3293
-
mikromanus #2853 Szia!
Biztonsági okokból IP cím változáskor (többnyire) kér egy ellenőrzőkódot. Néha nem kér, csak belép, de ilyenkor is szokott a regisztrált email címre kódot küldeni. Ha feljön az azonosítószám rész, akkor ellenőrizd a mailcímedet! Esetleg a trash/spam könyvtárat is (nem tudom hova fut be pl hotmailen). Ha nem kapsz semmit, akkor a kódbekérő ablakon van egy resend code vagy hasonló felirat. Ha arra rákattintasz, akkor küld új kódot. Ha ezt se kapod meg, akkor lehet rossz emailt adtál meg, vagy teli a levélláda. Ha kamucímet adtál meg, akkor így jártál. Kezdésnél nincs nagy gond. Adj meg működőt és megy minden simán! :) -
pirdi #2852 Sziasztok. Szeretném kipróbálni a játékot, de a bejelentkezésnél a Glyph-be kér egy kódot, amit állítólag a mailre érkezik. 3 órája nem jött egy levél se tőlük. Mikor jön a kód? Vagy valamit elcse*tem? -
mikromanus #2851 Küldetésekkel nem leszel lvl 55. Arra a library farm van érdemben csak. Vagy sok-sok idő. Quest van a librari mellett a hídnál kezdve. Lényegében amolyan tutoriálnak is vehető. Ölj meg x db ilyen majd olyan szörnyet, craftolj obsidian weapont, meg ilyesmi. Azt hiszem egy idő után Halcyonában folytatódik a küldetéssorozat, de lehet az az Auroria questek nélkül is elérhető. Új játékosnak ez se rossz mondjuk. A végére összejön egy garantált full set, ami ugyan nem rossz, de az obsidian vagy serpentis/auroria itemeknél gyengébb. -
zombiehunter #2850 50lvltől a libraryban érdemes fejlődni...floor 1-2-3, illetve pár küldetést fogol találni Marianopléban,diamond shoron...de azok nem adnak jelentős expet. -
szabi07 #2849 Sziasztok kis segítséget kérnék.
kb 4-5 hónapja 50es szinten abbahagytam a játékot s most előszedtem, de nem tudom, hol keressek küldiket.
A északi szigeten volt egy két küldi meg a könyvtáros de aztán kifújt. Van még valahol esetleg? -
Ultimaulti #2848 Ha neked akkor nem jött be, más honnan tudja, hogy most majd szórakoztatni fog. :) Nekem maga a játék tetszett mindig. Én a játékosállománnyal nem voltam kibékülve. És ezt még tetőzte, hogy nyilván az ilyen játékosok egy ultra agresszív játékban még inkább frusztrálóak. Amikor harmadszorra törték össze a haulerem (is), mert nekik ez volt a szórakozás, akkor hagytam abba. Nyilván én is bamba voltam, meg naiv. Azt pedig, hogy én más játékossal ilyet soha nem tennék, senki nem fogja az előnyömre írni, egy ilyen játékvilágban. Nekem a pvp face to face, nem pedig az, hogy öten lerohanjuk a másikat, és röhögve széttörjük amiért free gamer-ként, apex farm mellett éjszakákat izzadt át. -
Bandeeka #2847 Sziasztok!
Érdemes elkezdeni casual játékosként ezt a játékot? Régen játszottam vele csak valahogy nem jött be. Most érdemes újra megpróbálni?
Üdv -
Sagittis #2846 A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
gold.voic.in:6390
-
mikromanus #2845 Csapódni kell, sodródni az árral... :)
Az egyik event ha megalkuvó a szerver játékosállománya, akkor mindenkinek termel szépen. Az Abyssal Attack eventben ha lenyomjátok a krakent, akkor egy rakat hajóhoz való regrade scrollt lehet kihalászni a tengerből. Ha helyreállítják a világítótornyot, akkor a szigeten létrejön egy rakat fura kristály. Ezt ki lehet bányászni és kraftolni belőle speciális pakkot. Leadáskor ez 70 aranyat ad. Egy-egy eventen akár 4-5 pakkot is leadhatsz. Ha bukod mert leölnek, akkor is kapod az ötödét. Ok Ha lent van az árfolyam, akkor lehet 44 gold/pakk is a teljes ár és a crafter ha kirabolnak, akkor csak 8-9 gold.
Ha van patronod, akkor sok a laborpont és sok a lehetőség is kitermelni a következő havit.
