Gyurkity Péter

Négy színben jöhet a Lumia 850

A korábban töröltnek vélt készülék négy eltérő színben jelenhet meg - már decemberben.

A Microsoft soron következő középkategóriás okostelefonja hónapok óta visszatérő szereplőnek számít a szaksajtóban, itt többek között már felmerült a projekt teljes törlése is. Az újabb pletykák és képek szerint a telefon hamarosan mégis befut, mégpedig négy eltérő színben pompázva.

A napokban az @evleaks szellőztetett meg egy jó minőségű felvételt, amely a telefon előlapját és hátoldalát mutatta meg nekünk, ezt pedig most egy kínai forrás képei követik, amelyek alapján következtethetünk a négy eltérő színre. A korábban Honjo kódnéven felbukkant változat fekete és fehér burkolattal jelenhet meg a piacon, azonban a széleken két-két eltérő mintát láthatunk majd, amelyek között arany, réz, illetve hagyományos acélszürke is szerepel - a cég tehát nem pusztán egyetlen színnel vonná be a burkolatot.


Ami a hardvert illeti, itt a korábban megjelent értesülések szerint egy kereken 5 hüvelykes IPS-kijelzőre számíthatunk, amely a 720p felbontást támogatná, mégpedig a Snapdragon 410 chip, 1 GB RAM, egy 16 GB-os belső tároló, egy 10 és egy 2 megapixeles kamera, microSD, valamint egy egyelőre ismeretlen méretű akkumulátor kíséretében. A támogatott technológiák között szerepel a WiFi, a Bluetooth 4.1, az A-GPS, a GLONASS és a BDS, az FM rádió, valamint az NFC, míg a szoftveres oldalon természetesen az új Windows 10 Mobile futna.

A hivatalos bejelentésre már decemberben sort keríthetnek, a megjelenés 2016 elején lenne esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #4
    Azért remélem jönnek majd szépen az újabb modellek, ha nem is ez. Mondjuk engem igazából a felső kategória érdekel az meg már van, de egy jó hardverrel szerelt 850-re lehet vevő lennék a későbbiekben. Ha lesz is 850 remélem azért nem lövik nagyon a 950-ek alá hardverben.
  • CairoJack #3
    Annak az 5 embernek, aki megvenné, már nem adják ki. :)
  • tamolnar213 #2
    A kép valóban a 850-es, de a korábban töröltnek vélt telefon továbbra is törölt. Nem fog megjelenni. Cikkírónak illene tájékozódni.
  • tomboy013 #1
    Ez hamarabb 650 mint 850, sőt ez tuti nem 850. Csak nem hagynak ismét ekkora űrt a 950 és 850 között mint ahogy a 30-as sorozatban is tették.