Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
Kep
Teljesen jol megy, tegnap legalabb 3 orat skypeoltam, ment a video is, korrekt minosegu az elolapi kamera is.
Egy problemam van, hogy a korabban vett Nokia BT fules (BH-111) visszhangosan, szarul szol. Eddig Nexus 7-el hasznaltam, tokeletesen mukodott.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
buzievagy? 😄DD
Najó lehet hogy nemis
De komolyan kérdezve, skype mennyire használható? Mennyire csatlakozik a rendszerhez?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hegi90 (#2779):
Én örülnék, ha mai készülékeken is fizikai gombok lennének, ha tudnád, hányszor nyomom meg a Bing gombot véletlenül...😊
/*WTF?!*/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Érdemes megnézni mindenkinek a videót 😊
Minden korábbi telefonra lesz 7.8 kivéve lg...
Az uefi egyébként olyasmi mint egy számítógépes bios. Mivel a wp8 nt alapokon nyugszik, a wp7 pedig ce alapokon, így kell az új bootloader.
Egyébként emiatt is elég macerás lenne a telefonokat csak simán zune-al wp8-ra frissíteni, ha ms úgy döntött volna, hogy wp8-at megkapják a wp7-es telefonok is.
Desire illetve desire hd asszem pont megegyezik a hd7-el.
/*WTF?!*/
"Itthon az okostelefonok 53%-án a Google rendszere fut, míg az iPhone (...) jóval a nemzetközi átlag alatt, csupán 8%-ot képvisel a teljes okostelefon állományból. A Nokia korábbi, még Symbian-os platformja a készülékek 28%-án, míg az újabb, Windows Phone-nal szállított verziók csupán másfél évvel a megjelenést követõen már 9%-os piaci részesedéssel rendelkeznek"
Hát nem tudom, szubjektív benyomásom szerint minden második érintõképernyõs telefon iPhone (legalábbis 4/6 vonalán biztosan😊), viszont tény, WP-t is egyre gyakrabban látok, legutóbb pl tegnap egy fekete L800-at.
/*WTF?!*/
"wp7 nem a felépítés miatt hackelhetõ rá könnyen..."
Azért gondolom az is segített a dolgon, hogy a WP7 által támogatott SoC-t használta az is😊
/*WTF?!*/
A hd2 wp7 romoknak az alapjáúl szolgáló rom is tõle van.
Most csinált egy uefi bootloadert. Egyébként még rengeteg a probléma.
"For now it's implemented only few functionality like SD card, screen output, touch screen input.
All other things are not working. I won't add "YET" it can be very hard to get some things to work."
Azt is leírta még, hogy jelenleg sd kártyáról fut a rendszer, ami sok akkut eszik.
wp7 nem a felépítés miatt hackelhetõ rá könnyen, hanem mert a bootloader képes betölteni a magloader nevû csodát. És onnantól tulajdonképpen nincs akadálya semminek 😊
/*WTF?!*/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
És wp central szerint a végleges 7.8 build száma: 7.10.8858.136.
Este felteszem és meglátjuk mi sül ki belõle 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://mobilarena.hu/hir/lumia_920_2_5_millios_elorendeles.html
Liebe ist für alle da
A következõ problémám volna a windows phone - al.
A fõmenüböl átlépek a másik menü részbe, ahol a beállítások, és az egyéb programok találhatóak. Na már most nekem olyat csinált, hogy az eddig ömlesztett programokat, ABC sorrendbe állította. Hogy tudom ezt vissza állítani ,hogy ismét ömlesztve legyen?
de találtam olyat, hogy facebook pro, az egész jó, csak ronda 😄
csinálj egy facebook messengert Android-módra, az hiányzik az Androidból nekem.
http://www.akciofigura.hu
Hátha tud itt valaki segiteni.
Van egy HTC Diamond 2-esem.
Letöltöttem ezt : RUU_Topaz_S2_HTC_WWE_EastEurope_2.53.479.3_Radio_Signed_Topaz_61.44etc.25.35_4.49.25.91_Ship.exe
és ezt : Extpkg_Setup.exe
A "ruu" az minden további gond nélkül feltelepült rendesen 6.5 is lett, csak angol a telefon.
A másik elvileg a magyarítás de azzal gondom van. Telepítésnél ez a kép fogad :
Itt elakadtam nem találok infót Már megcsináltam azt is, hogy a temp-bõl kifacsartam a két .cab-ot és felinstalláltam az sd kártyáról, de semmi változás.
köszi
http://www.akciofigura.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HTC 4S TFT kijelzõjû, annál meg nincs értelme pentile-nak (AMOLED-nél a kék subpixelek élettartama miatt nem akarnak meghatározott pixelméret alá menni). Az a gondom amúgy, hogy i4-nél hozzászoktam a "retinához", L800-on felbontás meg félelmetesen kevés (igaz, ez pentileos). Mielõtt bármit is vennék, természetesen meg fogom nyomogatni mindet, aztán majd eldõl...😊
/*WTF?!*/
A 8S- 4 colos,480 x 800-as felbontását meg élõben kellene látni.
Úgy rémlik,hogy rendes RGB van benne és nem pentile matrix.
Kár, hogy a qHD felbontás nem támogatott, 480x800 nekem kevés, 4.3 pedig nagy, de inkább utóbbit választom...
/*WTF?!*/
Hivatalos forgalmazónál és mobil szolgáltatónál is.
Nokia késlekedik...
katt