5743
-
Semmi értelmét nem látom. Furcsa, de megkedveltem a csempés megjelenést. Nagyon gyors, sallang mentes, minimál dizájn. Némely ismerősömnek úgy néz ki az androidos telefonján a képernyő mint egy giccsparádé. -
mutass egy hátteret és én megmutatom, hogy nézne ki a csempék mögött :) -
recko2234 #3256 ha volna olyan alkalmazás, mutatnék :D -
a képből igazából semmi nem látszott, és csak megbontotta a felületet. Komolyan, mutass már nekem egy hátteret, ami szerinted jól nézne ki a csempék mögött :) -
recko2234 #3254 Ami neked nem tetszik, nem biztos, hogy másnak nem :)
Dummyboy:
Nekem állandó 2G-s adatforgalom be van kapcsolva a névnapos csempém miatt :D És amióta letöröltem a Skype-ot, azóta nagyon bírja. Bár, egy észrevétel:
Mikor feltöltött teljesen, még rajta kell hagynom egy kicsit, akkor tuti a "recept". -
A háttérben futó alkalmazások beállítgatásával igen sok energiát meg lehet spórolni ... nekem 920-al 3 nap és 1 óra volt a rekordom, de sajnos akkor töltőre kellett dugnom a telefont. (Pedig nem volt teljesen lemerülve ...)
Igaz adatkapcsolat ki volt nyomva (Elfelejtettem visszakapcsolni xD), 2G és néha Wlan ha kellett a net, de emellett telefonálásra azért használtam :) -
próbáltam már mien lenne, de nagyon nem néz ki jól -
recko2234 #3251 Én azt (is) hiányolom, hogy a csempék mögött nem lehet háttérképet berakni. -
azt tudtam
de vki itt azt mondta 7,8-at se kajuk meg(optimus 7-re)
de kurva jó:D
végre lett egy rakás más szín is:) -
8-as verzió nem lesz. -
na zsírXD
szoftver: wp 7,8XD
még jó, hogy itt valaki azt mondta nem lesz a régiekre frissítésXD -
xxx007 #3247 Mozart-ban cseréltem SD kártyát és ami benne volt szeretném máshol használni , de titkosítva van . Fel lehet ezt valami programmal oldani ? -
na most telepít egy csomó új frissítést az optimus 7-m
ez így akkor 7,8 lesz a végén?D:D:D
vagy marad a 7,5?:D -
WP7.5-ön: setting/date+time/set automatically -
recko2234 #3244 És hol találom? :D
Mert átnyálaztam az egész telefont (majdnem szószerint) és csak az időt tudom beállítani :)
ÚJ REKORD!!! :D
Majdnem 3 napig bírta a Lumia 820-am egy feltöltéssel :D
A titok: Töröld le a Skype-ot :D -
Van benne kapcsoló. -
recko2234 #3242 Kösz! :)
Igazán rakhatnának bele egy manuál/automata kapcsolót, és egy time.windows.com szinkronizációt is :D -
Igen, de már a korábbi verzió is. -
recko2234 #3240 Szerintetek Wp8 átáll automatába nyári időszámításra? :D -
nekem sincs semmi t-mobile-os cucc a 920-amban és szerintem Omnia 7-ben sem volt:D -
recko2234 #3238 Teszt videókban pl. a 820-nél AT&T logó után jött a Windows Phone felirat, de valamelyik tesztben pont T-mobile-al.
Mindegy, végülis a fő visszatartó erő a függősége egy szolgáltatós mobilnak. -
szerintem wp-ket nemtudják telefosni a szolgáltatók.
Fater t függője se t-mobile logóval indít. (Lumia 710) -
recko2234 #3236 Ha gyárilag független telefont veszel, gondolj arra, hogy ha később esetleg elakarod adni, sokkal többet fog érni.
Ráadásul nem lesz telef*sva a szolgáltató hülyeségeivel.
