5743
  • bon
    Sőt az apple-nél gyakorlatilag adott harvdverek vannak (Iphone 4,5 stb), míg a WP-nél elég széles a választék a készülékek között(HTC, Samsung, Nokia, LG stb és még gyártónként több típus is), így azoknak mind meg kell felelni a tesztek során.
  • bon
    Egyetértek.
  • bon
    Igen, a szerver kapacítás problémákra gondoltam.
  • GregSB
    Ja értem. Nem ez nincs az Applenél, én legalábbis még nem láttam sehol egyedi szolgáltatói tartalmat rá (van az AppStoreban, letölthető, de alapból nincs a készülékeken).

Talán ez a legnagyobb előnye, hogy ilyen szigort tartanak a platformjukon, és nem engedik meg senkinek hogy belemókoljanak. (nyilván ez sok esetben hátrány is a többi platformhoz képest).
  • DummyBoy
    Az Apple-nél is szolgáltatófüggőek a frissítések? (Kétlem ...)

Egyáltalán almánál van szolgáltatófüggő tartalom?

Mert itt ugye van gyártó és szolgáltatófüggő tartalom is a telefonokon ... minden szolgáltatónak el kell fogadnia a frissítéseket. És ettől függ mikor jelenik meg vagy érhető el egy adott update.

Természetesen megoldható lenne, hogy mindenkihez egyszerre jusson el az összes frissítés, gondolom csak meg kellene várni, hogy minden szolgáltató elfogadja ...

Na ha ez így lenne, akkor most valszeg a 6.5-öt várnánk mint a messiást ...
  • GregSB
    OFF: Milyen problémák? A mostani frissítést (6.1) 1 órával azután már telepítettem, miután bejelentették :D Nagyon régen (3-as vagy 4-es OS környékén) voltak szerver-kapacitás problémáik a kiadás követő pár órában, és akkor várni kellett fél napot hogy telepíteni lehessen... de ez már rég nincs.

Én Mncemonic-al értek egyet, szerintem gáz hogy ezt nem tudják megoldani ilyen flottul. Egy akkor cégnek mint a Microsoft illene.

Vagy itt is az van mint az Androidnál, hogy a telefongyártók tökölődése miatt vannak a csúszások?
  • recko2234
    Ózd-Budapest távolságot gond nélkül behozza, de Győrig már kapcsolat kell neki... akkor írja ki, hogy "Nem jeleníthető meg az útvonal kapcsolat nélkül".
  • kifli
    nekem elindul nélküle is, bár nemtudom olyankor van-e térképnézet :D
  • recko2234
    Magyarul: le van töltve minden és minden napra kész :) Még a telefon is, nem csak a térképek. :)
  • recko2234
    Kifli! Anélkül el sem indul! :D
  • kifli
    nekem első indításkor letöltötte magyar térképet. Bár van mobilnetem, majd kipróbálom 3g nélkül...

Esetleg ha nincs letöltve a térkép neked beállításoknál térképek kezelése részt nézd meg...
  • oneal1
    most olvasom, hogy 2 amerikai szolgáltatón kívül csak februárban kapják a 920-asok a frissítést
  • CroftManor
    Nekem azt írja a Zune, hogy nem szükséges frissíteni a telefont. :/
  • recko2234
    Portico ide-oda, a Nokia Drive-ot is frissíthetnék, mert nekem egy bizonyos távolság után kapcsolatot kér. Kicsit csalódott vagyok, mert nem ezt ígérték mikor offline navigációról beszéltek.

"Nem jeleníthető meg az útvonal kapcsolat nélkül" Ezt a hiba üzit kapom, és ha nem kapcsolódok nem is visz el...

Valakinek ötlet?
  • Mnemomic
    Istenem...
  • kifli
    borzalom, nemértem hogy várhatják el az embertől, hogy 2 hónapig telefon nélkül maradjon. Vagy várjál, azért mert nem egyből a legfrissebb, még használható nem?
  • oneal1
    nekem ez van, hogy 8.0.9903.10
  • Gladiator
    Settings/about es vmi 8.0.10211
  • oneal1
    hol lehet megnézni h lumia 920 on a legujabb soft van 1?
    ill mi a legújabb soft száma?
  • Gladiator
    Ja, akkor nekem mar megvan a portico. Ami kar, ugyanis a kamera minosege meg mindig lagy, pedig mar azt ezt javitando nokia pr 1.1 update is rajta van. Igy nem fasza.
  • Mnemomic
    jó de az is túlzás, hogy valaki 2 hónappal később kapja meg.
  • High end PC #3117
    ja, elnéztem, 7.8-ra gondoltam :D
  • bon
    Megtudnák, csak nem akarják, Apple-nél voltak már problémák az egyszerre érkező frissítések miatt korábban.
  • Mnemomic
    Ez nem tetszik egyedül ebben a rendszerben, hogy nem tudják megoldani, hogy mindenki megkapja egyszerre. Érdekes az Applenek ez megy. De ha még nem is egyszerre akkor olyan 1 héten belül. Én a Mangót is kb. 1-1,5 hónap múlva kaptam meg ami egy vicc. Főleg, mert az enyém még független is pedig.

A netkihuzogatás meg már akkor sem akart összejönni...
  • bon
    Régi készülékekre nem lesz wp8.
  • High end PC #3113
    melyik HTC-re?
    valamelyikre már elérhető?

HD7-ről van hír?
  • recko2234
    8.0.10211 Nekem még nem az jött meg a múltkor. A HTC-re ezt írták:
    Az új funkciók az alábbiak:

Több SMS/Üzenet kijelölés egyszerre
    Összes SMS/Üzenet kijelölése
    Hívás visszautasítása SMS-el (és itt hozzáadható 2 saját)
    WIFI KeepAlive

A telepített csomagok:

Microsoft Update 8.0.9905.12 (KB 2788407)
    Microsoft Update 8.0.9906.13 (KB 2788409)
    Microsoft Update 8.0.9908.15 (KB 2788410)
    Microsoft Update 8.0.10211.204 (KB 2788412)

A Nokiák elvileg március közepéig világszerte frissülnek. Csekkolom, de még semmi :D
  • Gladiator
    Elmeletileg a portico hozza az sms-es hivas elutasitast, meg mindig wifit, de ez nekem mar benne van a kedden vett telomban. Mi a portico szoftver szama?
  • recko2234
    Egyébként akinek lassú kapcsolatoknál rosszalkodik az IE, az WP8-on próbálja ki a Nokia Xpress-t... Százszor jobb böngésző. Stabilabb.
  • bon
    Frissítéshez mindig kell a Zune.
  • CroftManor
    Csak Zune-on keresztül tölthető le a frissítés? A teló magától nem érzékeli?
  • recko2234
    Ki az, akinek meg jött a Portico? Nekem volt egy frissítésem Lumia 820-ra, de a weboldalakon írt változásokat nem észleltem. És azt ígérték, hogy Március felé már minden 820 és 920 frissülni fog.
  • High end PC #3106
    Ez a cikk ijesztget
  • kifli
    ezt honnan vetted?
  • xxx007
    Mozart-re semmi eddig , még manuálisan se ...
  • High end PC #3103
    HTC HD7-re frankón nem fog jönni a frissítés?
  • bon
    7.10.8858.136
  • kifli
    mi a végleges verziószám?
  • bon
    Én kikényszerítettem a Zune programmal és 3 frissítés formájában fel is települt.
  • Evogordon
    Nekem meg se ho se nyom