5743
-
Lolluki #3418 Sziasztok lenne pár kérdésem windows phone 8 al kapcsolatosan Egy Htc 8s-m van....
1.: Hogyan tudok a telefon memóriájából törölni?
2.: Ha betettem zárolási képernyőnek a facebook-ot hogyan tudom kiválasztani, hogy melyik mappából válogassa ki a képeket?
3.: Ha írok egy sms-t akkor azt hogyan tudom, hogy minden egyes betű lenyomásnál rezegjen a telefon?
4.: Ha a facebook-on kapok egy üzenetet vagy értesítőt, hogy tudom én azt beállítani, hogy csippanjon avagy rezegjen is.
Hírtelen ezek a problémák... Persze van még egy, hogy játékot appot nem tudok az sd-kártyára telepíteni...
Várom a válaszaitokat Előre is köszönöm..... -
Közben rájöttem hogy a magyar nyelv ebben nem támogatott, cserébe magamnak adhatok hozzá szavakat a szótárhoz. -
Na még egy dolog érdekelne. Magyar nyelven gépeléskor nem ajánl szavakat. ha angolra állítok mindent, ott ajánl angol szavakat. Magyarul nem működik ez a funkció? 7.8 L800 -
Ez nekem miért nem jutott eszembe. Mindenesetre segített, szóval köszönöm :) -
Olcsóért átveszem
-
Ja, nem USA-ba megyek, hanem a karib-tengerre, szent-marton szigetere.
na, akkor megnezem ezt a 25 dollaros dolgot, koszi. -
töröld, és tedd fel újra, ha megvolt nincs tippem. Nem találkoztam még hasonlóval. -
Sziasztok! 800-as lumiám van, 7.8-as windowssal. Tegnap autós navi közben egyszer csak kilépett. Azóta ha elindítom, mutat térképet, meg poziciót, de ha célt akarok beállítani, rögtön kilép a programból. Tud valaki segíteni mi lehet a baj? -
LEgalis voltam valamikor de mar reg volt :D
Ha valaki 3 honapos vizummal akar kijonni annak nem ajanlatos mivel Obamanak az emigracios terveit most fogja majd nyilvanossagra hozni es aki 2011.12.31.-en vagy elotte jot ki ugy nez letelepedesi engedelyt kap de aki ez a datum utan jott azt megprobaljak kiszurni majd. Am floridaban elek de voltam mar lousianaban is meg coloradoban is. -
Lantee #3409 ÉS te hova? És legálisan? Én most mehetnék, de papír nélkül fázom tőle...nem is kicsit! -
Hova mesz amcsin belul?
En is kikoltoztem kb 2 eve.. -
710-et én is unlockoltam mikor külföldön voltam
xda oldalán találtam rá módszert ingyen -
Lantee #3406 Nem OLYAN unlockra gondoltam. Sima SIM függetlenítés. YouTube-on van ezer videó, ami IMEI szám alapján küld egy kódot $25-ért, és már kész is. Én szinte az összes telefonomat már függetlenítettem. Blackberry, Samsung, Lumia...és még sosem kellett csalódnom. Érdemes az egyik legnagyobb oldalt meglátogatni, és informálódni. Ez ugyanaz a függetlenítés, amit a szolgáltatók csinálnak neked, jó drágáért.
pl. cellunlocker.net -
Anno az omnia 7-em unlockoltam, onnantol kezdve nem lehetett frissiteni, szinkronizalni geppel es tolteni gepen keresztul. -
Petya210419 #3404 sikerült nekem is beállítani, letöröltem a zune progit és feltelepítettem megint azóta jól működik : ) én manuálisra tettem a szinlronizálást megint viszont az alapértelmezett mappát énis töröltem és csináltam másikat és most jó (kitudja meddig)
-
Lantee #3403 Miért nem unlockoltatod ($25) és viszed magaddal? -
Mivel költözök amcsiba, ezért eladnám a fekete, T-s 920-amat, amit kb. 3-4 hónapja vettem. Külsőre szinte hibátlan, az egyik sarkán van egy minimális sérülés. A saját töltőjét elhagytam a hétvégén, de tudok adni másikat. Valakit nem érdekel? Vagy szerintetek mennyiért lehetne eladni? Szerdán indulok, szóval elég sürgős:D
Egyébként van rá biztosítás, úgyhogy ha nagyon zavar az-az icipici sérülés, akkor szétverhetem és kicserélik egy újra. Csak az már nem jönne meg 1 héten belül. -
nekem wp8 van mar.
