5743
  • recko2234
    Az alma nem esett messze a fájától, lásd: A windows nem esett messze kernelétől és tulajdonságaitól. Míg a PC-s Windows is szépen tud terebélyesedni, addig a telefonos változat is, csak nem olyan mértékben és sebességben. Ebben nyilvánul meg az "Others" magyarul "Egyebek" mappa. Ide gyűlik a szemét.

Legalább ha létezne rá valami magyarázat SZAKSZERŰ persze, hogy miért nem engedi a Microsoft törölni, vagy miért nem mondják el mi tárolódik ott... Mennyivel könnyebben fogadnák el az emberek.
  • Evogordon
    Mi az a egyeb memoria? mert ahogy nezem majdnem 1 gb-ot az vesz el a memoriabol
  • recko2234
    Egyébként ezt a Nokia is elcseszte, mert tudhatták volna, hogyha csak telefon memóriára lehet alkalmazásokat telepíteni, akkor a MicroSD mellé minimum 16GB dukálna. Ja meg az egyebek mappát sem lehet törölni, az is csak terjeszkedik.

Mondjuk az egyebek mappa terjedésére volna megoldás, de nálam nem működik, hiába tartom be az utasításokat a Shrink Storage alkalmazással.
  • hykao
    HTC 8X-nek nincs microSD-s memóriabővítési lehetősége. Azonban, ha elég bátor vagy szétkapni a telót, rakhatsz bele nagyobb memókártyát, amennyiben ezekben a telókban is sima microSD van, mint a korábbi wp7-es telókban...
  • Evogordon
    Azt amugy nagyon jol tettek hogy egy Beats DAC-ot beletettek a telefonba.. Brutalisan szol a fulesemmel.. Egyik fo ok amiert nokia helyett ezt a HTC-t valasztottam, hat nem bantam meg eddig semmit :)
    Egyedul tenyleg cask a tarhely miatt izgulok igy utolag banom h nem egy 16Gb-osat vettem..
  • Evogordon
    Hi
    Na megjott a kis HTC 8X-em.. Eddig imadom.. Joval jobb mint az elozo 7.5-os WP-m.
    Egyetlen egy bajom van vele hogy cask 8 giga ram van benne amibol cask 5 gigat lehet hasznalni :S Valamiert azt hittem h lehet tenni bele microSD mem kartyat de sehol se talakok ilyet..
  • kill3r21
    Nah majd a Lumia EOS! Az lesz bitang...:)
  • recko2234
    De nekem miért nem tölt be?
  • CybeRick
    Gondolom a legutóbbi frissítéskor ment fel a "tárterület-ellenőrzés". Most futtattam, részletesen mutatja mi mennyi helyet foglal. Alkalmazásokat még részletesebben megmutatja, listázva. Azért nem lett volna rossz, ha innen eltávolítani is lehetne.
  • recko2234
    Nokia max. a saját szoftvereivel lehet hibás.

Egyébként valakinek a beállítások menüpontban nem jelent meg véletlenül egy "tárterület-ellenőrzés" nevű menüpont? Fogalmam sincs mióta van ott, viszont eléggé bajos a dolog, mert semmit nem akar csinálni, kiírja mennyi a szabad hely, meg hogy tudom törölni az "ideiglenes fájlokat", de a többi számadatot(alkalmazások, média stb.) órákon keresztül tölti, akkor sem tudja megjeleníteni.
  • CybeRick
    Szerencsére nekem tökéletesen bevált a lumia 920-as. Frissítés előtt, és most utána sincs vele problémám. Szoftver szempontjából a MS a hunyó. Nokia sajnos sok esetben tehetetlen (kellett ez nekik?), mert meg van kötve a kezük.
  • recko2234
    Vegyél 820-at, azzal nincsenek ilyen gondok :) De én is most olvastam először ilyeneket. Szerintem te csak kifogtad, én a L820-ammal teljesen megvagyok elégedve.Van pár dolog, ami hiányzik még, de azt kb. 1000000000 hozzászólással arrébb le isírtam :D

• asysoft
    Nem WP7.x-szel van a baj, legalábbis más telefontól még nem olvastam, hogy gondol egyet, és elkezdi nagykanállal enni az akkut. Aztán ugye ott van a sok javítandó update, pl mikor frissítés után elromlott a hangerőszabályzás - pont az ilyenek miatt mondtam 5800-mal a kezemben, hogy soha többet Nokia, de gondoltam, ha nem ők írják az OS-t, csak nem lesz gond. Naiv voltam:)
    Leginkább az instabilitást fájlalják, illetve néha felmerül, hogy egyik pillanatról a másikra elkezdi nagykanállal enni az akkut (ismerős?:)). De itt a topic, mindig elég az utolsó oldalt átfutni... Kár, pedig amúgy tetszene a készülék, tele van okos dolgokkal, még a nagy méreteit is elnézném neki...
  • recko2234
    L800-ból ne indulj ki, mert a WP7.x egy darab ***r. :D
    Kíváncsi lennék, hogy konkrétan miket írnak ezeken a fórumokon.
  • asysoft
    Nézegetve L920 topikokat (és L800-amból kiindulva) Nokiának azért van hova javulnia szoftvertesztelés terén - még mindig.
  • Lolluki
    Felidegesít már ez a wp8. Htc 8s-em van a szabad hely gyárilag 1.16gb,vettem bele egy 16 gb-os memória kártyát. az nem elég, hogy app-okat játékokat nem tudok a kártyára telepíteni, de, hogy még a képeket sem az sd kártyára teszi pedig be van állítva új képek videók stb sd kártyára mentse. De lófaszt.....Öhm hol tudom nézni, hogy wp8-hoz jön ki frissítés?
  • kifli
    jóltetted szerintem, a 8x a wp8 standard referencia telefon. Mivel a fejlesztőknek nyílt rengeteg lehetőségük, szerintem már nincsa akkora előny a nokiánál saját appok terén.
  • recko2234
    Emberek! ha jó zenelejátszót kerestek WP8-ra, akkor a Custom playlist a király!