Például lehet csinálni trade runokat. A szokásos zónákban ez 30-40 percenként adhat 13-14 gold tiszta hasznot. Ha van hauler, akkor ez 7 pakk körönként és 90-95 gold. Új elemként van Freedich szigetén is időszakosan gold trader. Ez olyan 30-50%-kal magasabb goldokat ad pakkonként. Csak ugye veszélyes a környék. :)
Apex vásárlásra a más régiós loyalityt és laborpontot is lehet használni. Naponta kapsz 5 loyalityt. Van pár item ami eladható. 150 loyality ami eg yhónap az akár 7-800 gold is lehet ha találsz rá jó itemet vagy vevőt. Ha találsz valami normális termelési lehetőséget, akkor 1-2 silver/laborpont simán összeszedhető minden agymunka nélkül is. Ez 50-100 gold kétnaponta. csak veszett unalmas és időigényes, így teljesen elhagytam ezt. (+sok a laborrabszolga az NA régióban. Az alapanyagok és a feldolgozott anyagok veszett nyomott áron mennek).
Eu-ban és/vagy az alacsonyabb népességű szervereken nehezebb apexhez jutni goldért. Ott 400 gold körül is lehet egy Apex. NA-ban olyna 230-280.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2015.05.21. 13:04:00 -
Ultimaulti #2844 Amikor én kezdtem, még nagy guild-ek (számos nagy) voltak, azokon belül volt nem sok, de némi összetartás. Ha szerencséd van talán találsz olyat valahol, ahol segítenek trade run-okban, stb. Ugyanakkor nekem még volt farmom, mivel potom áron tudtam apex-hez jutni, így kitermeltem több havi előfizetésre, meg a technikára is. Tégy egy próbát, de szerintem ingyen úgyis otthagyod. -
Ultimaulti #2843 Ha most kezdted, sehogy. -
hitman1028 #2842 engem érdekelne,hogyan lehet ehnnyi pénzt kitermelni
most kezdtem a játékot,még minden új -
Ultimaulti #2841 Nem is emlékszem, hogy mennyi játszható időtartammal hagytam ott a játékot. Apex félretéve már nem volt. Még a legelején vettem pár hónapra valót, 50 gold irányár környékén. "Puccos" accountról, 2x400 gold kitermelése havidíjra, tőlem nem kivitelezhető. Azért kérdeztem, talán ha 200-ig lement volna, visszanézek.
Az amerikai szerverek, hogyan néznek ki. Népesedés kisebb? Magyar guild-ek vannak?
Erről a bug-ról én nem is hallottam. Szép lehetett: :))) -
zombiehunter #2840 Sziasztok! Egy magyar klánt szeretnék bemutatni nektek! A Nebe szerveren lévő Magyarok Nyilai klánról lenne szó!2 hónapja alakult klán, akiknek a célja, hogy egy összetartó magyar klánt hozzanak létre! Káromkodás ilyesmi nincs, illetve ha olyan társaságban vagy a saját TS3 szerverükön ahol a többiek eltűrik. Baráti társaság akik vevőek a poénokra,ugratásokra, de csak jó modorral :D Szint követelmény nincs, legyél aktív, tartsd be a szabályzatot amit a saját web oldalukon is megtalálsz: http://archeage-nyilas-hu.webnode.hu Illetve itt minden bővebb információt megtaláltok, és egy nagyon klassz leírást is szerkesztenek a játékról! Ha tudtok szavazaztok az oldalon, kommenteljetek stb...
Felvételi miatt keressétek a játékban: Restrepo, Midnighteye, Rolland,Pappszii
Ts3 szever: gold.voic.in:6300 és ott is ugyanezeket az embereket kell keresni az ArcheAge szobák valamelyikében! -
mikromanus #2839 Keress rá a neten! Van hasonló hiba. Azt hiszem valahol a dokumentumok/archeage mappában van verziószám az egyik fájlban. Vagy azt kell átnevezni (a számot kisebbre), vagy a mappát törölni. Ez akkor lehet jó ha hibás volt a patchelés egyszer (pl megszakadt) és nem tudsz jól patchelni. Gondolom mert a fájlban már módosítva lett a verzió és ellenőrzéskor szerinte "nincs friss".
Ha a játék betöltésekor van gond, de a karakterválasztóig eljutsz (fekete képernyő a töltő helyett, vagy nem fejeződik be a betöltődés), akkor állítsad át DX9-re és indítsad újra a programot. Vagy ha DX9-en van, akkor dx11-re!
©Ultimaulti
Hónapokkal korábban kiszórtak egy rakat bot accountot és azóta nem szálltak el annyira az árak. Vagyis inkább azt mondanám, hogy a normál itemek/termékek olcsóak, de más elég drága. Az APEX most olyan 350-400 lehet az EU szervereken, az amerikain meg 230-280. Az amcsiknál erősebb volt a legutóbbi steames (?) kamu fizetéses "bug", így ott pár dolog veszett olcsó. Leginkább a worker potion. Néhol 15 gold. EU-n 45-50. Mondjuk van napi facepalm rovat is. Most javítottak egy durva XP és honorexploitot/bugot. Kb korlátlan xp/honort lehetett összecsalni. Elvileg a vállalkozó szellemű csalók mennek a levesbe (permaban).