viszont apumnak odaadtam a 710et es tegnap állítgattam a zune-t mert neki sem szinkronizált. beállítottam hogy ne az alapmeretezett konyvtarba mentsen,hanem máshova.
Mindre allitottam.
Először kézzel húztam be a kepeket, mert magától nem akarta. mintha meg kellett volna tanítani hogy hova mentsen :D -
Petya210419 #3400 A lumiákban hogy lehet eléreni, hogy amit backup fájlba lement a telefon a gépre (mert elvileg minden syncelésénél csinál ilyet), azt hogy lehet visdszatölteni / restoroolni a Zune-ban? Esetleg hogy lehet az eredeti oprendszert újra rátölteni? -
Petya210419 #3399 neked a szinkronizálási meállításoknál hova van beállítva? kiválaszott elem vag ymanuális vagy mind -
Petya210419 #3398 bármit le akarok szedni a telefonról pl képet , megfogom a képet lehúzom oda a gép ikonra elkezd tölteni 0% aztán 2% aztán megint 0% és nem csinál semmit : (
-
nekem sosem volt különösebb gondom a Zune-nal, főleg ilyen nem. -
Petya210419 #3396 istenem valaki mondja már meg hogy hogy a gecibe kell megcsinálni azt a szinkronizálást? minden téma van itt de basztok válaszolni (bocs a káronkodásárt de ez a zune program a világ legnagyobb hülyesége) -
vastag zacskó
-
Valaki nem tud 920-hoz vízalatti tokot? Búvárkodáshoz kéne, tehát nem ilyen zacskós dologra gondoltam, ami 2 méterig jó. -
Petya210419 #3393 az mitöl van hogy összekötöm a telót a képpel bejön a zune szinkronizálás és azt írja hogy néhány elem nem szinkronizálható, vagyis semmi, a szinkronizálási beállítások manuálisan vannak mindegyiken próbáltam és egyik semi volt jó, valaki valami tipp fontos lenne a képeket nem tudom leszedni se rárakni semmit -
recko2234 #3392 A Weather Flow pont a megjelenésben és élő csempézésben játszotta ki a korlátozásokat, míg más fejlesztők ezek miatt sírtak, ők lazán megvalósították.
Hát, lesz ami lesz, ami a Suggestion Box-os kéréseket, ötleteket illeti, én bízom a legjobbakban. -
-
Hi
Beallitottam a telon h ha csinalok kepet vagy videot automatikusan toltse fel skydrive-ra.. Na most ez megis hogy mukodik mert amikor csinalok kepet nem nagyon kapkodja el a telcsi a feltoltest pedig folyamatos wifi kapcsilat van
?? -
Lumia 928 május 16tól amcsiban....:) -
"A fejlesztési "korlátozások" kijátszhatóak."
Az a gond, hogy nálunk eddig kétszer merült fel a WP, mint egyik lehetséges célplatform, és mindkétszer megvalósíthatatlanság miatt esett is ki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem éppen mindennapos elvárások voltak (egyiket iOS sem teljesítette), de a szükséges interfészeket az Android pl API Level 1-től (azaz 1.0-tól) támogatta, és WM-en is elérhető volt...
