5743
-
A Bolt szerint hónapok óta nem lehet kapni magyar menüs 8x-et, szóval nem, ez sem magyar :)
De nem baj, angolul is megértem :D :) -
recko2234 #3577 Ezt most miért kérded tőle? :) Csak azért, mert a HTC-t nem ismerem, nekem mikor lehozták a L820-amat Belgiumból, már az első bekapcsoláskor magyar volt. -
magyar? csak, hogyha valaki kérdezi legközelebb, legyen válasz is :) -
Ma csatlakozom én is Közétek, egy 8x-el.
Még sajnos csak SIM kártya nélkül (lévén a T nem hajlandó cserélni), de már most imádom ezt a rendszert. Piszok gyors, és reccenés mentes. Egy szóval: tökéletes. -
Újraindítottam de így sincs változás. Akkor holnap lesz egy utam a vodához hogy lessenek rá vagy adjanak másikat. Köszi az infókat mindenkinek.
Én meg azt hittem én vagyok ilyen nyomi hogy szarul használom, utcán lestem másokat hogy telefonálnak érintős teloval, hozzáér-e a fülük :D -
Erre valaki? :) -
recko2234 #3572 Még Viberrel és Skype-al is be kell kapcsolnia, pláne alap hívásnál. Vissza kell vinni vagy ha azóta nem indítod újra a telót, indítsd újra. -
recko2234 #3571 Akkor majd ha sok kedvem lesz utána nézek :D -
van rajta távolság szenzor. Mobil os-ek közt wp-nek van a legszigorúbb rendszerkövetelménye.
És ki is kellene kapcsolnia a képernyőt. Ha garis vidd vissza, lehet a tiedben nem működik a szenzor.
ITT van, a hivatalos leírás. Az összes lumiában van.
-Make or receive a call with the phone.
-Once the phone is in a call place your hand 1cm above the screen and display will switch off.
-Remove your hand and display shall switch back on.
-Repeat the test steps 1,2,3 for 3 times to verify the proximity sensor function. -
Nem lehet hogy a szenzorok hiánya okozza ezt?
vagy követelmény a távolság szenzor a WP8-hoz? -
Lumia 520. -
Nálam is így van. -
milyen telefon? Nekem autómatikusan elsötétedik a képernyő, ha a fülemhez veszem. Szerintem ez alapértelmezett mindegyiknél. -
Köszi!
Még egy kérdés merült fel bennem. Igy 1 hét használat után jött fel az a probléma, hogy véletlen mindig "leteszem" a hívásokat beszélés közben, mert a hajam vagy a fülem hozzáér a kijelzőhöz, meg megszokásból a vállammal fogom csak a fülemhez és akkor is elnyomódik mindig. Be lehet valahogy állítani hogy hívás közben a kijelző inaktív legyen? -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ugye a HTC 8x-ből már nincs magyar nyelvű változat, elvileg hónapok óta. Lehet bele magyar nyelvet varázsolni, vagy marad angol? :)
Köszönöm! -
Kénytelen leszel hinni nekem, mert semmi kedvem hiteles infó után keresgélni:D
Mindkét esetben 1920*1280 a felbontás, 30 képkocka/másodperc az fps, úgyhogy innentől kezdve már csak a tömörítés mértéke/fajtája miatt lehet más a méret. De mivel ugyanattól a gyártótól van a telefon, valamint szabvány codecet használnak, így gondolom ugyanazt a tömörítést használja, ha nem jobbat.
Egyedül annyi, hogy az 1020 vhogy frankóbban vesz fel hangot, így esetleg az foglalhat több helyet, de elenyésző mb/kb-okról van szó. -
Éjszaka tölti fel WiFi-n keresztül. Azért két wifi megálló között csak nem fényképezel el 32 gigát:) A másik meg, hogy a feltöltés ingyenes és nem zabálja az adatforgalmad, csak a letöltés. -
Na emberek..Ha isten is (és a vevő is) úgy akarja, hamarosan csatlakozom a Wp táborhoz, egy HTC 8x-en keresztül :) :D
Kíváncsian várom! :) -
egyébként van 64 gigás is, ha mindenigaz. Legalábbis valamelyik európai szlgáltató kínálatában van. -
recko2234 #3559 Ha a 620-ból indulok ki, akkor ne. A 620 a 820-hoz képeset akadozós volt. De 520-at sajnos nem tudtam tesztelni, hála az itteni Vodafone szerencsétlen boltjának, akik már lassan egy hónapja nem csinálták meg a töltődokkot. -
recko2234 #3558 Van benne valami, de egy telefon még sem Ferrari :)
Szóval a kispénzű telefon és fotó mániásokra is gondolhattak volna :P -
aki ilyen telefont vesz, az vagy eleve jó drága előfizuban veszi, vagy van péne jó előfizura.
Ferrarit sem veszel, ha nem tudod a benzit kifizetni... -
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy az android után, most kipróbálom a wp-t is, mert nagyon tetszik, és egy zárt rendszert is látni szeretnék, hogy milyen.
Egy lumia 520-as telefont néztem ki, ami a telenornál az én tarifacsomagommal most akciósan 20.000 ft-ért elvihető. Mik a vélemények róla, szerintetek ennyiért megéri? Mennyivel rosszabb, mint a felső kategóriás társai?
