3293
-
andraas0717 #1852 Hali!
A karakterek egymás közti item cseréje lehetséges itt? Gondolok itt pl ami az L2-ben volt, hogy a Warehaus-n keresztül transzferelni lehetett cuccokat. -
mikromanus #1851 Nem a nyersanyagbőség nyomta le az árakat, hanem az, hogy tényleg "megosztott" laborpont tartalék van minden szerveren. Akinek sok volt máshol az akár 5000 LP-vel is indulhatott. Az egyik legstabilabb XP forrás meg egy ideig a bányászás. Nem kell se idő,s e előkészület hozzá. A vas és minden fém ára alapból is leesett volna, de így, hogy kb semmire se kell az elején és nincs kereslet még inkább leesett. Másra is igaz. Lehet valami hasznos ha nincs rá pénze senkinek. A fa nem olcsó azért és a vitorlánakvaló se. A craft anyagokból trade küldetésekhez sosincs elég. Sokáig nem is lehettt, mert hosszabb idő volt egy állat vagy fa felnevelése mint amióta ment a szerver. Biztos hely is szűkös. Olivafa nem sokat ad, azt is 8-10 óránként és vagy 1-1,5 napo míg elkezd teremni azt hiszem. Vannak korlátok. Gondolhatnánk, hogy veszélytelen ilyenkor a más kontinensre kereskedni: nem az. A hülye állapotjelző mindig a veszélyzóna felé küldött. Aztán végül mindegy volt, mert megevett egy tengeri szörny. Hm.. Lehet valami gravesite-os állatka volt? Azok is jó szivatósak. Egy lova csontival futottam össze. Eh, csak lvl 10? Mindegy milyen szar a cuccom. Ez megvan lazán lvl25-ön. Csúfosan megalázott elsőre. :D -
#1850 az új szerverek nyersanyagbősége lenyomta az aukciós árakat. a fa már csak 5 silver a kő szintén. 7-8 illetve 10 volt eddig.
új karakterek (alt) indításával és a story mission ön végigrántva lehet 50 gilda starod amiböl vehetsz hajó vagy ház blue printet mirage isle-n. AH ban eladható.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.09.26. 15:43:49 -
#1849 jövő héten szabin vagyok, felszámolom kyprosas karakterem és kezdek egy karit Nebe-n. Addigra valszeg már patron is leszek. Mikroman mi a napi report helyfoglalás, tengerparti telkek terén? Akad még összefüggő terület ahova többen is letelepedhetünk? -
mikromanus #1848 Valaki indult Nebe szerveren nyugaton? Megkereshetne ha van minimum lvl 5. Össze kellene dobni egy klant... Most hogy lassan minden meglesz az indulo bárkához,... :C
KArakternév: Mikroman -
#1847 Hali , merre található nagyobb Clan melyik serveren ? -
#1846 Gondolom , elővásráló volt , lehet másik szerverre ment át. -
novvan #1845 Kyprosa headstart szerver, 12-én indult. 12+14= 26-án már lejárhatnak. -
mikromanus #1844 A határidő az egyhetes nemfizetés ideje. Utána még egy hét amíg nem rombolható. 2 hét után "sérülékeny" a ház. Mivel 16-án jött ki még nem jár le semmi eddig. -
#1843 Kyprosa szerveren Nui oldalon épül szépül a nagy 250gildastaros hajó, kárunkra.
Elég sokat tradelünk tengeren fel kell kötni innentől kezdve a nadrágot.
Nagyon beszívott a játék, így hogy kezdem már kiismerni és már nem bután vizsgálom a táskámban lévő tárgyakat, kezdem kapizsgálni a kraftot is mit mikor mivel, nyersanyag gyüjtés, finomítás. Térképen is egyre magabiztosabban tudok mozogni, révén ,hogy ismerős terepen vezet utam a célállomásra egy-egy trade alkalmával.
Aki szereti a kicsit össze tetteb , pvp köré épített mmorpgket minden féle képpen próbálja ki, ingyen is szinte mindent ki lehet használni a játékban, kicsit lassabban tudod megvalósítani amit szeretnél ,de meglehet. Szerencsére nem a p2w kategória , tehát nem tudod megvenni külső segítséggel mondjuk a gildastaros nagy recepteket (egy fizető eszköz a sok közül).
