Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
ja arra gondoltam én is.

Tegnap feltettem. Semmi nem változott.
Talán valami felkészítõ patch lehet a 7.8-ra.

Mnemomic
htc mozart-om jelzett frissítést. Gondolom sajna még nem a 7.8 de semmit nem találtam róla mi lehet. Független készülék amúgy.

asysoft
Leírás alapján csak 7.8-ra, azzal meg sokra megyünk egyelõre😊

/*WTF?!*/

Rage47
az csak tesztverzió
Blutooth fájlküldés Elérhetõ Lumia WP7ekre!
Phyisikus
Speedshop-ba nekem azt mondták, hogy Január 15

Liebe ist für alle da

Mikor lesz kapható (hivatalosan forgalomban - nem csak szolgáltatóknál) Nokia 820/920 itthon?
bon
Tudtommal nem lehet elkölteni, engem is csak pénzért enged vásárolni, noha van pontom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Evogordon
Hi Van nekem xboxon liveon 720 ms pontom azt a telefonon belul az xbox live-ban nem tudom elkolteni csak penzert tudok vasarolni barmit?

kifli
luma 800-akra elvileg elindult a 7.8 frissítés!
illetve halottam olyat, hogy talán a 900-ra is.
asysoft
Kb. Nálam ráadásul telefonkönyv is a Google fiókból jön, mivel Live mindig visszanevezgette egyes partnereimet valami érthetetlen metodika alapján.
OFF: egyébként ez sejtésem szerint az iOS-t is érinti, legalábbis nálam Exchange-ként kellett konfigurálni a Gmailt, hogy push-sal jöjjenek az üzenetek. Persze ott van workaround az alkalmazás képében, s bizonyára az elmúlt jópár hónapban sikerült végre leimplementálni a lockscreen értesítéseket is, ami miatt nem azt használtam anno😊 Kíváncsi leszek, mit lép az MS erre...

/*WTF?!*/

Jim Morrison
ja nem egy egyszerû dolog 😄 most odáig jutott a dolog hogy majd a másodlagos accomat fogom tudni használni telón az elsõdleges accom nickjével. Ennyit sikerült kihozni belõle.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
huh ez jól meg van kavarva
Effe88
a piacteret nem akarják javítani?XD
mióta frissítettem szar😄
de ahogy olvasom a véleményeknél nem csak nekem
nokia,samsungokon stb...

Jim Morrison
bocs a spammért de úgy tûnik megvan a hiba: A LiveID hoz tartozó fiók XBOX live része (acc ja vagy mi) régen lett regisztrálva, nem magyar, de van egy másik xbox live accom amin van játék, az jól is van regisztrálva (minden mûködik), de azt meg nem tudom hozzácsatolni... Az a baj hogy:
Live ID - dev acc, elsõdleges account microsoft termékekhez, rég regisztrált xbox live acc
XBOX Live acc - magyar, jó régió, játék is van hozzácsatolva.
😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
köszi. már befejezte az updatelgetést és most ez van rajta: 7.10.8773.98

szerk: telepítésnél még mindig kapom a hibát...

Talan ezt: http://www.wpcentral.com/microsoft-starts-rolling-out-windows-phone-78-update

killall imagent

Jim Morrison
Most letöltöttem a Zunet és így talál frissítéseket.. már vagy a negyediket tölti le és rakja fel.

Jim Morrison
ja, persze 😄

Rage47
add el xD
Jim Morrison
nincs semmi az omnia7-en, gondoltom marketplacerõl leszedem aDaily Briefing legfrissebb verzióját, de c101a247-es hibát kapok. Regió állítás nem segített, liveId-mel már fizettem. Ráadásul más appot se tudok letölteni :o Most akkor mit tegye?

Don't be evil. 😊

killall imagent

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

asysoft
És ahogy nézem, nem csak valami apróbb bugfix (persze reboot hibát elvileg javítja), hanem komolyabb változásokat hoz is: van SMS draft illetve hívás elutasításakor lehet üzenetet küldeni a hívónak, továbbá be lehet kapcsolni, hogy a WLAN lezárt képernyõnél is menjen. Szokatlan az iram az eddigiekhez képest😊

/*WTF?!*/

bon
Megérkezett az elsõ WP8 frissítés HTC 8x-re.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

asysoft
Majd ha esetleg aktuális lesz, elnézek, de addigra úgyis tömve lesz minden oldal az általa készített fotókkal. Furcsa látni, mennyien írják fórumokon, hogy ilyen telefont akarnak, vajon mi lehet az oka? Impresszív hardware, átlagosnál jobb fotózási képességek, WP8(#idiota)?
Egyébként mostanában egyre több WP-s telefont látok, bár az egy szem 8X-et leszámítva mindegyik Lumia volt, így ezek alighanem a Nokia miatt kerültek megvásárlásra, és nem az OS miatt...

