Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha most kezdted, sehogy.
engem érdekelne,hogyan lehet ehnnyi pénzt kitermelni
most kezdtem a játékot,még minden új
Nem is emlékszem, hogy mennyi játszható időtartammal hagytam ott a játékot. Apex félretéve már nem volt. Még a legelején vettem pár hónapra valót, 50 gold irányár környékén. "Puccos" accountról, 2x400 gold kitermelése havidíjra, tőlem nem kivitelezhető. Azért kérdeztem, talán ha 200-ig lement volna, visszanézek.

Az amerikai szerverek, hogyan néznek ki. Népesedés kisebb? Magyar guild-ek vannak?

Erről a bug-ról én nem is hallottam. Szép lehetett: 😊))
Sziasztok! Egy magyar klánt szeretnék bemutatni nektek! A Nebe szerveren lévő Magyarok Nyilai klánról lenne szó!2 hónapja alakult klán, akiknek a célja, hogy egy összetartó magyar klánt hozzanak létre! Káromkodás ilyesmi nincs, illetve ha olyan társaságban vagy a saját TS3 szerverükön ahol a többiek eltűrik. Baráti társaság akik vevőek a poénokra,ugratásokra, de csak jó modorral 😄 Szint követelmény nincs, legyél aktív, tartsd be a szabályzatot amit a saját web oldalukon is megtalálsz: http://archeage-nyilas-hu.webnode.hu Illetve itt minden bővebb információt megtaláltok, és egy nagyon klassz leírást is szerkesztenek a játékról! Ha tudtok szavazaztok az oldalon, kommenteljetek stb...
Felvételi miatt keressétek a játékban: Restrepo, Midnighteye, Rolland,Pappszii
Ts3 szever: gold.voic.in:6300 és ott is ugyanezeket az embereket kell keresni az ArcheAge szobák valamelyikében!
Keress rá a neten! Van hasonló hiba. Azt hiszem valahol a dokumentumok/archeage mappában van verziószám az egyik fájlban. Vagy azt kell átnevezni (a számot kisebbre), vagy a mappát törölni. Ez akkor lehet jó ha hibás volt a patchelés egyszer (pl megszakadt) és nem tudsz jól patchelni. Gondolom mert a fájlban már módosítva lett a verzió és ellenőrzéskor szerinte "nincs friss".
Ha a játék betöltésekor van gond, de a karakterválasztóig eljutsz (fekete képernyő a töltő helyett, vagy nem fejeződik be a betöltődés), akkor állítsad át DX9-re és indítsad újra a programot. Vagy ha DX9-en van, akkor dx11-re!

