3293
-
#2012 Vihar sziget. . . sajnos csak egy legenda inkább mint valós infó bárhol lehet találni igazából a mapon, bárhol bele csaphat.
Fórumon olvasgattam egy tag új szerveren egyből befoglalt ott egy 16x16 és a 8x8 farmot, és 2hét alatt egy villámcsapta fája nem volt. -
twi452 #2011 én azt olvastam talán itt.. már nem emlékszem, hogy van egy sziget ahol szinte mindig vihar van és ott farmolják
nem mob dobja hanem ténylegesen villámcsapta :) -
#2010 Bot farmolja az erdőket tehát te olyat nem fogsz találni. -
#2009 Núb kérdés: aki felrakja AH-ba a villámcsapta fát, az honnan szedi? Gondolom 0,01%-os eséllyel dobja valami mob. -
#2008 Az anyagok nagyrésze megvan/kitudom termelni a farmon, a villámcsapta fa hát , öhm , igen, 450-500gold között van ha jól rémlik. -
twi452 #2007 azért a többihez is kell pár érdekesség ahogy láttam :)
de biztos van már kialakult maffia aki gyárt ilyen hozzávalókat ezerrel és finoman "nyomott" áron meg lehet venni aukciós házban :D
de persze a villámcsapta fa az magában is komoly pénzmag -
#2006 ÓÓóóó wánderfúl, köszi a linket.
Nemláttamafátólazerdőt vagy mi. . .
Igen most ezt találtam ki ,hogy ilyen szép kis csónakot craftolok, gyüjtögetem a gildát rá, meg hát nagy valószínüséggel venni kell a villámcsaptafát, az drága mulatság lesz. -
twi452 #2005 a solid shaft-hoz kell
Solid Shaft
ezen az oldalon szépen rá tudsz keresni mindenre :)
így megnézve azért ezzel is lesz meló bőven mindent legyártani hozzá :) -
#2004 Nem értem, mindenki hadonászik ,hogy kell hozzá villámcsapta fa, ebből melyik alapanyag a villámcsapta fa ?
Ezt én is megtaláltam. -
twi452 #2003 annyira azért nem volt nehéz megtalálni ha erre gondoltál :)
http://db.archeagedb.net/Fish-Find_Longliner -
#2002 Nem találom a neten sehol, hogy pontosan mi is kell a fishing boat megépítéséhez... Valaki leírná, vagy mutatna egy linket. Köszi. -
Inquisitor #2001 Még nem próbáltam, de a skill menüben keresgélj. Minden faj nyelvét külön-külön meg kell tanulni persze. -
#2000 Hogyan lehet megtanulni más fajok nyelvét?
-
Inquisitor #1999 Én az Orchidna szerveren Nuia oldalon játszom és Komplikato a karakter neve.
Láttam tegnap egy (HUNS) klán beli fazont, de nem volt rá időm, hogy megkérdezzem magyar a klán vagy se. :D
Amúgy nagyon hangulatos ez a város Marianople vagy mi, komolyan fontolóra vettem, hogy benne vagy mellette kéne letelepedni.
Meg az ott kapott quest helyén a Two Crowns hegynél van egy olyan gyönyörű tenger öböl, még esetleg oda házat, komplett kikötő várost lehetne építeni.
Apropó építkezés. Van az a küldetés ahol ki kell nyírni a Stonebrothers egyik vezetőjét. Na ott van egy hosszabb út, több táborral és végig ellenségekkel, a végén a célszemély. és mögöttük van egy szép nagy védett völgy, ami nehezen megközelíthető, siklóval vagy ha bátor vagy akkor leugrással. És ott már elkezdtek építeni egy falut.
Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2014.10.02. 16:13:40 -
mikromanus #1998 A "kirakatváros" (Mirage island) teleportja mellett lebzsel mindig egy-egy aukcióházas lény. Nagyobb településeken külön épületben is vannak (ezek már emberek). -
#1997 BTW, ha van rá igény, csináltam egy Google doksit, amiben összeírhatjuk ki hol játszik, elkerülve a gyakran előforduló X szerveren Y oldalon van-e valaki kérdéseket. link
Bannerba is mehetne akár. -
GaborST #1996 oksa meglesem
bár ma másodjára dobot ki a játék :( -
twi452 #1995 vannak ilyen npc-k fontosabb településeken :)
nézd meg a térképen és jobb oldalt keresd ki hogy mutassa őket
ha meg ki-be kapcsolgatod és figyeled a térképet akkor fel fog tűnni egyből hogy hol van :) -
GaborST #1994 bocsi a hülye kérdésért de az aukciós házat merre találom vagy hogy néz ki ?? -
#1993 Mi gyarapítjuk a klánok listáját, akiket megnyúzunk majd. Kyprosan pl. akiket az egész szerver utál azok a hydrások. -
twi452 #1992 amúgy nekem pozitív csalódás eddig a melisara server közössége
legalábbis még sosem volt olyan h ne találkoztam volna valakivel questelés közben aztán onnantól ketten-hárman mentünk tovább már darálva mindent
vagy csak szerencsém volt hogy normális arcokkal kerültem össze
már nem csak a block list de a friend list is gyarapodik :D -
#1991 Attól, hogy kalózok még másik fajhoz/kontinenshez tartoznak. Így más nyelvet is beszélnek. -
twi452 #1990 szerzel sok gold-ot aztán aukciós házban vagy valakitől veszel 2 darab Apex nevű dolgot
ezekben egyenként 1250 credit van amit a játékban el tudsz költeni a cash shopban cuccokra vagy a glyphen 2400-ért lehet beváltani egy 30 napos patron státuszra
-
GaborST #1989 Sziasztok hogy tudok patron státuszt farmolni a játékba? -
szergely83 #1988 Hali! Orchidna szerveren keleti oldalon milyen magyar guildek vannak? -
twi452 #1987 meg kell tanulni a másik nyelvét :) -
#1986 Hát egyelőre ez a kalóz frakció elég gáz, nem lehet a saját klánoddal chatelni rendesen, ha másik oldalról jöttek, azért ez ÓRIÁSI hiba, pet átnevezéssel tudtam csak beszélni velük........ -
#1985 Ma vagy holnap próbálom ki a játékot valami tanácsotok van esetleg?:D -
GaborST #1984 na engem meg kidobott a játék karakter szerkesztés közbe ráadásul le se mentettem most kezdhetem előröl csinálni, kezd egy kicsit bosszantóvá válni ez a játék :( -
Tusy #1983 - ha nem lenne que nem 19-es karim lenne ... mellette már 15-ös karim lett másik szerveren (ahova be lehet lépni) pedig eredetileg csak labor pontokat akartam farmolni vele (f2p accounttal ahol még a rohadt madárijesztőt sem lehet letenni) -
twi452 #1982 Én ma találtam 2 srácot rook-on akivel végigtoltuk az összes questet ami szembejött és 41ről most késő délutánra félúton vagyok 47nek :D
2 tank volt én meg átspecceltem a sorc-ot az aoe skillekre és daráltunk ezerrel
kb 30-40 arany jött csak a questekből össze ma.. én csak néztem
úgyhogy elhiszem h 3 nap simán megvan az 50 egy csapattal :) -
#1981 Szóval Nui szerveren van magyar közösség? Chateken lehetetlen keresni, tele spammelik. Remélem ez ellen sürgősen tesznek valamit... -
mikromanus #1980 A gemek socketbe illesztését nem találtam meg. Ha esetleg más se találta volna ki hogy megy, akkor itt a leírás:
"Okay I got it lol. Open up your inventory, on the bottom right click on the sword-icon "Regrade Item".
Top side of that new window, click on "Lunastone" and then look for what parts that Lunastone is - Head, Chest etc.
Put the wanted gear into your Inventory, place it under "Equipment Item" and then the Lunastone. You can only use one Lunastone at a time!"
No, majd kipróbálom.
Amúgy hogy van ez a gem és poti upgrade? Mindegyiknél mintha lenne eg ykimaradt szint. Azaz tudsz egy szintet upgradelni, élettöltő italnál, aztán tovább nem, mert a következőhöz olyan szintű lötty kell, ami nincs a választhatók közt. A "háromszög" feletti szint, mait questekért is kaphatsz kimaradt??? Hasonló bejegyzésre válasz/pontosítás:
"For some reason the recipe only shows up at regal workstations i made my recall point in wardton so that i can craft it and other high tiers anyways "
Szóval a workstation kell, amihez kell 10k feletti alkímia pont (azalatt nem leht összedobni a Farmer's Workstationhoz szükséges italt) és addig egy átlagosabb löttyöt vagy kavicsot se tudsz összedobni? Naköszziszépen...
+kérdés: a craftolt italok, gemek és felszerelés tradelhető és átadható (Levél mellékletként)? Már amíg nem lesz character bound a viseléstől. -
mikromanus #1979 Hm... Nem tudom olvassa-e a kedves csapattárs és aktív-e, de ha délig-egyig belép, akkor levakarhatja a faanyagot a területemről. Csak telepítse újra. Reggel elfeledkeztem+kicsúsztam az időből. Így csak goldkiesés mindenkinek. . Exariannak szól
(A neveket nehezen jegyzem meg. Ha picit elírtam volna, akkor elnézést! A helyek is csak kb vannak meg. Ezra, vagy elza az egyik városra, marianavalami helyett max marhapüré jut eszembe, solzred az csak "A félsziget", freedoch" free -sziget, vagy kalózsziget A nevekkel picit hadilábon állok egy jó darabig. :C) -
mikromanus #1978 Kb a negyedik-ötödik napon már megjelentek a quest területeken a PK-k a pakkokért. 1-2 lvl 50-es is akadt már. Én épp más oldalról közelítettem meg. Mondjuk ez kezdési taktika és már futó szerveren nem pálya. Meg lassan léptem tovább. Az eleje viszont teljesen jól működött. AMit én követtem:
- questek minnél hamarabb: itt a legvégén buktam el. Valami lvl 21-22 lehettem és bedobott egy kis átvezető mellé egy lvl 27-es ellent. Nem tudtam mi van még a questekből vissza, így nem erőltettem. Kb az volt az utolsó komolyabb harc a főszálban. Ha az megvan nyögvenyelősen, akkor kb kitoltam a quest szálat.
