5743
  • Rage47
    csak Nokiát érdemes venni, akár 620-at.
  • CybeRick
    HTC 8S-t érdemes nagy ívben elkerülni.
    Nekem egy Lumia 920-as van, nem nagyon tudnék rajta gyenge pontot találni. Ami hiányossága van, az mind a WP8-nak köszönhető. 2013q1 végére (mostanában) jönnek frissítések a wp8-as készülékekre, amik foltoznak egy-két hiányosságot.
    Nagyon jó vételnek ígérkezik a Lumia 720-as. Igaz ez függ a hazai árazásától.
  • VWfan
    Amit eddig hallottam róla, valóban nem nagyon ajánlják.
  • kifli
    pedig a htc 8x a windows phone referencia modell, illetve a htc elég régi microsoft partner, a windows mobile révén. (win mobile-ból más nemigazán csinált használható telefont)

De ha nagyon nokiát akarsz ott a 820, illetve 720. 8s-t annyira nem ajánlják tudtommal, de lehet tévedek, és jó kis telefonról beszélünk :)
  • VWfan
    Közben utánanéztem a másik telefonnak ami még érdekel és az már 8-as. Windows Phone 8S by HTC vélemény? Valahogy én HTC-hez inkább androidot kapcsolok, számomra a WP az Nokia.
  • VWfan
    Aha értem. Köszi a segítséget. A kezemben már volt a telefonon, akkor androidhoz képest meggyőzött. Viszont ezek szerint a 7-eseket nem lehet frissíteni 8-ra? És WP8-ban milyet ajánlanátok?
  • recko2234
    Csak azt nem értem, hogy mi a jó nekik abban, hogy ilyen alap dolgokat kihagynak...
  • CybeRick
    "A Nokia újabb szoftverfrissítést jelentett be a Lumia 820 és 920 számára, mely új szolgáltatások helyett csak kisebb ráncfelvarrásokat és teljesítménybeli növekedést ígér. A 1232.5957.1308.00xx jelzésű firmware egyrészt sokat javít a képernyő fényerejének automatikus szabályozásán, másrészt hívás közben is kiszűri a téves érintésekből eredő nem kívánatos műveletek végrehajtását. A két nagyobb modellt követően a Lumia 620 is megkapja majd a 1030.6407.1308.00xx jelzésű frissítését, mely a fenti hibák javításán túl a kamera villanójának kezelésén is finomít, mely jelenleg esetenként komoly színhibákat okozhat. Az új firmware régiónként és szolgáltatónként eltérő időpontban lesz elérhető, de pontos ütemtervvel egyelőre nem szolgált a finn gyártó."
  • asysoft
    Nincs ilyen, és sajnos gyártók sem pakolják be extraként. Ezt utálom az egész WP dologban a legjobban, hogy mindig várhatok a következő update-re, hátha javításra kerülnek a hasonló hiányosságok. Emiatt szerintem következő eszközöm nem WP lesz, majd X év múlva visszanézek, addigra kiforrja magát, és talán a PureView névre méltó Lumia is kiadásra kerül:)
  • asysoft
    Attól függ, mire szeretnéd használni. Én a helyedben már semmiképp nem vennék WP7-es eszközt, egyre több szoftver 8-ra jelenik meg, és ez a jövőben csak rosszabb lesz. Egyébként egész jó telefon (7.8 óta öcsém sem panaszkodik a hívás hangminőségére:)), de a kijelzőjétől én nem vagyok elájulva, szeret sávosodni, mielőtt megvennéd, mindenképp tapogass meg egyet személyesen, hogy mennyire találod zavarónak.
  • Rage47
    szerintem nincs
  • recko2234
    Üdv.! Van olyan alkalmazás WP-re, ami megoldja azt a gyermek betegséget, hogy először rezeg és aztán cseng a telefon?
  • kifli
    nem, 710 lcd, 800 pedig amoled (nem a samsung féle tulszaturált, extraélénkszínű, hanem a szépfajta)
  • Fehercsoki
    Tudtommal ugyanaz a kijelző van mindkettőben.
  • bon
    Én már csak WP8-as készüléket vennék és a Lumia800-as nem az.
  • kifli
    nameg a 800-nak szebb a képe, a jobb kijelző miatt. Bár a 710-é sem csúnya.
  • Fehercsoki
    Szerintem vedd meg az én Lumia 710em, jóval olcsóbb mint egy Lumia 800 és ugyanaz, csak a lumia 800ban 16 giga a belső flash memória mérete.
  • VWfan
    Sziasztok! Gondolkodom Nokia Lumia 800 okostelefonban. Mi a véleményetek róla? Az eddig videók, olvasmányok alapján nekem tetszik. Esetleg ha hasonló árkategóriában van jó(bb) telefon, azt szívesen meghallgatom.
  • xxx007
    Hát az új frissítés óta nem , hiányzik az az opció hogy mit szinkronizáljon ...
  • kifli
    de
  • xxx007
    Nem lehet google - kapcsolatokat importálni ...
  • bon
    Nekem is megjött, már települ. Gondolom a korábban találtam csempe hibát javítja.
  • xxx007
    Ma jött két frissítés ... végleges verzió : 7.10.8862.144

HTC 7 Mozart
  • TheUjoNCBeats
    Üdv!

