Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rákerestem neten és nem kell újra megvenni
Másik kérdés: A wp7.5-re megvett játékok wp8 -as telefonon is játszhatók, avgy újra meg kell venni õket?
hykao
3: bizonyos app szám felett automatikusan megtörténik, nem te állítottál el valamit...kikapcsolni tudtommal nem lehet, de nem is baj, mert így nem kell pl. egy v vagy y kezdõbetûs apphoz végiggörgetni, elég csak valamelyik betûre bökni, és az így megjelenõ abc-n a keresett app kezdõbetûjéhez ugrani. Ha sok app van telepítve, hasznos ez a feature.
Sajnos a kérdésidre nem tudok válaszolni, viszont nekem lennének feléd kérdésim:

- meg vagy elégedve a készülékkel
- mirõl váltottál (mid volt elõtte)
- meddig bírja aksi egy feltöltéssel?

Köszi.😊
Gladiator
A leveleket szinkronizalja, kontaktokat is frissiti neha (bar lehet azt csak wifi-n), megnezi van-e frissites appokhoz, stb. Szal nem az angry birds huz le. Gondolom.

Kapcsold ki a kapcsolódást Xbox-hoz.
Üdv.!

Nincs egy hete, hogy megvettem a Lumia 820-as készülékemet, igaz WP8-as, de kéne egy kis segítség, mert sok mindent nem értek.

1.: A zenelejátszóban tényleg nem lehet úgy lejátszási listát létrehozni, hogy abban egyenként hozzátudjak adni, vagy törölni zeneszámokat?

2.: Mikor tettem bele MicroSD-t, az áruház könnyedén felismerte a progikat rajta, amióta mobilnetem van, azóta viszont az SD-n lévõ progikhoz is kapcsolódni akar a netre, hiába kapcsolom ki a mobil adatátvitelt és a wifit is. Van erre megoldás?

3.: Eddig a menüm mentes volt a betûrendbe szedéstõl, de szerintem valamit elállíthattam, mert azóta vannak ilyen kis négyzetek a menüben "A" "B" "C" és a többi... oké, tök jó, hogy betûrendbe szedte, de nekem annyira nem tetszik. Ezt hol lehet kikapcsolni?
Elõre is köszi.

Egy kis segítség zeneszeretõknek:
A player nagy hibája, hogy szeret néha megduplázni egy-két zeneszámot. Ezt csak úgy tudtam én kikerülni, hogy a telefon alap memóriájából a Music mappában mindent kitöröltem minden mappából (mappákat meg kell hagyni). Aztán az SD-rõl letöröltem minden számot, majd a gépen a zeneszámokat a mûfaj résznél átírtam a megfelelõ mûfajra. És így stílus szerint bekategorizálja, és nem duplikál. Azaz duplikált, de csak egyet, és nem majdnem mindet.
Fehercsoki
Hát akkor meg nem értem mi a bajod😄

kifli
ha nem használod, akkor kapcsold ki a mobilnetet. Vannak shortcut cuccok marketen, kitodsz rakni csempét, hgy egybõl oda lépjen be. Én így használom.
CroftManor
A beállításokban a mobil adatátvitelnél tudom kikapcsolni? Dehát elõ fizettem rá...ha letiltom, netezni sem fog engedni gondolom.

Nothing is True, Everything is Permitted

Fehercsoki
Akkor mondjuk tiltsd le...

CroftManor
Aha megvan, leszedtem tök jó. Viszont ahogy elnézem minden szarért levon a keretembõl. Ha egy letöltött játékkal játszok pl angry birds-el, akkor is zabálja a netet? Mert nagyon úgy tûnik a számláló alapján! :/

DummyBoy
Nem, WP8 már tud Mass Storage módot.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kifli
Nokiára van. Illetve ha unlockolt a telefonod fel lehetenni bármire. Nokia counters vagy számlálok néven keresd.
CroftManor
Nincs a telefonra vmilyen adatforgalom számláló app? Mert úgy látom bazi gyorsan zabálja a megabájtokat. 250 MBos mobilnetem van, most tartok 100 MB-nál és 1 hete váltottam csomagot. <#rolleyes>

Igen, megértettem😊 A kérdés az, hogy Wp8-nál maradt-e ugyanez a szisztema, vagy az már lejátszik pl. avi formátumot.
CroftManor
Lehet hogy nem akarsz konvertálni, de kénytelen leszel. nem véletlenül tanácsoltam azt, amit.

Köszi. Wp8-nál is így megy?
DummyBoy
Avi sehogy ... Zune is "áttölti", csak elõtte átkonvertálja WMV-re 😊

Szóval konvertáld át WMV-re, vagy MP4-re és utána elvileg Zune is áttolja.

@filmet feltenni: Ha mint egy pendrive-ra akarod, akkor nem fog menni. Ha meg akarod nézni a telefonon, akkor pedig csak a konvertálás marad.

Nem convertálni akarok, hanem egy avi fájlt (filmet) feltenni a telefonra.
CroftManor
Xilisoft Video Converter, ebben van Zune opció is.

