Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
©Gilmoor
Lassan benézhetnél ám... Közeleg a fizetésidő a taxoknál, meg tuti sok laborpontod is van. Mehet a horgászat. Apexes kérdést majd rendezem. Tartalék van rá, csak át kell váltani a pakkokat. Exten telkei ma járnak le (vagyis holnap hajnalban). Hirdessem meg guilden belül rá a versenyt? Tuti lesz rá hiéna. Locho haverjait meg nem akarom a közelemben tudni. Még a végénn ők nyúlják le. Hiénázásban jók... észmunkában kevésbé. 😊
andraas0717
Bezzeg beregisztrálni azért benéztél. 😊 Erről az jut eszembe, hogy néha azért szidtuk a Blizzardot mikor valami szarul ment Diabloban, vagy ás játékuknál néha, vagy hogy mi milyen IMBA/OP, de a hírezést azt nagyon jól megoldják. Ott tényleg érzed, hogy el akarnak érni a hírek. Itt meg...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.05. 13:26:48
itt egy részlet mire is gondolok ... 😊
-Magának is joga volt hozzá, hogy javaslatokat tegyen, vagy tiltakozást jelentsen be a kellő időben jegyezte meg.
-A kellő időben, mi?! - süvöltötte Arthur. - A kellő időben? Akkor hallottam elöször az egészről, amikor beállított ide egy
munkás tegnap. Megkérdeztem, azért jött-e, hogy megpucolja az ablakot, mire ő azt felelte, hogy nem, hanem azért, hogy
szétrombolja a házat.Persze nem ezzel kezdte. Dehogy. Előbb letörölt pár ablakot, s megvágott öt fontra. Csak aztán mondta
meg.
-De Mr. Dent, a tervek az elmúlt kilenc hónapban rendelkezésére álltak a helyi tervezőirodában!
-O, hogyne! Én is egyenesen odamentem, hogy megnézzem őket, mihelyst hallottam a dologról, tehát tegnap délután. Maguk
aztán nem erőlködtek valami nagyon, hogy felhívják rájuk a figyelmet, ugye? Ugy értem, hogy például szóltak volna
valakinek, vagy ilyesmi.
-De hiszen a tervek ki voltak állítva.
-Ki voltak állítva? Éppenséggel a pincébe kellett lemennem, hogy megtaláljam őket.
-Ott van a kiállítási részleg.
-Zseblámpával.
-Talán leszakadt a villanyvezeték.
-Meg a lépcső.
-Nézze, végül is megtalálta a feljegyzést, nem?
-O, hogyne - felelte Arthur -, megtaláltam. Egy használaton kívüli vécében elsuvasztott, bezárt iratszekrény fenekén volt
kiállítva, az ajtón a következő felirattal: Vigyázz! A leopárd harap!
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Céges oldalról picit tényleg gyengék és irritálóak.
- nem adták ki az egész tartalmat, csak szépen lassan. A koreai verziós később javított hibák így szépen előjönnek itt is. Meg minden új verziónál ha később javították. De azért beletesznek új dolgokat is amik csak szétcsesznek mindent (villámfás ládika pénzért/creditért legutóbb például)
- Többnyire van hírezés, viszont nem jól követhető helyen. Van egy rakat lehetséges hely. Most épp a Server Statusz résznél van bent az APEX elérhetetlenség, de néha máshol.
- Twitteren eleinte elég jól követték a váltiozásokat, de mostanság kb semmi infó nincs. Félnek poitívan nyilatkozni, mert mindig elcsesződik utána valami.
- Hétvégén olyan senki se dolgozik, aki ért is a munkájához. A GM-eknek kb fát és botot vágni van joguk csak, de finomabb feladatokhoz nem.
- A supportok elérhetősége szar, a válaszidejük gyenge és semmitmondó a tudásuk. Tíz nap után rákérdeztek levélben, hogy ugye hogy megoldódott a server restart miatt elérhetetlen több trade pakkos hajóm gondja. 5 nap alatt eltűnnek a pakkok. Aranyosak nagyon,. 10 nap alatt minden megoldódik. 😊
Ahogy olvaslak, a "Palinka Traders" jó kis társaság lehet. Ha nem lett volna ennyi keserű pirula, hozzátok szívesen is csatlakoztam volna. De már késő. 😞 További jó játékot nektek!