-saját ténylegesen személyre szabható lej.lista, számonként tudod a sorrendet változtatni.
    -Felismeri azokat a számokat is, amelyeknek nincs "album" mező kitöltve
    -Zárolási képernyőről belelehet tekerni.
    -Headset-ről ha megnyomod a pause-t, akkor tényleg megáll, nem akad be és nem játsza tovább.
    Az én, és másik 3 ember ötletei alapján fejlesztik, de ha lájkolod a facebook oldalukat, vagy írsz e-mailben, fontolóra veszik az ötleteket, és ha tudják, megcsinálják.
    235 forint, de én mondom a dupláját is megéri.

https://www.facebook.com/CustomPlaylistsWindowsPhone?fref=ts

http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/custom-playlists/644b0454-b0b9-4e2f-8ebb-c34ce713f4cf

Ha like-olod a face
  • Rage47
    WP = Nokia
  • recko2234
    Te nem olvastál Lumia 820 tesztet :) Ha olvastl volna, Lumiát rendeltél volna :D
  • CybeRick
    Majd rájössz... Lumia jobb választás lett volna.
  • bon
    Szerintem nem, én Lumiat vettem volna.
  • Evogordon
    Na HTC x8 berendelve..
    Majdnem megrendeltem egy nokia lumia 820-at de olvasgattam teszteket es a htc szimpatikusabbnak tunik.
    Mit gondoltok jol dontottem vegulis?
  • recko2234
    WP8-nál elég bemásolni a mappába és megkérdezi, hogy konvertálod-e.
  • kifli
    zune-al ráhúzod, vagy wp8-nál a saját appjával, és úgy lejátsza
  • Lolluki
    milyen fájlba kell konvertálni egy filmet, hogy lejátsza a teló?
  • Gauge
    820.

* Jelzi, hogy van frissítés.
    * Csak wifin keresztül engedi a letöltést (PC-hez kapcsolódva nem...)
    * Persze nem tölt le semmit, napok óta download 0%...

Van erre valakinek valami hasznos ötlete?

• kifli
    kis mokaficak ez nokija
  • Jim Morrison
  • Lolluki
    Sziasztok van egy olyan problémám,hogy nem tudok a telefonra másolni.

Azaz rádugom a gépre csipog is és a teló is. Sajátgépet megnyitom és ott van, hogy Windows Phone megnyitom és üres nincs benne semmi. Eddig volt benne olyan, hogy Phone és Sd kártya. Mitől lehet?
  • DummyBoy
    Nem, WP-nél csak azt a modellt tudod amihez van módosított ROM ... 900-as Lumiához pl. asszem már nincs.
  • recko2234
    No várjál most ezt nem értem! Ez olyan mint az Androidoknál a mod-ok? Én azt hittem minden teló minden op.rendszerét fellehet törni, csak úgy mint a Symbian szignózást.
  • Yoyo
    Sziasztok!
    Olyan embert keresek, akinek lumia920-asa van t-mobilos és működik az mms küldés fogadás.
    A problémám az, hogy se küldeni se fogadni nem tudok, a beállítások érdekelnének.
    előre is köszönöm:)
  • kifli
    hogy van-e rá törés, vagy nincs :D
  • recko2234
    Mitől függ?
  • DummyBoy
    Lehet rosszul fogalmaztam: Nem minden WP7-est lehet ...
  • Petya210419
    Sziaszok, eddig nekem bejött a lumia 610 7.5-ös OS-el de a 7.8-assal el lett baszva de nem kicsit, kibaszott
    lassú lett aki még nem frissítette az nem is tegye a lumia 610-est a többinél nem tudom milyen az új frissítés,
    géppel ha összekötöm a telót zune ba belépek betölt meg minden szinkronizálja is csak ha valami képet vagy akármit
    rá akarok másolni a gépre akkor a másolási százalék csak ugrál oda vissza a 0%-10% közt és nem másolja fel a gépre semmit,
    pls aki tud ebbe segíteni valamit hopgy mi lehet a baj az írjon pls előre is köszi
    /zune-beállítások-szinkronizálási beállítások ott nekem mind a manuálíson van.
  • Lolluki
    Miért ne lehet jailbrakelni??? Barátomnak is kivan majd megkérdezem hol és, hogy csinálta.. Neki wp7-ese van nekem wp8 és állítólag már a 8-ast is lehet, hogy hogyan azt nem tudom mert engem nem igazán érdekel... Maximum majd később, de mivel most vettem így nem kell még jailbrakelni :)
  • recko2234
    Csak kíváncsi lettem volna arra a fáljkezelőre, amit egy Youtube videón láttam, és ahhoz ugyebár Jailbreak-elt telefon kellene :D
  • DummyBoy
    Elkeserítelek ... Már az összes WP7-est sem lehetett ... szóval a WP8 szvsz nem az a fél perc alatt jailbrake-elhető rendszer lesz ...