Kinéztem most egy házikót magamnak ,2 nap mulva le fog járni róla a védelem nem lett befizetve rá az adó, a kis madárijesztőmet nem messze tőle le tudtam tenni.
Egy szónak is száz a vége, egy nagyon jól össze rakott mmot kaptunk (szerintem). Gondoltam meg osztom érzéseim így ,hogy már azért bele tudtam ölni jó pár órát. -
#1842 Szabadban is ugyan úgy vannak növények/marhák stb... azokért természetesen nem kapcs crime pontot.
Nyomj egy O betüt kikeresed a szakmát és ott tudsz bogarászni, mivel tudok elkezdeni a szakmádat amivel foglalkozni szeretnél. -
Inquisitor #1841 Ha levágok egy marhát aminél NEM ír ki tulajdonos nevet, akkor kapok kriminál pontokat érte?
Találtam valami extra "iron" ércet, amit nem lehet olvasztani, de azt írja háromszor használható. Jól sejtem fegyver/szerszám javításhoz kellhet?
Ha el akarok kezdeni fegyvereket csinálni a legkisebb dologhoz is kell 100 képzettség pont, azt mivel szedhetem össze, hiszen a legkisebb gyártható dologgal nem? -
mikromanus #1840 A Nebe-be bekerülni igen könnyű :) Szép tágas, nincs tülekedés, a vadgazdaságot is csak illedelmesen sarcolták eddig. A sivatagos lakórésznél az Orchidrán percekig lehetett lovagolni a sok házkezdemény és ültetvény miatt. Itt (Nebe) kb vadnyugati a hangulat. Pár épülő ház, néhány kis kert növekvő facsemetékkel és állatokkal, azt' annyi. De sovatag az van szépen. Mindenütt van hely. HA tengerre máző házat akarsz, akkro tökéletes. Meg ez volt a listában az utolsó. Reflexből sokan a legelsőre ugrottak az újak közül. :) -
#1839 Szerintem a három új szerver közül bármelyik jó. -
GaborST #1838 szerintetek melyik szerveren vannak a legkevesebben az újakból?
melyikre csináljak új karit? -
mikromanus #1837 Alapszinten-10k-ig minden mesterség meglehet. A legmagasabb fokozaton lehet 2 (50k pontos), és tzezresével csökkenve lehet több szaklma (talán 5 db 40k-ra és 8 és 30k-ig mind, 20-ig bármennyi? NIncs meg a leírás, így csak a felső és alsó "Megkötés" tuti. . -
mySOul #1836 Halo-halo! Jól olvastam azt az információt hogy craftingnál az összeset fel lehet húzni amateur, azaz 10.000 pontig? Eddig nem mertem elkezdeni egyiket sem :D Valaki erősítse meg légyszi. -
Uniel #1835 Nem lenne rossz valami guild összesítő, hogy mindenki könnyen megtudja találni a számítását... -
fantomvampire #1834 Valaki aki a melisara szerveren van es a keleti oldalon. az majd tud nekem segiteni a trade run kuldiben mikor at kell hajozni mert nincs nagy hajom :) -
fantomvampire #1833 közbe megtalaltam :D -
#1832 nem kell teleportálnod, csak elmenned arra a helyre ahol a tábor közepén egy memory book (teleport könyv) áll. Dél-keletre van az a tábor attól, ahol a robotokat kell gyilkolászni. -
fantomvampire #1831 HAli!
