5743
-
gondolom új dolog volt a legkisebb méret és nem volt rá form, már megjelennek ott is a dolgok (frissítés gondolom) -
Elvileg a Live Tile-ok mérettől függően jelenítenek meg különböző infókat, szóval lehetséges, hogy legkissebb méretnél pont semmit :) -
nekem 7.8-al megy a viber kikapcsolt képernyőnél is (mondjuk mobilnet nálam mindig megy...)
Mostmár live tile van ha összezsugorítom a legkisebb méretre, eddig ott nem jelezte van-e üzenetem, vagy hívtak-e... -
Hát igen, az N9 se rossz darab.
Tudom hogy wp8 jobb, de úgy sem használnám ki. Tényleg ennyi a lényeg, amit leírtál, meg én is korábban, plusz néha tudjak böngészni rajta. Na meg az ingyenes navi is jól fog jönni, azt már a jelenlegi telómon is szeretem, pedig hardveresen elég gyengusz :) -
Na igen, az tény, hogy a 800-as formályát nagyon eltalálták :)
Nekem N9-re fájt a fogam nagyon, de aztán máshogy alakultak a dolgok :)
Az biztos, hogy ha WP8-as telefont vennél, azzal több lehetőséged lenne, de szvsz ha tényleg csak telefonálni és Viber-re kell a kütyü, akkor valószínűleg meg leszel vele elégedve :) (Nem használok Vibert, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni :) ) -
Van viber 7.8-ra, telefonálni is lehet vele. Az meg hogy lezárt képernyőnél esetleg nem kapom meg a viber üziket nem is érdekel már, úgy is főleg telefonálni akarok rajta. Azt meg tudom mikor akarom intézni. Egyébként sem lehet minden tökéletes. 25ért már olyat veszek, ami több mint 1 év garis, és hibátlan állapotú. Nem rossz ajánlat az, főleg hogy iszonyatosan tetszik az a teló, és a méret is nekem való.
A simnek meg utánaolvasok valahol, de ha végül fizetni kell érte, az sem érdekel. Nem ezen fog múlni hogy megveszem-e, vagy sem. -
Elvileg meglehet, HA olyan a kártyád ... lehet hogy egy GSM shopban secperc kivágják neked ... Sőt, magad is megpróbálhatod :)
De pl: voltam pár hete Londonban, és nem lehetett sehol a környéken microsimes-prepaid kártyát kapni (rendelni lehetett volna, de mire odaér, addigra hazajövünk ...), ezért szereztünk sima sim-et, hogy majd körbevágom ... de akkora chip volt rajta alapból mint a microsim, és nem is sikerült normálisan kivágni, szóval kétesélyes :) A simár könnyű, főleg ha van amihez hasonlítani tudod (pl.: haveré ...) -
Most komolyan 1 szar telefon miatt ne vegyen 800-ast? Főleg ha neki az tetszik? Akad másik pár millió júzer aki szerint meg jó vásárt csinál vele.
BTW, nálatok max valami akkugond lehetett, de annak is durva, mert az alap polikarbonát 300 fokon olvad, és elég kevés dolog tud ilyen hőmérsékletet generálni egy mobilban ...
Én inkább azt nézném meg, van-e Viber WP7.8-ra ... Azt nem tudom, 7.8-on be lehet-e kapcsolni a bekapcsolt képernyőzár alatti Wifit, de utána lehet járni ... -
Ez a megolvadt a háta azért elég érdekesnek hangzik. Nekem hardveresen is teljesen elég. Nincsenek nagy igényeim. Jelenleg egy c5-03-asom van, az is elég, de kellene hogy tudjak viberrel telefonálni, plusz a nagyobb, és kapacitiv kijelző is jól jönne. Árban sokkal olcsóbban jutok hozzá, mivel használt, garis, jó állapotú készüléket keresek.
Viszont ez a sim dolog zavar nagyon. Házilag nem lehet valahogy megbarkácsolni? -
recko2234 #3289 4500 forint, és a számod megtartásával kapsz egy SIM-et, melyet még normál méretben is tudsz használni, amikor pedig meg van a microSIM készüléked, akkor pedig ki kell pattintani belőle. -
recko2234 #3288 Csak annyit, hogy ne! Amin nem WP8 van nem érdemes megvenni. Én annó teszteltem mindet, kivéve a 7.8-at.
Ráadásul a Lumia 800 nem csak szoftveresen gyenge, de hardveresen is. Szomszédomnak megolvadt a háta fél óra játék után. Garanciába kellett vinni.