Köszi! -
recko2234 #3555 Erre hol találok hiteées infót? Ne érts félre, hiszek neked, de kicsit jobban beleszeretném magam ásni, és google barátom most cserben hagyott. -
recko2234 #3554 Ha neked van annyi pénzed egy olyan mobilnetre, amivel gigás videókat túrsz fel sky-ra, akkor emelem kalapom. Mert nem mindenhol van ám wifi, és ha otthon van is wifi-d, cseszheted, ha mondjuk munkában vagy útközben telítődik a tárhely.
-
Jaja.
bitrate kérdéses, melyik mennyivel vesz fel, illetve az fps sem mindegy. Az egyetlen dolog ami nem számít az a megapixel, ha ugyanakkora a kép felbontása.
-
"8MP-es 1080p HD videójából 12 perc 2,33GB. Akkor a 41MP-vel?"
valszeg ugyanannyi, mert tok mindegy mekkora a szenzor, a video felbontasa igy is, ugy is 1920*1280 lesz, tehat 2,5 megapixel. -
képek videók ugranak fel sky-ba egyből, és akkor csak a zenének kell elférni... -
Nem hiszem, hogy bárki is 41MP-es videókat fog készíteni, de akinek nem elég a hd, az meg is érdemli. Amúgy tényleg lehetne bővíthető. -
recko2234 #3549 Ja, és a rendszer 1,9GB-ot fogyaszt alapból, tehát a 32GB-ból kb. 30,5 a tiéd, minusz 1,9 az egyenlő 28,6GB -
recko2234 #3548 Tudod, a WP nagy átka, hogy szoftvereket, játékokat csak a belső tárolóra telepít. Most oda teszem a zenéimet, esetleg csinálni merek 1-2 10 perces videót és még fényképezek is vele, és már tele. Hogy honnan tudom ezt, mikor még életembe nem fogtam 1020-at a kezembe? Egyszerű:
A 8MP-es 820-mon egy kép minimum 4-5MB. Akkor 41MP-nél ez kb. 15-20MB lehet. De legyen csak 10. A 8MP-es 1080p HD videójából 12 perc 2,33GB. Akkor a 41MP-vel?
És a zenetáram jelenleg majdnem 8 giga, mert a régi telóról nem tudtam mindent átpakolni. Akkor lenne kb. 15-20 is, a poénos hangokkal, és hallgatásra váró zenékkel együtt.
No ezért nem elég a 32GB. -
Csak könyörgöm, legyen végre hozzá búvártok:D Egyetlen érvem az ájfón mellett, hogy 100 dollárért már teljesen pöpec tokot lehet hozzá kapni.
Amúgy nekem a Samsungom 16 gigás volt, 2 év alatt raktam nagyjából tele, de több, mint 1000 képem/videóm volt. 920-as fél éve van meg, még olyan 8 szabad gigám van, pedig ebben is van 6-800 kép/videó, meg vagy 80 app. Zene mondjuk egyáltalán nem. Szóval szerintem elég a 32 is, ha rendbe van tartva, és nincs rajta sok fölös szar. -
Csak tudnám mire nem elég 32 GB egy fényképezős mobilon ...
Eddig egyik 32GB-os telefonomat sem sikerült még félig sem megtölteni.
Persze nem fél el rajta a Jóbarátok + South Park összes, sem az össes SW HD-ban ... de akkor is.
Akkumérettel kapcsolatban: Mikor megláttam az első képeket, arra gondoltam milyen lett volna ha úgy csinálják meg hogy az egész telefon egyforma vastag mindenhol, és nagyobb akku van benne ... Aztán gyorsan el is hessegettem a dolgot, mert a világ "gizdul" csúnyán, vékony és könnyű telefon kell a népnek, valószínúleg irgalmatlan hisztéria lett volna ha ez a telefon is nehezebb és vastagabb mint a 920.
Mellesleg van hozzá akkus - fényképezős hátlap, szóval csak meg kell venni hozzá és kész :) -
akku kapacitás, fizikai mérethez kötött. 2000 amúgy szerintem elég.
Hogy nem bővíthető, az annyira nem jó, bár azért nem akkora érvágás, hogy használhatatlan legyen a telefon. -
recko2234 #3544 Én mondom nektek a Nokiába nagyot csalódtam. Megcsinálják a 41MP-es csúcs WinPhone-t, tesznek bele 2 giga ramot, meg minden földi jót. Erre kiszúrják az emberek 2000mAh-es akksival meg 32GB belső tárhellyel, amit NEM LEHET BŐVÍTENI... Tulajdonképpen adnak egy aranytojást tojó tyúkot, kolátka nélkül... -
"Tudatos álmodáshoz" vagy hogy mondják magyarul nagyon hasznos lehet. :) -
Abból kiindulva, hogy Elop 4 másodperces záridővel készített fotókat demózott, alighanem képes lesz rá szoftveresen is. -
Lehet hülye kérdés, de az 1020 is tudja a fasza képeket sötétben, ugye? Nem az van, hogy a 920 az sötétben jó, az 1020-szal meg zoomolni lehet?:D
Jó vágom, hogy szoftveren múlik az egész, meg ebben is van stabilizátor, meg minden, csak hogy a szoftver akkor engedi-e?:D -
Live stream az EOS bejelentéshez...
10 perc mulva kezdődik
http://conversations.nokia.com/2013/07/11/zoom-reinvented-live-from-new-york/ -
Kapsz sms-t, ha túllépted és lelassítják a neted.
Augusztusban jön az Update, miután lesz majd egy app, amivel pontosan lehet mérni a forgalmat. A mostani Számlálók szerintem nem a legpontosabb és nekem sokszor nullázza magát.