Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
írna valaki kicsit a win7 stabilitásáról?
omnia7 esetében lenne érdekesebb

köszi

!Forza Ferrari!

mflex
Többször nem írom le!

What about the forests?

mflex
Erre a legjobb példa, ha egy mp4 videót letöltesz pl a youtube-ról, ha ráhúzod, elkezdi konvertálni, ami a telóra kerül, már wmv lesz.

What about the forests?

mflex
about phone

What about the forests?

mflex
Miért ne kellene konvertálnia az mp4-et? Minden wmv meg wma (audio), mp4-et nem játszik le alapból, csak a sajátját.

What about the forests?

Hegi90
Az mp4et szerintem nem is kell konvertalnia 😄. Amugy hogy csinalod? Eloszor belehuzod a collectionbe es onnan at a telora?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mflex
Most erre mit mondjak, avit, mp4-et bármikor átkonvertál mindig, soha nem volt ezzel problémám, jelenleg is 6 film van fent.

What about the forests?

Nekem a 8gb memoból menyi a felhasználható?
Hegi90
Amugy mflex nemtudom hogy beked h konvertal at minden avit, nekem eddig kb mindenre azt irja, h nem tamogatott formatum

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Milyen formátumokat képes ez a kaki program felismerni és milyeneket lehet rátenni a telóra meg tudja nekem mondani vki?
ebbe a szar zune ba hogy lehet betölteni pl a videót filemt hogy rá tudjam a telóra tenni?már kiválasztottam a mappát ahonan be kelene olvassa de semmi :S
bon
Ha marad minden az nem hard reset, inkább az lehet, hogy gyorsan visszatölt mindent a Zune meg neten keresztül a beállított fiókokból.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gladiator
Meg irtatok, h zunebol lehet hard resetelni ugy, h minden maradjon. Tenyleg marad minden? Beallitasok/kepek/kontaktok/stb? Es hogy kell?

Gladiator
Van jo angol-magyar szotar?

bon
Flowers, Bubble birds, Unite én ezekel játszok amik free, meg van még néhány trial-ként felrakot játék.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tudtok nekem ajánlani valamilyen igényes programot játékot ami free és érdemes leszedni?
oneal1
jövõ héten tervezem megvenni az omniát, volna egy kérdésem.

Akiven van win7es telója írna kicsit a stabilitásról?

!Forza Ferrari!

asysoft
Hú, ez feketében nagyon jól néz ki! Csak jöjjön emberi idõben...

/*WTF?!*/

Gladiator
szar az egész FB app, remélem lesz frissítés hamarosan

Azt nem tudjátok h a wp gyári fbje hogy ha nagyon sok priv üzenetet kapok az alját miért nem jeleniti már meg ?
Láttam utánna egybõl mikor már kiirtam én is igen.Kösz
mflex
jó, de már te is látod 😊

What about the forests?

Most rákattoltam és úgy irok.Jó?
mflex
Semmit nem állítottam el, vagy be.

What about the forests?

mflex
A képen bekeretezett VÁLASZ ERRE gombra kattints rá, akkor tudjuk, hogy kinek megy a hsz-ed, vagy neked sem mûködik, mint Italo-nak?

What about the forests?

Aha megvan köszi!Van valami olyan beállitás amit érdemes megcsinálni gondolok itt hivásra smsre amik alapból nincs beállitva de hasznos vagy valami ilyen dolgokat trüköket tudnátok mondani?
mflex
Az ékezetes betûk elõhívásához nyomva kell tartani, alapból nem jelenik meg.

What about the forests?

Esetleg nem tudja valaki hogy van e benne olyan nyelv aminek a bill elrendezése magyar nem akarom végig próbálgatni vagy csak az angol az ami a legjobban hasonlit y-z eltéréssel?
mflex
"hogy lehet e olyat hogy létre hozni csempéket"

Ilyet nem lehet.

What about the forests?

Hegi90
Settings -> Keyboard -> Correct mispelled words

Sziasztok!Lenne pár kérdésem.Elõször is egy egyszerûbb 😄!Hogy tudom én azt kikapcsolni hogy mikor irok vamali sms-t vagy akármit ne legyen olyan szar benne hogy amit gondol õõ szót azt beteszi néha magától.A másik meg hogy lehet e olyat hogy létre hozni csempéket kicsit, vagy nagyot és elnevezni és abba pakolgatni dolgokat pl az alkalmazásoknak szerettem volna egy ilyet csinálni.Elõre is köszi..
Italo4ever
ugy legyen!

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Biztos akkor lesz, ha elmondja végre Ballmer, de nagy valószínûséggel tovább nem húzhatja, a legjobban a WP7 infók érdekelnek most mindenkit, meg ugye a tõzsdének is nagy szerepe van benne, további húzás, halasztás senkinek nem volna jó. Szerintem az MWC-on további durva bejelentések fognak elhangzani, mármint jó értelemben.

What about the forests?

Italo4ever
es akkor tuti,hogy hetfon mindent megtudunk?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
na ezt egyszerre írtuk be 😊

What about the forests?

mflex
Várjál már 2 napot, akkor Ballmer-nek "fröcsögni" fog az a nagy szája, és valószínû kitálal mindenrõl. 😄

What about the forests?

bon
A frissítés részletei állítólag a jövõ hétfõn kezdõdõ Mobile World Congress-en kifognak derülni.

mflex
Szerintem nem lesz, bár kitudja.

What about the forests?

Italo4ever
de mostmar a frissitessel is siethetnenek,valaki vegre arulja el,hogy most lesz sajat csengohang vagy sem,elegem van mar ebbol,hogy lesz,nem lesz,lesz,nem lesz grrr

mflex
Siettek 😊

What about the forests?

Italo4ever
hogy nem volt alapbol a rendszeren az MSN.

mflex
Mi volt furcsa? 😄

What about the forests?

mflex
Ezt írták éppen ma, az egyik aggódik, hogy miért nem bocsájtják ki a usereknek a tesztelést, a másik, aki kézhez kapta tesztelgetni, az meg azt írja, hogy legyenek türelemmel etc...

Hát egyelõre itt tart a skype:

What about the forests?

Italo4ever
Furcsa volt az biztos.

mflex
Remélem jól megcsinálják, mert tegyük hozzá, azért alapból ott kellett volna lennie a rendszeren.

What about the forests?

bon
MSN az jól jönne.

Italo4ever
VOIP nelkul nem sok ertelme lenne az biztos,de hallottam,hogy az MS nagyon durvan fejleszti a sajat MSN-t.

mflex
Fejlesztgetik, de ha nem lesz benne VOIP, akkor nem ér többet 1-2 csillagnál.

What about the forests?

mflex
Akkor top 1 lesz a topik szerintem <#nevetes1>, mivel sok tulajjal is gyarapodunk.

What about the forests?

Italo4ever
@Hegi

a nokia felkavarta az allovizet 😄