Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem ez a büdös életben nem fog bekövetkezni. Mondjuk ahogy az ms-t ismerem, erre nagyon kicsi az esély. Sajnos.
oneal1
a marketplace-re a mostani lehetõség az az hogy egy angol vagy usa címre kell regelne és akkor igy a free cuccokat lehet letölteni?

!Forza Ferrari!

mflex
Ezt nem értem, mármint a próbálkozást magát.
Ha regisztrálod, akkor valós USA, vagy ENGLAND lakcím kell, ha ez nincs, akkor cseszheted még abban az esetben is, ha kártyádat esetleg elfogadná.

What about the forests?

Sziasztok, még mindig semmi mód arra hogy fizetõs játékokat vegyünk marketplace-rõl? Tudom, a wp7.hu valaki írta hogy már hallott valakirõl akinek valamilyen kártyával sikerült regisztrálni, de ebbõl nem sokat tudtam kihozni. 4 különbözõ kártyával is próbáltam reggelni, BB, KH, CITI, Erste, próbáltam Masterral és Visával, egyiket sem fogadja el se amerikai se angol Live accounthoz....

Help!!

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

mflex
Március...

What about the forests?

oneal1
tudom hogy még a telefonom sincs meg, de arról nincs infó hogy az update mikor érkezik?😊

!Forza Ferrari!

Hegi90
áá <#szeret>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#wink>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bon
Gratula

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

oneal1
pénteken érkezik végre az omnia 7😊

!Forza Ferrari!

Italo4ever

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Pedig idáig is errõl volt szó, ez nem is hír már.

What about the forests?

mflex
Most mi ebben durva? Mi nem százas? Használtad már az OS-t? Kétlem...
Sok mindent hallottam már én is, de ahhoz nem fûzök kommentárt, amíg nem használtam.

What about the forests?

5c0rp330n
aham, vagyis eddig gyakorlatilag nem volt. ez tenyleg fura, hallottam h a rendszer funkcionalisan nem szazas, de ez azert durva..

bon
Eddig is volt multitasking, csak éppen eddig elég kevés és csak beépített program használta, most bövülni fog a lista.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

5c0rp330n
no offense, de eddig tenyleg nem volt benne multitasking es most tenyleg az lesz a nagy dolog 2011-ben h mar bennelesz? <#csodalk>

bon
Én ilyesmit olvasok ki a belinkelt oldalról:
"IE9 on the PC has "fantastic standard support," including HTML5, CSS, Canvas, etc.

What we're about to see is the same hardware acceleration on phone as well as on the PC."

Hegi90
ezt kétlem.

bon
Megkapja a telefon is a 9-es böngészõt azokkal a képességekkel mint az asztali gépre készülõ IE9-nél.

Hegi90
Kíváncsi vagyok mit értenek az IE9 alatt.

Italo4ever
nem semmi bejelentesek,de hol van szo az updatrol,meg nem talaltam meg

bon
Nagyon kíváncsivá tettek.

mflex
Biztos lesz majd...

What about the forests?

Gladiator
videó nincs valahol ie9 meg multi task bemutatóról?

mflex
Multi-Tasking and IE 9 Mobile and Twitter integration, Kinect interaction coming to Windows Phone 7 in second half of 2011

What about the forests?

Gladiator
Update március elején jön.

mflex

What about the forests?

Italo4ever
Egyetertek,egy nagyon jol optimalizalt os egy nagyon minosegi telefonnal,barmikor nagyot rughat a tobbiekbe ahogy te irtad.
A nokia sokaig lepipalta az iphone-t amerikaban,persze,hogy tartanak tole.

mflex

What about the forests?

mflex
Természetesen ezek csak grafikonok, de egyet le lehet szögezni, ha valamelyik gyártótól tartanak a "többiek", az maga a NOKIA, és mivel a symbian helyett a WP7-re fognak koncentrálni, saját igényes applikációkkal és minõségi készülékekkel (ez az egyik fõ), bármi elképzelhetõ.

What about the forests?