Hogy ment ez? Egy pirate havert kinyirattak halcyona waron (vagy más war eventen). Ment a sittre ahonnan gyorsan kiszabadították. Visszateleportoltak vele a war területére és nem tudott meghalni. Viszont minden bekapott ütésre nyomatta a killre járó xp-t és honort. Azt hiszem kellett a honorvédő potion a kalóznak, de lehet csak azért hogy ne bukjon semmit és ez nem volt szerves követelménye a bugnak. Volt olyan stream ahol full red és green raid egymás mellett és egymással keveredve békésen lőtte multishottal ugyanazt a kalózt. 0, vagy 1 life volt a kalózon, de amúgy jól elvolt kipunnyadás nélkül. No, ez már ciki a Cégnek :) -
GrumpyCat #2838 Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával hogy tegnap még semmi baja nem volt a játéknak ,ma meg ahogy indítanám a Glyphet, el sem indul, uninstallálom a klienst ,utána letöltöm és be sem fejezi a letöltést, miután próbálom elindítani, a jelszó beírása után lefagy az egész, nem indul, a teljes játékot sem engedi törölni, csak megy a folyamatkijelző és semmi, nem reagál semmire, nem értem mi lehet, volt már ilyen máskor is, újra raktam a windost, és utána működött ,de ez nem megoldás! Valaki tud valami megoldást? -
#2837 Múltkor megnéztem kíváncsiságból, Shatigonon 300 körül volt. -
Ultimaulti #2836 Van már 1 000 gold az apex? -
mikromanus #2835 Bármelyik szerver jó lehet. Most picit már lecsengett mindenféle "eseti" hatás és valamennyire beállt a játékosszám. Van ahol egészséges az arány, van ahol kevésbé. A Nebe szerverről mondhatok infót esetleg:
Népes keleti oldal, erős kalóz frakció (összeszokott PvP banda erős credit card réteggel), veszélyeztetett nyugat. nem vészes még a helyzet, de picit sérülékeny. Minnél inkább eltolódik az egyensúly, annál inkább felgyorsulhat a nyugati frakció elnéptelenedése. A szerver inkább "low populated" mint tömegigényeket kielégítő. De még jó :)
A healer/support karaktereket mindenhol szeretik. Könnyű csapatot szerezni. Ha belerázódtok, akkro lehet kisebb-nagyobb állandónak tekinthető keménymag is. Persze a waroknál megy mindenki aki mozog lenyomni a többi frakciót. Már szerencsés esetben. Nyugaton van sok közepes guild, meg magyar is. Kelen van több népesebb és pár kisebb-közepes. Kalóz oldalon tán 2 guild van.
Fő irány nincs. lehet farmolgatni, PvE-t nyomni. Soloban, csapatban nyomulni. Háborúzni szárazon és vizen. Dungeont nyomatni orrvérzésig...
Healer guide-ra itt egy példa, de nem tudom mennyire naprakész:
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?143162-Complete-Healer-Guide-Continued-... -
snobby #2834 Sziasztok! Most szeretném kipróbálni a játékot. Abban kérném a segítségeteket, hogy melyik szerveren érdemes kezdenem, és milyen kasztokat érdemes választani? Más MMORPG-k során többnyire támogató karaktereket játszom, amikre nagy szükség van csoportos pvp során és hiány van az aktív játékosokból. Ezek általában healer és buffer karakterek. Az is érdekelne még, hogy mi a játék fő iránya, jellemző-e például hogy fix tagokból álló party teszi a dolgát naponta, vagy főként a solo rész erős? -
Drrespawn #2833 Üdv......
HEHE megvan a hiba......
Rossz földrészen kerestem..
-
Drrespawn #2832 Sziasztok!
Én most szedtem le, de nekem nincs ilyen szerver(Orchidna)! Ilyenkor mi van?
Vagy csak a fizetősök látják?
Ismétlem.. kezdő vagyok... :) -
Sagittis #2831 A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
gold.voic.in:6390 -
mikichi #2830 Hát meg próbáltam de ugyan az a hiba jön elő ,helyem meg van elég 160 GB. De azért köszi ,még próbálkozom háta sikerül . -
mikromanus #2829 Az mondják tötöljed a patchet (ami most hibás lehet). Utána futtasd és tlepítsed/patcheld újra.