Annyi pénzért a 620-ast már megkapod, és az már minden tekintetben minőségi. -
Én T-s vagyok. Valaki az ottani "szokásról" tud valamit? -
Nekem pl vodafone-ban ingyen kivágták a sima simet micro-ra. -
Így volt nekem egész nap ma, de összesen minden netezéssel, zenehallgatással ment le 30%-ot. -
Mégis van egy kis probléma. Micro sim megy bele, nekem viszont natur sim van. Mi a teendő? Kisebbre faragni, vagy a szolgáltató kicseréli? Ez esetben fizetnem is kell érte? -
Ez, hogy ne kapcsolja ki a wifit lezárt állapotban max kis ideig jó. Pl. letöltesz valami nagyobbat vagy nem tudom. Ha úgy hagyod hamar lemerül. -
jó lesz akkor ez nekem. Köszi a segítséget. :) -
Pontosan. -
De nekem akkor még így is miért jönnek értesítések. Mobilneten is és wifin is. Nem értek hozzá ennyire, nem is okoskodni akarok csak akkor nem értem. -
Igen. -
Hát nemtudom, nekem lezárt billentyűnél is jöttek az értesítések szépen android alatt. És most win 8-nál van olyan menüpont, hogy bekapcsolva maradjon lezárt billentyűknél is a wifi. És szépen működik úgy is. Úgyhogy tuti biztos amit tudtok erről srácok?:D -
Persze, hogy lecsatlakozik a wifi-ről,mint a többi készülék is ha nem tenné pár óra alatt lemerülne a készülék. -
Androidosat tudsz hívni, net pedig nincs ha lezárod.(ez androidnál is így van egyébként) -
Sziasztok! 800-as lumiát tervezek venni. Tudom, hogy szeretnétek olyat ajánlani, amin wp 8 van, de nekem ez is bőven megfelel. Egyetlen kérdésem lenne. Olvastam olyat, hogy lezárt billentyűzetnél lecsatlakozik wifiről. Igaz ez? Vibernél pl nem is jelzi hogy kaptam üzenetet, csak akkor ha feloldom a képernyőt? Viberrel androidos készüléket szeretnék hívni, nem ütközik ez semmilyen akadályba, vagy problémába? -
az elsővel nincs gond, mert nemlátszik :D
Amúgy akkor már beállítok egyszínű hátteret, bár engem igencsak zavar, elég gagyi úgy.
#3272 Szolgáltatók tiltani kezdték a voipot 3g-n, próbáld meg kikapcsolt mobilnet mellett. -
recko2234 #3273 Első kép: sötét kékebb ikonokkal még jobb volna, bár így is tetszett :)
A második már kicsit gázosabb, igen. De na :D -
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem, lumina 800 , viber problémám van, regisztráció megvolt, de hálózati problémát ír, wifi megy, neveket is látok de nem enged hívni csak üzenetet küldeni. Ötlet? Előre is köszi! -
Most próbáltam, és bejött, eddig általában átgörgettem az ilyen képeket:)
recko2234: valóban, FF alól semmi nem látszik. Nekem Chrome és Safari odarakott egy-egy kis ikont. -
http://i.imgur.com/l4dWFPV.png?
http://i.imgur.com/hwZlXZF.png? -
recko2234 #3269 Feltudod máshova tenni? -
recko2234 #3268 Firefoxból vagyok és Kifli azon hozzászólásánál csak a nagy ürességet látom. Ezért írtam kérdőjeleket, hogy az most mi akar lenni :D -
fákk, http://prntscr.com/-ra tettem pedig fel, de úgynézki nem saját tárhelyet használnak -.-"
Nem mindig jó az új lapon megnyitás, náha kell a végére tenni egy kérdőjelet is... -
Egyébként jobb klikk->kép megjelenítése új fülön-nel megy. Vagy melyik browserben éppen hogy hívják:) -
"Imguró' nem linkelünk!" - SG bölcsesség. -
recko2234 #3264 ??? -
-
recko2234 #3262 Várom :D -
holnap feldobok egy androidot telóra, van rá wp7 launcher, és lehet betenni hátteret, mozgás közben is meg lehet nézni, hogy néz ki :) -
recko2234 #3260 Ha létezne olyan alkalmazás, amivel lehetne betenni képet, kísérleteznék vele, mert bár imádom a WP-t, de kicsit már unalmas a feketeség :D -
recko2234 #3259 Aztán jó színt válassz hozzá ;)
http://wallpaper.mob.org/image/roads-mountains-landscape-13467.html