5743
  • recko2234
    Jó! Majd ha lesznek felesleges csilliárdjaim, majd veszek egyet, és sz*rrá-f*ssá gyártok magamnak 820 hátlapokat :D
  • Rage47
    820-hoz nyomtatnod kell magadnak 3D nyomtatóval hátlapot, hiszen publikus a tervrajz:D
  • recko2234
    De jó, hogy a 920, 925, 928, 520,620,720-hoz minden van, de a 820-at valamiért kihagyják mindig... A 920 már firmware frissítést is kapott, az összes hír a fent említett készülékekről szól, a 820 miért van kihagyva?
  • lang14
    Sziasztok, valaki ismeri ezt a terméket? Ajánlja esetleg?

hátlaptok Lumia 520-hoz
  • Rage47
    nem ősszel?
  • asysoft
    WP developer event mikor lesz? Megint vártam a Buildet, hogy vajon mit hoznak ki, erre kiderült, hogy WP-ről nem is beszéltek. Már a MWC-t is emiatt vártam, azt is benéztem
  • xxx007
    Köszi
  • recko2234
    Tartósságra nem lesz panasz. Én kétszer ejtettem el idáig, Január óta van meg, de még csak egy hajszál karc sincs rajta. Fóliát szerintem érdemes rá venni, kényelmesebb használni(nekem).

A WP8 jól fut rajta, én eddig 4 frissítést kaptam rá, egyszer sem fagyott le, stabil, hardveresen is stabil.

Ajánlott zenelejátszó: Custom Playlist. Megkönnyíti az életedet 230 forintért :) saját lej.lista, úgy rendezed ahogy akarod, színsémák, és rendesen reagál a headset pause gombjára. Résztvettem a fejlesztésben, szinte kezeskedni merek érte :)

Ajánlott egyéb progik reá:
    -Hardware tests -> itt mindent megtalálsz a telóról.
    -Weather Flow-> legpontosabb időjárás
    -Glass Calculator - Valóban tudományos számológép
    -Audio recorder[John Li] -> Egyik legjobb minőségű hangfelveő, mellyel nem csak felhőbe menthetsz
    -HERE cuccok, Maps, drive, stb. E nélkül nem is tudnék létezni :D
    -Nokia Xpress -> Ha korlátozott neted van, ez behozza még a sz*rt is, nem lassúzik, mint az IE. A Magazin olvasója (RSS) az egyik legjobb a piacon.
    -
  • xxx007
    Sziasztok ,

tervezem hogy beruházok egy 820-as Nokiára , 230€ újonnan , azt szeretném kérdezni attól aki ilyet használ , hogy mennyire elégedett a készülékkel ... stb ,

köszi
  • bon
    Na már ide is beevett a fene? Ennyire rosszul megy az üzlet, hogy már ilyen módon kell reklámozni, ami mellesleg még tilos is?
  • nextelgsm
    lumia 710/800/900 factory unlock akit érdekel futárral tudjuk megoldani illetve minden lumia ami telenor bővebb ifó [email protected]
  • recko2234
    Marhára merem remélni, hogy az EOS Nokia ha kijön a maga 41megapixelével, akkor tesznek bele a 32GB mellé egy microSD támogatást is... mert nevetséges az a 32GB, pláne úgy, hogy a játékok, alkalmazások, meg minden más oda telepük. Lumia 820-am van, és már alig férek el, hiába vannak a zenéim, képeim, videóm a memókártyán.
  • High end PC #3486
    aha, ahogy látom a régi accomnál, azoknál van fénykép ahol a profilnál egy outlook meg egy MSN szimbólum is szerepel, de az importált névjegyeknél nincs MSN szimbólum csak outlook szimbólum, valahogy emiatt a képeket nem importálja :(
  • High end PC #3485
    na áttette a névjegyeket de most eltűnt minden névjegyről a fénykép

sem a telefonon nem látja a képeket a névjegyeknél, sem a Windows 8, de még maga az outlook sem a weboldalon ahol importáltam őket, ráadásul ahogy néztem vannak adatok amiket hiányosan szedett át...