©Ultimaulti
Hónapokkal korábban kiszórtak egy rakat bot accountot és azóta nem szálltak el annyira az árak. Vagyis inkább azt mondanám, hogy a normál itemek/termékek olcsóak, de más elég drága. Az APEX most olyan 350-400 lehet az EU szervereken, az amerikain meg 230-280. Az amcsiknál erősebb volt a legutóbbi steames (?) kamu fizetéses "bug", így ott pár dolog veszett olcsó. Leginkább a worker potion. Néhol 15 gold. EU-n 45-50. Mondjuk van napi facepalm rovat is. Most javítottak egy durva XP és honorexploitot/bugot. Kb korlátlan xp/honort lehetett összecsalni. Elvileg a vállalkozó szellemű csalók mennek a levesbe (permaban).
Hogy ment ez? Egy pirate havert kinyirattak halcyona waron (vagy más war eventen). Ment a sittre ahonnan gyorsan kiszabadították. Visszateleportoltak vele a war területére és nem tudott meghalni. Viszont minden bekapott ütésre nyomatta a killre járó xp-t és honort. Azt hiszem kellett a honorvédő potion a kalóznak, de lehet csak azért hogy ne bukjon semmit és ez nem volt szerves követelménye a bugnak. Volt olyan stream ahol full red és green raid egymás mellett és egymással keveredve békésen lőtte multishottal ugyanazt a kalózt. 0, vagy 1 life volt a kalózon, de amúgy jól elvolt kipunnyadás nélkül. No, ez már ciki a Cégnek 😊
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával hogy tegnap még semmi baja nem volt a játéknak ,ma meg ahogy indítanám a Glyphet, el sem indul, uninstallálom a klienst ,utána letöltöm és be sem fejezi a letöltést, miután próbálom elindítani, a jelszó beírása után lefagy az egész, nem indul, a teljes játékot sem engedi törölni, csak megy a folyamatkijelző és semmi, nem reagál semmire, nem értem mi lehet, volt már ilyen máskor is, újra raktam a windost, és utána működött ,de ez nem megoldás! Valaki tud valami megoldást?
zeli
Múltkor megnéztem kíváncsiságból, Shatigonon 300 körül volt.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Van már 1 000 gold az apex?
Bármelyik szerver jó lehet. Most picit már lecsengett mindenféle "eseti" hatás és valamennyire beállt a játékosszám. Van ahol egészséges az arány, van ahol kevésbé. A Nebe szerverről mondhatok infót esetleg:
Népes keleti oldal, erős kalóz frakció (összeszokott PvP banda erős credit card réteggel), veszélyeztetett nyugat. nem vészes még a helyzet, de picit sérülékeny. Minnél inkább eltolódik az egyensúly, annál inkább felgyorsulhat a nyugati frakció elnéptelenedése. A szerver inkább "low populated" mint tömegigényeket kielégítő. De még jó 😊

A healer/support karaktereket mindenhol szeretik. Könnyű csapatot szerezni. Ha belerázódtok, akkro lehet kisebb-nagyobb állandónak tekinthető keménymag is. Persze a waroknál megy mindenki aki mozog lenyomni a többi frakciót. Már szerencsés esetben. Nyugaton van sok közepes guild, meg magyar is. Kelen van több népesebb és pár kisebb-közepes. Kalóz oldalon tán 2 guild van.
Fő irány nincs. lehet farmolgatni, PvE-t nyomni. Soloban, csapatban nyomulni. Háborúzni szárazon és vizen. Dungeont nyomatni orrvérzésig...
Healer guide-ra itt egy példa, de nem tudom mennyire naprakész:
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?143162-Complete-Healer-Guide-Continued-...
Sziasztok! Most szeretném kipróbálni a játékot. Abban kérném a segítségeteket, hogy melyik szerveren érdemes kezdenem, és milyen kasztokat érdemes választani? Más MMORPG-k során többnyire támogató karaktereket játszom, amikre nagy szükség van csoportos pvp során és hiány van az aktív játékosokból. Ezek általában healer és buffer karakterek. Az is érdekelne még, hogy mi a játék fő iránya, jellemző-e például hogy fix tagokból álló party teszi a dolgát naponta, vagy főként a solo rész erős?
Üdv......

HEHE megvan a hiba......
Rossz földrészen kerestem..
<#buck><#wow1>
Sziasztok!

Én most szedtem le, de nekem nincs ilyen szerver(Orchidna)! Ilyenkor mi van?
Vagy csak a fizetősök látják?
Ismétlem.. kezdő vagyok... 😊
A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
gold.voic.in:6390
Hát meg próbáltam de ugyan az a hiba jön elő ,helyem meg van elég 160 GB. De azért köszi ,még próbálkozom háta sikerül .
Az mondják tötöljed a patchet (ami most hibás lehet). Utána futtasd és tlepítsed/patcheld újra.
"Go to C folder > Program Files (x86) > Glyph > Games > ArcheAge > Live

Once, in the live folder, should see a download folder, delete it. try patching again. "