egy kerdesem lenne. van egy kuldim ahol ruhat csinalhatok magamnak megvan 3 resze most azt keri hogy menjek valami watermist forest-be a teleport konyvel de abba nincs ilyen irva. a Zold kuldihez van hozzacsapva in prog. return to headquarters neven fut. Ez a hely merre van ? -
twi452 #1830 Melisara-n most fél 4-kor 115ös sor... hű :D
azért ez nem 2500-3000 mint eddig :D -
gabor696 #1829 Mi 6 an vagyunk ott spanok -
#1828 hát én már nem szívesen kezdeném újra a majd 40es karakterem. De persze szívesen mennék én is az új szeróra. Viszont ott már én lennék lemaradva :)
-
mikromanus #1827 Ott nyomultam eddig, csak áttértem a "Békésebb "újrakezdős Nebe szerverre inkább. A másik inkább ismerkedős karakter volt. Ezzel talán meglesz a nagy madárijesztő is és nem csapnak le a kalózok már indulás előtt a parton (jó, ez túlzás, de picit lemaradtam). :) -
#1826 Ki játszik az Orchidna szerveren? -
mikromanus #1825 Az anyag nem gond. Rágyúrtama kovácsos küldetésekre a set miatt. Meg szerintem alapból is gyakori a fém. Meg olcsó is. Most több vas esik mint kő. Eleinte nem így volt. Ennyit tesz hozzáa hármas Mining setbónusz? Van 475 vasérc már. Aranybóül még egy kéne. Kő kevesebb jön, meg kidobtam 200-at az AH-ba. FA lett pár az orchard részről meg útközben és a madárijesztő körül is "termelődik". A wool még kérdéses, de holnapra meglesz minden. Már csak banda kell a csempészethez. VAgy ha több hely van, akkor egy ember is több trade pakkot vihet rajta? gyanítom nem. Hova tűnne ha kiszálsz a hajóból? :) -
gabor696 #1824 Ezt én is ismertem, amúgy lehet én cseszek el valamit de szerintem a trading run gold ért nem éri meg, sokkal többet keresek AH ba kevesebb idő alatt. -
#1823 Valamint, itt egy kis segítség: Trade Profit Calculator
Ezzel gyorsan kiszámolható, mennyi hasznot hozhatnak az egyes trade pack-ek. Sajnos a leadásnál csak tízesével tudja változtatni a százalékos értéket. -
#1822 1000 cotton -
gabor696 #1821 Igen annyira ne örülj :), mert a hajóhoz ha harpoon t veszel kell 100 lumber (300log) 100 iron ingot (300ore) és 100 fabric (300wool or 800 cotton) plusz a dock hoz 10lumber és 10 iron + 10 arany
Good luck -
novvan #1820 Igen, a szállítások gyakoriságától függ az átvételi ár. 130% a maximum, 110% alatt én nem adnám le. A Trade Infoban bármikor ellenőrizhető, hogy mik az aktuális árfolyamok az egyes útvonalakon.
A sztoriline végére bőven meglesz az 50. De az csak a tervrajz, utána kezdheted gyűjteni az alapanyagot. :-)
-
mikromanus #1819 Picit szintre hozták az ojróé creditet és az ojróé passt szinteket. 4220 credit 20 euró most, egy hónap 2400 credit, pass vásárlás meg 2400 credit, de ha pénzért veszed, akkor+450 jön. Azaz 13 euró most 2850 credit így. 211 és 219 credit/ojró. Kb "Hibahatáron belül" mindkettő. Egyik sincs a másik kárára, de mind a Céghez kerül euróban :)
Egyébként ha kevesebb lomot visznek a goldosnak a cammogó kereskedők, akkro többet fizet? Csak mert új szerveren az első kereskedőküldetéses kör 5,8 arany volt azt hiszem, korábban a "régin" meg 4,8 körül. Hm. MOndjuk nehezebb és drágább anyagot találni hozzá. Ez se teljesen igaz, mert megláttam 3 óra a tolltermelés és inkább vettem, a tollasokat meg otthagytam szabad prédaként. MAjd visszanézek talán. Hajóra gyúrok, csak az most 50 star. Azt hittem 30. Van 40. Valahol még össze kéne vakarnom tizet.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.25. 11:34:40 -
Uniel #1818 igen, én is néztem, hogy most olcsóbb lett 2 euroval, de még így is olcsóbb fontban -
#1817 Ez érdekes , csökkentették az 1 havi patron árát ? Amikor én vettem 14.99 EUR volt , most meg 12.99 . -
Uniel #1816 A mai aktuális árfolyammal számolva a havi díjak, (Font, Euro, Dollárban)
8.99 Font = 3.640 Ft.
12.99 Euro = 4.104 Ft.
14.99 Dollár = 3.702 Ft. -
#1815 Mennyi a különbség?
-
Uniel #1814 Ha valaki még nem tudná! Az accountodnál a tartózkodási helyedet United Kingdomra állítod, akkor Fontban fizetheted az havi díjat, ami így jóval olcsóbb mint ha Euroban fizetnél. A Tiron nem nézi mert nekik egy fillér veszteségük nincs ezen!!! -
mikromanus #1813 Vagyis már fut...