Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom elég alacsony lehet a szinvonalad ha nem érted a lényeget a hszeim mögött és ide most nem trollkodni jöttem ez tendencia.. De nem sajnálom ,mert a normális arcok a prohardveren fórumon meg a gamepodon kommentelnek nem itt ,ami ugye a lapcsalád nem elit része ,mint a PH..

Üdv

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Tatyla
ez mert még csak ma kezdtem b2p lesz vagy havi díjas?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Terawatt
*sóhaj, már ezt a topikot is megtaláltad?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ki is öregedtünk szerintem,nincs már idõ 5-6 órákat tolni meg már kinõttük , már unalmas ,mert egy tucat MMO-ba láttuk és az érzés se olyan ,mint régen , én is csak azért térek vissza a második MMO-mba néha-néha ,mert a nosztalgia ugye,de elérte a játék azt a pontot ,hogy az a varázs sincs már meg és csak kesergek ,hogy elrontották az egészet és csak felidegelem magam and törlés anyázás kiséretében..

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Ez a tendecia amit írtam az összes kiadónál megfigyelhetõ .. mondok egyet a DLC és vedd meg ,mert ha nem akkor szopsz.. vagy ami még rosszabb a release DLC..hogy a kész játékból vágnak ki valamit és elafják ,mint DLC. Na meg az ,hogy a játékok egyre könnyebbek vagy rosszabb a minõség esetleg mindkettõ és ugyanazt a pénzt elkérik,sõt drágábban adják ki..

TopGun
Le lehet mas modon is tolteni a jatekot? mert nekem a Glyph-ben nem jelenik meg a library-ban az available games-nel semmi, ha a store ful-re kattintok, ott megjelenik az Arch Age, ha rakattintok, akkor elojon kozepen, hogy meghivtak a beta-ra es alatta piros keretben a download, de hiaba kattintok ra, nem indul el a letoltes! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Egyebkent En ugy emlekszem TFoNe, hogy azt nyilatkoztak nyugatra f2p lesz a jatek, szerintem a nyugatba eu is bele tartozik nem?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Sziasztok! Elofordulhat az, hogy hamis beta meghivot kapok? mert kaptam egy beta invet, de arrol az E-mailrol amirol reggeltem a hozza tartozo jelszot elfelejtettem es hiaba kertem mar 3x jelszo resetet nem kapok valaszt! 😞 ilyenkor mi a teendo? buktam a betat? 😞

Nem neked címeztem, de úgy látom nem érted, vagy nem olvastad el teljesen amit írtam. Persze, ha nem tetszik nem erõszak a disznótor, itt nem is errõl volt szó, meg nem tudom mióta teljesen ingyenes a f2p, mint jelzõ.
Erre az Apex ingame gold-ért vételre is kiváncsi leszek mi valósul meg belõle.
Azért ne haragudj de ha fizetnék is MMO játékért akkor biztos nem ezért😊
Aztán el lehet dönteni,hogy mégis mit akarnak a játékkal kezdeni.
Egy F2P modelként startoló játéktól még jó,hogy azt várjuk el,hogy ingyenes legyen.Nem is értem a kirohanásodat.
Egész hangulatos az AA. Ha és amennyiben a nem patron státuszú offline labor regent nem rakják be, a játék meghalt.
Te nagyon meg vagy sértõdve, hogy nem kaptál key-t vagy én nem tudom. Az meg egy elég erõs túlzás, hogy burkolt p2p-ra hajaz a játék. Nem tudom manapság mi van az emberekkel, hogy mindig mindent ingyen akarnak csinálni.
Nekik ez a munkájuk, ezzel FOGNAK pénzt csinálni, nem tudom ha te dolgozol, akkor azt ingyen teszed? Ez az õ döntésük, hogy milyen rendszerrel teszik ezt. A freeplayeres keresztbeszarás meg pont olyan dolog, ha van egy boltod és csak nézelõdni megy be az ember nem vásárolni, valoszinuleg te is keresztbeszarnád. Talán örülni kéne annak, hogy INGYEN kiprobálhatod a játékot, és ha tetszik akkor az ember rászánja azt a pénzt, amennyiben megteheti és fizet érte. Ez amolyan reklám, amit a TV-kben lehet látni, tetszik, elmész megnézed, nem utolso sorban megveszed.

Üdv.
Tatyla
inv majd valami klánba Cataleya néven vagyok archer

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na de mostmár térjünk vissza AA-re. Én abban reménykedem, hogy egyfajta modern silkroad2 lesz, ahova jó lesz néha feljárni egy-egy tradere és közben némi öldökléssel rendezni a nézeteltérésünket az arra vetõdõ rablókkal 😄

Tehát az alap probléma, hogy a rendszeresen és sokat játszó eleve kis létszámú "HC" réteg mára szétaprózódott sok játék között és ezért játékonként kevesen vannak ahhoz, hogy az adott játékot fenntartsák. Ezért hosszú távon rájuk alapozni öngyilkosság. Az egyetlen kivétel talán a wow, mely ezt a réteget nagyrészt kitermelte és így elegen maradtak belõle ott ahhoz, hogy fenntartsák a p2p-t (még egy darabig).