Italo4ever
Semmi se indokolja,hogy maris jojjon egy uj os.
A mango lesz az az update,ahol tobbek kozott megjelenik majd a keleti nyelvek tamogatasa is,flash,htm5,ie9,gondolom az uj Nokia telefonokkal egyutt.

calliope
Decemberben olvastam róla, de a vállalatot ismerve tényleg simán lesz ebbõl még 2012, sõt... 😊
Év végén lesz a mango? Nem augusztusban? Nem akarom ismételni önmagam, de arról is most már akármit el tudok képzelni. A "hiszem, ha látom" stádiumba kerültem 😊

Italo4ever
ev vegen a mango lesz (7.5)

Italo4ever
az év végére tervezett Win8

2012 vegen jon az majd, ha jon,nem tudom honnan vetted ezt

calliope
Ez marhaság, tuti hogy nem. Mégis, ki ilyen bátor?
Szerintem semmi esetre sem szabad ilyen jóslatokba bocsátkozni. A "mobilvilág" túl gyorsan változik ehhez, nem tudni például, mennyire kap rá a nép majd a nyári-õszi iphone5-ra, biztos újdonságokat eszközöl majd a google is, vagy az év végére tervezett Win8 mit hoz majd... ha az MS ügyes, akkor változtathat a piacon, de meg nem fordítja, ebben biztos vagyok...

mflex
Tényleg ennyit számít majd?

What about the forests?

mflex
Ma (ha minden igaz) eljött a nagy nap, az MWC már javában zajlik, már csak arra várunk, hogy Ballmer felébredjen, kiálljon a színpadra és végre megmondja a frankót!

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
80 letöltés, kb 9 óra alatt? Az igen! <#vigyor>

What about the forests?

Hegi90
fasza 😊

mflex
Minden ami WP7, 458 oldalas PDF

* Pre-Flight Checklist: What to Do Before You Get Your Windows Phone
* Windows Live ID: One Online ID to Rule Them All
* Using Windows Live ID to Access Your Social Networks and Other Services
* Picking a Phone
* Unboxing and Getting Started
* Unboxing Your Windows Phone
* Windows Phone Usage
* Understanding the Windows Phone User Interface
* The Way We Were: How Microsoft Screwed Up Mobile So Bad It Had to Start Over from Scratch
* A New Beginning: Metro
* Real World Metro: A Whirlwind Tour of the UI
* Hubs and Applications
* You and Your Friends: How to Connect with Others, Connect to the World.
* Managing Your Digital Persona
* Being a People Person: Managing Your Family, Friends, and Other Contacts
* Configuring the People Hub
* Digital Memories: Using the Pictures Hub and Camera
* Using the Pictures Hub
* Taking Pictures and Videos with the Camera
* Moving Photos Between the Phone and Your PC
* Sharing Photos and Customizing Your Phone
* Configuring Pictures Hub Options
* Zune to Go: Music + Videos
* Using the Zune PC Software with Windows Phone
* Enjoying Music and Video Content on Windows Phone
* Why Zune Is Different
* More Music: Pandora and Other Services
* Having Fun: Windows Phone and Games
* Windows Phone: Great Mobile Gaming Platform
* Understanding Xbox Live
* Xbox Live on Windows Phone:Not the Full Meal Deal
* Using the Games Hub
* Playing a Game
* Finding More Games in the Marketplace
* Browsing the Web
* A (Short) History of the Mobile Web

What about the forests?

Hegi90
ha paypalra tudsz utalni pénzt akkor a marketplace-t is tudod használni <#ticking>

paypal al esetleg nem lehetne megoldani ezt a vásárlósdit?😄 esetleg valaki próbálta már?
mflex
Ezt nem tudom, hogy miért nem jelenik meg Nálad, de ha ennyire fontos akkor tedd meg te a zune helyett és konvertáld át wmv-ba.

What about the forests?

Félre értettük egymást.Én ezt értem meg tudom hogy igy kell rátenni multkor elmondtad nem vagyok analfabéta nekem most azzal van problémám hogy a zune nem jelenit meg egyes filmekt hogy az miért van vagy mitõl?
Gladiator
nekem tegnap a market place fagyott le 3x meg egyszer free market place songs app. egyébként gyors meg fasza minden.

oneal1
erre gondoltam, köszi!

!Forza Ferrari!

mflex
Nem tudom mire vagy kíváncsi, de a készülék stabil és lerí róla a minõség, az OS viszont csinál olyat, hogy gondol egyet, aztán szétbontja a vonalat beszélgetés közben. Egyébként, amit már többször leírtunk, azok a hibák vannak, ezért várjuk a frissítést, egyébként minden jó.

What about the forests?