A nagy dolgok az életben és az Archeageban túl vannak értékelve. Például a bocikarám és a fa kötegek (woodletek). LAborra vetítve szarabbak mintha egyesével lennének lerakva. Befogllatam egy házzal Exten telkét, mert 5-6 óra alatt nem foglalta be más reggel és miért ne. Esetleg egy kis karakter kirándulásra jó lenne valamikor társaság. Meg kellene utaztatni eg ypakkot kis karakterrel. Lochot megkérhetném, csak ő most átállt a sötét oldalra és aggódok hogy a nyílt vízen kirabolna és a hullámat a tengerbe hajítaná. Elkötelezte magát a bűnözőlét (PvP betyárság) mellett. <#taps>#taps>
Küldj majd TS elérhetőséget, vagy kukkants fel valamikor a Palinka Tradersre! Azt hiszem a korábbi TS megszűnt elsejével. Este hattól leszek kb.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: andraas0717, 2014.12.04. 11:50:56
No, de a mozgásokra visszatérve: az aktív haverjaim közül az egyik átment egy kisebb guildbe. Épp az aki olyan lassúnak tűnt, meg néha rácsodálkozónak. Egy PK klánba... Ehhehe. Mondjuk épp ő volt az, aki mindenütt talált "lepottyanó" pakkot, vagy elkeveredett kereskedőt csónakkal, klipperrel, vagy épp alig védett full merchantshipen. Van érzéke a helyezkedéshez. <#taps>#taps>
Most optimalizálom auroriát és a telkeimet. Drága és kérdéses, de lehet méhecskék lesznek minden sarkon. Azt hiszem picit szétszórt vagyok. Mindenbe belekapok...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.04. 10:48:30
Persze menetrendszerinti önbeégetés a Cég meg A Support oldalon elég stabilan és rendszeresen érkezik.
MIndenesetre ez egy farmolós-grindelős játék (meg persze Pvp, de ott meg az ellent "farmolós"😉. Ha a stílus nem jön be, akkor a játék se fog. Bár ha így van, akkor ezt már megtapasztaltad. A fekete kertészkedés nem ilyen játékosoknak való. Még ha össze is jönne akkro is elunnád az éleetd mire kivágsz 100 fát.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Csak ugye néhányan lusták keresni
- bocsi, hogy nem a játék előtt akarom tölteni az összes szabadidőm. 4 karakterből 1-nek sikerült elfogadható helyet találnom, a másik 3-nak még csak az alap 8x8-as cuccot sem tudtam fix helyre lerakni ... de igazad van, én vagyok a lusta (mert nem 24/24+-ban tolom). Amúgy imádom ezeket az általánosításokat
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
edit: az önhibából meghalást ellenőriztem. Leestem a semmi közepén 300 méter magasból és szétzúzódtam egy sziklán. (lejárt a 3 perc repülésidő) Nem kerültem börtönbe. Esélytelen hogy bármikor is elkapjanak. Mennék is lopni, de sajna ez EU és itt máshol költöm a labort. No, majd amcsi szervereken. 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.03. 10:30:47
Utoljára szerkesztette: andraas0717, 2014.12.03. 10:12:38
edit:
A szerverek már el vannak indítva. Már jelezték hogy bejutottak a karakterválasztóig. Most indulhatott.
"12:27 AM PST/ 8:28 AM GMT: Nebe, Nui, and Janudar are once again open, and all servers are now available."
Ha megy az idő és lejárt valami, akkor estére szétlopják...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.03. 09:33:23
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Swedish people are albino monkeys
A Cég oldaláról ugyanez:
- a kedves ügyfél vett egy havi Patron státuszt. Köszönjük a bizalmát! Beállítottuk a fizetési módját havi rendszerességre. Ha ez Önnek nem felel meg kérjük módosítsa!
