Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- meg vagy elégedve a készülékkel
- mirõl váltottál (mid volt elõtte)
- meddig bírja aksi egy feltöltéssel?
Köszi.😊
Nincs egy hete, hogy megvettem a Lumia 820-as készülékemet, igaz WP8-as, de kéne egy kis segítség, mert sok mindent nem értek.
1.: A zenelejátszóban tényleg nem lehet úgy lejátszási listát létrehozni, hogy abban egyenként hozzátudjak adni, vagy törölni zeneszámokat?
2.: Mikor tettem bele MicroSD-t, az áruház könnyedén felismerte a progikat rajta, amióta mobilnetem van, azóta viszont az SD-n lévõ progikhoz is kapcsolódni akar a netre, hiába kapcsolom ki a mobil adatátvitelt és a wifit is. Van erre megoldás?
3.: Eddig a menüm mentes volt a betûrendbe szedéstõl, de szerintem valamit elállíthattam, mert azóta vannak ilyen kis négyzetek a menüben "A" "B" "C" és a többi... oké, tök jó, hogy betûrendbe szedte, de nekem annyira nem tetszik. Ezt hol lehet kikapcsolni?
Elõre is köszi.
Egy kis segítség zeneszeretõknek:
A player nagy hibája, hogy szeret néha megduplázni egy-két zeneszámot. Ezt csak úgy tudtam én kikerülni, hogy a telefon alap memóriájából a Music mappában mindent kitöröltem minden mappából (mappákat meg kell hagyni). Aztán az SD-rõl letöröltem minden számot, majd a gépen a zeneszámokat a mûfaj résznél átírtam a megfelelõ mûfajra. És így stílus szerint bekategorizálja, és nem duplikál. Azaz duplikált, de csak egyet, és nem majdnem mindet.
Nothing is True, Everything is Permitted
Szóval konvertáld át WMV-re, vagy MP4-re és utána elvileg Zune is áttolja.
@filmet feltenni: Ha mint egy pendrive-ra akarod, akkor nem fog menni. Ha meg akarod nézni a telefonon, akkor pedig csak a konvertálás marad.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
SIM kártya csere miatt a névjegyeket importáltam a telefonba. Gondoltam majd utána egybõl exportálom is az új kártyára (én inkább ott szeretem tartani a névjegyeket). Ilyen lehetõség azonban egyszerûen nincsen. Csakis az online felületen keresztül lehet exportálni.
AD1 - kurvára idegesítõ, hogy valami szerveren tárolják a névlistámat
AD2 - mi az anyjukért kellett ezt az opciót eltüntetni, mikor ez - szerintem - egy alapfunkció bármilyen telefonnál
WP8-ban is megvan ez a probléma?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
/*WTF?!*/
!Forza Ferrari!
Ha nyúzom, akkor viszont mazzagolni kell 😊
Hangminõséggel nekem nincs bajom, mások sem szóltak még miatta 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
/*WTF?!*/