3293
  • zeli
    Elvileg 7-kor fog megnyílni, ahogy eddig megszokhattuk. Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehetett előre letölteni. Nekem van egy 150MB-os patch, de azt se engedi, az úgy vicces lesz, ha mindenki egyszerre kezdi el letölteni a játékot.
  • Kryon
    Eanna nem hivatalos francia szerver lett.
  • TomStorm
    Majd összehozok egy Outrider(Battlerage,Shadowplay,Archery) karit annak nem is kell ház meg farm
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.16. 10:39:24
  • TomStorm
    19:30
    Én már nagyon várom:)
  • fubenalvox
    Magyar idő szerint mikortól lehet elkezdeni szedni a klienst? Tudom... valahol megtalálnám, de most nincs időm kutakodni. :)
    Utoljára szerkesztette: fubenalvox, 2014.09.16. 10:03:30
  • Shion
    F2P modell úgy van kitalálva, hogy a (casual típusú) ritkán és keveset játszó játékosoknak jó. Ha komolyan szeretnél elmélyedni a játékban, akkor muszáj az előfizetés (Patron rendszer). F2P-nek nem lehet farmja, háza és nagyon kevés Labor Pontot kap, ami gyakorlatilag mindenhez kell (harvestelés, kraftolás, stb). Például 10 Labor Pont kell, hogy a küldetés során megkapott pénz és xp jutalmat kibontsd, ami Labor Pont egy F2P játékos esetén 10 perc alatt jön össze (ha online vagy 5 percenkétn 5 LP jön). Harvesztelés 10 LP/alkalom, stb.

Kyprosa EU szerveren van a magyar Pride not crime guild (honlapot megtalálod az aláírásomban). Ezen a szerveren vannak még a németek is. A Shatigon szervert elárasztották a spanyolok. A többi szerverről nem tudok semmit.
  • Munszu
    Sziasztok!
    Érdekelne a játék, de nem nagyon merek úgy bele kezdeni hogy semmit nem tudok róla,
    két kérdésem lenne, egyik: Mennyire vannak le korlátozva a nem fizető játékosok?
    Illetve hogy melyik szerverre érdemes menni majd?
    Előre is köszönöm a válaszokat. :)
    További szép estét mindenkinek
  • Murmur
    Úgy vannak vele, addig sem növeled a queue-t. :)
    Az új szerverre jön valaki? Mondjuk nem lepődnék meg, ha még holnap is nyitnának újat.
  • Carmang
    Most olvastam a hivatalos honlapon, hogy 1-1 szerót üzemeltek be EU-ban, és Amerikában, hogy a Head-Startosok is tudjanak egyáltalán játszani :) Hááát......

Amúgy ahhoz mennyi ész kell, hogy előre letölteni nem engedi a játékot már, így holnap mindenkit azonos időpontban engednek a szerverhez, aztán majd pislogunk ki a fejünkből, hogy a 8GB 8 óra alatt fog lejönni.
  • TBTPumpa
    Steam-ről lekerült a játék? Mert én sehol sem találom.
  • Murmur
    Nehéz visszaolvasni 1-2 kommentet... de segítek: igen. Viszont készülj fel, nem biztos, hogy fogsz játszani.
  • TomStorm
    Holnap start van már?
  • frango
    Azért arra ne nagyon számíts, hogy a héten rendesen játszani is fogsz. :) Már az head startosokra is többb ezres sorok várnak a bejelentkezésnél. Plusz a DC-k, crash-ek. Free játékosok még 10* ennyien lesznek és nekik külön sor jár a loginnál a patronosok mögött. :D Én nagyon boldog leszek, ha a karakteremet le tudom kreálni holnap.
  • Tharus
    Köszi
  • Shion
    Tippelhetek egyet? Domboldal lejtőjén álltál a csata során. :)

Ilyenkor néha bebugolnak a mobok, valószínűleg rossz helyen állnak és a játék nem tudja eldönteni, hogy most a lejtőn állnak vagy benne a hegyben. Ilyenkor hátrálj pár lépést, hogy utánad mozduljon a mob és ez már segít, hogy az immunitásuk elmúljon. :)
  • Shion
    A Béta kliens-t elég frissíteni a Glyph-ben, kb. 185 MB-t a frissítés mérete.

