5743
  • kifli
    egy excel dokumentumot hogy tudok a telefonra juttatni? próbáltam mailban elküldeni magamnak, de nem történik semmi :S
  • serkov
    Köszi!
  • doktor tarhonya
    olyan, mint a videostream, csak ebbe nincs videó csak hang.
  • serkov
    Jah! Régen megakarom kérdezni tőletek mi az a Podcast, mire jó, s hogyan használhatom! Semmit nem tudok róla!
  • serkov
    Már az Omnia 7-re is felmegy simán! Olyan május 20 ota!
  • kifli
    sockets

hátha lesznek rá így már azok a progik amik kellenek :)

vpn, ts3, mumble

A beépített lejátszó tud dnla kliens lenni?

Amit sajnálok és biztos nem fog jönni, az a steam, e3-on be lett jelentve, hogy érkezik majd mobil platformokra, d szerintem csak android és iphone, nemhiszem hogy live mellé befér majd egy steam is...
  • Jim Morrison
    na, akkor lehet megint felteszem a dev cuccokat.
  • doktor tarhonya
    "Nodo-t ma itthon csak manuálisan tudsz telepíteni egyelőre" OMNIÁVAL, sry.
    HTC-kre meg LG-re elvileg problémamentesen felmegy.
  • doktor tarhonya
    Nodo-t ma itthon csak manuálisan tudsz telepíteni egyelőre, majd ha kiegyeznek a szolgáltatók meg az MS, akkor lesz hivatalos support is. Ez kb nyár végére várható.

Az, hogy melyik a legjobb teló, elég szubjektív dolog. Nézz utána dolgoknak, és úgy vásárolj. Nincs olyan, hogy legjobb, csak olyan van, ami neked a legjobban tetszik, mivel hardverben csak apró eltérések vannak.
  • doktor tarhonya
    Fejlesztőknek egy kis ismertető
  • RETROB0Y
    Lemaradt hogy Samsung Omnia 7 amit kinéztem
  • RETROB0Y
    Hali!

Terveze, hogy vegyek WP7 telót és ez teccik a lgjobban a SUPER AMOLED kijelzője miatt.

A kérdés van e már rá hivatalos Nodo és tudom e simán frissiteni a laptomommal?

Koszi a valaszokat előre is

UI Am melyik a lgjobb WP 7 telo ? XD
  • stp4trick
    nincs azért az annyira ingyen, 60-80 dolláros havi előfizu mellé kapod pl. a t-mobile-os konstrukcióban
  • doktor tarhonya
    Magyarokra igaz nem vonatkozik, de érdekes akció:
    Ingyen HTC Trophy + 4000 Live pont, hivatalosan az MS-től
  • stp4trick
    omniára ezt: I8700XXKC1_XXKB2 felrakta már valaki közületek? tapasztalat?
  • bon
    vlc remote egész szimaptikus.
  • redmonk
    Hát amire én használom (MPC-HC, arra tökéletes). Nincs mihez mérnem de ez az egér mozgatás se olyan rossz nálam meg a gépelés.
    LG Optimus 7-ről irányítom.
  • doktor tarhonya
    nem rossz, de el vannak baszva benne a flagek alaposan.

Windows media player Full screen gombja pl elindítja a zune-ban a lejátszást... :D
  • redmonk
    WAO, és sikerült. Az egész gépet tudom irányítani.

Kell hozzá a gépre ez.

Valamint a PC Remote programra keressetek a Marketplacen.
  • redmonk
    Találtam néhány jónak tűnő progit.
    Ez kell ezekhez a programokhoz a gépen, ugye?
  • doktor tarhonya
    van VLC remote pl.
    Komplett remote desktop szerintem még nincs.
  • redmonk
    Sziasztok

Nem tudjátok, hogy van-e arra lehetőség, hogy a készülékemről irányítsam a PC-met? Főleg filmnézéskor lenne jó. Ugyanazon Wi-Fi hálózatra kapcsolódnak a készülékek.
  • bastards
    Ok,köszi!
  • DeXTeR323i
    Ugy tudom meg nem talaltak ra modszert, hogy NoDo utan is lehessen. LG-kre van, de az mas telokkal nem mukodik.

