3293
-
#2253 Lapozzunk már. -
Ultimaulti #2252 Azért annyit még csak-csak csöndben hozzáigazítanék: elismeri, nem kérdezhetsz tőlük, nézd a google-t! Na mármost! Egyfelől bele lehet menni némi iróniával egy pösszenetnyi vitára, hogy egy kezdő játékos számára mi meríti ki a "fogyatékos" kérdés fogalmát, másfelől meg ugye nem nyerne a dolog értelmet. Több mint fél éve játszanak, természetes, hogy a rutin már összeállt "fejben". Az ég óvjon minden kezdő, de még haladó játékost is egy ilyen magát minősítő, ordenáré dialektusokban megnyilvánuló, agresszív, lekezelő "HunHearts" (Melisara-Haranya) klán magtól, és annak az itt már fel-feltünedező sleppjétől! -
Ultimaulti #2251 Látjátok! Erről beszéltem. Ilyenek ezek. Olyan "guild" az. "HunHearts". További kommentet a kirohanásodhoz nem is intéznék, az magát minősíti. ;) -
#2250 siman :) -
gabor696 #2249 Amit írok nem 100% mert APEX et nem vettem még de a legjobb tudomásom szerinte APEX be 1250 Coin van ha 2öt veszel az 2500 Coin a trion oldalon belépve pedig 1 hónap patron status ára 2400 Coin tehát a trion acc oldalán Coinból kell fizesd a patronod.
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2014.10.10. 19:10:41 -
#2248 Hogyne, 2 30as karival meg tóparti telekkel biztos átmegyek a 8 kerbe :D -
Ffreeer #2247 Olyan kérdésem lenne hogy ha a patron státuszt vagyis az Apexet megszereztem, azt elnyomom és utána a Glyp-be kell aktiválni hogy ujra 1 hónapig meghoszabbodjon??? -
#2246 Hát te komolyan autista vagy öreg. Hisztériázzál is csak nyugodtan. Én történetesen szintén újonc vagyok, nem teszek fel fogyatékos kérdéseket, ha nem kapok választ googlet használok, és igen én is segítettem a galleon építésében, xp-t és sok időt veszítve, és nem sírok érte hogy nem az én inventorymban ficereg a scrollja.
Az hogy egy önző pöcs vagy a hozzászólásaid alapján téged minősít. Az is hogy nem tudsz beilleszkedni. Az alábbiakban emlegetett "általad nagyon kedvelt" személy pedig szintén egy szociopata mentálisan sérült ember, enyhe skizofrén beütéssel.
De igazad is van, rohadékok vagyunk mind, csak te vagy helikopter, hagyd is abba a játékot, dögöljünk meg mind :)
nem fogsz hiányozni senkinek hidd el :D -
#2245 Te inkább mássz át szépen Dahutára! :D -
#2244 Régi szép idők, mikor mindenki anyázta a másikat. Ezért elmorzsolok egy könnycseppet, köszönöm a résztvevőknek :D -
#2243 Bár én nem játszottam még ezt a kombinációt, de szerintem a 2x 1h érné meg a legjobban. Battlerage kitben külön vannak dw passzívok, és parry-re lehet építeni, ami nagyon jól jön a shadowplay mellé. Csak amíg nincsenek jobb melee fegyverek magic tulajdonságokkal addig eléggé két szék között kaszt marad. -
Ultimaulti #2242 Az a finom. :)
-
ciroksepru #2241 akkor lehet a végén maradok ott ahol elkezdtem :)
de ha már itt vagyok shadowblade -nak mi éri meg jobban 1x 2h vagy 2x 1h ? -
#2240 "Ízirájder öcsém" :) tényleg ne húzd fel magad....