Headstart-osok is csak órákkal az indulás előtt kapták meg a frissítést, gondolom a 16-ai indulókra is ez igaz.
  • twi452
    holnaptól lesz elérhető mindenkinek
    jelenleg még a founder pack-osok játszhatnak headstartban a többi bétásnak updatelni sem engedi a játékot
    gondolom ugyanez van a friss install-al is :)
    úgyhogy még türelem
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.15. 12:25:25
  • Vicodine
    nah,meg hanytam-vetettem a dolgokat es kiprobalom, bar ez a "nyugati" stilusu grafika nem annyira nyero de adok egy eselyt:) szal le is akartam tolteni, az a GLYPH launcher meg is van,de a magat a jatekot nem engedi instalalni. ez jelenleg nem elerheto funkcio, vagy nalam keressem a hibat?
  • Tharus
    Szerintetek a 16-án induló játékhoz le kell tölteni egy új klienst vagy elég lesz frissíteni a bétára letöltött klienst?
  • Inquisitor
    Tudja valaki, hogy a vicces ellenfelekkel mit lehet kezdeni, akik a mágikus és fizikai támadásra is jobbára immunisak? Néha így random betesz egyet "átlagos" mobok közé és ilyenkor csak a menekülés segít, mert még saját szintalattiak is simán kicsinálnak, mivel meg se tudom őket karcolni.
  • sztar007
    http://www.twitch.tv/drax18
    ő streamel
  • Kasya
    Streamel valaki esetleg?
  • empie
    Be se lehet loginolni :(
  • Ahet
    El tudsz menni stealth-be, tudsz teleportolni, stb. Sőt le is tudod adni a csomagot stealth-ben.
    Utoljára szerkesztette: Ahet, 2014.09.12. 16:27:16
  • kalif
    de a stealth is egy skill :)
  • novvan
    A skilljeidet használhatod, de a mozgásod korlátozva van. Elmenekülni csak akkor tudsz, ha ledobod a pakkot.
    Ezértis javallott csoportosan indulni az ilyen utakra. Nameg társaságban jobban tellik az idő. Egy túra pedig simán lehet fél- vagy egyórás is.
    .
  • TFoNe
    Szia, Igen a Kyprosán leszünk.
  • kalif
    akkor semmilyen skillt nem használhat ? Hogy védi meg magát akkor ?
  • novvan
    Dehogyis tudod! Se stealth, se teleport, se glider. Legyen már benne valami kihívás. ;)
  • sztar007
    Csak a founderek tölthetik le 16.-áig a játékot. Szóval ha nem fizttél letölteni se engedi. Egyébként itt egy teszt: http://ipon.hu/elemzesek/archeage___kalozok_farmerek_hosok_kereskedok/2255/
  • novvan
    Ha F2P vagy, akkor 16-án baggage utána próbáld!
  • GaborST
    Ez mitől van valaki tud segíteni nem tudom update-ni a játékot

• kalif
    Trade run-nál, lehet stealthben lenni ? Tehát, ha cipelek vmit, akkor stealthbe tudom tenni magam ?
  • amikkamakka
    Pride not crime guild is ezen a Kyprosa szerveren lesz?
    Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.09.12. 14:08:18
  • Ahet
    Azt nem tisztem kritizálni. ;)
  • novvan
    Nézd meg a mai bejegyzést is az archeage.hu-n! Gerbo rettenetesen nem tud fogalmazni... :D
  • empie
    soha nem találtam volna ki :)

Köszönöm
  • Ahet
    Milyen értekezések? (:
  • novvan
    Archeage.HU?
  • empie
    Melyik a magyar archage oldal?