Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is ilyen kéne, bár az "elegáns" jelzõt én jó akkumulátoros üzemidõre cserélném. Sajnos bármennyire is tetsszen a WP kezelõfelülete, illetve az "ökoszisztéma", de én is visszatértem (L800-ról) régebbi iPhone-omra (4), leginkább akku üzemidõ miatt.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
/*WTF?!*/
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A 820 azért nem jó, mert "kicsi" a kijelzõ felbontása, meg nincs benne PureView.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem 920 van, és semmi bajom sincs, sem a méretével, sem a súlyával ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egy élmény volt uraim😄
Esetleg próbáld törölni telefonról a facebook accodat és add hozzá újra.
Gondolom van összefüggés, eközözött, meg hogy a face chat hol mûködik, hol nem, nem mutatja az online lévõket, stb.
Ja meg. Be megyek a beállításokba, és ott a facebook fiókra mindig azt írja nem napra kész, frissíteni nem lehetett, valami hibakód miatt. Gondolom van valami összefüggés. Ha szinkronizálom a fiókot, utána általában mûködik.
Illetve olvastam, hogy a szolgáltatók elkezdik szépen lassan blokkolgatni 3g-n keresztül a különbözõ voip cuccokat, illetve az üzentküldõket. Viberel aszem van olyan hálózat ahol nem tudsz már telefonálni, de messenger is blokkolva van valahol.
Üzenetet csak akkor kell megkapnod, ha facebook chat-en írják.
De nem csak ez van, csinálja azt is, hogy nem lát senkit online-pedig dehogynem, ott vannak, csak valahogy nem akaródzik mûködni.
Szóval zavaró, mert hát ügye, vagyok valahol, csatlakozok a netre, de mégis rám lehet írni chat-en. Aha...aztán meg mégse, mert hol mûködik, hol meg nem . És nem értem, hogy mire föl van ez, valami vagy mûködik, vagy nem mûködik, de ez hol igen-hol nem, hát ez mi a franc.
WP8-asoktól kérdezem: Lumiásoknak miben több a Nokia Drive Plus, illetve nem Nokiás WP8-as telókon tényleg elérhetõ-e a Nokia Drive, ahogy korábban ígérték?
Mellesleg T-nél a HTC 8S dominó kártyával online rendelés esetén valami 64 vagy 67e forint....az már elég baráti...bár a Lumia 620 valószínûleg még vonzóbb alternatíva lesz...
Nekem olyan gondom volt ezzel a funkcióval, hogyha nem állítottam mindig használaton kívül vagy üzenetváltást követõen manuálisan a telón az állapotomat "nem láthatóvá", akkor "beragasztott" a face chaten...éjjel nappal online mutatott, még akkor is, ha se wifi se 3G nem volt aktív vagy csak simán "aludt" a teló -> alapból ugye egy idõ után kikapcsolja a wifit a teló, ha nem használjuk... és még a pc-m is ki volt kapcsolva...
Most ha a telón akarok msn vagy face chatelni, akkor dolgom végeztével mindig "nem látható"-ra állítom az állapotomat, így nem tûnik úgy, mintha éjjel-nappal face elõtt ülnék, és ultra tehó módon senkinek sem válaszolnék... 😄
killall imagent
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ennek így nincs sok értelme, és épp az lenne az egyik lényeg, hogy átküldi ez a vacak az üzeneteket. Miért nem mûködik? Wi-Fi-vel csatlakozom és elsõ napokban mûködött.
És inkább csak beleszeretek, minthogy meggondolnám magam. Másik topicot is folyamatosan követem, ami ezzel a telefonnal foglalkozik.
Küldtek képeket is, amit a telefonnal lõttek. Lehet nekem vannak csekély igényeim, de kielégíti😊
De ha már így idegyûltetek.. Egy valamit nem értek.. Akárhogy is nézem.. minden képet a füles egy sima, nem agybadugós.. Viszont többet megcáfolták ezt, sõt képet is küldtek. A T-mobile elméletileg eléggé komoly agybadugós fülest ad a telefon mellé. Õ lenne az
OS-sel viszont nincs komoly problémám, tehát azon kevesek közé tartozom, aki a HW miatt ekézi a telefont😊
/*WTF?!*/
Tényleg csak alapvetõ dolgokra használom, és ahhoz pont elég ez is. De januárig nézelõdök még ügyesen 😊
3,7 bõven elég.. Plusz nem vagyok super user.. nem akarok minden hightech játékot nyomni, csak telefonálni, néha ellõni egy két képet és pont. Nem tudom még gondolkozok rajta... 😊 De azért köszönöm!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
killall imagent
Januárban veszem is meg. Nagyon tetszik, nagyon szép, dizájnos, és arra jó, amire használni akarom 😊
Csak legyen majd készleten?!
android vs wp7-hez annyit fûznék hozzá, hogy énis hasonló okokból váltottam. Nem volt kedvem már szarakodni vele. Illetve a play áruháznál kezdett idegesíteni, hogy szednék le valamit, és benyögi, hogy nem kompatibilis. Warez verzió meg megy gond nélkül...
Nekem htc HD2-m van, így van választás liehetõségem, hogy android vagy wp7, de nem cserélném vissza androidra 😊
Januárban tervezem új telefon megvételét. Két kiszemeltem van:
Sony Xperia P
Nokia Lumia 800
Tudom, hogy két nagyon különbözõ telefon, viszont!!! Idáig Androidos telefonom volt, mert nagyon szerettem mókolni, felületi élményt emelni, külsõt váltogatni. Viszont így ebbõl már kinõttem.
Szeretnék telefonálni, internetezni, GPS, FÁCSI! =), Wifi, és ami még fontos, hogy jó kamerája legyen!
Nokiába eléggé bivalynak néz ki a villanó, míg a Sonyban nem vagyok biztos.
T-nél venném, januárban elõfizusan. Ha tudtok jobb ajánlatot meghallgatom szívesen (SAMU kicsukva, Wave óta nem akarok másikat, long story...)Bár maradnék a két kiszemeltnél, mert dizájban ez a kettõ ami nagyon gyere be.
Óóó, és igen.. Hölgy tulaj vagyok ^^