3293
-
Schultz1985 #2573 Hello.
Az lenne a problémám hogy elindítom a játékot.
És a szerver választás után ezt írj (the gods have disconnected you archeage. check network.......)
Tudna valaki segíteni mi lehet a probléma.
Laptopról próbálom.
-
Party Hard #2572 Ja és Cicafiúval kezdek mindenképpen. De csak semmi buzulás -
Party Hard #2571 Na tshőőőőő
Most kezdem a játékot haverjaimmal.
Van e valami amit tudnom kellene mielőtt elkezdem a játékot??? Pl melyik szerveren vannak magyarok.
Egyben keresem is magyar klánomat amely befogad kezdőket, vagy egy kis türelemmel rendelkeznek. Ugyanis ha megtalálom a magyar közösséget akkor előreláthatóan igen sokat leszek online
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2014.11.06. 20:35:22 -
Trollface #2570 Elbaszták NA patchelését,aztán Eussal egybe vették. -
mikromanus #2569 Eredetileg hat órásra tervezték. Aztán csúsztatták egy nappal. Vagy összesítve kettővel? Mindenesetre a karbantartás/patchelés hossza nem változott valószínüleg. -
Murmur #2568 Talán hatig. Egyébként meg a fene tudja. :) -
Ffreeer #2567 Látom most megy a patch-elés , ezért érdemes volt haza sietnem :) meddig fog tartani nem tudjátok?? -
Murmur #2566 Szerverenként egy madárijesztőt lehet letenni ideiglenes területre. -
Tusy #2565 - lehet, ahol helyet találtam oda raktam le. De azok is zsúfolva vannak ... viszont az első farm ami így elveszett az nem volt ideiglenes helyen, mégse kaptam levelet -
novvan #2564 nincs véletlenül ideiglenes területen az a két madárijesztő? -
mikromanus #2563 Ha egy hét után sincs levelük és a terület "Not paid" státuszú, akkor az hiba. Ha van patronod, akkor ticket vag ylive chat. A webes ticketemet le se sz*rták, a chatesnél meg nálam nem tudtak mit csinálni. Én vártam hátha megoldják és visszajeleznek, ők várték hogy jelezzek. Ha fontos úgyis újra jön alapon :) (nekem a hajómmal volt gondom server restart után).
Persze neked lehet könnyebben megfogható és kezelhetőbb a gondod. Próbálkozz a Live Chaten. Eszement időzónában dolgoznak, így valami kései időben kezdik a supportot. Talán 14:00-22:00 CET. Vag yépp este nyolctól? Mindenesetre a weblap kiírja ha "zárva" vannak. Még péntekig lépned kellene, mert hétvégén csak valami "placeholder" van a GM székében náluk szerintem. Most meg jön a patch, így macera lesz elérni őket. Nem egyszerű... -
Tusy #2562 - 2 karakterem NEM KAP LEVELET ezért fizetni se tudok adót. Ezt ennél érthetőbben nem tudom leírni -
mikromanus #2561 Hetente kapod a levelet és azt tudod befizetni. A rendezett adó értesítő levele alapértelmezetten törlődik a levélládádból. Mindig az a karakter kapja a levelet, akié a telek/madárijesztő. Ha 3 karaktered van, akkor mindegyikkel külön-külön kell fizetni a sajátját. "előrefizetés" nincs. Késedelmes van. A levél kézhezkapásától egy heted van fizetni. Utána egy hétig védett még, de késedelmi kamatot számítanak. Két hét után a madárijesztő/épület rombvolhatóvá válik, a terület meg befoglalható (miután kiégett az építményed). A designt visszakapod 22 óra múlva levélben. Minden ami díszítőelem, vagy "extra" volt a területen az megsemmisül. -
Tusy #2560 - 3 karimnak van lerakva madárijesztő, de csak 1 kapott eddig adós levelet és annak rendben tudom is fizetni az adóját. Egyszer már buktam egy helyet, és holnap jár le a következő adója amit nem tudok fizetni (van patron státusz, van 110 adós papír és a madárriogató is fel van építve). Van erre valami értelmes megoldás, vagy hetente rakjam le újra őket? -
gabor696 #2559 Jaja ezt kell csinálni de a 3lvl/5000LP hez kell még Vocation Tonic is. -
MaRee #2558 Köszi! Craft lesz, csak sajnos elhasználtam már az összes laboromat coin pursek kinyitogatására feleslegesen, úgyhogy jó pár óra afk-vár rám a courthouse-ban Találtam egy ilyen cikket, még jól jöhet másnak is, én ezt fogom kipróbálni. -
hannibal01 #2557 MaRee nekem dettó ugyanez van. De a tradet unom,valami más alternatíva kellene a fejlődésre. -
gabor696 #2556 Attól függ mi a cél, ha az 50 akkor craft al húzd fel magad én egyik karimmal se quest eltem sokat. 40-43 tól nem csináltam 1q t se és 3 level 10perc alatt megvan 4000-4500 laborból. -
Tusy #2555 - nekem a legmagasabb karim 40-es, szóval ez nem biztos, hogy segítség ... én gyakorlatilag csak trade runokat csinálok (meg a hozzá szükséges alapanyagok termesztését) és a karit ezzel fejlesztem. Napi 2-3 órába ennyi ami belefér, de működik -
MaRee #2554 Valakinek van tippje hogy mit csináljak, meg akadtam 48-as szint felénél. Hasla-t befejeztem átjöttem Karkasse-ra, itt is megcsináltam a dailyken kívül minden küldetést, sehol nem találok már. Hova menjek, mit csináljak? -
Tusy #2553 - zsír ... NA szerverre most beengedett de EU-sra meg nem. Ha elhúzzák pár napig az EU-s updatet elsőre vesztem a farmok tartalmát majd utána a komplett farmokat is ... igazán vidám -
gabor696 #2552 Pontosan Sir
Hát kíváncsi leszek mi lesz ott, a biztonság kedvéért tegnap a kiszemelt terület előtt logoltam le (most már biztos szétázott a lábam :) )
Mindenesetre hide ból végig akarom nézni a bunyót, mivel kis guild unk esélytelen a területszerzésre.