Nokia 610 em van és van egy olyan problémám, hogy az érintőképernyő néhol nem reagál. Tehát ha állított helyzetben akarok egy sms t írni, akkor se az "s" betűre, se az "e" betűre nem reagál, hanem a körülöttük levő betűt üti be.
    Lehet valahogy orvosolni, vagy szerviz?
  • kifli
    olyan programokra írja nekem, hogy nem kompatibilis, amik amúgy gond nélkül elfutnak...
  • bon
    Azért ez nem teljesen van így, nem egy programmal találkoztam ami a másfél éves android táblámon nem futt, vagy hibásan.
  • Fehercsoki
    Amúgy meg ez a lumia 620 alig jobb mint a 710em, hülyeség lenne erre 30at ráfizetni...
  • Fehercsoki
    Ha ezt eladnám nem vennék újra WPs telefont, androidon legalább régi telefonon is futnak az új cuccok...
  • Rage47
    én is 620-on gondolkozom mostanában, 710-ről váltanék. ezt nem tudtam, hogy sok app még nincs WP8-ra. :O
    és azt sem tudom, hol szerezhető be gyári garival a 620. ezek a gsm boltok általában bolti garival adják, abban meg nemt tudom mennyire lehet megbízni.
  • hykao
    Amúgy kicsit más megvilágításból nézve pl. sokaknak még nem is érdemes WP8-ra váltani, hisz számos - elterjedt, fő vonalú - WP7 app, kliens program, még nincs is WP8-ra...(vagy béta, csökkentett lehetőségű verzió érhető el csak)...én is pl. emiatt is várok még kicsit...
  • hykao
    Még ha így is lenne - de amúgy 7.5-re is jönnek játékok -, akkor sem oly nagy "lehúzás" azért, hisz már most is 60e forint körül elérhető olcsóbb kategóriás Windows Phone 8-as telefon (pl. Lumia 620, HTC 8S) - KÁRTYAFÜGGETLENÜL...és ha megjön a Huawei olcsó WP8-as készüléke, ill. a Nokia 720, még kedvezőbb árakra lehet majd számítani. -> Eladod a mostani akármilyen WP7-es telcsit, és kb. 30e ráfizetéssel, máris elérhetőek lesznek az új játékok, ingyen offline Nokia Drive + navi, teljes világ lefedettséggel stb...

Ha évente megjátszanák ezt, én teljesen elégedett lennék az évi 30-40e forintos új-mobil költséggel...hisz ugyanez az éves új mobilra váltás költségvetés kb. 1.5x-szörös - 2x-es költséggel járna szerintem, akár Android, akár iOS platform esetén a WP-hez képest...
  • kifli
    pont ez azmi sok időbe telik, ezérrt jön ki előbb wp8-ra...

Nameg az is kérdés van-e kapacitásuk átírni, meg megri-e nekik.
  • Fehercsoki
    Akkor írják át nekem úgyis jó:D
  • kifli
    7.7-re teljesen át kell írni a játékot, nem tudják ugyanazt a kódot felhasználni....
  • bon
    Senki se mondta, hogy nem fogják kiadni 7.5-re a 8-ra készült programokat, eddig is volt már rá példa, hogy később de megjelent.
  • Fehercsoki
    Aha és ez már rögtön azt jelenti hogy egyáltalán nem kell kiadni WP7.5re? Nem lenne gond ha nem lenne olyan szép mint WP8on... Ez nem más mint lehúzás...
  • serkov
    Azt! Mindenhol írták, hogy a Natív kod, (ami7.5-ön nincs) lehetővé teszi jobb, szebb Játékok fejlesztését! Na ezeket nem tudod futtatni...
  • Fehercsoki
    Mit, hogy az új játékok csak WP8ra jönnek?:O Hát én ezt nem olvastam sehol.
  • oneal1
    ezt azért már régóta lehet tudni
  • Fehercsoki
    Na most utoljára vettem microsoft cuccot... Nem elég, hogy nem adták ki a WP8at régebbi telefonokra, de az új játékok sem futnak 7.5-n, pedig nagyon vártam őket...