Esetleg bizonyosodj meg róla, hogy van elég hely a telepítés meghajtóján (23-40 GB a teljes tárhelyigény azt hiszem).
Sziasztok ! Lenne egy kis problémám a játékkal .letöltöttem a játékot ,utána updételni kellett ,de update után ki írt egy hiba üzenetet ezzel a kóddal a végén "1005" .Már 3x probáltam újra updételni de semmi .Tudna nekem ebben segíteni valaki ? Előre is köszi. További szép estét .
<#alien>
A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
Nebe-n van 1-1 magyar mindkét oldalon minimum. Bár a keletieket (Kelet Lángjai) kevesebbet látom mostanság.
A Magyarok Nyilai meg néha bekukkantanak ide, de itt meg nem nagy az élet . Biztos mindenki zombul akit nem kényszerítenek munkára 😊
nomiss! a Kyprosán van a legnagyobb aktivitás szerintem. Ott 2 magyar guild van meg a Pride és a menyétek. Kb 30-40 aktiv taggal. A többit servert nem tudom.
Sziasztok! Egy magyar klánt szeretnék bemutatni nektek! A Nebe szerveren lévő Magyarok Nyilai klánról lenne szó! 2-3 hete alakut klán, akiknek a célja, hogy egy összetartó magyar klánt hozzanak létre! Káromkodás ilyesmi nincs, illetve ha olyan társaságban vagy a saját TS3 szerverükön ahol a többiek eltűrik. Baráti társaság akik vevőek a poénokra,ugratásokra, de csak jó modorral 😄 Szint követelmény nincs, legyél aktív, tarsd be a szabályzatot amit a saját web oldalukon is megtalálsz: http://archeage-nyilas.lapunk.hu/ Illetve itt minden bővebb információt megtaláltok!
Felvételi miatt keressétek a játékban: Restrepo, Midnighteye, Rolland,Pappszii
Ts3 szever: gold.voic.in:6300 és ott is ugyanezeket az embereket kell keresni a Archeage-Magyarok Nyilai szobában!
most hol van letöbb magyar player / guild melyik servren mert itt is pl 2 különböző guild hírdet 2 különböző serveren ?
Hajrá-hajrá!
Mindig kella friss hús a darálóba... ööö.. Mármint az erősítés nyugatra. 😊
Nem tudom mennyi a viszonylag új játékos, de meglepő módon 2-3 magyarral mostanság találkoztam a friss kezdők közül. No meg a csapaterősítő felhívásotokkal is. Sajna a Palinka Traders a kezdés után 1-2 hónappal kifulladt. Aktívabb keménymaggal talán jobban megmarad a ti csapatotok.

Sok sikert/sok sikolyt! (Szörny Rt.)
avagy
Gudlakk Bérbehajtó (Micó Adventures)

<#alien>
Kedves Magyar játékosok, a Nebe szerveren lévő Magyarok Nyilai Klán várja a klánra vadászó játékosokat, 16 éven felüliek jelentkezését várjuk , TS3 -van és szabadon használható klántagoknak, weboldal : http://archeage-nyilas.lapunk.hu , szabályzat betartása kötelező ! mindenkire vonatkozik , az oldalunkon részletes leírás a kezdő játékosoknak , online chat , ha kérdésed van az oldalunkon az elérhetőségnél minden le van írva hol találhatsz meg . Üdv. : Restrepo
zeli
Van

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Srácok. Van valaki, aki win 8.1 alatt használja a gémet?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

A minimum/ajánlott tárhely:
Storage
30GB
40GB

A telepítő/letöltendő szerintem is csak 8,6 GB, de utána telepítget-beállítgat mindent kapásból a progi. Ha nincs hely, akkor bukta. Jó meglátás 😊
Mennyi helyed van? Mert nekem a telepített gém közel 24GB...

Sziasztok! Gondoltam letöltöm az ArcheAge játékot! 8,6gb le is a Glyph...aztán kiírja hogy az update nem sikerül, rákattintok az Update piros gombra és megint elkezdi azt a 8.6 gb leszedni...ma 4x játszatom el és végül felbaszott....Valaki tud megoldást rá hogy mi a baj, avgy hogyan tudom megoldani? Köszönöm előre is!!
MEllékattintott a GM. Van ez így. A GM is csak ember. Azért mondjuk elég ciki a részükről 😊
Ezek betegek.
Jött egy e-mail, hogy bocs a kellemetlenségért, leszedték a bant...