Egyébként nem ismerem a Weather Flow-t, meg tudnád mondani, mi az, amiben kijátszotta a korlátozásokat? Amit képek alapján meg tudok ítélni, az az, hogy nem a metro paradigmákat követi, ami szerintem nem feltétlen előny, hiszen így oda az OS vizuális koherenciája... Mondjuk, felhasználó döntése:)
Suggestion Boxot szerintem elég alacsony prioritásokkal kezelik, rezgés és szeparált hangerő már WP7-es időkben benne volt, böngésző jelszó kezelésével együtt, és ha jól tudom, utóbbi sem került bele a WP8-ba. -
Akinek 920-asa van, nem szokott néha beszari a kamerája? Csomószor előfordul, hogy nem tudok fókuszálni. Vagyis fókuszálás közben egy pillanatra éles a kép, de aztán mindig homályosra áll be. Csak nagyon közelit, vagy távolit tudok fényképezni rendesen, de ilyen 2-3 méterre lévő dolgokat nem. Régen helyretette, hogyha újraindítottam a telót, de most már az sem, csak elmúlik 1-2 nap múlva, de pár nap múlva megint visszajön. Kerestem neten, másnak is van ilyen problémája, de sehol sem tudtak még rá megoldást.
A másik, hogy ki lehet már ütni? Megyek külföldre, úgyhogy jó lenne, viszont régen az Omnia 7-emet kiütés után nem lehetett szinkronizálni a géppel, meg frissíteni. Sőt, gépen keresztül nem is lehetett tölteni, csak túlmelegedett és leszívta az aksit:D -
recko2234 #3386 A fejlesztési "korlátozások" kijátszhatóak. Nézd meg a Weather Flow alkalmazást. A legjobb iskola példa. Csak a fejlesztők lusták :)
A többiben egyetértek, és igen, nekem is a legzavaróbb a közös hangerő, valamint a rezgés, de bízom az ez irányú fejlesztésben, mivel Suggestion Boxban a legtöbb szavazatot kapott ötletek közt ezek is benne van. -
"nem tudom milyen fejlesztési ütemre gondolsz"
Az alapvető hiányosságok befoltozásának elmaradására. Elhiszem, hogy pl a "Kid's Corner" hasznos sokak számára (és végre egy olyan feature, amelyben a WP kiemelkedik a mezőnyből), de amíg pl nem tud szimultán rezegni és csörögni, addig mint telefon szenved hátrányt, én pl nem tudom a mindennapok során nyugodt szívvel használni. (Tudom, valakinek így is tökéletesen megfelel, de mint írtam már anno, sajnos volt emiatt több elmulasztott hívásom is, nem csak teoretikusan piszkálja a csőröm.) Nem ennyire súlyos hiányosság, de ugyanúgy kellemetlennek tartom a fejhallgató- és hangszóró hangerejének közös kezelését, aztán hiányzik egy rendszerszintű "Windows Search", valamint egy értesítési központ hozzáadása is jó lenne. Az a furcsa, hogy néhány jellemző Windows Mobile-ban még megvolt...
API szinten is lenne mit javítani, Android például sokkal több dologhoz enged hozzáférést a fejlesztőnek. Mondjuk ezen a téren szerintem van fejlődés, és bizonyos korlátozások - például a multitaskingot érintők - sajnos az akkumulátor üzemidő miatt érthetőek.
Igazából az egész számomra felfoghatatlan. A Microsoft egy hatalmas, rendkívüli szoftverfejlesztési kompetenciával rendelkező vállalat, és nyilvánvaló, hogy az okostelefonos piac kulcsfontosságú. Ennek ellenére az elmúlt két év alatt funkcionalitás szempontjából nem érték be még az iOS-t sem, pedig nem lehet azt mondani, hogy az őrületes ütemben fejlődött volna az utóbbi 1-2 évben:) Nyilván komoly előnnyel rendelkezik a másik kettő, viszont ha el akarják terjeszteni a WP-t, akkor nem engedhetik meg maguknak, hogy kevesebbet ígérjenek a felhasználóknak, mint azok.
