3293
-
#1011 Elvileg 7-kor fog megnyílni, ahogy eddig megszokhattuk. Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehetett előre letölteni. Nekem van egy 150MB-os patch, de azt se engedi, az úgy vicces lesz, ha mindenki egyszerre kezdi el letölteni a játékot. -
Kryon #1010 Eanna nem hivatalos francia szerver lett. -
TomStorm #1009 Majd összehozok egy Outrider(Battlerage,Shadowplay,Archery) karit annak nem is kell ház meg farm
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.16. 10:39:24 -
TomStorm #1008 19:30
Én már nagyon várom:) -
#1007 Magyar idő szerint mikortól lehet elkezdeni szedni a klienst? Tudom... valahol megtalálnám, de most nincs időm kutakodni. :)
Utoljára szerkesztette: fubenalvox, 2014.09.16. 10:03:30 -
Shion #1006 F2P modell úgy van kitalálva, hogy a (casual típusú) ritkán és keveset játszó játékosoknak jó. Ha komolyan szeretnél elmélyedni a játékban, akkor muszáj az előfizetés (Patron rendszer). F2P-nek nem lehet farmja, háza és nagyon kevés Labor Pontot kap, ami gyakorlatilag mindenhez kell (harvestelés, kraftolás, stb). Például 10 Labor Pont kell, hogy a küldetés során megkapott pénz és xp jutalmat kibontsd, ami Labor Pont egy F2P játékos esetén 10 perc alatt jön össze (ha online vagy 5 percenkétn 5 LP jön). Harvesztelés 10 LP/alkalom, stb.
Kyprosa EU szerveren van a magyar Pride not crime guild (honlapot megtalálod az aláírásomban). Ezen a szerveren vannak még a németek is. A Shatigon szervert elárasztották a spanyolok. A többi szerverről nem tudok semmit. -
Munszu #1005 Sziasztok!
Érdekelne a játék, de nem nagyon merek úgy bele kezdeni hogy semmit nem tudok róla,
két kérdésem lenne, egyik: Mennyire vannak le korlátozva a nem fizető játékosok?
Illetve hogy melyik szerverre érdemes menni majd?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
További szép estét mindenkinek -
Murmur #1004 Úgy vannak vele, addig sem növeled a queue-t. :)
Az új szerverre jön valaki? Mondjuk nem lepődnék meg, ha még holnap is nyitnának újat. -
#1003 Most olvastam a hivatalos honlapon, hogy 1-1 szerót üzemeltek be EU-ban, és Amerikában, hogy a Head-Startosok is tudjanak egyáltalán játszani :) Hááát......
Amúgy ahhoz mennyi ész kell, hogy előre letölteni nem engedi a játékot már, így holnap mindenkit azonos időpontban engednek a szerverhez, aztán majd pislogunk ki a fejünkből, hogy a 8GB 8 óra alatt fog lejönni. -
#1002 Steam-ről lekerült a játék? Mert én sehol sem találom. -
Murmur #1001 Nehéz visszaolvasni 1-2 kommentet... de segítek: igen. Viszont készülj fel, nem biztos, hogy fogsz játszani. -
TomStorm #1000 Holnap start van már? -
#999 Azért arra ne nagyon számíts, hogy a héten rendesen játszani is fogsz. :) Már az head startosokra is többb ezres sorok várnak a bejelentkezésnél. Plusz a DC-k, crash-ek. Free játékosok még 10* ennyien lesznek és nekik külön sor jár a loginnál a patronosok mögött. :D Én nagyon boldog leszek, ha a karakteremet le tudom kreálni holnap. -
Tharus #998 Köszi
-
Shion #997 Tippelhetek egyet? Domboldal lejtőjén álltál a csata során. :)
Ilyenkor néha bebugolnak a mobok, valószínűleg rossz helyen állnak és a játék nem tudja eldönteni, hogy most a lejtőn állnak vagy benne a hegyben. Ilyenkor hátrálj pár lépést, hogy utánad mozduljon a mob és ez már segít, hogy az immunitásuk elmúljon. :) -
Shion #996 A Béta kliens-t elég frissíteni a Glyph-ben, kb. 185 MB-t a frissítés mérete.
