5743
-
Megkezdődött a 7.8 frissítés terítése. -
Kisütni nem kell, de a normál kapacitására kb olyan 10 lemerülési-töltési ciklus után áll be :) -
Ja, vágom, de hát mindenki mondta, aztán gondoltam nagy baj nem lehet belőle:D -
recko2234 #3095 Hát, én nekem 820 van, és már kezdem kicsinek érezni a kijelzőt, pedig egy hónapja sincs meg :D
Az aksit am. nem kell kisütni, ez nem NimH-es akku :D Az első töltés olyan, mint a 100000000000. :D -
Ja, még annyi, hogy a 920 kijelzőjének a feketéje kicsit kiábrándító az omnia S amoled kijelzője után:/
Viszont most néztem meg a Dallas második évadjának az első részét és J.R.-nak is 920-asa van:D -
Viszont a Nokia Transfer my Data hiába kapcsolódik az Omnia 7-emmel bluetoothon, a Copy résznél csak tölt, aztán mondja, hogy mégsem tud csatlakozni. -
na! megvan a 920. kurva jó. súlya egyáltalán nem gáz, de egy 4.3-as kijelző tényleg jobb lenne, mert a bal felső sarkot jobb hüvelykujjal már nem érem el. akksi 70%-on volt, mikor átvettem, 2 órán keresztül szinkronizáltam, meg letöltöttem vagy 20 appot, kipróbáltam mindent, nyomogattam, neteztem, így lement olyan 20-25-re, de még nem sütöttem ki, szal még lehet jobb. szerintem annyira nem vészes a melegedés, mint ahogy írják néhol. omnia 7-em szó szerint forró volt és újraindult, ez csak normálisan meleg. Kamera sötétben brutál, világosban még nem próbáltam.
WP8 is rohadt jó. Fő újításokat mindenki vágja, de van benne egy csomó kis apró hasznos dolog. Pl mikor appot töltesz, akkor mutatja, hogy WiFit, vagy 3G-t használ-e, meg ilyenek. Vagy, hogy a főoldalra tűzött kontaktjaidnak nagy felbontásban tölti le a képét, szal nem olyan elmosódott lesz, mint a többi embernek, mikor hívnak.
Hirtelen ennyi. Nem bántam meg egyelőre:) -
Van valamilyen módszer most manuálisan frissíteni a telefont, mint pl régen a NoDo-nál?
Már vagy fél éve hibát dob a Zune a frissítésnél. Omnia 7 -
recko2234 #3090 Nálam megy. Lumia 820, -
Ez az adatátvitel azt irja, bluetothon át lehet tolni mindent... de nem próbáltam, nekem elég volt ami a live-en fenn volt...
A képeket, meg skydrive fotoalbum, azt bummmm -
Na, vegulis nem partoltam at az iphonehoz, tobb oranyi nyomogatas utan is gagyinak hat az iOS. Holnap jon meg a 920-am. Van vmi mod, h omnia 7-rol attoljam az uzeneteim es kepeim, vagy teljesen szuz telo lesz? Wp8.hu-n azt olvastam, h van a Nokianak a kulon appja, Nokia Adatatvitel, ami uzenetek es kontaktok atvitelere van, de sehol nem talaltam rola semmit. -
Akkor engem átbasztak a telenornál, mert azt mondták, hogy a bónusz program keretében nem tudom a lumia 800ast ingyen elhozni. 2006 óta vagyok számlás előfizető. 50é tudtam csak elhozni. meg azt mondták, hogy a bónusz program nem vonatkozik készülékcserére, mert a rendszer nem engedi! Ingyen percdíjakra tudnám csak felhasználni (havi 25 perc) . érdekes... -
T-nel van piros 920? Neten csak feher, meg fekete van. -
Nálam is mükődik gond nélkül. -
A hiba az ön készülékében van!