mi ezzel horgyuk össze a galleonyra valót :)
-
gabor696 #2239 Szerintem hogy még a guild ekben nincs nagyon közös program az azért van mert mindenki a szintezéssel van elfoglalva,majd ha már a többség 50 es akkor indulnak meg a guild es bulik. -
ciroksepru #2238 hmm én eddig játszottam Aier szerveren ott a klánba nincs semmi közös program így gondoltam továbbállok de a Kyprosa nekem túl zsúfolt Melisáról meg csak rosszat olvasok most
jó lenne már letelepedni valahova -
gabor696 #2237 Minek strofolod magad? Ha neked nem tetszenek szard le őket és menj máshova, nem éri meg az energiádat arra pazarolni ami kellemetlenségeket okoz, lépj tovább majd megtalálod más guild be a neked tetsző player eket vagy tán más server en. -
Ultimaulti #2236 Jól vagytok ti úgy! Játsszatok szépen öten, meg az a pár rabszolga, akik kiszolgálnak benneteket. Ne keverjetek bele más, jó szándékú emberkéket, akik szeretnének szórakozni. Ha már itt megy a toborzás, csak elmondhatom én is az ellenvéleményem, mielőtt valaki rossz helyen sok pénzt ölne POTYÁRA a játékba. És ez így van rendjén. Senki ne menjen a Melisara "HunHearts" nevű klánba, mert alaposan felesleges, idő és pénz pocséklás! -
Ultimaulti #2235 Jut eszembe: "tüske"! Volt, hogy te in game chaten, ne tüske módjára, fellengzősen válaszolj egy újoncnak? Már amikor válaszoltál! A válasz roppant egyszerű: nem.
Most én köszönöm! "HunHearts" nélküli jó játékot mindenkinek! -
Ultimaulti #2234 "Nem, tényleg nem állítasz. Sértegetsz, és sarkítasz mellé, egyiknek sincs itt a helye szerintem."
Ez már a kofalárma szintjét sem üti meg! Te rágalmazol engem, ráadásul más valaki bőrébe bújtattál.. Minden szó igaz, amit leírtam. Ha visszaolvasol, hete sincs, hogy újra játszom. Belőletek ennyi épp elég volt, hogy elvegye a kedvem a játéktól. Úgy terveztem, hogy játszok más szerveren, hátha van aktív guild, segítőkész szellemben, normális hangvétellel, stb. Most is csak azért toboroztok, hogy legyen aki a galleonhoz cipeli a cuccot. Utána le lesznek ejtve. Abszurd, radikális, önző a mentalitása annak a guildnek. Illetve 5 embernek. Most is csak ennyit tudok mondani, az igazságot. Részemről én be is fejeztem. A játékot abszolút, s a fórumot is. -
#2233 Nebe inkább lovacskás, csodaszarvasos magyar dominanciával bír :) -
gabor696 #2232 Hello,
Én csak Orchidna ról tudok nyilatkozni, Haranya oldalon tudok 2 guild ról az egyik ResonanceHUN a másik valami rövidítés arra nem emlékszem, de a server szerintem elég jó vannak bőven player ek mind2 oldalon de nincs full zsufoltság. -
ciroksepru #2231 heyho valaki tudna válaszolni melyik szerveren éri meg elkezdeni egy új karaktert ahol sok magyar van a cicás oldalon? -
#2230 "10 évesek szintjén ama guild, hiszen annyi idősek is"
Nem, tényleg nem állítasz. Sértegetsz, és sarkítasz mellé, egyiknek sincs itt a helye szerintem.
Én se nem az alapító vagyok, se nem az általad említett 5 ember egyike, még sincs gondom. Többet segítek, mint kapok, és jól is érzem magam.
