5743
-
Newfronter #1858 Ja és van egy battery saver menüpont, ahol a telefon kikapcsolja a többszálú futást, és a szinkronizációt, így energiát takarít meg, de ezt a következő töltésig csinálja, vagy akkor ha az akksi a végét járja. Írja is lent hogy mennyi idő van hátra, míg lemerül az akksi.
Az a véleményem, hogy mivel nincs benne a magyar nyelv, és ha tényleg nem lesz elérhető a jelenlegi készülékekre, akkor szerintem ki fog szivárogni olyan verzió, amiben benne lesz a magyar nyelv. Úgy ahogy a firmware-ek is kiszivárogtak. -
Newfronter #1857 Fix idejei vannak:
5 perc
10 perc
1 óra
4 óra
1 nap -
Főleg idegesítő, hogy voltak olyan kontaktjaim akiket a telefonban nem akartam, msnben meg igen és ez így nem működött külön.. -
Azért remélem a végső változatban már nem lesz kötelező az elsődlegesnek beállított live id használata, mert nálam az elsődleges csak a készüléknek lett létrehozva angol beállításokkal, és egy másik a fő fiókom. Bár ha Magyarországon is elérhetővé teszik a Marketplace-t akkor már nem lesz szükségem a másik fiókra.
Az emlékeztető elhalasztásának lehetőségét meg különösen jónak tartom, mert folyton hiányzik. Az elhalasztás ideje(i) fix(ek) vagy egyénit is belehet állítani?
-
Newfronter #1854 Sajnos csak az elsődleges. Bár a másodlagoson nekem nincs egy személy sem, de mivel semmi beállítást nem találtam hozzá, így gyanítom hogy csak onnan szedi az MSN profilokat.
Amúgy az MSN üzenetküldő része nagyon jól működik, nincs vele semmi baj, teszi a dolgát ahogy kell, megjegyzi a beszélgetést is, ami törölhető is egyébként.
Calendarban végre el lehet halasztani az emlékeztetőt, mint az Outlookban. Ennek a funkciónak örültem. -
Messenger-t csak az elsődleges live id-vel lehet haszáni, vagy bármelyik beállítható? -
Newfronter #1852 Twitter és LinkedIn account még nem hozható létre, coming soon szerepel mellette.
De eddig még nem is találkoztam buggal. Majd szólok ha lesz.
Amúgy remek a rendszer, az animációkat gyorsították, hogy ne kelljen annyit várni.
Viszont a Bing-es szolgáltatásokat még nem találtam, pl. Bing Vision. -
Sequoyah #1851 bugokkal hogy áll a rendszer? Ha olyan stabil, mint amilyennek kell, akkor talán semmi sem hátráltatja az időben történő megjelenést:) Talán... -
Newfronter #1850 Ti felraktátok a Mango b2-őt? wp7.hu fórumában ott a leírás hogyan kell, de az XDA-n is megtalálhatjátok, tök egyszerű.
Magyar nyelv nincs benne, de billentyűzet igen, és a felajánlt szövegek is elég jók.
Írjak róla tapasztalatokat, vagy tilos?
Amúgy van Mango-hoz kiadott Zune is, amiben már minden magyar. -
-
naja -
huawei és a többi retek nem gyárt wp7-et... -
Study finds WP7 hardware more reliable than Android -
zolzoli #1845 Lenne nekem egy olyan kis problémám, hogy mikor belépek a képekbe a főmenüből, utána az "all" és itt mikor bejön egyből beugrik a settings email & accounts menüpont és csak vissza gombbal tudok menni a képekhez, de utána már nem csinálja míg megint csak a fő menüből nem akarok a képekhez jutni. -
[Hivatalos] Első Nokia WP7
-
Majd a mango-val beintegrálva a rendszerbe. -
Hali!
Hivatalos MSN van már WP7-re? -
az szolgáltató függő szerintem, nem telefon -
bastards #1840 De ha kikapcsolom az adatforgalmat,akkor nyilván nem kapok e-mailt? Én arra vagyok kíváncsi,h push-e?! -
folyamatos akkor, ha bekapcsolva hagyod az adatforgalmat a beállításokban, ha kikapcsolod akkor nem, ennyi -
bastards #1838 Sziasztok! Kérdésem volna! Beállítottam a Mozartomon a Gmail fiókot. A frissítésnél az "as items arrive" opciót választottam.... Tehát az üzenet azonnal megjön a telefonra,ahogy beérkezik a gmail-re! A kérdésem pedig az,h ez most normális push e-mail, vagy folyamatosan lóg a neten, és figyeli? (ezzel adatforgalmat generálva)? Előre is köszi a válaszokat! -
Ismét fejlesztőknek:
Creating a Beautiful Windows Phone 7 application (videó)
by Gergely Orosz -
igen, ott van a kép, hogy hol keresd, és csak kikapcsolt zune esetén tudod tallózni intézőben -
Nekem működött Win7 64 bit alatt. -
DeXTeR323i #1834 Ez másnak működik? Nekem összvissz 3 registry bejegyzés van, az említett bejegyzések pedig nem is szerepelnek.
Oprendszer: Windows 7 -
Már mé ne; Fejlesztett Office Hub: SkyDrive, Outlook Tasks és Office365 integrációval bővítették ki az alkalmazást
Itt a skydrive integráció ami fontos lehet dokumentum kezelésben. -
Pedig nem fog. -
Biztosra veszem, hogy Mango-val ez is változni fog. -
Pontosan, nekem is elég sok word, excel fájl van a készüléken semmi gond nincs vele. -
Hozzátenném, hogy valóban nevetséges, hogy egy ilyen funkció nincs alapból engedélyezve ebben igazad van.. -
Ez csak alternatíva, az e-mailes általában megy, de ha nem, van ez a megoldás. Meg ezzel már permanensen használhatod usb driveként a telefonodat ami nem árt szerintem. -
akkor ugy. attol fugg hogy probalta. -
szerintem inkább fordítva -
ha xlsx ben van alapbol a fajl, megprobaltad siman xls ben? -
mindenki másnak megy, csak neked nem. -
azért vicces, hogy egy nyomorult file megnyitásához, unlockolni kell a telefonom, feltenni rá egy touchexplorert, és még a gépem registryében is turkálhatok... -
http://www.mydigitallife.info/enable-and-connect-windows-phone-7-as-usb-mass-storage-drive/ -
Pedig e-mailben küldéssel mennie kell -
Csaba42 #1820 Nekem csak firmware frissítés után ment fel, de akkor egyből mind a 2, majd rá pár nap múlva a harmadik is. -
pedig működnie kell