Headstart-osok is csak órákkal az indulás előtt kapták meg a frissítést, gondolom a 16-ai indulókra is ez igaz. -
twi452 #995 holnaptól lesz elérhető mindenkinek
jelenleg még a founder pack-osok játszhatnak headstartban a többi bétásnak updatelni sem engedi a játékot
gondolom ugyanez van a friss install-al is :)
úgyhogy még türelem
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.15. 12:25:25 -
Vicodine #994 nah,meg hanytam-vetettem a dolgokat es kiprobalom, bar ez a "nyugati" stilusu grafika nem annyira nyero de adok egy eselyt:) szal le is akartam tolteni, az a GLYPH launcher meg is van,de a magat a jatekot nem engedi instalalni. ez jelenleg nem elerheto funkcio, vagy nalam keressem a hibat? -
Tharus #993 Szerintetek a 16-án induló játékhoz le kell tölteni egy új klienst vagy elég lesz frissíteni a bétára letöltött klienst? -
Inquisitor #992 Tudja valaki, hogy a vicces ellenfelekkel mit lehet kezdeni, akik a mágikus és fizikai támadásra is jobbára immunisak? Néha így random betesz egyet "átlagos" mobok közé és ilyenkor csak a menekülés segít, mert még saját szintalattiak is simán kicsinálnak, mivel meg se tudom őket karcolni. -
sztar007 #991 http://www.twitch.tv/drax18
ő streamel -
Kasya #990 Streamel valaki esetleg? -
empie #989 Be se lehet loginolni :( -
#988 El tudsz menni stealth-be, tudsz teleportolni, stb. Sőt le is tudod adni a csomagot stealth-ben.
Utoljára szerkesztette: Ahet, 2014.09.12. 16:27:16 -
kalif #987 de a stealth is egy skill :) -
novvan #986 A skilljeidet használhatod, de a mozgásod korlátozva van. Elmenekülni csak akkor tudsz, ha ledobod a pakkot.
Ezértis javallott csoportosan indulni az ilyen utakra. Nameg társaságban jobban tellik az idő. Egy túra pedig simán lehet fél- vagy egyórás is.
. -
TFoNe #985 Szia, Igen a Kyprosán leszünk. -
kalif #984 akkor semmilyen skillt nem használhat ? Hogy védi meg magát akkor ? -
novvan #983 Dehogyis tudod! Se stealth, se teleport, se glider. Legyen már benne valami kihívás. ;) -
sztar007 #982 Csak a founderek tölthetik le 16.-áig a játékot. Szóval ha nem fizttél letölteni se engedi. Egyébként itt egy teszt: http://ipon.hu/elemzesek/archeage___kalozok_farmerek_hosok_kereskedok/2255/ -
novvan #981 Ha F2P vagy, akkor 16-án baggage utána próbáld! -
GaborST #980 Ez mitől van valaki tud segíteni nem tudom update-ni a játékot
-
kalif #979 Trade run-nál, lehet stealthben lenni ? Tehát, ha cipelek vmit, akkor stealthbe tudom tenni magam ? -
amikkamakka #978 Pride not crime guild is ezen a Kyprosa szerveren lesz?
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.09.12. 14:08:18 -
#977 Azt nem tisztem kritizálni. ;) -
novvan #976 Nézd meg a mai bejegyzést is az archeage.hu-n! Gerbo rettenetesen nem tud fogalmazni... :D -
empie #975 soha nem találtam volna ki :)
Köszönöm -
#974 Milyen értekezések? (: -
novvan #973 Archeage.HU? -
empie #972 Melyik a magyar archage oldal?