5743
  • Galy
    akkor ez nem bug, hanem feature, remek...

köszi!
  • Effe88
    sajnos igen
    én is utálom ezt
    faszért nem képesek ezt a funkciót belereakni a telóba
  • kifli
    persze, mint minden okostelefon :D
  • Galy
    Hali!

Találkoztatok már olyannal, hogy teljesen kikapcsolt készülék nem ébreszt?
    (Lumia820)
  • heady
    "Sorry, but this app won!t work with this version of Windows Phone"

:(
  • CybeRick
    Sziasztok! Lumia 920-ra marketről tudtok ajánlani jó videó szerkesztőt, illetve olyan programot ami már képes DLNA-t?

Időközben megtaláltam a DLNA progit "play to" néven a Nokia Beta Labs-nál. Marketről nem elérhető, de itt a QR kódja:
  • Lantee
    Mindenképpen beszámolok az eredményről. :)
  • recko2234
    Nem azt írtam, hogy LE, hanem hogy MEGolvadt :D És a szomszédom telefonjáról van szó. Konkrétan.

Én azt nem tudom ki gyártja a Nokiának az akksit, de elég egy elb*szott konstrukció, vagy rossz hardver optimalizálás, és az akksit kinyírhatja. Ha a hálózatot megterheli valami hosszútávon, az kismegszakító is leold. De mivel az akksiban nincs ilyen, ő melegedik. De az is lehet, hogy nem is az akksi volt a ludas, hanem mondjuk a proci. Talán majd kiderül, ha visszajött garanciából :D Vagy nem.
  • DummyBoy
    Izé :) Az akkukat nem a Nokia gyártja :)

Mellesleg ez a "leolvad" a hátlap dolog nekem igen Urban Legendnek tűnik :)
  • recko2234
    De én arra akartam kilyukadni, hogy nem te vagy az egyetlen. :) A Nokia szószerint elb***ta ezt a szériát. Ha kicserélik, lehet tényleg jobb lesz, de azért az milyen már, hogy 2.-ra, 3.-ra lesz egy használható telefonod?! :D

Nekem fél óra után csak langyosodni kezd a 820... szerintem nem is tudnám felmelegíteni.
  • Lantee
    Én csak akkor érzek melegedést, ha mondjuk fél óráig folyamatosan nyüstölöm (játk, marketplace, intsall/uninstall, stb.).
    Biztos, hogy gyárilag szar aksis volt, mert már az első naptól kezdve nem bírt 14-15 óránál többet.
  • CroftManor
    Nekem is melegszik, de csak akkor mikor játszok rajta kb.
  • recko2234
    Sokan mondják, hogy a 800-asuk melegszik, volt, kinek megolvadt a hátlap is. Vagy csak egyszerűen befuccsolt.

A 820-nál már nincs semmi ilyesmi problem :D
  • recko2234
    Jöhetne már a Dead Space is :)
  • CroftManor
    Mirror's Edge A legjobb mobilos játék sztem!
  • Lantee
    Ma reggelre végleg elfingta magát a Lumia 800. Este kb 50%-os aksival rádugtam a töltőre, majd lefeküdtem aludni. Reggel 10h-kor keltem, ugyanis nem ébresztett a telefon. Aksi nullára lemerült, bekapcsolni sem tudtam. Elcibáltam a telenorhoz, 3 hét...bazz. Gondoltam addig is kell valami okos, mert buta készülékkel semmire sem megyek, úgyhogy vetem egy...hatászszünet...Samsung Galaxy Y-t. :D
    Mekkora ratyi ez, te úr isten! Mindegy, 3 hetet valahogy kihúzok vele.
  • recko2234
    No, közben meg jött a Portico a Lumia 820-amra :D

Nagyon jó, a HTC-s cikknek a neten ne dőljetek be teljesen, a Nokiámra 5 frissítés jött a 4 helyett :D +maga a 8.0.10211....
  • recko2234
    A PC-d okosabb, még is leállítod a háttérben futó alkalmazásokat és azokat, amelyek a netet szívják nem?
  • shakyka
    Sziasztok.!
    Nekem az lenne a problémám , hogy a telefonomat (Samsung Omnia M ) hard reseteltem és egy frissítés eltűnt. Nem biztos , hogy az de hard reset után a csempék méretezése ,a + szinek és a többi fejlesztés eltűnt és a jó öreg alap win-t futtatja.
    Zune szerint nincs frissebb frissítés de mégsem az mint hard reset előtt.Jelenlegi frissítés a 7.10 (8773).
    Mentés nincs sajna..:=(

Azt szeretném kérdezni , hogy ilyenkor mi a teendő ? Vagy csak én nem vágok valamit...