Azert keress ra az xda-developers.com forumaban hatha...
  • bastards
    Igaz,bocs! HTC Mozart! Igazából annyira még nem vagyok benne,mert még új! Arra gondolok,amit az előző sw-nél a chevron wp csinált, hogy tudok külső alkalmazásokat feltenni....
  • DeXTeR323i
    Kérdezhettél volna picit pontosabban is...

Developer unlock-ra gondolsz? Milyen telefon?
  • kifli
    van egy asztali dokkolóm, abba tettem bele
  • bastards
    A NoDo-t fellehet törni?
  • doktor tarhonya
    tápra raktad vagy usbre?
    wifi szinkron be van lőve?
  • kifli
    nemnyúltam hozzá :D

feltettem tölteni a telefont, majd mikor mentem el itthonról, levettem, és 3 db zene volt rajta :D
  • doktor tarhonya
    szerintem valamit nagyon elbasztál a zuneban :D
  • kifli
    megintcsak kurvajó a wp7, most a zenéim tűntek el 3 kivételével :D

Annak lehet köze ehhez, hogy az a hdd, amin a zenék voltak elszállt a zenékkel együtt, a zune meg úgy szinkronizált, hogy törölte a telóról (bár akkor nem értem hogy 3db szám miért maradt meg...)?

Mert ha nemtudok lementeni zenét a hdd-ről, akkor baszhatom, pedig a telefonon rajta volt az összes kedvencem, de így eltűnt innenis meg onnan is.
  • bastards
    Köszi! Megtaláltam,újraindítottam a gépet, és most elindult! Sokat segítettél! :D Köszi mégegyszer!
  • DeXTeR323i
    Egyszerűbben: Futtatásba beírod: services.msc
    Utána keress olyat hogy: System Event Notification Service. Magyarul Rendszeresemény-jelző szolgáltatás. Ha nem fut, indítsd el.
  • DeXTeR323i
    Szia!

Ezt találtam neked:
    I suffered from the same 801811A5 error and searched many forums. One person had found a solution for himself, which I applied and which immediately worked for me as well. Here it is - and please excuse that I have to translate from a German Windows 7 to English and likely will misrepresent a few terms:
    In the "Start" menu go to "system control" and select "services". One of the services is named along the lines of "notification for system events". It seems to be set to "manual" by default. Now start this service and your Phone 7 update should work flawlessly.
    Makes you wonder why a flag ship like Microsoft cannot handle such exceptions in a more elegant way, or at least issue a meaningful error message (which has never been their forte).
    Good luck! Juergen
  • bastards
    Helló! Vki megtudja mondani,h milehet a probléma akkor,ha frissíteném a Htc Mozart-ot,de hibát dob?! A hibaüzenet a következő: error code 801811a5 Azt találtam a neten,h nincs internetkapcsolat.... Mobilnettel és wifivel is próbáltam!
  • doktor tarhonya
    Az új Surfcubeban csak nekem van a reklámcsík a képernyő közepén, ha youtube videót nézek?
  • Sequoyah
    A telefon nem tudott elküldeni egy sms-t (rossz telefonszám), erre a 'Messaging' ikon mosolygósból szomorúvá változott:) Imádom az ilyen kis finomságokat.
    A kacsintósat már ismertem.
  • jazzy
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973420

Innen néztem, de ilyet nem találtam LG-re.
  • jazzy
    Örülök, hogy sikerült, elvileg nem Emergency Download módba kellett volna mennie mert ahhoz a "power + vol UP + camera" kell.. ez csak a hard reset lett volna. De örülök, hogy megoldódott:)