Én nem halottam még nagyon senkitől, hogy 3 hónapja szar lenne. Alaphelyzetbe állítást próbálj meg. -
már szar vagy 3 hónapja
jött egy frissítés piactér frissítés és azóta semmi
...de nem csak nekem szar véleményenél is csomóan írták...S::S:S
most akkor nem tom mi van
telom lg optimus 7 7.5el -
mind1.. mondom így legalább két családtag is kap ajándékot... -
lumia 920-al is áron belül lettél volna még, az azért komolyabb, mint a 800-as, de még az s3-nál is :D -
igen, de így legalább anyámnak és a nővéremnek is szereztem 1-1 ingyen telót.. a bónuszomat ki is merítettem fillérre pontosan :D Én az S3-at úgy sem cserélem ilyenre... -
vehettél volna wp8-at akkor már... -
Gyerekek ma a telenorban kaptam ingyen két Lumia 800-ast... ezek jó telók? -
most is jó -
Mi a gond vele? -
Hát nem tudom, mert még nem probáltam, De Wp8-ban már a Beállitások, Háttérben futó programok-nál látok feladatokat. Jó eséllyel berakja a Skype-ot is! -
WP8-ban megoldottak mar normalisan a multi taskot? Mer ugye skype wp7.5-on nem fut a hatterben, a whats app uzeneteket se kapom meg idoben, csak amikor ugy gondolja a telo. -
Az miért lehet, hogy a Skydrive app nem tölti fel a képeket Skydrivera? Folyamatosan csak azt írja ki, hogy X file van hátra... Ha csak simán rámegyek hogy megosztás skydriveon akkor rögtön felrakja.(csak úgy ugye átméretezi a képeket) -
piactér jó lesz valaha?D:D:D -
recko2234 #3071 Nekem stabil az akksi :O -
Gauge #3070 Lumia 820-as tapasztalatok:
* Képernyő méret pont jó, ennél nagyobb méret már csak kétkezzel kezelhető
* WP8 határozottan jó irányt vett, kellemes testreszabható, pár egy két alap dolog elkéne még: pl. stopperóra
* a teló súlya kifejezetten jól esik, se nem túl nehéz, se nem túl könnyű
* az aksi erős haszálatkor gyorsan merül, de csak, mint a többi okostelefon
Ami nem tetszik:
Az aksi érezhetően mozog a készülékben. Más is tapasztalta már?
Összességében: jó választás volt, nagyon meg vagyok elégedve + Nokia applikációkkal meg nagyon!! -
Gauge #3069 Ez a három szerintem mindenféleképpen kell majd:
* Battery info - itt nézheted az aksi állapotát, illetve gyors gombokkal eléred a wifi, bt-t és a netbeállításokat + screenlockra kirakható az aksi állapota, bár nem mindig pontos
* AccuWeather (nem az AccuWeather.com)!!! - screenlockra kirakható az időjárásjelentés
* Angry Birds Star wars:) -
recko2234 #3068 Milyenre van szükséged? -
aki most wp8as telót használ leírná, hogy milyen programokat töltött le és vált be neki?:)
köszi!
rég volt már, hogy wp-s telefonom volt, kicsit el vagyok veszve egyenlőre:) -
recko2234 #3066 Lumia 820: 30-40%-ról közel 1 óra 10 perc alatt feltöltött :| Ez csak nekem jó eredmény, vagy tényleg jó? :D -
recko2234 #3065 Ha van multiméter otthon mérd ki azt az aljzatot, amibe eddig dugtad. Ha minden oké, akkor fogyasztóval kéne kimérni. -
Lantee #3064 Talán mégsem a Lumia a hibás? Tegnap este egy másik konnektorba dugtam, és szépen fel is töltött reggelre, ahogy szokott.
Kíváncsi vagyok, marad-e minden a régiben? Furcsa lenne, ha 4 hónap után megadná magát az akksi. -
recko2234 #3063 Menj be a magentába és borítsd rájuk a pultot. Vagy csak mondd el mi a problémád :D -
recko2234 #3062 Várom az eredményt :) -
na beszereztem én is egy 920ast ráadásul elég jó áron jutottam hozzá:)
fehér, független.
Egyenlőre imponálóak a változások:) -
Az vajon miért van, hogy ha beakarok lépni a citromailbe, akkor a felh. név-jelszó beìrása után nem lép be, hanem bejön a mobilnézet, és ha visszalépek a webnézetre, aztán enged csak be. Tehát 2x kell beírnom a felh.nevet mire beenged. -
Állítólag január 31-től kezd települni a WP7.8