5743
  • dragon11
    A WP8 ugyanolyan zárt, mint a 7?
    Tehát mindennek gyári helye van, stb.. ?

Appok vannak már rá rendesen? játékok stb..?
    csakmert nemigen voltak régebben...
  • bon
    Én esetemben maga a Windows. Windows gépeket felügyelel, email címem, naptáram többsége Microsoft-os (outlook, hotmail), céges levelezés office 365-ben van, sharepoint, skydrive, skype szintén Microsoft termékek, egységes kezelőfelület. Gyors, stabil, könnyen kezelhető, telefon, notebook, asztali gép, mind gond nélkül szinkronizál egymással.
  • dragon11
    Tényleg nem flame keltés, senki ne vegye magára köze nincs ahhoz, de Te mint rendszergazda, szakértő, a WP8 mellett mi szól mondjuk az iOS vagy androiddal szemben?:D
    Nekem régen alap Lumia 610em volt, nem igazán szerettem a WP7-t..
  • bon
    Nagyon jó a WP8. Nokia EOS meg engem nem izgat, ha fényképezni akarok nem telefon minőségben arra lehet kapni fényképezőt. A hátulján lévő kiemelkedés meg nem tetszik. A többi részéve rendben van.
  • dragon11
    Szerintetek jó ez a WP8 rendszer?[komoly a kérdés, nem flame keltés]
    Mit szóltok a hamarosan érkező Nokia EOShoz ?
  • recko2234
    Királyság!

Te tudsz egy jó scrollozós lövöldözős játékot? :D
  • OrganicAdapter
    Balatoni vízisportoknál gyakori problémát jelent, hogy mikor lemennénk a Balatonra, nem tudjuk az aktuális viharjelzést, vagy hogy van-e szél.
    Hogy az információ megszerzéséhez ne kelljen mindig számítódép elé ülni, vagy interneten keresgélni, ez a program gyors információt ad az éppen aktuális Balatoni viharjelzésről, szélirányokról, szélerősségekről és vészjelzésekről.
    Egy emlékeztető figyelmeztet is, ha a viharjelzés másodfokra változik.

Új verzió jelenik meg néhány napon belül!
    Gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, kevesebb adatforgalmat generál!

Link: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store ... c0d1db988a
    Web: http://organicadapter.webnode.com
    E-mail: [email protected]
  • Tibi7
    akkor így marad. Köszönöm :)
  • recko2234
    Valaki nem tud egy jó scrollozós lövöldözős játékot WP-re?
  • bon
    Csak ha csökkented az alkamazások számát, úgyanis bizonyos darabszám után jelennek me a betűk a könnyebb kereshetőség véget.
  • Tibi7
    L800. A menüben el lehet valahogy tüntetni hogy ne írja ki hogy éppen milyen betüvel kezdődő alkalmazások jönnek?
  • recko2234
    Ez még az 5110-esnél is így volt.
  • Petya210419
    lumia 610, mms be ha kapok képet nem tudom telón megnézni ha nincs rajta net, másnál is ígyvan?
  • Evogordon
    Hol lehet ezt megnezni?
  • recko2234
    És tényleg... :D
  • Rage47
  • Gladiator
    Lol, az apple kb. lemásolta a fél WP-t az új iOS-szel:D
  • Gladiator
    nyáron jön a Blue, nem?
  • Rage47
    és ez jön év vége körül
    :D
    jó a tempó...
  • GregSB
    Leaked Windows Phone screenshots reveal notification center, UI changes, and more http://www.theverge.com/2013/6/8/4408798/windows-phone-notification-center-screenshots-leak-rumor
  • bon
    Tessék: link

pl a kijelző típusa, memória mennyisége.
  • CybeRick
    Apróbb dolgok vannak csak. Módosított kamera lencse, új de kevésbé fényes kijelző... A szoftvert felesleges összevetni, Lumia 920 megkapja a 925 szoftverét hamarosan.
  • CybeRick
    OK, egyet mondj
  • bon
    Nem egyezik meg, vanak különbségek.
  • CybeRick
    A Lumia 925 tökéletesen megegyezik a Lumia 920-assal a tudását tekintve. Dizájn és a súly változott. Ez a két top Lumia jelenleg. EOS pedig mág sehol nincs, sajna.
  • Lantee
    Megyek ki Londonországba, és vacilálok, hogy az új Blackberry-t vegyem, vagy egy WP8-as Lumiát. A WP7-es 800-ast most adtam el. Tetszett, nem is volt rossz, de valahogy nem igazán éreztem. Majd megvizslatok közelebbről egy WP8-as, aztán döntök. Csak nézegettem az O2 weboldalát, és kicsit bezavart ez a sokféle Lumia.

KöszI!
  • SlayR
    920,820,720,520,620 talán valahogy így.... de már lassan nyugodtan bele lehet sorolni a 925öt, mint első helyezett meg az EOSt is...
  • Lantee
    Hali,

Mi most az aktuális LUMIA "erősorrend"?
    Gondolom a 920 a a top, de mi a következő? 820? Bejött egy csomó olyan, amiről nem nagyon tudok 710-610-stb.

Köszi
  • lang14
    Egyébként mi a vélemény róla? Van esetleg valakinek?
  • bon
    Vegyél függetlent.
  • lang14
    Sziasztok, nézegetem egy ideje a lumia 520-at. elég jó kis belépő szintű telefonnak találom, de csak a vodánál kapni. Elő fordulhat, hogy ez nem is változik, és mondjuk a t-mobile nem forgalmazza majd?

Köszi
  • recko2234
    Ha zenét akarsz törölni, akkor fent kiválasztod, a "mind" helyett, hogy SD-kártya, és azok az SD-n vannak. Ha képekből akarsz törölni, akkor ha beállítottad, hogy oda mentsen, akkor az oda való :D

Alkalmazások csak telefon memóriára települnek.
  • Lolluki
    Hogyan lehet a telefon memóriájából törölni??? honnan tudom, hogy mi az ami a telón és mi az ami sd kártyán van????
  • Gladiator
    100-110, mindene megvan. Ha zsir ujat szeretnel, akkor osszetorom es a biztosito kicsereli, de ez mar nincs meg csutortokig, ugyh ezt csak akkor csinalom meg, ha adsz eloleget, mert poenbol nem hagyom itthon a telefonom, aztan kiderul, h megse kell.
  • recko2234
    Mennyiért vesztegeted? :)

Doboza megvan?
  • Lolluki
    Mert néha csippan néha nem.... Lehet, hogy a hely hiány miatt mert a teló memóriáján egy bájt hely sincs :)
  • Lolluki
    És hogyan tudom megtenni?:D
  • kifli
    20000 + egy HD2. Többet nem tudok felkínálni jelenleg

Amúgy nincs itthon valaki ismerősöd, akinél itt tudod hagyni, hogy eladja neked? Legvégső eset egy gsm bolt :/
  • Gladiator
    Na, gyorsan eladnám a 920-am. Csütörtökig lehet átvenni Pesten. Valaki?:D Megtaláltam hozzá a töltőt is:D
  • kifli
    a csippanás a facebook alapú chat és a win live fiók facebookal való összekapcsolásával oldható meg. (wp7-en legalábbis)