Válaszotokat előre is köszönöm ! :)
  • CroftManor
    Hát de akkor mit ér az okostelefon? :/
  • recko2234
    Tedd át 2G-re, kapcoslj ki minden nethez kapcsolódó cuccot, állíts le rengeteg háttérben futó alkalmazást. Lumia 820 -> 2,5 nap/töltés ;)
  • CroftManor
    Sztem az gáz, hogy egész éjjel töltőn volt a telefon, reggel bejövök melóba, nyomkodom 10 percet facebookon, és márcsak 86%on áll a töltöttségi szintje! Lumia 800
  • Evogordon
    Am van benne valami..
  • Rage47
    nekem is sokszor lassabban reagál a 710-em
  • CroftManor
    Amúgy másik fórumon eddig csak szidták a frissítést. Hogy lassabb lett a telefon, a csempék lassabban reagálnak, meg ilyesmi.
  • Evogordon
    En tegnap felttetem a telefonomra valami program segitsegevel..
    A verzio szam stimmel, minden stimmel, nem fedeztem fel meg hibat. Ha ugy gondoljatok probaljatok ki.

http://windowsphonehacker.com/articles/want_windows_phone_7.8_now_try_this_easy_tool-01-31-13
  • Mnemomic
    Nekem se.
  • CroftManor
    Nekem még mindig nem talál frissítést a Zune :( Lumia 800 telenoros.
  • oneal1
    ez december végi, de feltettem manuálisan tegnap:)
  • Gladiator
    mikor vetted? én jan végén, és már a frissítéssel jött.
  • oneal1
    hali

nem próbálkozott esetleg valaki 920-ra manuálisan feltenni a frissítést?

Navifirm el megnéztem, de még nem talált az adott product kódhoz való szoftvert:S
  • recko2234
    Galaxy S3-al próbáltam a Lumiámat, de nem látták egymást.
  • Jim Morrison
    valaki próbált már nfc-t használva küldeni képet másikra ? Ma próbálgattam, igaz Androidos telefon és 920 között, de androidon mindig azt írta, hogy a másik telefon nem képes nagy fájlok fogadására. Kíváncsi vagyok hogy megy e rendesen két wp8as telefon között és csak azzal van e baj, hogy wp8-android páros.
  • recko2234
    http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/word-search/83d0c0cd-6380-4bcf-a611-ddc14a8984ae

Ez.
  • oneal1
    kapott már valaki 920-ra új most februárban?
  • Gladiator
    melyik játék?
  • recko2234
    Segítséget kérnék!

Telepítettem vala egy játékot, letöltötte, de nem találom sehol!!!! Frissíteni is frissített már Áruházon keresztül, de utána se találom se az alkalmazás listában, se a játékok között... Valaki tudja hogy irthatnám ki??

Lumia 820
  • xxx007
    HTC 7 Mozart szintén zenész ... kényszerítve huzogatós módszerrel ...
  • asysoft
    Én azt nem értem, hogy ha már a WP8 megkapta a Windows Update frissítési mechanizmust, valamint a széleskörű HW támogatással rendelkező WinNT kernelt, akkor az OS komponensei miért nem tudnak a HW-től függetlenül frissülni (ami azért pl Androidhoz képest elég homogénnek mondható, alkalmazott SoC, támogatott felbontások ugye kötöttek).
    Anno, WP7 megjelenése előtt még olyan hírek jöttek, hogy iOS szintű frissítési támogatás lesz hozzá. Aztán ez - elvileg a szolgáltatók kegyeinek megnyerése miatt - megváltozott. Úgy rémlik, WP8 bejelentésekor is azt mondták, hogy ezt majd a WU kiküszöböli. Aztán mintha a "Portico" terítése is az elődnél megismert forgatókönyv szerint menne...:)
    Nem igazán értem az MS-t, ez nem túl felhasználóbarát - jóllehet csak a felhasználók kisebbsége követi a frissítéseket. Hiába ez az OS tetszik a legjobban sok szempontból, az utóbbi hónapok után kezdek kiábrándulni belőle.
  • asysoft
    Ha egy "patch tuesday" le tud menni problémák nélkül, akkor az a maréknyi WP eszköz nem döntené romba a szervereket. Egyébként iOS alatt sem úgy megy, hogy megjelenés pillanatában azonnal pittyeg az eszköz, hogy frissítést talált, hanem pár nap elteltével fog szólni automatikusan - persze manuális keresés esetén nem kell várni.