"Go to C folder > Program Files (x86) > Glyph > Games > ArcheAge > Live
Once, in the live folder, should see a download folder, delete it. try patching again. "
Esetleg bizonyosodj meg róla, hogy van elég hely a telepítés meghajtóján (23-40 GB a teljes tárhelyigény azt hiszem). -
mikichi #2828 Sziasztok ! Lenne egy kis problémám a játékkal .letöltöttem a játékot ,utána updételni kellett ,de update után ki írt egy hiba üzenetet ezzel a kóddal a végén "1005" .Már 3x probáltam újra updételni de semmi .Tudna nekem ebben segíteni valaki ? Előre is köszi. További szép estét .
-
Sagittis #2827 A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
mikromanus #2826 Nebe-n van 1-1 magyar mindkét oldalon minimum. Bár a keletieket (Kelet Lángjai) kevesebbet látom mostanság.
A Magyarok Nyilai meg néha bekukkantanak ide, de itt meg nem nagy az élet . Biztos mindenki zombul akit nem kényszerítenek munkára :) -
betyar40 #2825 nomiss! a Kyprosán van a legnagyobb aktivitás szerintem. Ott 2 magyar guild van meg a Pride és a menyétek. Kb 30-40 aktiv taggal. A többit servert nem tudom. -
zombiehunter #2824 Sziasztok! Egy magyar klánt szeretnék bemutatni nektek! A Nebe szerveren lévő Magyarok Nyilai klánról lenne szó! 2-3 hete alakut klán, akiknek a célja, hogy egy összetartó magyar klánt hozzanak létre! Káromkodás ilyesmi nincs, illetve ha olyan társaságban vagy a saját TS3 szerverükön ahol a többiek eltűrik. Baráti társaság akik vevőek a poénokra,ugratásokra, de csak jó modorral :D Szint követelmény nincs, legyél aktív, tarsd be a szabályzatot amit a saját web oldalukon is megtalálsz: http://archeage-nyilas.lapunk.hu/ Illetve itt minden bővebb információt megtaláltok!
Felvételi miatt keressétek a játékban: Restrepo, Midnighteye, Rolland,Pappszii
Ts3 szever: gold.voic.in:6300 és ott is ugyanezeket az embereket kell keresni a Archeage-Magyarok Nyilai szobában! -
nomiss #2823 most hol van letöbb magyar player / guild melyik servren mert itt is pl 2 különböző guild hírdet 2 különböző serveren ? -
mikromanus #2822 Hajrá-hajrá!
Mindig kella friss hús a darálóba... ööö.. Mármint az erősítés nyugatra. :)
Nem tudom mennyi a viszonylag új játékos, de meglepő módon 2-3 magyarral mostanság találkoztam a friss kezdők közül. No meg a csapaterősítő felhívásotokkal is. Sajna a Palinka Traders a kezdés után 1-2 hónappal kifulladt. Aktívabb keménymaggal talán jobban megmarad a ti csapatotok.
Sok sikert/sok sikolyt! (Szörny Rt.)
avagy
Gudlakk Bérbehajtó (Micó Adventures)
-
Sagittis #2821 A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
Restrepo #2820 Kedves Magyar játékosok, a Nebe szerveren lévő Magyarok Nyilai Klán várja a klánra vadászó játékosokat, 16 éven felüliek jelentkezését várjuk , TS3 -van és szabadon használható klántagoknak, weboldal : http://archeage-nyilas.lapunk.hu , szabályzat betartása kötelező ! mindenkire vonatkozik , az oldalunkon részletes leírás a kezdő játékosoknak , online chat , ha kérdésed van az oldalunkon az elérhetőségnél minden le van írva hol találhatsz meg . Üdv. : Restrepo -
#2819 Van -
Pupuci #2818 Srácok. Van valaki, aki win 8.1 alatt használja a gémet? -
mikromanus #2817 A minimum/ajánlott tárhely:
Storage
30GB
40GB
A telepítő/letöltendő szerintem is csak 8,6 GB, de utána telepítget-beállítgat mindent kapásból a progi. Ha nincs hely, akkor bukta. Jó meglátás :) -
Pupuci #2816 Mennyi helyed van? Mert nekem a telepített gém közel 24GB...
-
zombiehunter #2815 Sziasztok! Gondoltam letöltöm az ArcheAge játékot! 8,6gb le is a Glyph...aztán kiírja hogy az update nem sikerül, rákattintok az Update piros gombra és megint elkezdi azt a 8.6 gb leszedni...ma 4x játszatom el és végül felbaszott....Valaki tud megoldást rá hogy mi a baj, avgy hogyan tudom megoldani? Köszönöm előre is!! -
mikromanus #2814 MEllékattintott a GM. Van ez így. A GM is csak ember. Azért mondjuk elég ciki a részükről :)