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2014.11.05. 12:38:42 -
szergely83 #2551 Pont ez a bug, ami miatt késik az EU-s release. Ha egyszer kiléptél, vagy levégott, nincs visszaút.. -
mikromanus #2550 Ja. A kastélyhoz (alapokhoz) meg kell
- 3000 LP egy-egy fal elbontásához (lehet több emberből is)
- 50k miningos csóka aki kiibányássza anyut a földből
- sok szerencse és társ aki védi a seggét közben
- 2000 goldért szép cuki vörös kristály vásárlás az NPC-től
- hazautazás és összerakás, mert Aurorián nem gyártható le az ultimate-castle-core vagy mi
- hajóval és pakkal a hátadon visszaszuttyogsz auroriára (erős fedezet javallott)
- lerakod a cucct mielőtt bármelyik más csapat megtenné
MIndezt úgy hogy közben minden színű és számú egyéb játékos és guild próbál "Helyet szerezni" vagy épp lenyúlni. Mókás lesz. -
Tusy #2549 - Neben ~4 naponta járt GM, gold árussal nem is foglalkozik és akit a játékosok meg reportoltak neki botként (mert ezt kérte) azokról közli, hogy nem azok és megy vissza olyan szerverre ahol nagyobb szükség van rá ... ez viccnek is szar, nem GM-nek. Ez a fél óra afk-jával sem volt 1 óra amikor én is láttam
- este beléptem NA szerverre, akkor rövid patch után beengedett de azóta karakterválasztásnál kidob net szakadással ... van ilyen másnál is vagy csak én próbálkozok amerikai szerveren is? 15Mb down / 2Mb up volt akkor a net sebessége nálam, eddig ennyi se volt most meg hirtelen kevés lenne? (EU szerverre corrupt állományok miatt nem enged be, újra akar tölteni ~8Gb adatot, ezt patchig még megértem de ha utána is akarja tölteni az nekem gáz lesz) -
gabor696 #2548 Jól értelmezed, addig nem tudsz lerakni semmit míg egy guild be nem foglalja az adott területet, sőőőőőt még rezelni se tudsz aurorián addig amíg el nincs foglalva a terület.
So a menetrend
1.megvár míg valamelyik guild elfoglalja az adott régiót
2.rohan a memory tomb hoz hogy tudjon rezelni ha megbaszák
3.rohan vissza házat/farmot lerakni
4.örül ha ezen idő alatt el tudott hide olni a térfoglalós háború alatt és nem dobta fel a talpát és minden a terv szerint haladt :) -
mikromanus #2547 Itt van némi castle leírás. Most akkor azután rakhatóak csak le adott régióban a házak-farmok miután valaki lerakta a "Kastély szivét"? Jól értelmezem, vagy zsenge az angolom? A botok akkor mehetnek hagymáttermeszteni egy darabig. Vagy van olyan housing zone ami nem tartozik semelyik leendő kastély/vár adókörzetébe? -
mikromanus #2546 Akkor jól értem, hogy a negyedikére igért ötödike 18:00-ra halasztott patch Auróriával majd valamikor később jön?
A javításnak örülök, a halasztásnak nem. Mondjuk lehet nem lesz érdemi csúszás. ájvillkövetnidöcséndzsisztred. -
szergely83 #2545 "Due to the connectivity issue players are experiencing on our North American servers with build 4.14, we'll be postponing the deployment until the fix is applied and the issue resolved. The fix is currently in QA and packaging. We'll get it out to the North American servers as soon as is safely possible once testing is complete.
We'll update this thread with the new deployment time for our European servers once the work on our North American servers is complete."