- mihamarabbi 50 gilda és klipper vásárlás. Ez az eggyel előbbi miatt bukott. Olyan 40-42-ig jutottam első nap. Mondjuk még így is elsők közt lett szerintem meg a hajó terv és a hajó is
- összevakarni a hajóravalót minnél hamarabb: ez kb zökkenőmentesen ment, bár eléggé legatyásodtam
- trade questeket végignyomni minnél hamarabb: a két "Vudu baba" (madárijesztős terület) nagyon jó stabil jövedelmet ad és az anyagszerzés is könnyebb. A nagy madárijesztős azért jó ha hamar megvan, mert később már lesznek hajók és kalózok és a parton már lesz mindig magas szintű pk csapat "Begyűjtásre".
Ezek kb azért összejöttek. Lett kb 1-2 nap előnyöm. Csapat nem volt még egybeszerveződve, erőforrás szűkös, így nem tudtam teljes mértékben kihasználni az előnyt. Csapatmunkával így kb kockázatmentesen mehettek a 4 gildás freedockh sziget körök. Fél óra alatt megvan egy kör. Megvan 15 alatt is kb, csak akkor van egy rakat időd, mert nem tudsz visszakerülni Recall-lal. Ha van csapat, akkor kb 16-20 gilda-kör meglehetett volna. A nagyobb hajó gildaszükségletének jó része így összejöhetett volna. Így viszont picit lassú a tempó mostanra. Az alapok azért meglettek. Hajó, kézt termelőterület, item upgrade, erős anyag és gold tartalék. csak aztán belasultam picit és nem váltottam időben. Buktunk pár pakkot és nem szinteztem eleget. Most már ideje lesz. Szerintem befektetek 1-2 worker kompensationba+szerzek XP italt és felszívom magam hamarjában. Onnan veszett gyors ugrás lehet. 45-ig kb fel kellene szívnommagam hamar, mert zavarnak a martalócok. A 45-46-osak ellen már most se éreztem esélytelennek magam. csak minimum párban járnak 1-2 lvl 50-essel. Az már neccesebb. Szerveződni kell, kulönben szívás lesz. :) -
#1977 Nui szerveren van magyar guild? -
twi452 #1976 a három hetet a saját tempómból úgy hogy egyedül belevágtam tök ismeretlenül nyugisan mindent megnézegetve
persze összeszokott társasággal el tudom képzelni h pikpak végig lehet darálni a szintezést :)
igazából 30 után a pvp-s részeken mindig összeverődnek a random emberek is csoportokba és lehet haladni, legalábbis én ezt tapasztaltam eddig
talán 2-3 questet csináltam meg ott egyedül
csak arra akartam rávilágítani h a szintezés gyorsan megy, az egyáltalán nem grindelés csak questről questre végig lehet menni f2p-ként is hamar
aztán utána lehet beleölni számtalan órát a craftba, építgetésekbe stb -
xalyy #1975 Patron a legkevesebb ha megvan a modszer... En amugyse freebe nyomnak egy ilyen jatekot. Na meg 3 het azt honnan szedted? Igen ha 1-2 orat jatszol napi. Headstartba a guildemba az elso harom napba megvolt egy rakas embernek az 50 mert ez a jatek a csapatmunkarol szol es ok se 12+ orat nyomtak az elso harom napba.
Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.10.01. 08:52:00 -
twi452 #1974 csak ahhoz rohadt sok labor pont kell ami f2p játékosként nincs és nem is nagyon lesz ugye soha :)
persze ehhez is kell 120 pont / kör
én csak leírtam a tapasztalataimat, hogy simán játékkal patron nélkül ha valaki ráfekszik kicsit 3 hét alatt megvan az 50es szint és bőven meg tudja venni az első patront aranyból :) -
xalyy #1973 Huh hat kocsival is keves akkor az meg mindig en banyaszattal tudtam volna 50 goldot orankent, ami sztem rohadt keves meg mindig ugyhogy hagytam a francba. Mar csak azert is keves mert nem egy csavot lattam mar tobb k-val az inventoryba szoval ok nem 50 gold/h-val hanem 100-200-al minimum :P