Komolyan mondom....
Beteg vagyok, itthon döglök. Játszottam délelőtt.
Kimentem a konyhába kaját készíteni és nem léptem ki a játékból, mert minek.
Jövök vissza és valami olyan szoveg fogadott, hogy a gamemaster kirúgott. Jó, visszalépek... lépnék.
Közli velem ez a szar, hogy

De mi a bánatért??? Jött ugyan egy e-mail, de semmi konkrét nincs benne.

Nem tudjátok mi lehet ez? Vagy ez a divat?
Nem! Semmiféle botot szkriptet vagy mit tudom én mit nem használok.

Ha valakit érdekel van eladó accom nagyon olcsón: Röviden: lvl 50 minden skillág, tailoring maxon, alchemy 20k, trade ship, clipper,kocsi van
+ egyebek + 6 apex ami 3 havi patron státusz ( 1 db apex 10 Euro). Akit érdekel írjon privátba.
Azt hiszem 100 goldonként 1 db kell, azaz mivel simán lehet 100 goldnál több egy certificate, így ez is egyike a Trion trollkodásainak. Sima trade ablakban letudhatjátok az adásvételt, aztán benyomhatod 1 goldra egy meghatározott vevőre. Akkor csak egy kell. Csak ugye ehhez kell bizalom is, mert miután meghirdeted azután már nincs visszavonás (vásárlás után), ha meg előre fizet, akkormeg ninc sszabály vagy játékmechanizmus ami miatt nem tudsz kitérni a trade elől. Simán átverheti a másik felet a vevő, vagy az eladó. Pontosításért beírhatod google keresőbe. Lehet azóta javították az anyagszükségletet amióta néztem egyszer (vagy rosszul emlékszek).
köszi a választ, és ha egy komplett farm házat szeretnék eladni, azt tudom h vennem kell átírási igazolást, de mennyit? ?? pl ha 600g-ért szeretném eladi!?
Csak nem pvp területen éri meg leadni. Normal pakk ár felett fix 7-8 goldot számol rá a larderes pakkokra. Gweniidba olyan 16 Gold körül van a 130%-os leadás.
Halcyona-ból sajtot mennyiért lehet leadni nem pvp-s területen? gondoltam veszek ott telket, ha megéri
Azért a szokásos gördülékeny ügyintézés befigyel a Trionnál. Tegnap hajnali karbantartás után a ma hajnali karbantartást kicsit kiegészítették egy laza 8 órányi idővel. Azért lelőtték a honlapot/forumot is, hogy ne kelljen a sok rinyagép postolgatásait nézegetniük. Reggeli infó volt előtte, hogy 1400 high-end geares felhasználót banoltak, mert sokat huncudkodtak botokkal. Valami nagyon gáz dolgot találhattak ha így egyszerre mindent kilőttek. <#taps>
"ha keresztbe teszel másnak ellehetetlenítenek, pro vagy kontra egyaránt. "