Nah legalább hozzánk már javítva érkezik. :)
@betyar40: a fentiekből adódóan még nincs időpont az update-re. -
betyar40 #2544 Sziasztok! mikor indul a server mert én este 6 órát tudok valami infó?! -
mikromanus #2543 Nebe-n ilyen gond nincs. "normál" területen vagy nem szabadul fel, vagy a kutyának se kell (Azért így is szokott lenni 2-3 kiéhezett játékos mindenhol). A stratégiailag hasznosnak mondható helyeken ha épp nem békében jár le, akkro mindenkit széttépnek a klánok. Csak úgy virtusból. Biztos ami biztos. Ha nem támadható, akkor az neccesebb. Egyértelmű botot így se láttam, bár volt aki veszett gyors volt, így lehet ott akadt némi turpisság. Értem hogy befoglalják a helyeket, de ettől még jut bőven mindenkinek szerintem. ELvileg a klánoknak/guildeknek van esélye az uralmat megszerezni. Onnan nekik tuti lesz hely, aki meg odatelepült bármilyen fürgén is az törölhető. A "Külső" területeken meg harcoskodunk majd mi mazsolák az egyéb elemekkel.
Szépen betáraztak azért. Több tízezer taxot adott el 1-2 emberbot, meg a ház design árak is megszaladtak. Kis ház 23-26 gold (10 körül mozgott normál esetben, de eleinte 4-5 körül lehetett venni). A nagy farmház 60-ért olcsó. 40-ért vettem korábban és 75 felett is elment.
Meg vagy hülyék az emberek, vagy nullszaldón akarnak fejleszteni. Sokszor van olyan, hogy anyagáron az adót levonva is max 0-ra jönnek ki, de csak bepakolják. Meg rákölt 20-22 goldot és 50-75 LP-t egy anyagra és talán nyer 1 goldot rajta. Simán megéri. Persze mindezt úgy, hogy aláigér a 3 golddal magasabb korábbi legalacsonyabb árnak.
edit: meg igaz ugyan hogy kirakják a taxot olcsóbban, de így is simán elmegy +30% áron, mert a hülyék agya a bot indításig eljut, de odáig nem, hogy kisebb tételeeket is kirakjanak és ne csupa százas pakkal árasszák el az AH-t. :)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.05. 10:00:29 -
#2542 Kéne normális aktív support/gm rendszer, az hogy esténként feljön 1órácskára rohadtul nem elég.
Be tolom a garázsba majd ha így megy tovább, egy két apexet betárazok aztán egy időre búcsút veszek tőle.
Rohadtul bosszantó , tegnap este is dózerolhatóvá vált egy házikó és már megint egy rohadt lvl1es bot foglalta el... persze késöbb átkerült máshoz és már a kész ház be is volt rendezve. -
mikromanus #2541 A30% extra föld azért Így is sok. Lesz eleinte hely. A terület meg mindig war pvp terület. Szép hogy befoglaljak, de minek? Beteszik a lábukat es szettepik őket ha beáll a rendszer. Adó meg megy a guildnek. Inkább a "farmbotokkal" kezdhetnének valamit. Több tízezer taxot dobtak az ahba áron alul. Tuti nem egy account. Simán ki lehetne szűrni. Pl amikor a taxot egy Accra pakolja, vagy amikor összepakilja a lóvét egy helyre. -
#2540 Igen, én is olvastam, teleport hackelő csodabotok paradicsoma lesz az új kontinens. :( Nem baj, csak egy 16-os területet sikerüljön lefoglalnom és már boldog emberként hagyom itt a játékot a hónap végén. :D -
#2539 Akkor semmi meglepő, csak amire mi is gondoltunk... nem sok jövője lesz így a játéknak , legalábbis nálam ,ha ilyen ütemben szarnak az egészre. -
szergely83 #2538 Nah az amcsik elkészítették EU-t, mire lehet számítani közvetlenül patch után: lag, dc, botok aurorián amik azonnal megszerzik a földeket. Hát gl mindenkinek, aki tervezett bármt is az új patch kapcsán :) -
mikromanus #2537 Diamond Shores nincs még kész. Működik a teleport (3 hereafterért), csak máshova dob Aurorián. A leírásban/patch notesban benne van. -
#2536 Jól sejtem, ha holnap nem nyílik meg a Diamond Shores zóna, amin ha minden igaz az Ayanad Ruins is található, akkor csak hajóval lehet majd átjutni az északi kontinensre? Az általam látott összes worldgate Ayanad Ruins-hoz vezet.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.11.04. 22:37:44 -
gabor696 #2535 Szerintem úgy értendő, hogy ha az elfoglalható területen belül építed fel a házad/farmod akkor hatalomváltásnál szétrombolhatják, de ha azon kívül akkor sérthetetlen, ugyan úgy mint más "sima" pvp területeken. nade akkor ezek szerint ha kívül van akkor nem is kell extra adót fizetni gondolom?!
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2014.11.04. 12:05:43 -
mikromanus #2534 Valahogy azt vettem ki az általános leírásból, hogy lesz az "uralkodó" (guild) saját területe. Ott a szava a törvény. Kb annyit tersz, hogy szabadon megvonhatja a jogot az ott épült épületektől. A külsőbb részeken már nincs ilyen joga. Talán az adó hozzá csorog, de nem semmisítheti meg a házakat. A "saját" belső területek lesznek sérülékenyek hatalomátvételkor. Az adózó plebszet nem érinti. Vagy valamit félreértek?