Tudod milyen jóérzés látni az enyémen, hogy "Windows Phone"-al indul és nem T-mobile, vagy Vodafone logóval? :D -
wpportal.hu-n van gy 620 teszt, áradoznak róla :) -
Csak sajna t-nél nincsen olyan tarifa ami jó lenne nekem. (konkrétan vodánál a kredit díjcsomagom van, és jelenleg ezzel nem nagyon tud más versenyezni) Úgyhogy bízom még benne, hogy náluk is lesz a telefon. -
sufnit nem ajánlom, legalábbis én utánaolvastam és nem volt egyhangúan pozitív a vélemény
én inkább várnék a T-re, legalábbis magam részéről azt fogom tenni, mert most is náluk vagyok
80k sztem necces, én ezért gondolkoztam el nagyon, hogy veszek-e egyáltalán. viszont most, hogy láttam, hogy T-nél is lesz, remélem olcsóbb lesz kártyásan is és akkor ott veszem. -
Be szeretnék szállni én is a windows phone bizniszbe egy Lumia 620-as telefonnal. Leginkább vodafonnál lenne jó, de eddig az egyetlen szolgáltató ahol nem kapható. (t-nél bekerült a hamarosan kaphatók közé) Edigitalnál 80ért lehet kapni gyári 2 év garanciával, viszont pl vip-phone-nál 63ezer 2 év garival, ami gondolom nem gyári. Szerintetek megéri 80at fizetni érte? Vagy inkább sufnigsm? -
recko2234 #3231 Köszi :) -
recko2234 #3230 Remélem lesz benne rendezhető lejátszási lista! -
Idén érkezik a VLC for Windows 8 & wp8 -
https://betalabs.nokia.com/
http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8
wp7
http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions
-
mostmár ugyanúgy mint facebook contactokat a google contactjaidat is tudod syncelni live.om-on people fülön! -
recko2234 #3226 Hol lehet ezeket a bejelentéseket figyelemmel követni és esetleg írni is oda? -
"Először diszkréten jelez a rezgéssel, majd 3s után a csengés is szól."
Épp ez a probléma, hogy a csengés nem is szól, hanem csak az megy. Először rezeg, majd lejátssza a csengőhangot, majd rezeg, majd cseng...
bon (#3224):
Minden környezetben meg szoktad hallani, vagy olyan erős a HTC motorja, hogy a kis rezgést is megérzed? Mindegy is, jó neked:) -
Rezgés dolog engem egyáltalán nem zavar. -
Nem értem a problémát. Kb 3s rezgés után megszólal a csengőhang. Most direkt kipróbáltam. Ha nem írjátok, fel sem tűnik eddig. Nekem pl ez a megszokott. Nem tartom szerencsésnek ha egyből megszólal a csengőhang. Először diszkréten jelez a rezgéssel, majd 3s után a csengés is szól. A régebbi Symbian telefonoknál megszokott profilokat el tudnám viselni wp8 alatt is. Volt gyakorlati haszna, anno.
CroftManor - Az általad jelzett problémára keresem a megoldást én is :) -
Nem tudom, vannak hiányosságok, mint amilyen ez a rezgéses dolog is, ami szerintem minden WP használó számára rossz tulajdonságnak számítanak, nehezen tudom elképzelni, hogy maguknak a fejlesztőknek nem okozna ez problémát (nekem volt már több elmulasztott hívásom emiatt). -
Valóban nem érkezik sok panasz. Én konkrétan a Nokia Beta Labs bejelentéseket követem figyelemmel,volt is észrevételem, amire kb. 1 órán belül korrekten válaszoltak is.
Jellemzően a wp7-es készülékek szoftverproblémái a témák. Van még mit csiszolni a rendszeren, wp7 és wp8 esetén is, de elég jól használhatóak. -
Vajon miért nem mutatja a naptár a facebook ismerőseim névnapját, szülinapját? A beállításokban csak a "megválaszolt facebook események látszanak" lehetőség van, ami bevan pipálva. De ettől még nem mutatja a szülinapokat. Lumia 800 -
recko2234 #3219 Talán nem érkezett sem a Nokiához, sem a Microsofthoz elég panasz. És lehet at hiszik minden szép és jó.