Ez ilyen. Ha kicsi vagy és gyenge, akkor ne gyilkolgass békés polgárokat a pakkjukért. Megvan a szabadságod. Vagy békén hagyod, vagy gyilkolgatsz és viseled a büntetést amit adnak viszonzásként. A játékosgyilkosság csúnya dolog. A békésebb guildek is hajlamosak bepöccenni ha sokat szívózik valaki velük. Ha meg a "vadász" egyedül cirkál és még gyenge is... nos, akkor jöhet a sunnyogás a PvP zónákban és a heverészés a Nui papnő előtt. Pár nevelő célzatú elfektetés és talán utána megfontolod mit csinálsz. <#eplus2>
Három hónapja is ezt mondtam. Még 3 hónap? Minek?
Instákba én se nagyon járok. A "kicsik" (mentorosak) nem nagyon érdekelnek és kevés a kis karakter hozzá). A "nagy " (GHA, Serpentis) megérné, de nagyon nincs kedvem hozzá. Párnaponta egyszer benézek talán, de amúgy engem se köt most le. Inkább nyomatom farmville-tőzsdeszimulátor jellegben.
A nagy guild ugyan hasznos, de önmagában kevés. Egy kisebb összeszokottabb csapat bőven elég a legtöbb esetben. Mondjuk egy world boss killre, meg ostromra épp nem. A napi dolgok ugyanazok kis és nagy guild tagoknak is. A trade is ugyanaz. Nem kell nagy csapat. Ha meg háborús övezetbe mész, akkor vagy erős a csapat akikkel nyomulsz, vagy sunnyogsz, vagy kockáztatsz. Hellswamp ilyen lutri most. Sose elég az idő hog yháborúba sodródjon a következő restartig, így a pakkszállítás nem biztonságos. Ettől még ha kicsit figyelsz soloban sincs baj. Olyan pangás van, hogy könnyen leszállíthatsz napi pár környi pakkot. A nagyobb guild annyiban jó, hogy könnyebben találsz segítséget vagy társat. Kisebb társaság kötöttebb. Ha valaki kiesik, vagy más dolga van, akkor sokkal macerásabb minden. De ha a közös farm/harc kedvedre való és jó a társaság, akkor kis és közepes guilddel is majd mindenütt meg lehet "élni". Némi etikai kódex, vagy épp egyeztetés más guildekkel azért hasznos. Ha sokat öldösöd a saját fajtádat, akkor egy idő után nem leszel kívánatos társ a raidekben. Ha viszont viszonylag békés vagy és nem szúrogatod hátba a "zöldeket", akkor könnyen kiegyezhetsz a legtöbb játékossal. A PK játékosokkal nehezebb kijönni.
"Ja, nem fogok egyetérteni veled mert szerintem amit írtál az hülyeség. "Halva született". persze... Meg kihalt... Hát nem."

Ha három hónap múlva is ezt mondod, megkövetlek. 😊

Az insták nem érdekelnek, sőt! Megmondom őszintén, utálom őket. A játékban pont az nincsen meg, amivel hírdették: kötetlen szabadság. Ha nincs egy jó klán, leginkább vagy 50 fős, semmire nem mégy. Csak a monoton napi dolgokat görgeted, bújdosva trédelsz, és alkalmazkodsz, mert ha keresztbe teszel másnak ellehetetlenítenek, pro vagy kontra egyaránt. Ez aztán a szabadság!
©Ultimaulti
Ja, nem fogok egyetérteni veled mert szerintem amit írtál az hülyeség. "Halva született". persze... Meg kihalt... Hát nem.
Felszerelésnél a közepes megszerezhető "ingyen" a jobbak csak tömérdek goldért és/vagy credit/LP/idő. És nem olcsóbb megvenni. Ha egyáltalán lehet látni, akkor a jobbaknak iszonyat árai vannak. A gear nem másodlagos. Az az alapja mindennek. Persze 10 vs 200-ban nem érvényesül annyira, de a "könnyen megszerezhető" cuccaidban nagyon csúnyán szénnégyaláznak ha kidugod az orrod PvP területre.

Az "insták"nál melyikek voltak meg eddig? A lvl 20-40-es mentorosak? Az nem nagy kunszt. A GHA-tól kezdődnek a dolgok (mellesleg ez épp veszett bugos és kijátszható, de oda már kell egy minimum szint, meg összeszokottabb/specializáltabb csapat). Serpentis megvolt? Ez a legutóbbi tengeres raid? World bossok? Ostrom? Tengeri csaták és/vagy rablások?

©mySOul: az APEX ára leginkább csak felfele fog mozogni. Gold az van, APEX eladó változó, de sose annyi amennyit fel tudna használni a játékosbázis. Így meg megy felfele az ára. 7-900 körül van most.