Másik kérdés: hogyan tölthetõ film (avi) a készülékre. Zune-n keresztül egyszerûen képtelen vagyok rá, de biztosan bennem van a hiba.😊
Köszönjük, Emese!
Baszd csak ki, nem neked való ez a modern technológia. Használj rendes bõrkötésû telefonkönyvet.

bon
Évek óta nem tartom a sim-en az adatokat, korlátozott tároló képességû. Számomra az onlie tárolás a legjobb megoldás.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kifli
7.8-ba van sim export
Ma volt az elsõ olyan pillanatom, amikor komolyan elgondolkoztam arról, hogy kibaszom a wp7.5-öt a picsába.

SIM kártya csere miatt a névjegyeket importáltam a telefonba. Gondoltam majd utána egybõl exportálom is az új kártyára (én inkább ott szeretem tartani a névjegyeket). Ilyen lehetõség azonban egyszerûen nincsen. Csakis az online felületen keresztül lehet exportálni.

AD1 - kurvára idegesítõ, hogy valami szerveren tárolják a névlistámat
AD2 - mi az anyjukért kellett ezt az opciót eltüntetni, mikor ez - szerintem - egy alapfunkció bármilyen telefonnál

WP8-ban is megvan ez a probléma?
Van itt olyan, aki Galaxy S3-ról váltott Lumiára?
CroftManor
Ha visszaváltok UKra a boxon, akkor majd tudok letölteni zenéket a Zuneról? Mert most csak PCrõl tudok rátölteni.

joshua
Van valami információ, hogy a Lumia 620 mikor jelenik meg itthon? És esetleg nagyjából mennyibe fog kerülni? Mindegy milyen konstrukcióban.

Fehercsoki
Nem tudom, androidon nem használtam dropboxot.

kifli
Aki régebb óta skyrive user, annak ingyen van 25Gb-je (van 2 ilyen accom is 😊)
kifli
alkalmazás listában nyomvatartod és törlés.
GregSB
Akkor nem dropbox, de Androidnál ugyanígy integrálva van a Google Drive, nem?

CroftManor
Hogyan lehet egy letöltött alkalmazást törölni?

kifli
integrálva van, pl telefonon lévõ office-ba is
GregSB
Miben kényelmesebb, mint Dropboxot használni Androidos telóval? (komolyan kérdem, érdekel).

bon
Igen, ez sajnos így van.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Fehercsoki
Most már jó, csak valamiért ha nem a SkyDrive appot használom hanem csak simán feltöltöm akkor ilyen kicsi képeket rak fel.

Fehercsoki
Hmm miért van az, hogy 5 megapixel helyett 5xx*7xx-es felbontású képeket csinál a telefonom?😄 Akkora képeket csinál mint amekkorának a kijelzõjén látszanak=/ Természetesen 5 megapixelre van állítva a felbontás, ilyen kicsire amúgy sem lehet.

Fehercsoki
Ez a Skydrive nagyon jó kis cucc, sokkal kényelmesebb így fileokat másolni a telefonra, eddig úgy érzem, hogy megérte androidról váltani.

asysoft
Ez jól hangzik, L800 is 1.5 napig bírta, ezért kb minden nap tölthettem (munkahelyen nem akartam fellógatni kábelre). (DummyBoy, neked is köszönöm a választ!)

/*WTF?!*/

oneal1
köüvetkezõ kérdésem, olvastam pár panaszt, hogy a telefont ha megnyomod hátul akkor valami rotyógó hangot ad, ez gondolom egyedi probléma volt.

!Forza Ferrari!

DummyBoy
Nekem is bírja átlag 2 napot, ha csak normál mail szinkronizálás + FB + Live van (Persze vezetékmentes töltés nélkül ...)

Ha nyúzom, akkor viszont mazzagolni kell 😊

Hangminõséggel nekem nincs bajom, mások sem szóltak még miatta 😊

serkov
Hááát--- Ha egész nap megy, akkor nem, de pár óra játék, telefonálás, zenehallgatással elmegy estig. Mondjuk volt 2, 1/2 óra mahjong, telefonálás Zene, s este még ment, de már eléggé lelappadt! :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

oneal1
és ha nyúzod rendesen akkor estig bírja?

!Forza Ferrari!

serkov
Ha nem megy a kijelzõ, csak telefonálás, akkor 3 napot is bír... Meglepõ, az Omnia7 akkor is feladta másfél nap alatt! A hangminõség nagyon jó mindkét oldalon, talán negatívum, hogy az én oldalamon kicsit "doboz" hangú, de két nap alatt megszoktam, tehát nem vészes! :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

asysoft
Nekem annyi kérdésem szokott lenni a 920 tulajokhoz, hogy viszonylag lightos használat mellett (tehát nem videóklippet forgatsz, sem játszol rajta napi több órát) meddig bírja az akkuja? Másik ilyen, hogy telefonálás közben a hangminõsége milyen? Rendesen értenek a távoli oldalon? (Lumia 800-nál öcsém mindig panaszkodott, és én sem voltam teljesen elégedett.)

/*WTF?!*/

kifli
ha nem szeretnéd oda a facebokkos ismerõsöket beállíthatod, hogy ne legyenek ott.
CroftManor
Vettem észre.. az importálás után. De ez most összerakja a facebook-os ismerõseimmel a telefonszámokat? Hát elég fura. Majd megszokom.