- a Kedves ügyfél otthagyja a játékot, mert megteheti és mert szarajáték/szarasupport. Egy hónap múlva levonódik a patron meghosszabbítás ára (Köszönjük a bizalmát!)
- a Kedves Ügyfél kicsit inaktív, de ha baja lenne biztos szólna. Például levélben, a honlapon ticketet nyitva, live chaten. Ha elég ügyes tán még telefonszámot is talál. Á, csak nem azért nem lép be miután fizet, mert mindent elfelejt amit nem írt le és mentett el 20 helyre...
- A Kedves Ügyfél morcos. Azt mondja Trógerek vagyunk. Már nem olyan kedves. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.02. 18:57:40
edit: webes belépéshez sztem nem kell auth. kód
Utoljára szerkesztette: Tusy, 2014.12.02. 18:35:12
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Hellswampon is van pár lejáró. Egyesek még a familyból is kiléptetik a telket, hogy ne veszítsek semmit mikor lejár. Ehhehe. Na jó, el akarta adni a haverunk. csak nem jött össze.
A bundle móka veszettül el van cseszve. A "Legjobb" darabok annyira gazdaságtalanok, hogy azt a fene se használja már szerintem. Az "alap" csomagokban vannak jók. A gomba például jó, meg gondolom a kisebb magok is. Az állatok... hát az fail. 3 tehenet pakolsz be a karámba. Max 4 fér a telkedre és darabja 200 labor fejésenként. persze nem fogsz négyet használni ha már ezt tudod. Emellett ad mondjuk 4-5 tehénnyi tejet. EGy tehén megfejése 15 labor. Jó, van némi sz*r is a karámból, de ez így akkor is laborkidobás. Néztem a woodlotokat is. Csak a 15k-s gumifához volt szerencsém. Valaki feketén telepített vagy százat. 35 labor és 13-15 fát ad, meg valami "egyéb" levelet, ami nem túl drága. EZ kb 2,5 normál fányi és veszett nagy helyet foglal. 35-ből annyit szedsz össze mint kötegelés nélkül 2-3-ból. Helyben se jobb. Nem is tudtam lelopni mind a száz pakkot. Még úgy se érte meg hogy nem én pakoltam ki 10-10 laborért a vadonba. Azóta viszont bűnöző vagyok és köröznek. Ugye örökbéke zónában így se tudnak betámadni? 😊
Ha halálra zúzom magam, vagy megesznek a vadak, akkor se kerülök sittre, ugye? Ahhoz human erőforrás kell. vagy tévedek? Orchidrán nag ybetyár a karakterem. Hú, micsoda fenyegetéseket hajigált felém az egyik kibic. Adtam 10 másodperc előnyt, de nem mozdult rá a tulaj a pine erdejére. Így hát ösztönöztem picit. A harmadik gyerek a partvonalról fenyegetett. Most mire számítottak? 😊
Ja, holnap érik be egy szép cseresznyefa erdő is. Hm.. Erős a kisértés.
Azaz nem megy a szerver. Normál esetben a netszakadásnál vagy bármilyen kapcsolódási problémánál ha levág, akkor ezt kapod. Most látszólag megy a szerver, csak nem lehet csatlakozni. Valójában offline. Ezek nem mennek az EU-n: Janudar, Nebe, Nui
The gods have disconnected you! Check your network status and read any recent alerts.
Creditért lehet vásárolni a shopban a character slot scrollt. Normál jobb egérgombos aktiválás van és rákérdez, hogy tényleg akarod-e és ezen és most de tényleg? Ha igen, akkor meg is van. Ez egy helyet ad pluszban az adott szerveren. Más szervereken nem módosítja a keretet. Maximálisan régiónként 6 karaktered lehet, szerverenként maximum 4.
A tekercset megveheted creditért vagy megveheted az AH-ban goldért. Utóbbi esetben más adott lrte valós pénzt. vagy a tekercsért vagy az apexért.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.01. 17:21:52
NA régió:
EU-ban minden "megy" csak épp a korábban összeomlott szerverekre nem lehet becsatlakozni. Ügyes kozmetikázás (a gombok alapján minden rendben), de még nem az igazi. <#eplus2>#eplus2>