Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
nem, vagy pont akkor tették ezt mikor vacsiztam 😄
k0trapali
7.8-ról mondtak vmit?
kifli
hallom, hogy special surprise, de a képet már elvették, és a hangot is 😞
kifli
Elég nagy marketing attak lesz, kíváncsi vagyok Magyarországra mi jut el 😊
kifli
Steve hogy zsebretette a nokiát. Enyveskezûûû 😄
Rage47
elfelejtettem nézni, most kapcsolódom
desigo
Én nézem bár az androidot favolom 😊
kifli
kik nézik itteniek közül? 😊
desigo
desigo
Mnemomic
Apróság, de a people menüben a twitter profiloknál nektek sem frissíti a profilképet? Meg az új követéseket sem rakja be a névjegyek közé. A whats new-ban megjeleníti a postjaikat az újaknak is, de a névjegyek közé már nem kerülnek be.

asysoft
Ti mit reméltek a WP8-tól? Én leginkább azt, hogy WP7-ben hozott design döntéseket gondolják át, a felmerülõ hibákat javítsák ki. Lumia 800-ammal kapcsolatban elég vegyesen érzek. Egyrészt szeretem a kezelõfelületet, és a "Metro" stílust, az egész rendszer gördülékenységét. Másrészrõl meg ott vannak az MS döntéseibõl adódó hiányosságok, tehát nem a kevés alkalmazást rovom fel, és még csak nem is a Zune miatt kesergek.
Nagyon nem szeretem, hogy egy globális hangerõ van hangszóróra és fülhallgatóra. Kíváncsi lennék, hogy zajlott ennek a kiötlése, megtervezése. Szintén zenelejátszással kapcsolatos, hogy szám leállítása után is ott marad a hangerõszabályzóban - tudom, "Stop the Music!" - amit szintén elég félmegoldásnak érzek. Ahogy az SMS kézbesítési jelentésének kezelését is, ennél rosszabb módon meg sem oldhatták volna. Ha már üzenetkezelés: nekem elég gyakran elõfordul, hogy a navigation stackbe többször is bekerült a Messaging. Ilyenkor viccesen néz ki az alkalmazásválasztó... Még van egy-két dolog, de inkább megtartom magamnak.😊 Lényeg, hogy kíváncsian várom a készülékek, valamint tapasztalatok megjelenését, hogy ezek javításra kerültek-e.

/*WTF?!*/

Gladiator
Hat soha sem jottem volna ra😄 koszi

kifli
beállítások, oldalra mész eggyet, az app beállításokhoz, és ha jólemlékszem ottvan a telefon menüpont alján.
Gladiator
Biztos en vagyok a hulye, de sehol sem talalom, h hol lehet megvaltoztatni a pin kodot😄 tipp?

asysoft
Jobban belegondolva, van az két hónap is!<#idiota>

/*WTF?!*/

asysoft
Én arra leszek kíváncsi, mikor méltóztatnak végre kiadni. 1.5 hónap van az ünnepekig, nagyon nincsenek abban a helyzetben, hogy itt töketlenkedjenek... (MS-Nokia párosra értve)

/*WTF?!*/

desigo
Nem sokat jelent ez...
Ez se hozott áttörést.

kill3r21
neevous
Próbáld ki a Metrotube-ot a Youtube helyett és a 4th & Mayor-t Foursqare helyet.

k0trapali
LG Optimus 2X-em cseréltem 1-1-ben az Omnia-ra.

- foursuare
- WhatsApp
- SkyDrive
- Youtube
- Facebook
- Flashlight-X
- Fhotoroom

Androidon is kb. ezeket vagy ilyen típusú programokat használtam. Mindenre találtam alternatívát. (Instagram-ot is szerettem, de olvastam, hogy érkezik WP-ra.)
desigo
Milyen telefonról váltottál?
Milyen alkalmazásokat raktál rá?
kifli
<#eljen>
k0trapali
Samsung Omnia 7 bagged! <#vigyor2> (Tudom, nem mai telefon, de nekem újdonság a WinPhone!)

