32
-
#32 -
Zoliz #31 A nőket csak a szex érdekli és látható a képen, hogy egy férfira jut 4 műnő így a férfi annyira elfárad tőlük, hogy nem marad ereje több szexre, így nem képes kielégíteni a női közönséget. -
#30 Vagy mégis? :D -
#29 A férfiakat elképesztő mennyire nem érdekli a hüvelygomba :D -
algost #28 Nekem van még pár ötletem, de nehogy lecsapjon rá mondjuk egy cikkíró!!!!!!!
" A pingvineket elképesztő mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
" Az ízeltlábúakat elképesztő mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
" A csecsemőket elképesztő mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
" Az alföldön élő embereket (beleértve a férfiakat is) elképesztő mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
" BigBrother Évit elképesztő mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
Prof William tökéletes kérdést tett fel a hülyéjének!
Nagyon kellett valamit írni? Így az ünnepek előtt nagyon el kellett tosznod a kedvem? Már a másik Pinás cikked is okádékos volt, de hát ez...Fuj szekeres! -
#27 Azert a tanulas nem art. ;) -
Prof William #26 Nagyon kellett valamit írni mi?
"A bantukat elképesztő, mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
"Az autistákat elképesztő, mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
"A csecseneket elképesztő, mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
"A Koreaiakat és a Kedves Vezetőt elképesztő, mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
Csak pár ötlet és a következő egy hónapra minden napra jut egy cikk. -
#25 Férfi vagyok, nem érdekel a Tron... -
#24 El fogsz képedni...
Engem sem érdekel a született feleségek )) -
Kindred Blades #23 Már remegve várom a következő cikket, melynek témája egy meghökkentő tény, mely előtt értetlenül állnak a médiaszociológusok: "A férfiakat elképesztő, mennyire nem érdekli a Született feleségek" -
#22 Igazad van tök yó a zene is....és igenis érdekel engem is ez a film , mint nőt....
Mivel holnap éjjel nézzük, még nem tudok végszót mondani....de nagyon várom )) -
xido #21 Srácnak egyébként totál olyan feje van,hogy akár Peter Weller fia is lehetne,ha idősebb lenne,mehetne a Robotzsaru reboot-ba:) -
Etinger #20 Túl sokat nézed a "Hogyan készült az XY jelenet?" részeket a Bónusz DVD-n :D -
#19 Nekem rendkívül illúzióromboló, hogy látszik, szövetruhában vannak, rájuk applikált világítótestekkel...
Digitális korszakban élünk wazzer, nem lett volna nehéz egy valódi full-CGI-filmbe [értsd: full számítógépes grafika minden] valódi emberi fejeket behelyezni a szereplőkre [vagy még azt se kellett volna], amikor "odaát" vannak.
Az valóban visszaadta volna az alaphelyzetet: cyber világban létezés.
-
Nyulanna #18 Engem nő létemre érdekel, főleg 3D-be. A zene is bazi jó benne a Duft Punk nagyon odatette magát. Jövőhéten nézem meg, de a zenéjét már meghallgattam és nagyon laza. Ebben a filmben nem is a történet a lényeg, hanem a látvány. De szerintem a nőket is érdekelheti a látvány... -
Barakukk #17 Rosszabb, mint a Twilight, számomra. Nem ért semmit ez a film még IMAX "3D"-ben sem.
Egyébként, ha kötekedni akarnék a cikkel, érdemes lett volna megjegyezni, hogy elsőfilmes rendezőről van szó, mert úgy írják le a rendező nevét, mint ha valami ismert személy lenne, pedig ezelőtt még nem dirigált filmet, csupán effektes srác volt. Látszik is a filmen, nincs benne semmi a szép képeken kívül. -
Razide #16 Hát ez tényleg elképesztő! Hihetetlen! Ilyet eddig gondolni sem mertem volna! Belepetéztem a meglepetéstől a forgószékembe! -
#15 Ez a tron kb a twilight szintjén van, gagyi,szar. -
xen #14 Viktort nem szokták divatfikázni. Őt szimplán csak fikázni szokták. De azt sokat :) -
TeDDyRuSh #13 Nem ócsároljátok, mert a végén megint leveszi a cikkíró neveit az SG:) -
vg #12 "talán ecseri piacon vetted az újságírói diplomád"
winnie és a diploma... muhahaha -
#11 ujabb nap, ujabb tron reklam. -
viasz #10 Ez aztán cikk :D
Látom mostanság a demográfiai statisztikák a menők...
Előbb a tiniket nem érdekli a dráma és a balett, most meg a nőket a tron.
Ez "elképesztő" -
#9 Pfff. -
kalapos01 #8 Még írj ilyen baromságokat, kérlek. Már hogyne érdekelne egy Star Trek egy nőt. -
endrev #7 "Elképesztő, hogy a nőket mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"... :D Na jó, boldog Karácsonyt Viktornak is! :) -
balat86 #6 Még szép hogy nem érdeklik őket! Mintha a Star Wars vagy a Star Trek érdekelné. -
blessyou #5 Bár én inkább úgy írtam volna a címet, hogy: "Elképesztő, mennyire nem érdekli a nőket a Tron: Örökség."
A címben kicsit olyan nyakatekertnek tűnik, de lehet, csak szőrszálhasogatás. -
#4 Megsúgom, a jó újságíró nem a diplomától lesz jó újságíró. mellesleg az újsáégok messze leszarják milyen diplomád van: tudsz jól írni? Igen -y tied a munka. Nem -> akkor feldughatod a diplomád. -
#3 Újságírói diploma? Olyam is van? Amúgy mi a bajod? Én felfogtam elsőre is mit akar mondani. Divatfikázni menj máshova. -
Wolfman017 #2 "A nőket elképesztő, mennyire nem érdekli a Tron: Örökség"
"Cseppet sem meglepő módon a nők ellenállása"
Most akkor döntsd már el, hogy elképesztő-e vagy nem?! Első mondatban ellent mondasz magadnak, talán ecseri piacon vetted az újságírói diplomád, vagy SG-nél nem feltétel? -
TeDDyRuSh #1 Szerintem valami macsóbb gyereket rakhattak volna főszereplőnek.