többször megcsináltam, mindig ugyanaz az eredmény

ez így elég ramaty, pedig most így egy acc-on van a PC, Xbox és a telefonom is :(
  • kifli
    mellesleg nem is lenne jó, ha öszeszinkronizálná mindet, mert pl nekem van 2, egy a személyes névjegyeknek, a másik munkához. Nem örülnék ha összeömlesztené nekem :D
  • High end PC #3483
  • kifli
    lépj be a régi live fiókodba neten, és le lehet menteni a névjegyeket, majd belépsz a másikba és importálod. Amúgy nem szinkronizálja, mert mikor létrehozol egy névjegyet, megkérdezi, melyik accountodra szeretnéd menteni.
  • High end PC #3481
    kérdés!

van egy Windows Live profilom amin minden névjegyem van meg van egy új amire át szeretném tenni minden névjegyem, és a régit megszüntetni. Mindkettő fel van véve email fiókként a telefonon, szinkronizálgatom őket de sosem tölti át a névjegyeket, amint letörlöm a régi email accountom a telefonról, eltűnik minden névjegy.
    pedig mikor mindkettő email account fent van a telefonon szinkronizálódnia kéne, egyszer úgy emlékszem régen már sikerült.

mi lehet a gond?

kössz
  • OrganicAdapter
    [Béta teszt]

Üdv!

Ha érdekel a játékok tesztelése segíts a fejlesztésben, hogy egy jó játékot készíthessek! A játék egy szókereső, de itt nem egy fix táblád van. Betűket kapsz, amiket szabadon felhasználhatsz. Mintha kockákkal dobnál, amin betűk vannak.
    A cél a hibák javítása, de első sorban a szólisták kiegészítése lenne. Szavakat könnyen tölthetsz fel a játékon, vagy a honlapomon keresztül.
    5 nyelv van a játékban: angol, magyar, német, svéd és francia.
    2 játék mód.

Jó lehetőség, hogy egy játékot mostantól 90 napig ingyen használhass!

Feliratkozás: http://organicadapter.webnode.com

Köszönöm!
  • CybeRick
    920 szintén :) Rendszerint ha leejtem amiatt aggódhatok, mit török vele össze.
  • recko2234
    Érdekesség:
    Lumia 820-amat ISMÉT elejtettem, ezúttal kijelzővel lefelé :D Elkapta az útjába eső vödröt és csattant egy nagyot a járókövön. Eredmény: SÉRTETLEN! :D
  • kifli
    nincsmit
  • krapulax6
    Köszi :) Jó éjt!
  • kifli
    valószínűleg ez az ok...
  • krapulax6
    Lehet,hogy éjszaka felküldök rá egy magyar xp-t...
  • krapulax6
    Igen....a területi beállítások magyar viszont az xp angol nyelvű...ezen már agyaltam én is,hogy van -e köze hozzá...?
  • kifli
    win-ed magyar? területi beállítások magyaron vannak? Nekem magától magyar.
  • krapulax6
    Sziasztok...lumia 710 tulaj vagyok..Működik hibátlanul,teszi a dolgát viszont a zune-al van gondom...hogy lehet a nyelvet magyarra állítani?Már vagy csilliónyi helyről szedtem le de egyik sem magyar :(
  • Tibi7
    És kövezzetek meg, de a gyári fb-t is nagyon szeretem. Vannak hiányosságai, de akkor is szép és praktikus.
  • Tibi7
    Én egy 800-asat nyúzok kb 2 hónapja, és imádom. Pedig ez csak wp 7.8. Programot bármit megtalálok amire szükségem van, gyors, letisztult, egyszerű, és szerintem a legszebb felülete is a wp-nek van telefonos oprendszerek közül. Következő telóm is wp-t hajtó lesz, az fix.
  • Lolluki
    Wp8 mobilom van teljesen megvagyok vele elégedve.. nekem csak annyi vele a problémám, hogy játékokat appokat nem tudok a 16gb-os sd kártyámra pakolni mert csak a telóra lehet ott meg van 1gb szabad hely gyárilag. Remélem az 8.1 el ezt javítják.. És nekem kimondottan tetszik, hogy nem fagyogat, nem crash-el össze és nem lehet beletúrkálni.. Igen tetszetős darab :) Egy HTC 8s tulajdonos...
  • recko2234
    adatforgalom számláló: Nokia Xpress

Facebook app minek? Legalábbis nem értem miért fontos? Képek/átláhatóság miatt felmész böngészőről, posztolni meg a kezdőképernyőről/olvasol értesítéseket.