Egyébként kíváncsi leszek, idén mit fog összehozni az MS. Szerintem lesz Notification Center, Windows Search, valószínű szolgáltatások közötti integráció is növekedni fog, kérdés, hogy a fenti, általam alapnak tekintett dolgok változni fognak-e:) -
Ébresztő hang nekem most is mp3. A többivel egyetértek.
Kiegészíteném még:
- Video editor (mint Symbian S3 alatt)
- Normális média (video) lejátszó. Ami pl. támogat mkv-t is.
- wifi direct
-
recko2234 #3383 Ahogy érzed, mondjuk nem tudom milyen fejlesztési ütemre gondolsz, de ha így látod jónak, hát hajrá :)
Egyébként ezeket hiányolom csak a WP8-ból:
-Hívás és SMS megkapása közbeni sűrű, erős rezgés
-SMS, e-mail, MMS hangok teljesen személyes megváltoztatása akár mp3-ra is.
-Ébresztés hangjának akár mp3-at is.
-Win8 szerű hátterek VAGY saját hátterek a kezdőképernyőre.
-élő csempés korlátozások megszűntetése a fejlesztők felé.
-Olyan gyári zenelejátszó, melyben lejátszási listát hozhatok létre saját, általam kijelölt számokból, melyeknek sorrendjét is változtathatom.
-Olyan fájlkezekő, amely ha nem is enged be a rendszer meghajtókba, de legalább a PC által látott memóriák tartalmának szerkesztése(törlés, másolás, kivágás, átnevezés), fájltulajdonságok megnézése, egyéb műveletek.
Ha ezek meglennének, 10-ből 10-et kapna tőlem.
De mint írtam, ez a fajta stabilitás és megbízhatóság még így is kárpótol a fentiek hiányosságában, de azért nagyon hiányoznak ezek. -
WP-t hanyagolni fogom egy kis ideig, amíg úgy nem látom, hogy MS végre ott tart, ahol kéne. Szerintem a platform fejlesztési üteme nagyon elmarad az elvárhatótól:( Most ki fogom próbálni az Androidot egy Nexus 4 képében, nem mondom, hogy nem tartok tőle egy kicsit sem, de így 4.2-re azért már egész használhatónak tűnik, és a Holo sem néz ki rosszul (bár továbbra is a "Metro" jön be a legjobban). -
Én is nézegetttem a kollégák Nexusát vagy S3-át és agyamra ment (láthatólag nekik is, mert nem tudják mi hol van) a sok beállítás és kis szaros menüpontok, tiszta kavarodás az egész. A WP egyszerű és jó. -
En el se tudnek kepzelni mas telefont magamnak :D
Hiaba hogy sokan a menu rendszeret ocsaroljak, en mai napig imadom ezt a minimalista stilusu csempes menut.. Ha meg egy iphone vagy egy android telefont megnezek rosszul vagyok ezektol a sz+rra unt sima ikonos menuktol.. Remelem a Wp a jovoben egyre elterjedtebb less, erosodik a piaca mert szeretnem ha minnol tobb tamogatas, app jonne ra.. -
Gauge #3379 Gondoltam megosztom az utóbbi napok tapasztalait.
Január óta 820-as használó vagyok. Alpavetően boldog, de van hiányérzetem (a multimédiában van még mit fejlődni).
Nos a héten kaptam egy HTC ONE V telefont (tudom, hogy nem egészen ugyanaz a kategória, de előtte Omnia W-t is használtam). Gondoltam kipróbálom, de nem sikerült átszoknom. A WP után zavart a sok csili-vili színes mini ikon. A webbrowser laggolt, sync program nem működött, a sms-ket 10mp alatt töltötte be (?!), a fülhallgató búgott, mint az állat.
Lényeg a lényeg: ez a tapasztalat megerősített engem abban, hogy a nagyon jól optimalizált és használható kis OS ez a WP.
BTW: OMNIA W megkapta a 7.8-as frissítést!!