Nagyon tetszik benne, hogy...
- minimalista menürendszer
- eszméletlen gyors! (Android után)
- nem akadt eddig be, nem is gondolkozik
- egyszerû mint egy szeg, de még is okos!
- kamera szuper!
- szépen és hangosan szól
- internet böngészés röccenés mentes!
- kb 5 perc alatt személyre szabtam az egész telót, felraktam a nekem hasznos programokat és még a csengõhangom is lecseréltem 2 perc keresgélés után.
- Zune használata is könnyû és átlátható

A telefon külsõleg is nagyon tetszik! Szeretem a szögletesebb letisztult minimalista formákat, megjelenést!
Sickness
jó semmi... rájöttem. még új. 😊

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
lumia 800-ban lehet valahogy ébresztõhangot cserélni?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

kill3r21
sajna a phone7et sem ismerem annyira, uhhogy erre nem nagyon tudok válaszolni...
kifli
oprendszer szinten mennyire látványos a változás?
kill3r21
ha tudnék, nekem is lenne...videót se tudok sajnos, nem is szabad....
de komoly cuccok lesznek az egyszer biztos..😊
kifli
hol dolgozol te, hogy ilyeneket nyomkodhatsz?

Amúgy kijuttatni 1-2 darabot nem tudsz jópézé?

Esetleg videót tudsz csinálni róla?
kill3r21
a munkahelyemen 😄
kifli
hol tetted eme cselekedetet? 😄
kill3r21
gyerekek, ma nyomkodtam pár órát a lumia820at, nagyon nagyon kemény teló, nagyon bejön, kivi leszek a 920-ra...
Már a 820 is bitang képeket és videót csinál, akkor majd a 920....atyaég mindkettõ kell 😄
kifli
Igen énis úgy gondoltam 😊 (ics-el elvileg már egész jó)
k0trapali
Teljesen jó a telefon, csak a szoftver szar rá. De ne offoljunk.
kifli
hát, próbáld ki, nyomkodd kicsit. Aztán dönts.
2x-ról nem halottam egyébként túl jókat. Mint elsõ 2 magos telefon, vannak gyerekbetegségei...
k0trapali
Optimus 2X
kifli
pontosan még nem tudni. 29-én lesz wp8 megjelenés, utána szerintem többet tudunk majd. wp 7.8-ról sokat egyébként nem tudni. A kezelõfelületet pl megkapja.

Mit cserélnél omnia7-re?
k0trapali
Akkor ink. úgy írom, hogy 1-1ben érdemes e cserélnem? Nem veszem, hanem a droidért kapom. 7.8 és 8 közt mi lesz a különbség?
kifli
omniát ne evgyél szerintem. Nem lesz rá wp8, csak wp 7.8. Szerintem várj egy picit.
k0trapali
Sziasztok!

Érdemes még venni omnia 7-et? Olvastam, hogy az új 8-as op.rendszert nem kapják meg a régebbi windows mobilok, de rá lehet majd mókolni?
Pár szót tudnátok írni ezekrõl a telókról? Androidos vagyok és váltani szeretnék ezért feltérképezem a terepet. iPhone.on is gondolkozom, de még egyik sem gyõzött meg.
asysoft
Ma mondta, hogy azóta mástól is kapott, így valószínû az õ telefonja a ludas😊

/*WTF?!*/

kifli
van mûködõ viber 😊
A viber messenger marad üzeneteknek, és van sima viber is.

Mostmár lehet hanghívni is 😊
Viszont nokia corporation, és csak nokián megy... :/
Illetve nem csak nokián megy, de marketbõl csak arra lehet installálni. Úgyhogy akinek tudja állítani, hogy minek lássa a marketplace a telefont, az leszedheti nem nokiával is. (nekem sikerült és mûködik faszán...)

Amég nincs xap, addig gyönyörködjetek benne ITT
kifli
nem fordult még ilyen elõ.
Telenoros vagyok, de ma nem küldtem SMS-t... 😊
asysoft
Ma jelezte valaki nekem, hogy egy SMS-t sikerült háromszor is elküldenem, errõl telefonom nem tudott semmit sem. Valaki tapasztalt már hasonlót? Nokia partizánakciója lenne, vagy csak a T-háló volt vicces kedvében?😊

/*WTF?!*/

kifli
melyik pizsibe álmodtad? 😄
ja persze meg szuper pontos a térképe....
desigo
Mibõl gondolod?
Próbáltál már 4.1.1-es androidot?