5743
-
Úgy oldottam meg, hogy a névjegyekben a Megjelenítve résznél bekapcsoltam a "Telefonszám nélküli partnerek elrejtését", és kipipáltam az Outlook névjegyalbumot. Így csak a beírt telszámokat látom.
Nem értem. Mind1, így műxik, ahogy nekem kell.
De számomra zavaros. Nem fordítva? Vagyishogy ki! kéne szedni a pipát Outlook elől is? Hogy Ne! tegye be outlook-ból az "ismerősöket"? ... Ok így most jó. Útálom azt, hogy belistáz ~300 ismrőst fb-ról, mail-ból, mittomhonnan, akiknek nincs is megadva sehol telszám... Minek szinkronizálja? Amikor megvettem a telót, ez volt az első, hogy mindenféle ilyes jellegű szinkronizálást, letöltést, elküldést,, összekapcsolódást, feltöltést, frissítést, stb... Ezeket kilőttem, tiltottam, kikapcsoltam. Most szinte ezeknek a fele visszakapcsolódott. Más minden hülye beállítást megjegyzet!!! De ezeket az örökös szinkronizálós, frissítéses, háttérben átküldős, összekapcsolós szarságokat szépen visszakapcsolta. Na mire ezeket most meg újra megtaláltam a GÉPHÁZBAN!!! PFf. Tényleg szopást kaptam szülinapomra.
Kérdésem lenne viszont!:
Sűrűn használtam térképet, és számomra hasznos, szükséges volt az "Iránytű" funkció, hogy láttam merre fele is vagyok előre!
Na most ez NINCS! De sehol se találom ezt az iránytű kalibrálást, vagy mit, ahol 8-ast kellett szorgosan pantomimezni a levegőbe.
Ezt totál kivették? Most ezért nincs szükségem +1 hülye térkép programra, hogy ez benne legyen. Nem lehet vissza"varázsolni" ???
-
Nem lehet kikapcsolni Facebook meg egyebet a People Hubban? -
Jah. Háát... Amennyi jót írtak róla. Érdekes. Előszöris idegesít de baromira, hogy ráderőlteti ezt az örökös névjegystinkronizálást. Örültem h 8-ba ezt kikapcsoltam valahogy. S nem láttam csak a ténylegesen beírt telszámokat a telkönyvbe. Erre most? Megint vannak benne olyanok akiknek ezer éve 1x írtam skypeon? Mail-en? Törölni persze nem lehet... -
Borg #5500 Szal szopást kapsz szülinapodra :) Mesélj még... -
Jah. Tényleg. Király. Már szedi.
Szülinapomra (ami ma van) frissíthetem is.
Köszi mindenkinek! -
Reg5 #5498 Olvasd be a qr kódot, és meglesz. -
Nekem L640, szintén zenész (telenor). De nem talál még semmit. Áruházba az UpdateAdvisor-t se látom.
Microsoft oldalán még nem írja "hivatalosan". -
Van W10 :)
Segítség a telepítéshez!
Nekem telenoros L735-van és már települ -
Bakker nem kapja meg a végleges Windows 10-et a lumia 925. A barmok! -
"HERE recommends users use Windows Maps, which contains HERE Maps data and technology." -
de mar mindjart jon is helyette valami mas, ms mondta. -
Igen...még egy szög a koporsóba...
Én is megvárom ezt a nagy "változást" amit a W10 hoz majd, és ha nem csigáz fel viszlát winmobile.... -
Fiam 640-esén Insider Preview 10 van. Tökéletesen működik. -
Közben annyi minden jót olvastam a 640-ről, és nem jót az 550-ről, hogy azt hiszem eldőlt.
Azért 640-re is jön majd a 10, ugye? Akármilyen is legyen most, haladni kell a korral. Bízom benne hogy össze tudják jól rakni. :) -
Anyukám is winphone hívő volt, amíg meg nem kapta az 550esét. Azóta ő is csak szidja a win10et. Szóval olyat válassz amin még 8.1 van. :) -
Bár itt mindenki unja meg sorban a winphoneját, de én azért kitartanék mellette.
640 LTE vs 550, melyik a jobb választás? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meguntam már, most egy G4-et nyúzok. Valahogy kinyílt a világ.. -
Ahogy apukám fogalmazott, ezzel csak magukat nyírták ki :)
Szerintem is, a legtöbb ember nem fog várni, inkább lecseréli másra... talán azok majd nem akik fél év múlva veszik meg már nem lesz gondjuk... de MS ezt most elkúrta. -
Borg #5485 A decemberi megjelenés óta ez a duma megy, hogy majd javítják ezt is meg azt is... De mégis mikorra lesznek használhatók, mire már úgyis le akarja cserélni őket az ember? Az összeszerelési minőségük is maximum a középkategóriába jó, még ha szoftveresen tökéletesek lennének, akkor se érné meg az árát egyik se. -
patch előtt üzenetkből kilépéskor újraindult, volt, hogy éjjelente random restart (reggel be kellett adni pint). Patch után még olyan voltak, hogy jelölt ki volna képeket, és nem azokat jelölte ki. Ezek valszeg olyan hibák amiket majd hamar javítanak. De ez már sok volt :) -
mi volt a baja? tervezek 950-et de egyre inkább kevésébé -
Apukám eddig bírta a 950-et. Most már az iphoneját nyomkodja.
Múlt heti patch után már nem rebootolt napi 3szor, de még mindig voltak hibái (samsung omnia 7 óta volt wp user) -
kl24h #5481 Még márciusban jön a Windows 10 Mobile -
Fent van.
Be vittem a szervizbe csináltak egy szoftverfrisitést és nem változott semmi. -
kl24h #5479 HP Elite x3 néven jön a cég W10-es telefonja -
Februári update fentvan? -
Sziasztok
Egy telenoros lumia 550 gazdája lettem a készülék gyakran újra indul de mindig olyankor ha lezárom
a billentyűzet állítás nem jött be, esetleg valami tipp. -
Hamar tessék beregisztrálni Insider Fast ring-re. Meg kikapcsolni a magyar szövegjavaslatokat a billentyűzetnél. Többet nem fog újraindulni :) -
Nem kell mindent elhinni amit leírnak... -
windows 10 mobile != WP
-
Három hsz-el ezelőtt írták ,hogy döglődik az egész jobban jársz ha kivársz. -
Mickey63 #5472 Sziasztok ! Tanácsot kérnék. Jelenleg Lumia 925 telefonom van Win 8.1 Update-el. Idővel váltanék Lumia 950-re. Azt tudom, hogy a készülék baromi jó, csak a Win 10-el vannak gondok, ami befolyásolhatja a teló használhatóságát. A kérdés az lenne, hogy érdemes lenne még várnom a cserével, amíg a Win10 kiforrja magát ? -
apukám vett fasza tokot 950re de lehet 1 hónap múlva már iphone tulaj lesz... random újraindulgat néha a telefon, bár ezt insider tesztelők azt mondják javították. -
3 telefon érhető el jelenleg win 10-el
Ezek a számok akkor lesznek érdekesek, ha megérkezik a frissítés a készülékek nagyrészére. -
kl24h #5469 Lassan terjed a Windows 10 Mobile, haldoklik a WP -
kl24h #5468 Február végére csúszik a Windows 10 Mobile -
kl24h #5467 Februárban jön a Lumia 650 -
Mikorra esedékes a Win10 L640-re? Nem tudjátok?
N64 emulátor van WP-ra? -
koj #5465 A csengőhang már megvan köszönöm, a kameránál másnak is így van? -
a csengőhang nevének bal oldalán nincs egy lejátszás gomb?