©Ffreeer: csak ellenséges területen tudsz pakkot gildáért leadni. Kivétel ha másik kontinenses pakkot adsz le a sajátodon (rablás, vagy nem túl gerinces ellenséggel üzletelős móka). A leginkább a Freedich leadás hoz, de az hosszú idő és elég nagy a kockázat.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2015.01.27. 14:38:38
"Legalább 7 hónapja játszottam, 4 db 50-es karakter, NA/EU. ...

Úgyhogy bocsáttassék már meg nekem eldöntenem, hogy egy játék (ez) kielégíti(tette) e az én alapkövetelményeimet, vagy sem. Hát nem."

OK. Beleöltél 7 hónapot és temérdek időt, de szarvót', vagyis jobbat vártál? 😊
Vannak nagyon idegesítő dlgok a játékban, de én még elvagyok vele. Persze a következő Trion baromságnál lehet hagyom az egészet a fenébe. A mostani összes craft módosítás gigatrollság. Lecraftolhatod a jobb cuccokat, de olcsóbb megvenni. Creditért vag yAH-ban goldért. Szánalom. Ennek ellenére a játék maga nekem tetszik. Vannak benne lehetőségek. A WoW nekem már nagyon régi grafikailag. Biztos szórakoztató meg jó ha már évek óta benne vagy, de amíg nincs valami ránvcfelvarrás ( vagy WoW 2), addig nekem kiesik. No, olvasom az összes hivatkozottat, mert még az is leszek, hogy a többi részénél a véleményednek lelkesen bólogatok majd(persze csak otthon mer' hülyének néznek a munkahelyen) 😊
Bocsáss meg "mySOul" Félre címeztem.

"betyár40", és "TFoNe" versenyzőknek szólt a reagálásom.
Legalább 7 hónapja játszottam, 4 db 50-es karakter, NA/EU. Farm, ház, ship-ek. Csak a miheztartás végett. Kedves "betyár40" Insták? Vicc maga a bejutás. Gear? Sokadlagos. És beszerezhető. Teljesen más problémákról beszéltem. Arra meg nincs is mit reflektálni, hogy a Wow-ban nincs end game tartalom, mert aki ilyet marhaságot állít, az soha nem próbálta. Abban a játékban nemhogy az is teljesen kielégítő, de amíg felszintezel egy karaktert (is) 300 féle dolgot tehetsz. De nem tudom, mi szüksége volt valakinek (mert ezt nem tudom, ki vágta a fejemhez, és már vissza nem olvasok még egyszer), ezt a játékot is a Wow-hoz hasonlítani.

Úgyhogy bocsáttassék már meg nekem eldöntenem, hogy egy játék (ez) kielégíti(tette) e az én alapkövetelményeimet, vagy sem. Hát nem. Sorry. 😞
Nem PvP területen hol lehet Trade pakkot leadni, Gilda Starért cserébe? vagy csak PvP területen ad?
Sziasztok. Most szeretném elkezdeni a játékot, és lenne 2 kérdésem, az egyik, hogy érdemes e neki látni, vagy már ki halt a játék, a második pedig hogy ha érdemes, akkor melyik szerveren kezdjek neki, hogy azért magyarokat is találjak? Köszönöm előre is a válaszokat.
+ tartalom a Divine pakkok. A korábbi karácsonyi ajándékhoz hasonló. Fél óránként egy pakkot kapsz, amiből jó dolgok jöhetnek. Freeként szűkös. Többnyire hereafter. Patronosként, jobb kajam, közepes potionok, vag yépp Sunpoin/starpoint/moonpoint. Lesz sok jó "ingyen" upgrade, vagy sok susska AH-ból. Annyira nem sok, mert a tömeges (drop) miatt szépen megzuhannak az árak scroll fronton és sun/moonpoint fronton is. A blank scroll jól tartja magát és jó is marad az ár. Kevesen halásznak apróhalakra.