Honnan van ennyi tüske, feszültség az emberekben komolyan nm vágom. -
Ultimaulti #2229 Nekem ne köszönj semmit. Az általad említettek részleteiről nem tudok. Amit igen, nem így: hiszen a leírtak szenvedő alanya nem én vagyok. Én viszont segítettem neki eladásban is. 120 kérdést intéztem felétek, egyre nem kaptam választ. Láttam, hogy egy negatív jelzőért, hogyan dobtok ki embereket. És jó, hogy írod. Nem, nem köszöntetek nekem sem. :) Történetesen az általad említett személyt én kedveltem. Nyilván nem azért nem lépek be többé, oda, hozzátok, hanem azért, amit leírtam. Valótlant nem állítok. -
gabor696 #2228 Ez egy korrekt reply volt -
#2227 Drága kedves Ultimaulti,
Ha Te vagy az akire gondolok most, akkor jobb lett volna, ha csöndben maradsz. Nagyon nem kedvelem azokat az emberek, aki szájából csak ilyen tud kijönni. Nos, vegyük sorjába mi is volt a gond Veled.
- Megjöttél a guildbe, majd folyamatosan sírtál amiatt, ami másnak egyáltalán semmi gondot nem okozott. Pl.: szintezés, kevés játékos, folytonos gank-elés. Mégis mit gondoltál, mi lesz, ha odamész háborús időben? Ha questelni akarsz egy adott zónán, arra ott a PEACE time. Mindegy.
- Nekem akkor mutatkoztál be, amikor hisztériát rendeztél abból, hogy senki nem köszön vissza neked guild chat-en (!) (8 ember volt online, ebből 6 partyban...)
- Egy idő után elkezdted írkálni a guild csatiba, hogy "Ez egy halott szerver, aki új, az ne csináljon itt karaktert, mert mi aztán annyira alig vagyunk a szerveren!". Hát ezt egy guildben hangoztatni kiváló ötlet! Biztos beloptad magad az emberek szívébe, ha addig nem tetted volna. Hajrá közösségépítés :>
- Guild szinten elhatároztuk, hogy összekaparunk egy Galleonra valót. Nem volt benne kötelező részt venni, sőt a guild-be sem jönni. De az, hogy miattad bukunk 3 trade pack-ot, kicsit kiverte a biztosítékot nálam. Nyilván másoknál is. De érdekes módon, ebben a "dedós" guildben senki nem szólt egy szót sem, hanem betudta annak, amit kifogásként mondtál arra, hogy a PVPsziget közepén egy percig ácsorogtál egy trade pack-al, és nem tetted le.
- Az általad említett ember iszonyat türelemmel segített valamiben, de ebbe nem szólok bele, mert nem láttam, csak azt, hogy kiakadt, mert lecraftoltál egy trade-packot, pedig megmondta, hogy azt még ne csináld (matit ő adta ugye?). Mindegy, elcseszted. És amikor számon kérte rajtad, Te elkezded IRL fenyegetni?
Összességében a tanulság, ha nem értetted volna meg amit mondani szeretnék.
- Innen baromi gyorsan bannolni fognak ha ilyen szintű flame-et folytatsz
- Egy guildbe érdemes beilleszkedni, és nem mindent és mindenkit leszólni. Ha ez nem megy, akkor nézd meg mi a baj, és ha nem veled van, akkor köszönd meg a lehetőséget és húzz arrébb. Így mindenki boldog lesz, hidd el.
- Megköszönni, ha valaki segít, és nm természetesnek venni
- Az említett guild-ben főképp idősebbek játszanak, sokan családosak.
- IRL nem érdemes fenyegetőzni, mert sose tudtatod, hogy akit éppen megfenyegettél, az a való életben nem katona-e elég durva kapcsolatokkal. Tudod ez esetben könnyen megeshet, hogy fordítva sül el amit akartál. Meg egyébként is, milyen dolog ez már?!
- ne légy se bunkó, se gyökér. Ha ennyire értetlen és nehéz felfogású vagy semmi gond, de legalább agrsszív ne legyél.
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: danone, 2014.10.10. 14:22:39 -
Ultimaulti #2226 Nekem is ezek a tapasztalataim. Az előbbiekben, az általam felvázoltak alá is támasztják. -
Ultimaulti #2225 "gabor696" Tökéletesek az előítéleteid. Megtudtad. 10 évesek szintjén ama guild, hiszen annyi idősek is. A baj csak az, hogy a mai tízen évesek már nagyon intelligensek, róluk azonban momentán az ellenkezője derült ki.