Zenelejátszó tekerés néha tényleg jól jönne és nem csak zárképernyőről, ezt pl. nem értem mi értelme volt lekorlátozni. (Vagy csak a fejlesztők bénák?)

Van egy kurva jó zenelejátszó, amiben legalább a lejátszási listát megoldották: Custom Playlist. Ez sem tökéletes, de ha írsz nekik face-en, legalább azonnal reagálnak és javítanak.
  • CybeRick
    Zenelejátszóban tekerési lehetőség (nem, a beépített ami lezárt képernyőnél van az nem felel meg. 2013-at írunk!), mappából lejátszás. Nagyobb video codec támogatás (megvettem a yxplayer-t, egy kalap sz*r. A gyárit már nem is említem). Videó editor, nekem megfelelne egy Symbian S^3 szintű is, de jelenleg semmi sincs. Tudom, jobb a PC-vel vágni, de ennyi erővel a telefont el is felejthetném videózás/fényképezés szempontból is, elvégre van rendes fényképezőm mellette.
    Normálisan működő Facebook app. Kb 10-et próbáltam ki, mindegyiknek van valami hibája, ami miatt jelenleg is hármat kell használnom. Adatforgalom számláló!!! WP8 alatt a T-mobilos telón nincs Data sense... És még sorolhatnám
  • dragon11
    Nem szeretnék vitát szítani, tényleg semmi ilyen, de kár belemenni az optimalizáltságba stb., mert abba appleék verhetetlenek..[nincs apple cuccom]
  • bon
    Mik voltak azok amik hiányoztak? Amúgy volt szerencsém már nem egy olcsó android-hoz és hiába tudott többet funkcióba maga a készülék lassú, optimalizálatlan és a harvdere is gagyi. pl. érintő kijelzők között is van elég nagy különbség.
  • dragon11
    vlhogy nem az igazi. nekem csak wp7 volt, de 1hónap után tovább adtam :D
  • CybeRick
    Ezzel tisztában is vagyok. Akkor viszont a zárt rendszernek illene alapvetően olyan funciókkal rendelkeznie, hogy ne is legyen kérdéses a fejlesztés hiánya. Röhej, amikor egy 20000Ft-os androidos teló alázza a csúcs wp8-asokat.
  • bon
    A zárt rendszer lényege, hogy nem engednek mindenbe belenyúlni, plána ha az még problémát is okozhat esetlegesen a műkődésben. Amúgy már javában készül a 8.1.
  • CybeRick
    Kezdek kissé csalódni a WP8-ban is. Remélem hamarosan jön frissítés. A legtöbb problémát amikor megreklamáltam a fejlesztők felé, illetve hiányosságra világítottam rá, így zárult. Válasz: Unfortunately, Windows Phone (Microsoft) does not allow developers to create applications with this function.... Magyarul: Sajnos a Windows Phone (Microsoft) nem teszi lehetővé a fejlesztőknek applikáció készítését ezzel a funkcióval. Na ez kb olyan, mintha holnaptól bejelentené az Audi, hogy innentől kezdve az összes csúcskategóriás autóját csak szélvédő és utas ülések nélkül, a bővítés lehetősége nélkül kínálná. Menni megy, mert jó a vas meg jól is néz ki, csak baromira csökkent a komfort érzet...
  • bon
    Zárt és pont ez a jó benne, nem lehet szétbarmolni. De itt már van SD kártya kezelés és nem kell a Zune program.

A számomra fontos programok mind elérhetőek, de játékok is szép számmal vannak már. Amúgy WP8-as oprendszerből nincs túl sok tapasztalatom, egyik ismerösöm készülékét szoktam nyomogatni, de jobb mint a WP7.8.