen tartani a játék gazdaságát.
    Egyébként miből gondolod, hogy miután az Archenum pack legnagyobb extrája(alfateszt) elévült, még bárki jó pénzt fizetne érte necked?
  • Morinad
    Gyakran leírom, de azért az ismétlés sosem árt. Semmi sincs ingyen. Soha semmi. Nincs free to play játék. Valakinek ki kell fizetni a melósokat, a költségeket és a profitot. Azért nyavalyogni, mert más munkájáért fizetned kell egyszerű arcátlanság.

Ingyen kipróbálhatod a játékos és a tényleg tetszik és játszani akarsz, fizetned kell érte. ha nem fizetsz, akkor csak nézelődhetsz. Az van ingyen, mint a night klubban.
  • xalyy
    Hat eppen ezaz, ezt utalom ebbe az egesz labor point szarba. Nekem most miert szabjak meg ha egesz nap banyaszni szeretnek? Ez igy nagyon fos, kicsi az egesz map ezert hamar betelne ha mindenki szabadon azt csinalhatna amit akarna. Nincs farmolhatosagi lehetoseg pl mobokra nezve tulsagosan csapat orientalt az egesz, ez meg oke is lenne ha nem lenne olyan nehez egy normalist klant kapni ahol mindenki csapatban dolgozik... Nagyon idegesito.

En annak a tudtaban hogy free lesz csak azert nem csereltem vagy adtam el az archeum packemet mert valoszinu kesobb sokat fog erni. Legalabbis ez lenne a logikus, de hanem mar reg elcsereltem volna az Albion Online-ra vagy Life is feudal es hagynam ezt a francba
    Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.09.08. 10:57:46
  • BEAST #934
    Ezeket én is olvastam, szomorú is meg minden, hogy ilyen irányba változnak a dolgok, de ez még mindig nem pay to win. Pay to win egy olyan rendszer, ahol a cash shopban olyan tárgyakat érsz el amik más módon elérhetetlenek a játékban. Ebben az esetben mindent elérhetsz f2p accounttal is, csak sokkal lassabban/nehezebben.

Soha senki sem mondta, hogy a f2p rendszer igazságos, de jelenleg ez csak annyit jelent, hogy aki fizet a játékért az megússza a time sink részt. Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg jó lesz a játék, akkor miért ne érné meg fizetni érte?
  • mkfdd
    :S
  • zeli
    Jah valószínű betesznek egy 2k pontos capet, ha minden kilépésnél eltűnik /s