"Szép kis "szar" kavartam a kérdésemmel pedig csak meg akartam tudni, hogy az én előítéleteim rosszak vagy tényleg amelyik guild/játékos nevében szerepel a HUN szó az 10 éves kb vagy annak a szintjén áll, de sajnos nem tudtam meg most sem :S" -
Ultimaulti #2224 Ez a "HunHeart" nevezetű guild, egy arrogáns, lekezelő beképzelt pár arcból áll. Lásd alább a "Zsoo62" reakcióját. In game még rosszabb. A 100 fős! létszám nevetséges. Valóban felvettek jópár 10 embert, de 11 főnél soha nincsenek online. Természetesen a 90% lekoccolt mihelyst kiismerte ezt az 5 "vezető" embert, kiknek ars poeticája annyiból áll, hogy csicskáztatják azt a pár bolondot, akik hajlandóak a Freedich szigetekre trade packokat cipelni, hogy az "Nfix" nevezetű fő arrogancia, és szellemi egysíkuság megtestsítőjének meglegyen a nagy hajója.
Akinek csak egy rezzenésnyi észrevétele is van az ő kis diktatórikus, virtuális valótlan valóságában, az le van könyörtelenül ugatva, meg van alázva. Tanúja voltam, hogy miként bánnak emberekkel. Pár napja egy újonccal is. Én erről a klánról jót nem tudok írni. Ellenben mindenkit megkímélni, hogy egyetlen percet is elfecséreljen közöttük, és elviseljen bárminemű atrocitást. Mert az van. Ha nem játszol open beta óta, még a közelükbe sem szabad menni, mert csak elvárás van, segítség semmi. Hihetetlen, hogy néhány szellemi mélység milyen arcbőrt tud felhalmozni a koponyáján.
A "HunHeart" nevezetű klánt mindenki kerülje el nagy ívben, a Melisara szerver jobb féltekéjén! Örülök, hogy segíthettem mindazoknak, kik csabdába kerültek volna ott. -
twi452 #2223 Én pl baromira meglepődtem, hogy egy másik magyar játékos is van a guild-ben amelyiknek a tagja vagyok :D
Véletlenül guild chatbe írt egy hali-t a sima helyett és rákérdeztem :D -
#2222 Néztem is, hogy most wtf. :D -
gabor696 #2221 welcome -
andraas0717 #2220 Köszi
-
gabor696 #2219 Szép kis "szar" kavartam a kérdésemmel pedig csak meg akartam tudni, hogy az én előítéleteim rosszak vagy tényleg amelyik guild/játékos nevében szerepel a HUN szó az 10 éves kb vagy annak a szintjén áll, de sajnos nem tudtam meg most sem :S -
novvan #2218 Hadd ne kelljen már mindenkivel egy guildben játszanom ha mindössze az anyanyelv az egyetlen közös pont bennünk!
Hogy egy klasszikus idézzek: olyan klubnak nem akarok tagja lenni, amelyik felvenne a soraiba...
jéé, én a #2210-re nyomtam választ
Utoljára szerkesztette: novvan, 2014.10.10. 13:11:09 -
alyr2 #2217 Nekem jo hosszu mmo tapasztalatom van 10+év.. és az a tapasztalatom ahol 4nel tobb magyar van egy guildben az kb halalra van ítélve. Vagy csinalok magamnak vagy belépek nemzetkozibe. -
gabor696 #2216 Hello,
Fel lehet szedni, odamész és destroy utána megkapod mail ben a design t. -
andraas0717 #2215 A 8x8-s madárijesztős területet lehet venni valahol, vagy fel lehet szedni és megmarad? A Farm Workbench-hez kellene, de már leraktam, hogy tudom akkor megépíteni? -
#2214 MMO tapasztalataim során amiben benne volt a HUN szó, az tuti valami gyűjtő guild volt 0 progressel. Bár ez pvp játék szóval...