Wildstar szerintem leginkább a "régen minden jobb volt" típusú wow játékosokat célozza, gw2 egész más célközönség. A p2p-nek mindössze annyi hátránya van, hogy a játékos közösség nagyon felhígult. Sokkal többen játszanak ma már mint régebben, ami egy óriási és gyorsan növekvõ piac, de ezek túlnyomó része casual, akiknek egyre csak nõ az aránya, míg a régi vágású "kockák" nem lettek többen. A p2p az utóbbi kategóriának ideális, nekik éri meg, míg a casualokat visszatartja, így aztán a p2p játékok elvágják magukat egy óriási piactól, akik egy fõre lebontva talán kevesebbet költenek mint az elõfizetõk, de mondjuk 10x annyian vannak. SWTOR is duplázta a bevételt a váltással, amit akkor még én is elleneztem, de a számok meggyõztek, hogy bizony a f2p/b2p sokkal jobban megéri a fejlesztõknek. Az csak babona, hogy a p2p-ben van a pénz. Az elsõ néhány hónapban talán, de utána a kockák lelépnek mert nekik semmi sem elég és utánpótlás nélkül koppannak a fejlesztõk. Persze azt nem mondhatják, hogy most az elején még jól megkopasztjuk az mmo-nomádokat, aztán majd úgyis f2p lesz, de ez ma már szinte törvényszerû, hogy így mûködik.

A trion csak kiadó és a játék már kész 1. Igazából nekik a cél ,hogy pénzt húzzanak le minnél többet egyszerre és a jövõre nem gondolnak.. ESo tök ilyen a BETHESDA szerintem tett rá ,minimális erõfeszítéssel meg ,hogy mellé adták a nevüket beszedtek egy csomó pénzt a többi meg nem érdekli õket ,viszont hosszútávon az Elders Scrolls nevet rombolja.. A Wildstar meg a GW2 örökségére épitkezik ,hogy van igény nyugati MMO-ra és ha azt a b2p-t bezabálták akkor egy p2p is befognak.. Ncsoft managerek.. Igazából mindent a az úgynevezett szakember managerek basznak el pl. az EA,Activision-Blizzard,Ubisoft stb.. hova jutott.. Szánalom ez a mai mentalitás egy-két kivétel van csak pl. a CD Project Red,Hitman-es srácok (Absolution nem volt az igazi ,de tanultak a negativ kritikából és történetileg sztem oké volt,igazi Hitman) meg kis fejlesztõ csapatok pl. akik a Path of Exilet készitették..

Ötletnek nem rossz, ez hogy pénzt kérnek alfáért/bétáétr. Így a fejlesztõk többlet pénzhez és sok tesztelõhöz jutnak a fejlesztéshez, míg te garantáltan bejuthatsz egy olyan tesztfázisra, amire egyéb esetben nem vagy csak nagyon kis eséllyel. A p2p szerintem is halott, néhányan még megpróbálnak árral szemben úszni, idõvel szerintem náluk is lecsökken a létszám olyan szintre, hogy már nem tudják tartani a fejlesztési tempót amivel a p2p-t indokolják és kénytelenek lesznek váltani. Wildstart és ESO-t se féltem a bukástól, akkoz bõven van bennük potenciál, hogy sikeres jövõ elé nézzenek, de a p2p-t (ami ennek legnagyobb gátja jelenleg) biztosra veszem, hogy nem tudják sokáig (mondjuk 1 évnél tovább) fenntartani.

Persze erre megy ki az egész , ez egy burkolt p2p ha megnézed. Engem baromira a Aion goldpackjére emlékeztet ahol ,ha nincs szopod a faszt és ott is meglehetett venni eddig AH-ból,de mostmár nem lehet és tegyük hozzá farmolnod kelett ,mint a hülye az aranyat.. Nem értem miért erõltetik ezt a szart ,hogy apháért, bétáért pénzt kérnek egy nem kész ,bugos , túlterhelt szarért , ez divat lett.. A p2p rendszer amúgy is halott bármennyire erõlködnek egyes fejlesztõk és kiadók lásd Wildstar,ESO stb.. és most ArcheAge is..
Trion igenis keresztbe szarja a free playereket ,hiába védik itt egyesek.. már ott is látszott ,hogy tesztelésért pénzt kérnek hiába patron meg founder meg anyámkínja és akkor nem képesek béta keyt adni annak aki 1+ éve fel vár a bétára és még küldenek egy levelet ,hogy: "BÉTA van bazmeg nem kaptál keyt... akkor vegyél foundert köcsög?!!"

Mielõtt valaki megjegyezné, igen, a silkroad is koreai és pont annak köszönhetõen alakult ki bennem erõs ellenérzés a koreai játékokkal szemben, de a trade rendszere és az azzal megvalósított world pvp azóta is ver minden más játékot ezen a téren.

