Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nokianak leáldozott.
Okostelefon kamera teszt
A link alatt fent van az összes készülékkel készült kép eredeti 8mpx-es változata.
Ha HD lenne, mondjuk kicsit gyengébb procival, és a mostani gyengébb kamerával, pont jó vétel lenne 20-30k-val a 920 alatt.
killall imagent
killall imagent
Felsõ kategóriás árazás egy nem túl népszerû rendszerhez.
Kíváncsi leszek.
forras
killall imagent
Várjuk a független teszteket
Ha életében készített volna rendes fényképezõvel éjszakai képet vakuval, és vaku nélkül, akkor nem írna le ilyen hülyeségeket mint ami a cikkben van...
Ne legyetek már ennyire naívak! Profitorientált cég reklámja, természetes, hogy van benne némi(?) csúsztatás. Eleve, ha valaki a fényképezõgép minõsége alapján választ okostelefont, annak teljesen mindegy.
!Forza Ferrari!
A Nokia kamuzik a Lumia 920 fotóiról is!
Amúgy a telefon hozza az elvártat, kb mindent tudni fog amit már tudtunk, és azt is amit sejtettünk. Szóval nem tudom mire a fanyalgás, papíron egy szintre ért az android és leendõ iphone csúcstelókkal, maga a rendszer pedig szvsz jobb már régóta😊
Csak hol a p*csában van egy kezelhetõ méretû (4-4.2 col), viszont csúcshardveres telefon? Nem fér bele a hardver, vagy kiskezûeknek, kiszsebûeknek (de azért pénzeseknek) és lányoknak nem való a jó telefon?
/*WTF?!*/
Regards,
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bemutattak két telefont:
Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 920
HTC HD7-esem van, fent van a legújabb Zune a PC-n, összekötöm a telefonnal, a legújabb OS Version 7.10.8112.7 frissítését felajánlja, elkezdem frissíteni, és a 6. lépésnél mindig elakad, újraindítja a telefont, aztán úgy csinál, mintha folyna a frissítés, de fél nap alatt se történik semmi.
Miért nem frissít? Eddig sose volt gáz a frissítéssel!
köszi
Én hétfõn vettem egy Nokia Lumia 800-ast, több évnyi Blackberry-zés után.
Egyelõre tökéletesen elégedett vagyok a készülékkel, sokkal jobb, mint amire számítottam. Sosem volt Nokiám, az érintõképernyõtõl is féltem, de pozitívan kellett csalódnom. Csak ajánlani tudom!
Esetleg tudnátok mondani néhány alkalmazást, amit használtok? BlackBerry-re az idõjáráson és egy Hangman játékon kívül semmit nem töltöttem, de ahogy elnézem, a Marketplace tele van.
Köszi!
/*WTF?!*/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Odáig eljutottam, hogy telefon újraindul, usb-re ráköt, de a PC-n mit kell pontosan beállítani?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Zune-ben tettem kepet a zenekhez de a telefonon csak 1-2 zenenel mutatja.. Van valami kovetelmeny h milyen legyen a kep vagy mi? Megneztem mindegyik jpeg es mind mas meretu de akkor is miert van az h par zenenel fasza a tobbinel nem jeleniti meg ? :S