/*WTF?!*/

Mammutban is kint vannak. Ott az optika sincs kitakarva, szóval lehet fényképezni, videózni.

bon
Angry Birds Star wars és Space elérhetõ a 7.5-ös oprendszerû készülékek számára is.

asysoft
...sõt, már ki is van állítva az Allee-s T-pontban (820-szal egyetemben), így ki is próbáltam. Jó nagy eszköz (mondjuk ezt mindenki tudja😊), viszont szerintem a súllyal nincs gond, ehhez a mérethez ekkora tömeg dukál, hogy ne tûnjön túl könnyûnek (mint pl SGS2). Sajnos kamerával nem igazán lehetett játszani (pont oda van ragasztva a rögzítõ), viszont kijelzõt megcsodáltam. Magának a WP-nek kb felesleges ekkora képpontsûrûség (nagy homogén felületek miatt, bár betûknek jót tesz), viszont böngészõ sokkal használhatóbb lett szerintem, és képek is jobban néznek ki. Vicces belegondolni, hogy kb akkora felbontása van, mint a notebookomnak...
Tegnap olvastam MobilArena fórumon, hogy valaki nem találja az SMS kézbesítési jelentés beállítását. Megpróbáltam megkeresni, és tényleg hiányzik😊 Nem értem én ezt a módit, remélem Nokia majd pótolja...

/*WTF?!*/

asysoft
Ja, egyébként már itthoni T-mobile-nál is elérhetõ a 920😊

/*WTF?!*/

asysoft
Köszi! Sötétben készült képek valóban nem rosszak, de a fényeseknél is sajnos ugyanúgy zajosodik - igaz, így is jobb, mint a L800. Én meg leginkább nappal használnám. Sajnálom, hogy nem hoztak ki egy WP-s eszközt "igazi" PureView-val.

/*WTF?!*/

asysoft
Nyilván mindent el lehet rontani, de a "véletlenül hozzáér a tenyerem és behozza a Binget" érintõgombokból a legjobb is szar<#idiota>. Ráadásul ebbõl 800-ra nem a legjobb került, volt már, hogy valamelyik gomb "beragadt", aztán csak néztem, miért rezeg a telefon...

/*WTF?!*/

Köszi. Nekem tetszenek a nappali képek is. Valóban lehetnének élesebbek, de a többi, a színek stb... rendben vannak.

Tavasszal megveszem😊

Kattints a linkre megint, parat raktam fel. Lassan megyek boltba is, akkor meg lovok parat.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

kifli
én leginkább este szoktam fotózni a telóval 😊
Nappal alszom, vagy sulizok pl 😄
Tudom, épp ezért érdekel. Mindenki tudja, hogy sötétben istenkirály, de 80%-ban akkoris nappal használja az ember. Kiváncsi vagyok rá h mit tud ott valójában.
Esetleg pár portréfotót is szívesen látnánk, abból tényleg nagyon keveset mutattak eddig.😊

Majd ma akkor meg csinalok, de attol annyira sokat nem kell varni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nájssssz. Több nappali fotó van esetleg?

Na itt vannak a kepek a Lumia 920-al.

Rage47
a fizikai gombok híve lennék én is, ha rendesen megcsinálnák
sztem a 710-es gombjai szörnyûek
nekem pl. megvétel után 2. héten berepedt a bal oldala. gariban cserélték, de a gomb beljebb van. azóta még erõsebben kell nyomnom, hogy reagáljon. én legjobb megoldásnak a samsung középsõ fizikai gombját találom. vagy esetleg az iphonét.
kifli
Akit idegeít, hogy a nem vásárolt zenknél nincs háttér és livetile ké, annak ITT az mpatool. Nem újdonság, mert egy ideje mûár létezik 😄

Azokhoz a zenékhez is rak képet, amik nincsenek marketen, mert lastfm-rõl tölti le a képeket.
DummyBoy
Persze, hogy lesz, csak elöbb ki kellettek hogy jöjjönek a tepsik 😊

A 920-as nappali képeinek fotóminöségére voltak panaszok, de úgy olvastam valahol, érkezik hozzá a javítás majd valamikor.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

asysoft
Köszi! Lumia 800 N9 házát használja, úgyhogy ez akkor nem jelent számomra semmit sem😞

Effe88:
HTC 8S kijelzõje nem nagyobb 4"-nál (hanem pont akkora😊), de megértem a gondod. Számomra az ideális eszköz kijelzõje szintén ~4", de ~320PPI képpontsûrûségû, és ha választanom kell, inkább elõbbirõl mondok le - gondolom most így, aztán majd meglátjuk, mik lesznek a hosszú távú tapasztalatok😊

/*WTF?!*/

Ugyanugy hasznalom, mint a korabbi telefonjaimat, nem kellett miatta valtoztatnom semmit, szoval szerintem nincs vele baj ilyen teren (elotte ZTE Blade es Nokia N9 volt).
Kepeket majd rakok fel hamarosan.

Effe88
olyan wp8as teló lesz ami nem lesz nagyobb 4"-nél????D😄: (mondjuk egy 3,8"??😄)
mert engem ezek a 4,5" monitorok nem érdekelnek😄

kifli
xda-nélkül valszínûleg úgy élném meg, hogy megsem vettem volna a telefont 😊
asysoft
Gondolom😄 Bár te is másként élnéd meg XDA nélkül...😊

/*WTF?!*/

kifli
én csak örülök neki, hogy nem tudta 😄
asysoft
Gratulálok! Lenne egy kérdésem, mennyire kényelmes vele telefonálni? Lumia 800 nagyon kényes arra, hogy hogyan rakom oda a fülemhez, hogy halljak a távoli féltõl bármit is. Illetve, kíváncsi lennék néhány "real world" fotóra, ha nem túl nagy kérés😊

kifli (#2786):
Ha nem lehet majd kapni ciánban, én is el fogok gondolkozni egy piroson😊 Szerintem ez van akkora, hogy ne tûnjön feminimnek (én fényes fehér eszközök iránt érzek averziót emiatt, de minap fel sem merült bennem, hogy nõies lenne😊)

/*WTF?!*/