Trade rendszerrõl majd leírhatná a tapasztalatait aki eljut odáig. A játék többi része sajnos nem tûnik olyan nagy számnak, illetve máshol magasabb színvonalon van/lesz elérhetõ, AA nekem túlságosan "koreai", de ez egyéni problémám, másnak lehet pont ezér tetszik. A trade rendszert viszont mint régi silkroados érdekesnek tartom, ha legalább olyan szinten megcsinálják mint ahogy ott volt az megér egy próbát.

Mármint,hogy kell ez a Patron státusz?
Ez élesbe startnál is így lesz?
Emberek... Jó lenne egy kicsit utánanézni a dolgoknak mielõtt hülyeségeket beszéltek és elriasztanátok az újakat. <#fejvakaras>
Már egyszer belinkeltem a patron státusz elõnyeit görgessetek le emiatt nem mûködik pár funkció...
Szia !
Vagy veszel founder pack-ot : (http://www.archeagegame.com/en/shop/) vagy vársz, hátha kapsz kulcsot a következõre.
Torzonborz
Üdv srácok ! Kicsit lemaradtam AA ügyben.
Be lehet még valahogy kerülni a bétába vagy várjak türelmesen a következõ lehetõségre ?
Elõre is köszi .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

#309 -ben írja is, hogy csak patron státusszal lehet az AH-t használni, építkezni,stb. Ez igaz tényleg ? AH-t nem használhatja a free játékos ?
WhiteStar
mount rendszer valami zseniális.

elõször is fel kell nevelned a sajátod (pipa, korrekt)
ráülhetsz máséra az "anyós ülésre"
vannak autók, buszok, + valami szamarak.

ráadásul a saját petedet ruházhatod, és ha melletted lógatja a pélóját szinteket is lépked, amikkel további skillek unlockolódnak. (pl harcolhatsz róla, shadow walkol)

ez egy hatalmas piros pötty. nem gondoltam volna h ilyen részletekbe is belemennek.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

309-ben a Patron státusz résznél írja, hogy lehet területeket szerezni farm vagy építkezés céljára. (Mondjuk az a Patron az nem Patrónus kéne, hogy legyen?)

Hol van ez az építõs rész?Én nem találkoztam ilyennel
WhiteStar
más tud, mivel vannak bent elvétve cuccok.

de a madárijesztõs témánál az a free accountos téma jobban idegesít. "elõfizetés" nélkül nem építkezhetek? az úgy elég cink lenne

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Könnyen elõfordulhat,hogy több funkció nem mûködik mivel ugye CBT van
WhiteStar
ah-ba itemet se tudok rakni ... hmmmmmmmm....

Ja meg lejátszottam 1-2 Duel-t közelharcos ellen 10-es szinten és csúnyán kikapott.Mondhatni hozzám se ért.Kapott root-ot,jeget aztán flame combo+witchcraft elsõ instant spell ami mozgás közben használható.Nagyon durvát sebez..
Na végülis Shaman lett a karakterembõl.Sorcery+Witchcraft+Vitalism

És tetszik a game én startnál tuti ott leszek.
Csak küldetésbõl van viszont ruhám.Abból mondjuk a szett megvan de mindenki abba rohangál.Ez lesz máshogy szerintetek?
WhiteStar
azt írja free accal nem tehetek le scarecrowot... he?

zeli
Jah az szerintem is jópofa volt. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Grafika maxon DX9-el: GRAFIKA
WhiteStar
guild invite jöhet. Whitestar a karim neve!

egyébként nekem kurvára tetszik. ez ahogy mountom lett, egész aranyos kis quest chain volt. bugyuta de ari 😊

bazz ki is kapcsolom.Ilyen 30 mp-es track szól 1 órája lol
Jó akkor a hangok még okés de a zene szar
Ebben tévedsz a zene és hangok is nagyon jók. Én ha komoly effektes combot csinálok még a basszus is ad egy löketet ha pl lecsap a kari a földre nagy erõvel. Ez neked gyenge?
Mindenre gondoltak.
Itt az elején a küldik említésre se méltók,remélem késõbbiekben változik kicsit jobb irányba
Cry Engine 3 teszi a dolgát ahogy megszokhattuk.Szép grafika,jó frame Dx11,mozog a növényzet ahogy átmegyünk rajta és sok állítási lehetõség.

Én Sorcerert indítottam,tetszik a spell combo és animáció is.

Loot-ot az kapja aki elõször üt.Ez hiba,javítani kell.
Zene,hangok gyengék.
A szinkron hangokat meghagytam volna ha Ázsiai akkor is.Utálom ha némák az NPC-k.Csak egy üdvözlés vagy v.mi de semmi sajnos
50 fõs Raid kevés egy küldihez annyian vannak ott-.-
zeli
Jah, hétmillióan vonulunk, mint vmi vándorlás.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Van ütközésdetektálás már rögtön az elején a játékosokkal!!??
Már le is toltam egyet a dombról,leesett😄DD
Azta mennyien vagyunk LOL😄D